שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: ידיד שלי הלך למילואים וזה היה ממש מבאס, אבל הוא חזר לסופ"ש.
סקראבס חזרה, איזה כיף!!!
משהו רע שקרה השבוע: ידיד שלי הלך למילואים ואלו היו ימים קשים ולא כייפים.
אבל כמו שכתבתי, הוא חזר לסופ"ש וזה היה מאד נחמד.
משהו משעשע שקרה השבוע: אתמול ישבנו בעיר בפאב וידידים שלי הזמנו פלטת בשרים ועופות. יצאתי עם חברה שלי וידיד שלי החוצה כי היא רצתה לעשן, ואז באה אחת המלצריות, שלמדה איתי בשכבה, כשהיא מחזיקה ביד שלה צלחת עם כנף אחת והיא אומרת לי כזה: "הבחור לי הבר שלך לך את זה." חחח! עכשיו כמובן שהוא יודע שאני צמחונית, וגם היא ידעה את זה, אבל הוא רצה לעצבן אותי. האמת שזה היה ממש מצחיק ואחד הקטעים הטובים, אבל קמרה הרבצתי לו.
ספר/סרט השבוע:מלאכים בשמי ברלין - ראיתי אותו בסנימטק. סרט מעולה! ממש סרט יפה. לקרוא ולשרוף - גם אותו ראיתי בסנימטק. סרט ענק! אחד הסרטים הטובים והמצחיקים שראיתי בזמן האחרון. נספכתי ממנו ממש, והסוף שלו היה פשוט גאוני. בראד פיט היה מעולה וגם שאר השחקנים היו ממש טובים. אחד הסרטים.
פרק של סקראבס:801 ו-802. סבבה. לא טוב כמו שקיוותי שיהיה, אבל בסדר.
פרק בסדרה אחרת:דוקטור הו - הפרק השני או השלישי מהעונה השנייה עם האיש-זאב. גאוני! אחלה פרק, ממש ממש אהבתי אותו.
שיר השבוע: The Good, The Bad And The Queen – Kingdom Of Doom The Good, The Bad And The Queen – The Good, The Bad And The Queen The Good, The Bad And The Queen - Herculean The Killers - Human Jack Penate – Tonight's Today MGMT - Time To Pretend A. Huamn - Pacey Singer
תמונה של מה שבא:lol.