שבת...
משהו טוב שקרה השבוע: וואלה, סתם שבוע רגיל ומגעיל בבסיס. אולי נקודת האור שראיתי סרטים וסדרות ב-dvd נייד לראשונה. משהו רע שקרה השבוע: סתם, המסדרי בוקר משגעים אותי. עד כדי כך שחלמתי שעושים לי מסדר בחדר בבית. מטריד. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שייגמר. (סליחה על האווירה המלנכולית, פשוט זה שבוע שבא אחרי 10 ימים של חופש. קשה למצוא דברים חיוביים.) ציטוט השבוע: אני: "טוב, אין לך תור לרופא?" טירונית אומללה: "לא." אני(אחרי מיליון אנשים שקודחים לי במוח, מנסה לשעשע את עצמי): "טוב, אז אני חייב לעשות הכל בעצמי." ואז הצבעתי על האקמול במדף. חה חה חה... נכון מצחיק? :| (אני חובש בבסיס טירונים/טירוניות.) סרט/ספר השבוע: מלחמת האופל 3 - הסרט השני היה מעפן, אבל זה חזק! ממש אהבתי. מספר על התקופה שלפני הסרט הראשון, הבאסה שבלי קייט בקינסייל שבתור ערפדית בילתה כרקע על המחשב שלי מלא זמן. זאק ומירי עושים פורנו - ממש טוב. שמעתי מאנשים שהוא לא משהו, וויתרתי בעבר על הצפייה. סתם טעות, ממתי אני מקשיב לאנשים? סרט קורע. פרק בסדרה: איך פגשתי את אמא - השלמתי את כל הפרקים מהעונה החדשה בנייד. תמיד אהבתי את הסדרה, והיא רק משתפרת. סקראבס - השלמתי את 10 הפרקים מהעונה החדשה. היו קטעים שאני וחברים שלי נחנקנו מצחוק. פשוט חבל שזאת העונה האחרונה, למרות שנחמד לפרוש בשיא. וזה סוג של שיא. והיה כיף גם לראות באיכות HD ב-LCD. ותודה לאינטרנט המהיר ולחיבור טלוויזיה-מחשב שמשמש אותי שנים. כי זה חרא לראות דברים על המחשב! הפמליה - התחלתי את העונה החדשה סוף-סוף אחרי שזה נרקב אצלי במחשב. ראיתי את זה בנייד גם כן, אחלה כרגיל. אמריקן איידול - מהסדרות שאתה עוקב אחריהן כבר כמה שנים ולא מספר לאף אחד. מהנה כמו תמיד. לוסט אני אראה מחר, בטח יהיה טוב. פרק בסקראבס: ראו לעיל. שירי השבוע: Mojo Pin - Jeff Buckley One Month Off - Bloc Party(כי MTV יותר מדי ברקע אצלי בחדר לאחרונה. וזה התחיל לא מזמן.) Shake It - Metro Station(כנ"ל) The Underdog - Spoon Fire Escape - Fanfarlo(נראה לי מהמלצה בפורום, כבר לא זוכר.) On Call - Kings Of Leon(בכלל, יש להם הרבה שירים יפים. וכן, שמעתי את Use somebody לפני שכולם הכירו אותו.) תמונה: ממלחמת האופל החדש. אני רק צריך למצוא תמונה יפה שלה לבד ברזולוציה גבוהה, והנה רקע חדש אפשרי. וחשוב להגיד את זה, כי אני לא מאלה שמחליפים רקע כמו גרביים. אצלי הם מחזיקים. תימני או לא? שבת שלום.