קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

TheLost

New member
שבת שלום (וחופש נעים לכולם ../images/Emo13.gif)

משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי להקרנת סרטים של ידידה שלי במגמת קולנוע בהרצליה- היה כיף, למרות שהסתבכתי מאוד (ירדתי 4 תחנות לפני התחנה שהייתי צריך לרדת בה = יותר מחצי שעה הליכה; פספסתי את האוטובוס חזרה אז שילמתי על מונית). היה "ערב כיתה", כן כן כמו בכיתה ו'. היה משעשע ונחמד. סיימתי את הפיילוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 סיימתי את י"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 עם תעודה לא רעה בכלל. ו-100 בקולנוע. זה מה שחשוב. משהו רע שקרה השבוע: סיימתי את הפיילוט
עכשיו מתחילים עם תיקונים ופיתוח ולשלוח לאנשים [מי רוצה? חוץ מחן כי הוא כבר אורח כבוד] וכו'. סיימתי את י"א
שנה הבאה השנה האחרונה. וזה החופש הגדול האחרון. יש בעיקר תחושה של באסה שהזמן עובר כל כך מהר. הזוי שאני כבר שנתיים בתיכון. ועוד יותר הזוי שנשארה רק עוד שנה אחת. ומה שבאמת הזוי זה שעכשיו אני היחידי בפורום הזה (מהקבועים) שעדיין בתיכון!!!! עכשיו אני באמת מרגיש קטן... יש לי 2 נכשלים בתעודה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: טוב, בעיקרון לא הרבה. השבוע הראשון של החופש. ואני אצטרך ללכת לביצפר כי יש לי שיחה עם אחת המורות. כיף. אני אשמח לעשות את הקשר על התסריט ולעבור לשלב הבא (הפצה), אבל זה כנראה יקח יותר משבוע. ובעיקרון- זה בטח לא יקרה- אני ועוד 2 ידידות (שהם הצוות שלי בקולנוע) רוצים לנסוע לנתב"ג באמצע הלילה ולהישאר שם עד הזריחה, כדי לקבל השראה לתסריט ואולי אפילו לכתוב אותו שם במקום. לי זה נשמע כמו דיבורים לאוויר, אבל אם באמת ניסע אז זה יהיה כיף ומגניב. פרק בסדרה: שמישהו יסביר לי למה דווקא את "חף מפשע" ביטלו? פרק גדול. שמישהו יסביר לי למה דווקא את "פושינג דייזיס" ביטלו? אולי הפרק הכי טוב בעונה. עשיתי איקס על הסופרנוס, לא התחברתי ולא היה לי כוח להתחבר. התחלתי את העונה החמישית של "מדיום"- בינתיים עונה טובה. וגם התחיל "מועדון לילה", אבל היה קצת קצת חלש. לא נורא. אורנה בנאי מלכה. וגם "הפמליה". מלכה. התוכנית הכי מגניבה שיש. סרט/ספר השבוע: סיימתי את "התפסן בשדה השיפון".
ים לספר עד שאתם תראו שכתוב בגדול שנגמרו הספוילרים!!!
אהבתי את הסוף שלו, אבל לדעתי זה ספר זוועתי ואני באמת לא מסוגל לשבור את הראש כדי להבין מה כל הטרארם שמסביבו. ספר איטי, חסר התרחשויות, ולמרות שצורת הכתיבה שלו מיוחדת - אחרי כמה זמן זה פשוט עולה על העצבים. כל מה שנשאר לי בסופו של דבר מהספר הזה זה: "אההההההההההה
הלכתי לזונה וזה עשה אותי עצוב מאוד
ראיתי נזירות וזה עשה אותי עצוב מאוד
ילד הלך ברחוב ושר שיר וזה עשה אותי עוד יותר עצוב
" דייייי כבר איזה בנאדם בכיין. טוב שלא קראו לספר הזה פשוט "לדמות הראשית יש דיכאון קליני", זה היה אפקטיבי באותה המידה. הסוף לא רע אבל הספר הזה הוא סתמי להחריד, ואם הוא לא היה נכתב בשנות ה-50 אז הייתי אומר שהסופר נכנס לויקיפדיה, קרא מה התסמינים של דיכאון קליני, והחליט שהדמות שלו תהיה דמות עם דיכאון קליני וזה יהיה האופי שלה. כי כשמסתכלים על זה, זו דמות חסרת אופי, דמות עם מחלה. האם הסוף אמור להפתיע, שהוא נמצא במוסד לחולי נפש? בעצם זה קצת מפתיע, כי אני הייתי בטוח שהולדן יתאבד בסוף הספר, אבל נו באמת - דחפו את הדיכאון הקליני הזה כל כך הרבה שזה פשוט היה בלתי ייאמן (ובעיקר הרס אותי הקטע שבו הוא אומר: "הרבה פעמים קשה לי להתרכז"... זלזול באינטליגנציה של עצמי). והבעיה הכי חמורה עם זה שלדמות יש דיכאון קליני ואין לה אופי, זה שבעצם- אם הספר הזה אמור להיות מן ביקורת על החברה האמריקאית (והחברה בכלל, לצורך העניין) מנקודת המבט הבעייתית של נער צעיר ומרדן, שנחשב בכמה מובנים לסמל גיל ההתבגרות, אז למעשה מה שהספר אומר בשורה התחתונה זה שהדמות המרדנית כל כך הזאת, לא הייתה מרדנית, היא חולה במחלה. ומה זה אומר עלינו ועל מי שנמצא בגיל ההתבגרות? אני לא אהבתי את מה שהבנתי מזה. זהו נגמרו הספוילרים!!! סוף
|!!!!!!!!!!!!
התחלתי לקרוא גם את "באדולינה". וראיתי את "מדוזות", הסרט של אתגר קרת ושירה גפן - סרט לא רע, אבל אולי טיפה קצר מידי. תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבוע טוב שיהיה לך!

מזל טוב על סיום יא'! אל תדאגע, החיים שאחרי ביה"ס הם יותר כייפים. כלומר החיים שאחרי הצבא, אבל אז זה באמת נהייה יותר כיף חחח. אני מסכימה עם רוב מה שכתבת על התפסן בשדה השיפון, אהבתי את הקטע עם "וזה עשה אותי עצוב" חחחחחח!

אהבתי את התקציר לספר ../images/Emo6.gif

אני לא זוכר את הספר ו/או את התוכן שלו (למרות שאני משוכנע שקראתי אותו, או לפחות את חלקו). מה שאני כן זוכר זה את הזכרון הרע שהוא הותיר בי.. התקציר שלך בהחלט העלה בי חיוך
לגבי הספר באדולינה - ספר מדהים. אם באמת מנסים למצוא בו משמעויות והקשרים מוסתרים, אז אפשר למצוא. אבל גם בקריאה שטחית הוא חביב ביותר. קריאה מהנה! לגבי מדוזות - ממש אהבתי את הסרט. גם אהבתי את הסיפורים של אתגר קרת, ואם הוא בחר לשתף פעולה (בקולנוע ובחיים) עם שירה גפן, אז אני מניח שהוא יודע מה הוא עושה ואני תומך בהם (
), ואכן התוצאה לא אכזבה (אותי לפחות). בהחלט סרט מוצלח.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: זה אמנם היה שבוע שעבר, אבל לא כתבתי שבוע שעבר, ןאפשר להגיד שזה הדבר הטוב של החודש חחח, אז התיקלוט שלי ושל חברה שלי היה מוצלח ביותר ומאד נהינתי.
חברה שלישגרה ב-LA בארץ עכשיו ואנחנו יוצאים איתה הרבה וזה ממש כיף.
קניתי כרטיסים לאנגליה ! London baby, here I come, 6.8-17.8 - Woohoo! אני כנראה גם הולכת למשחק של צ'ילסי נגד מנצ'סטר בוומבלי, וייייי!
משהו רע שקרה השבוע: הלימודים שוברים לי את הגב מטפורית ופיזית.
אין לי כוח יותר, ועכשיו באים המבחנים ורוב העבודות הגדולות ואין לי כוח גם לזה... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים את השנה הראשונה שלי באוניברסיטה - ווווואאהההה! לא יואמן שהיא עומד להסתיים, זה פשוט לא יאומן.
פרק בסדרה: לא ממש זוכרת שראיתי משהו. פרק בסקראבס: My Life in Four Cameras. סוף סוף ראיתי את הפרק הזה שכבר שנים אני שומעת עליו דבירם טובים! טוב, מה אני אגיד לכם? יכול להיות שבגלל שהעללו לי את הציפיות יותר מידי טיפה התאכזבתי ממנו, אבל עדיין הוא היה פרק פשוט מצויין ומעולה ומאד נהיתי ממנו! היה כמה בדיחות מעולות, ואהבתי את כל הפנטזיה החמוצה-מתוקה הזו של ג'ידי. פעם סקראבס הייתה הרבה יותר מצחיקה, אבל גם הרבה יותר עצובה ואמיתית וזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בה. סרט/ספר השבוע:ספר - Phaedra של ג'אן ראסין למבחן ביצירות מופת בספרות עולם. סיימתי את Timon of Athens של שייקספיר והוא היה פשוט מעולה. השירים של השבוע: U2 - Magnificent Voxtrot - Trepanation Party Voxtrot - Kid Gloves Voxtrot - Brother In Conflict Jack Penate - Be The One The Horrors - Primary Colours Bloc Party – The Prayer The Maccabees- No Knd Words The Maccabees – Can You Give It Bombay Bicycle Club – Always Like This Passion Pit – Make Light Interpol – Evil תמונת השבוע: סאם וג'ין

steelwater

New member
אוף, התמונה לא עלתה!../images/Emo46.gif

טוב, נבחר תמונה אחרת שלהם...

Sivan 85

New member
קבלת שבת שלי../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: פסטיבל 48 שעות היה כיף!.... היה מאוד מאתגר עם הקטגוריה שקיבלנו-מד"ב... ובמיוחד לאור העובדה שעבדתי עם בנות שלא ממש ידעו מה זה מד"ב
היה משעשע לנסות להסביר להן... בייחוד כשהאחראית על התסריט המציאה רעיונות ואני כל הזמן ביאסתי אותה עם "זה ממש כמו בגיבורים/מטריקס/אפקט הפרפר" והיא כל הזמן התעצבנה מחדש שכבר חשבו על הרעיונות "המקוריים" שלה!
זה היה מאוד נחמד.. בסופו של דבר הלכנו על עלילה הזויה שאף אחד לא יבין אבל אומנות לא צריך להבין! צריך להנות ממנה... והצלחתי לעשות עין ירוקה ורובוטית!!!
אני מאוד גאה בעצמי על ההישג! משהו רע שקרה השבוע:פסטיבל 48 שעות
היה נורא מעייף ומתיש... הרגשתי שאני הולכת למות ב-1 בלילה כשהייתי צריכה לערוך והמוח שלי עמד להתפוצץ ואנשים נרדמו ונפלו מסביבי אבל היה צריך לעשות אפקט של פיצוץ וקרני לייזר זוהרות... בקיצר... היה מאוד מאוד סוחט כוחות... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שום דבר!! תקופת מבחנים מתחילה!!!
אם כבר אז להקליט את התוכנית שלנו מחר!
פרק בסדרה: לא ראיתי שום דבר כבר הרבה זמן אבל אני בתחילת האנימה DEATH NOTE אם מישהו מכיר ואני די נהנית.. למרות שאני רואה את זה אחרי שראיתי את הסרטים אז העלילה כבר ידועה לי אבל עדיין... נייטו/לייטו/מה שמו המצוייר בהחלט שיקסי! פרק בסקראבס: לא... מצטערת.. כן זה פורום סקראבס נכון.. רון רון? מתי יושבים למרתון סקראבס? בקיץ?... יאללה!
סרט/ספר השבוע: הסרט 48 שעות שלנו!!! הזוי ומטורף!!!... השירים של השבוע: יסמין של הגלולה הכחולה.. סתם כדי לעצבן את השותפה שלי..
והרבה שפות שונות ומשונות... תמונת השבוע: נוש נוש שלי... גם הוא דבר מעולה שקרה לי השבוע!...

Roncha87

New member
איזה קושקושון!!! ../images/Emo99.gif

זה נראה כאילו הוא מצלם את עצמו- כבר מגיל כזה
יאללה מרתון סקראבס בקיץ בכיף! אני בעד! אני גאה בך על העין הירוקה והרובוטית!!!
כפרות עלייך אין כמוך

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד. אהממ... מצאתי שימלה לנשף. סבתא הביאה לי מלא כסף לרגל סיום הלימודים. לא שיש לי מה לעשות איתו... כי אני מתגייסת עוד חודש. הייתי עם אמא בסופ"ש בצפון. חברים שלה חגגו את "יום נפטון" - אל המיים, לא הכוכב. קיצר הם התחפשו ועשו שטויות והיה כיף. ולמחרת נסענו לקיאקים והיה... משעמם. היו אולי 15 דקות של אקשן מותך שעה וחצי של זרם חלש מאוד. וזה עוד היה "מסלול אתגרי". באמת, הייתי מביאה ספר אם הייתי יודעת (ו... כאילו... אם זה לא היה במיים וזה... ). ואז חבר של אמא לקח אותנו למסעדה ממש ממש יפה בראש פינה עם נוף על כל הצפון והחרמון וממש יפה שם וממש טעים ומגניב ואחד המקומות השווים. היה כיף
משהו רע שקרה השבוע: מציאת השימלה עלתה לי בעצבים רבים. לא דחו לי את הגיוס.
נתנו לי תפקיד מוזר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: השבוע? יש לי מלא סידורים לעשות. להסתפר, לקנות דברים למסיבת סיום, אולי לקפוץ לבית הספר להסדיר כמה דברים. לא משהו כיםי. הכל דברים שאני ממש מחכה לסיים איתם. פרק בסדרה: השלמתי את כל ה"איך פגשתי את אמא" והיה נחמד מאוד. עוד מעט סוף עונה. האמת היא שראיתי ספויילר באתר של EW, אבל זה בסדר כי זה משהו שרציתי שיקרה אז זה נחמד שיש למה לצפות. הרבה "סקס והעיר הגדולה". "נמלטים"! סוף סוף השלמתי את סוף הסידרה, מינוס הסרט הזה שעשו.
בקיצור, בכיתי. זאת סידרה שלא ציפיתי לבכות בה ובכיתי. מזה הסוף הזה? הפיתרון היה כל כך מעאפן! "היי, תראו - דמות מהעבר שיקח לכם שעתיים להיזכר מי היא! פיתרון מש קל ב-5 דקות! סידרת האקשן שעד הדקה ה-90 השאירה אתכם במתח נגמרת בשוט של... אנשים יושבים מול שולחן וחותמים על דפים!". ואז הם גם הורגים את הדמות הראשית. לזכותם יאמר שהפרקים האחרונים האלו היו עמוסים באקשן איכותי. סרט/ספר השבוע: "זה ייגמר בדם". אבל לא הבנתי כלום ולא אהבתי את זה. לא סבלתי - פשוט שכחתי מזה שעתיים אחרי שראיתי את זה. כשהייתי בקניון ולא מצאתי שימלה אז לפני שהלכתי הביתה עברתי לייד "צומת ספרים" ואיכשהו השילוב של מצב הרוח הרע שלי והמבצעים של שבוע הספר משכו אותי פנימה ויצאתי עם אבעה ספרים אפילו שטענתי שאני לא מתכוונת לקרוא ספר בשנים הקרובות. בקיצור קניתי מלא ספרים. למרות שחלק זה באשמת אמא. עוד לא התחלתי לקרוא. השירים של השבוע: לא משהו חדש.

למעלה