קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: ספר השבוע: סרט השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד. מסיבת גיוס לידיד. מפגש פורום. מסיבת גיוס שלי. אתמול הלכתי עם המשפחה לאכול סושי. משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): זה מתוך FML: "לחתול שלי היה גידול, והייתי צריך לקחת אותו להרדמה. לא היה לי לב לעשות את זה, אז ביקשתי מחבר שיקח אותו בזמן שהייתי בעבודה. יש לי 2 חתולים. הוא לקח את החתול הלא נכון". אוקי, זה יותר עצוב ממצחיק. בעצם, זה בכלל לא מצחיק. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: גיוס. סדרות השבוע: "מחוברות". עדיין טוב. "סקס והעיר הגדולה". "פושינג דייזיס" זה כזה חמוד, שהם מחזיקים ידיים בחורף עם הכפפות
ואוליב ממש חמודה. ממש אהבתי את הפרק האחרון. סרט השבוע: ראיתי "סיפור גדול" בקולנוע ביום שישי. סרט ממש נחמד. השירים של השבוע: The Killers - All These Things I’ve Done

TheLost

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום- היה מאוד כיף, נהניתי לפגוש שוב את כולכם. נסעתי בסופ"ש לצימר בצפון עם כל המשפחה וגם זה היה כיף. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: טוב, מחר יש ניתוח. ואחר כך אני נשאר בבית שבוע עם גבס. זה בהחלט משהו שאני לא מחכה לו.
פרק בסקראבס: ממש עכשיו ראיתי את פרק 6 בעונה הראשונה, עם ג'ורדן. שמתי לב שטורק הוא היחידי שלא השתנה בכל העונות
פרק בסדרה אחרת: לא יצא לי לראות הרבה טלוויזיה, אבל - The Inbetweeners סדרה גדולה וקורעת! מומלץ. ספר השבוע: סיימתי את "אניהו" ברכבת לירושלים, והתחלתי את "מלכוד 22" שבינתיים הוא לא רע. סרט השבוע: Tropic Thunder - לא קורע וגדול כמו שעשו ממנו, ונוסחתי בצורה מדהימה. אבל הוא מצחיק. תמונת השבוע:

למעלה