קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונה:

alkai

New member
שבת...

משהו טוב שקרה השבוע: וואלה, סתם שבוע רגיל ומגעיל בבסיס. אולי נקודת האור שראיתי סרטים וסדרות ב-dvd נייד לראשונה. משהו רע שקרה השבוע: סתם, המסדרי בוקר משגעים אותי. עד כדי כך שחלמתי שעושים לי מסדר בחדר בבית. מטריד. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שייגמר. (סליחה על האווירה המלנכולית, פשוט זה שבוע שבא אחרי 10 ימים של חופש. קשה למצוא דברים חיוביים.) ציטוט השבוע: אני: "טוב, אין לך תור לרופא?" טירונית אומללה: "לא." אני(אחרי מיליון אנשים שקודחים לי במוח, מנסה לשעשע את עצמי): "טוב, אז אני חייב לעשות הכל בעצמי." ואז הצבעתי על האקמול במדף. חה חה חה... נכון מצחיק? :| (אני חובש בבסיס טירונים/טירוניות.) סרט/ספר השבוע: מלחמת האופל 3 - הסרט השני היה מעפן, אבל זה חזק! ממש אהבתי. מספר על התקופה שלפני הסרט הראשון, הבאסה שבלי קייט בקינסייל שבתור ערפדית בילתה כרקע על המחשב שלי מלא זמן. זאק ומירי עושים פורנו - ממש טוב. שמעתי מאנשים שהוא לא משהו, וויתרתי בעבר על הצפייה. סתם טעות, ממתי אני מקשיב לאנשים? סרט קורע. פרק בסדרה: איך פגשתי את אמא - השלמתי את כל הפרקים מהעונה החדשה בנייד. תמיד אהבתי את הסדרה, והיא רק משתפרת. סקראבס - השלמתי את 10 הפרקים מהעונה החדשה. היו קטעים שאני וחברים שלי נחנקנו מצחוק. פשוט חבל שזאת העונה האחרונה, למרות שנחמד לפרוש בשיא. וזה סוג של שיא. והיה כיף גם לראות באיכות HD ב-LCD. ותודה לאינטרנט המהיר ולחיבור טלוויזיה-מחשב שמשמש אותי שנים. כי זה חרא לראות דברים על המחשב! הפמליה - התחלתי את העונה החדשה סוף-סוף אחרי שזה נרקב אצלי במחשב. ראיתי את זה בנייד גם כן, אחלה כרגיל. אמריקן איידול - מהסדרות שאתה עוקב אחריהן כבר כמה שנים ולא מספר לאף אחד. מהנה כמו תמיד. לוסט אני אראה מחר, בטח יהיה טוב. פרק בסקראבס: ראו לעיל. שירי השבוע: Mojo Pin - Jeff Buckley One Month Off - Bloc Party(כי MTV יותר מדי ברקע אצלי בחדר לאחרונה. וזה התחיל לא מזמן.) Shake It - Metro Station(כנ"ל) The Underdog - Spoon Fire Escape - Fanfarlo(נראה לי מהמלצה בפורום, כבר לא זוכר.) On Call - Kings Of Leon(בכלל, יש להם הרבה שירים יפים. וכן, שמעתי את Use somebody לפני שכולם הכירו אותו.) תמונה: ממלחמת האופל החדש. אני רק צריך למצוא תמונה יפה שלה לבד ברזולוציה גבוהה, והנה רקע חדש אפשרי. וחשוב להגיד את זה, כי אני לא מאלה שמחליפים רקע כמו גרביים. אצלי הם מחזיקים. תימני או לא? שבת שלום.

Angelus

New member
אמריקן איידול../images/Emo47.gif

למרות שהעונה די חלשה, ביחס לעונה האחרונה. לא? אני מצאתי את הבדיחה שלך עם האקמול מצחיקה.. מרושעת, אבל מצחיקה. אחח.. יאללה, מתי רב"ט?
שקלתי הערב ללכת לסרט הזה.. אבל בסוף החלטנו על באולינג וארוחת לילה. חדש בנתניה, ארוחה "עסקית" בשווארמיה מעפנה - 60 שקלים. מי היה מאמין..

Angelus

New member
שבוע טוב!

מתנצל על ההזנחה לאחרונה.. אשתדל להשקיע בזמן הקרוב. למרות שאני שוב נכנס לתקופה עמוסה. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציוני פסיכומטרי
, אני לקראת סיום הקורסים שאני מעביר (אני מעביר קורס לכיתה ממש ממש ממש מרגיזה ואני אשמח לסיים איתם את הקורס), מסיבת הפתעה לאחי, פיינטבול (זה כואב אם יורים לך בכף יד חשופה) וכל מיני משחקי חברה בסוף השבוע. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיום הקורס, לחזור לקרוא ספרים כמו בן אדם עכשיו שסיימתי עם הפסיכו' להירשם למכון כושר (לא שייפ!) ציטוט השבוע: "it doesn't look good..." משהו הזוי.. זוכרים את המשפט הזה שפיבי אומרת כשהיא יוצאת מהחדר של מוניקה, אחרי שהיא סיפרה אותה כמו איזו דמות בסרט ושתיהן התכוונו לדמות שונה לחלוטין? התחלנו ליישם את זה בבית לכל מיני שטויות וזה ממש מצחיק. סרט/ספר השבוע: הקוסם מארץ עוץ
פרק בסדרה: וולברין אנד די אקס מן 101-110 פרק בסקראבס:
השבוע אצפה בזה.. שירי השבוע: bo burnham - i'm bo yo
תמונה: ללא תמונה.. אני מפורמט.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימנו את הסרט! גמור, הושלם, ירד. זהו. אין יותר תיקונים לעשות. בשלבים האחרונים חברים שלי היו צריכים להרחיק אותי משולחן העריכה כי לא הפסקתי לעשות תיקונים קטנטנים וכבר נהייתי אובססיבית (הזה שעוזר לנו שהוא תלמיד משנה שעברה אמר שזו תופעה מוכרת מאוד וגם הוא התחרפן ככה לקראת הסוף). יצא לנו סרט ממש טוב. יש לנו ערב הקרנה ב-5 לאפריל בסינמטק ואנחנו השיכבה הראשונה שנלחמה והשיגה ערב הקרנה ולא בוקר כמו בשנים קודמות. המעבר דירה היה די כייפי בסופו של דבר. סיימתי איזה עבודה שהציקה לי אפילו שיצא חרא לגמרי, העיקר שהגשתי. 95 באזרחות. בגרות בספורט היתה כייפית. הייתה אווירה טובה וסך הכל היה נחמד. אני סחוטה גמורה מעייפות וכל השבוע היה כל כך עמוס שלא היה לי זמן להיות בדיכאון אז זה טוב. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 2 מבחנים שאני מחכה לסיים. בחינה בעל פה על היחידה השלישית בספרות מחר ובשני מתמטיקה. ביום רביעי לוקחים אותנו לאופרה, שזה ממש מגניב. בית הספר מארגן כל שנה לשיכבת י"ב נסיעה לאופרה, כרטיסים זולים יותר, וזה נורא נחמד כי מתי כבר ייצא לנו ללכת לאופרה? ועוד במחיר כל כך זול. ציטוט השבוע: התסריט של "עמוק באדמה". יותר מידי דברים כל כך פאקינג חכמים ומעוררי מחשבה שאין לי כוח לפרט. סרט/ספר השבוע: פחחח. בטח. אה, רגע. ראינו "השוטר אזולאי" בשיעור קולנוע. שיעמום מוחלט. אבל השיעור עצמו על קולנוע ישראלי היה מעניין ואנחנו אמורים ללמוד על ארי פולמן עוד מעט. פרק בסדרה: "עמוק באדמה". "חוק וסדר מדור מיוחד". זה כיף שהם לא מתמקדים בשטויות במיץ על חייהם האישיים של החוקרים, זה לא מעניין אף אחד. זה פשוט הרבה אקשן וחקירות דחוסים ל-45 דקות. כיף כיף כיף. "אמריקן איידול" לחלוטין לגמרי עושה לי את השבוע. אני פשוט אוהבת את הסידרה הזאת. אני אפילו מורידה את זה כי אין לי כוח לחכות יומיים עד שהיא תגיע ליאס. השבוע - אני מאוהבת במייגן, ההופעה הכי טובה היתה של מאט, אדם היה נוראי! זוועה מוחלטת! דני בעעעע, חבל שאלכסיס עפה כי גירסת הסטודיו שלה ל"דירטי דיאנה" היא אחד השירים הטובים ששמעתי לאחרונה ומייקל צריך לעוף משם. כל השאר משעממים. והכי חשוב - קאנטרי זה גרוע. פרק בסקראבס: הורדתי ותכף אראה. שירי השבוע: Michael Jackson - Human Nature Alexis Grace - Dirty Diana

Angelus

New member
מגן!!!!

כן כן כן. את צודקת לחלוטין.. היא המתמודדת הכי מעניינת שם. אני לא מבין איך מייקל עדין שם.. אבל הוא מזכיר לי כמה מתמודדים מהעונות הקודמות שאיכשהו הגיעו ל-7 האחרונים, וזה די מטריד. אני גם חושב שאלכסיס עפה הרבה לפני זמנה, למרות שהביצוע לשיר שלה היה זוועה (בניגוד לברוק מהעונה הקודמת) מאט תותח.. הוא מישהו שהם צריכים שם.. למרות ששוב, אני לא יכול לשכוח את הביצוע שלו לשיר של קולדפליי - זיוף נורא וארוך. וקאנטרי זה באמת גרוע!

TheLost

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הבגרות בע"פ באנגלית. וקיבלתי 100! זכיתי בכרטיסים ל"מארלי ואני". משהו רע שקרה השבוע: חוץ מה-100 הנחמד הזה באנגלית, היה לי כנראה איזה שבוע ששכחו להודיע לי שהכריזו עליו בתור שבוע הציונים הגרועים: 48 במתמטיקה, 76 באנגלית [עוד כמה שעות מועד ב'], 67 בלשון. אוף. גיליתי משהו מעצבן על חברה טובה. סתם הוריד לי ממנה. ביום חמישי היה לנו סיור חובק עולמות ולא מתנשא בכלל: "לפקוח את העיניים" בתחנה המרכזית הישנה של תל אביב [ברי המזל שבינינו זכו לחלוף על פני מכון ליווי שבו בדיוק כמה אנשים קיבלו ליווי]. לטעמי זה היה פשוט אחד הדברים הכי מביכים בעולם, לפני שהסיור התחיל אמרו לנו לא לבהות באנשים ולא להסתכל ולא לדבר עליהם כי יש להם כבוד עצמי וכו', אז חוץ מזה שמלכתחילה כל הסיור הזה הוא כאילו כדי לגרום לנו להרגיש גבוהים יותר (וכדי שנקבל ערכים על זה ש"השינוי מתחיל בנו" ואנחנו צריכים לשקם את החברה שחיה ועובדת במקום הזה), גם המדריכה הפשוט מטומטמת עשתה לנו דיון בערך בכל 3 מטר של התחנה המרכזית, במקום לעשות את זה במקום אחד במרוכז בהתחלה ואח"כ לעשות את הסיור ולסיים את זה, הטיפשה הזאת נעמדת באמצע הרחוב, חבורת נערים [לבנים!] מתאספת סביבה והיא מתחילה לדבר (בעצם לצעוק, בכל זאת אנחנו הרבה אנשים) על זונות ועל עובדים זרים ואז היא כמובן גם מניפה שלט באוויר שכתוב עליו "זנות זו אשליה..." פשוט הרגשתי רע עם עצמי. אחר כך לקחו אותנו גם לבני ברק, שם לא היה מביך כי האנשים שם מאוד נחמדים [עדיין הרגשתי רע עם עצמי כי אנחנו מסתכלים עליהם כמו בגן חיות כשממש לא מגיעה להם כזו הרגשה]. אבל היה משעמם ומתיש. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מחר- יום הורים, מת לעבור את הדבר הנורא הזה (הציונים הנ"ל). ביום שבת צילומים של התרגיל הנוכחי! לשם שינוי אני מת שהם יגיעו כבר
ציטוט השבוע: "סלחלי סלחלי" - היינו בבני ברק ובגלל שכולם היו מאוד רעבים נתנו לנו חצי שעה להסתובב שם ברחוב הראשי, לקנות אוכל ו"לשאוף את החברה השונה" (ערכים ערכים). אז אני וכמה חברים שלי (שרובם מהצופים. לכו תבינו) הסתובבנו וקנינו אוכל באיזשהי מאפייה, ואז החברים מהצופים ראו חנות צעצועים ענקית והם רצו להיכנס כדי לקנות צ'ופרים לחניכים, ואני כמובן הלכתי אחריהם. ואז נעמדנו שם בחוץ כי היו שם כל מיני צעצועים ודברים קטנים, וראיתי חוברת מדבקות אז חשבתי אולי לקנות חוברת כזאת לאחיין שלי. טוב, כל החברים עומדים במעגל ואני עם הגב למעגל כי אני מסתכל על החוברת, לפתע פתאום מגיע איש חרדי שלא הסתפר בערך מאז שישו הלך על המים, והוא ממלמל "סלח לי סלח לי" ודוחף את היד שלו אלינו (וגם היינו עם האוכל אז בכלל), אני עומד לי עם החוברת מדבקות ומסתכל לאחורה בהלם, ואז הבחורצ'יק (בן 100 ומשהו) בא לאחד החברים שלי וגם לו דוחף את היד "סלחלי סלחלי" והאידיוט הזה הביא לו את הרוגעלך שלו!!!
וואי זה היה מצחיק. בדיעבד זה היה מצחיק. אני כמובן עוד הייתי עם החוברת, לוקה בחרדה ובזמן שכל החברים שלי התחילו לרוץ האדון פנה סופסוף אליי בבקשת "סלח לי סלח לי". אז כבר הנחתי את החוברת ורצתי אחריהם. אבל לפחות הוא היה מנומס וביקש סליחה
סרט/ספר השבוע: ראיתי רק סרטים גרועים. התחלתי ממש קצת של "Back Spin". אני עדיין חושב על 1984. אה ובקולנוע הראו לנו את "סינמה פארדיסו", דווקא- זה לא צפוי- אהבתי. פרק בסדרה: המשרד היה מצחיק, דולהאוס היה לא רע, האח הגדול... האח הגדול. פרק בסקראבס: 8.11 אבל הוא לא היה משהו. שירי השבוע: The Feeling - Fill My Little World

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

מקווה שילך לך טוב יותר במועד ב'. והסיפור עם הרוגעלך ענק!

jess r

New member
הסיור הזה פשוט לא בסדר

כל הכבוד על המאה! בהצלחה ביום הורים, תזכור - זה רק רבע שעה. תהנה בצילומים

למעלה