קבלת שבת

jess r

New member
אוקי, הן לא מכוערות

אבל הן לא יפות בסטנדרטים הוליוודים, והן בהחלט שמנות מהממוצע (הישראלי לפחות... ).

SheepyLife

New member
../images/Emo9.gifיציאת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: האמת? אני כ"כ שמחה שהשבוע הזה נגמר. לו היה יותר גרוע מזה במזמן האחרון. אבל כן, אפשר לומר שזה שנגמרו לי המרתונים בהיסטוריה זה אחלה דבר :) משהו רע שקרה השבוע: מלחמה ובקטיושות (המדאיגות במיוחד). משהו משעשע שקרה השבוע: (אני רק חושבת על זה ומתחילה לצחוק) ביום רביעי שיעור אחרון היה לי ספורט ופשוט כל השיעור רצתי. אני חייבת לציין שהדבר הזה פשוט ביזבז לי את כל שארית האנרגיה האחרונה שנשארה לי באותו היום. אחרי השיעור היה לי שעה חלון לפני המרתונים בהיסטוריה. ניצלתי את השעה לשינה, הדלקתי MP3, שמתי את הראש על השולחן של המורה ונרדמתי לפני שתספיקו לומר "סקרבס". ישנתי טוב. השרת שתלה תמונות ברחבי ביה"ס נכנס לכיתה שהייתי בה וניגש לחברתי שישבה שולחן ליידי וקראה ספר ושאל אותה אם אני ישנה. היא ענתה בחיוב. אז הוא אמר לך "אז אל תעירי אותה" וניגש אלי, התקופף ונעמד לי מול הפרצוף והתחיל להגיד "סליחה?"... "סליחה?"... "סליחה... אתה ישנה?"... "סליח.." באותו הרגע פתחתי את עייני וצרחתי כמו משוגעת. חברה שלי כמובן נהנת מכל רגע וצוחקת בצד בלי הפסקה והשרת (אגב, האבא של המחנכת) אמר לי: "ישנת כ"כ יפה" ויצא מהכיתה. ספר/סרט השבוע: - פרק של סקראבס: 801, 802 לא החלטתי עדיין מה יותר יפה. אהבתי את שתיהם פרק בסדרה אחרת: איך פגשתי את אמא 411 שיר השבוע: שיר של אריק ברמן שידיד השמיע לי אתמול, לא זוכרת איך קוראים לו. תמונה של מה שבא: -

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: ידיד שלי הלך למילואים וזה היה ממש מבאס, אבל הוא חזר לסופ"ש.
סקראבס חזרה, איזה כיף!!!
משהו רע שקרה השבוע: ידיד שלי הלך למילואים ואלו היו ימים קשים ולא כייפים.
אבל כמו שכתבתי, הוא חזר לסופ"ש וזה היה מאד נחמד. משהו משעשע שקרה השבוע: אתמול ישבנו בעיר בפאב וידידים שלי הזמנו פלטת בשרים ועופות. יצאתי עם חברה שלי וידיד שלי החוצה כי היא רצתה לעשן, ואז באה אחת המלצריות, שלמדה איתי בשכבה, כשהיא מחזיקה ביד שלה צלחת עם כנף אחת והיא אומרת לי כזה: "הבחור לי הבר שלך לך את זה." חחח! עכשיו כמובן שהוא יודע שאני צמחונית, וגם היא ידעה את זה, אבל הוא רצה לעצבן אותי. האמת שזה היה ממש מצחיק ואחד הקטעים הטובים, אבל קמרה הרבצתי לו.
ספר/סרט השבוע:מלאכים בשמי ברלין - ראיתי אותו בסנימטק. סרט מעולה! ממש סרט יפה. לקרוא ולשרוף - גם אותו ראיתי בסנימטק. סרט ענק! אחד הסרטים הטובים והמצחיקים שראיתי בזמן האחרון. נספכתי ממנו ממש, והסוף שלו היה פשוט גאוני. בראד פיט היה מעולה וגם שאר השחקנים היו ממש טובים. אחד הסרטים. פרק של סקראבס:801 ו-802. סבבה. לא טוב כמו שקיוותי שיהיה, אבל בסדר. פרק בסדרה אחרת:דוקטור הו - הפרק השני או השלישי מהעונה השנייה עם האיש-זאב. גאוני! אחלה פרק, ממש ממש אהבתי אותו. שיר השבוע: The Good, The Bad And The Queen – Kingdom Of Doom The Good, The Bad And The Queen – The Good, The Bad And The Queen The Good, The Bad And The Queen - Herculean The Killers - Human Jack Penate – Tonight's Today MGMT - Time To Pretend A. Huamn - Pacey Singer תמונה של מה שבא:lol.

jess r

New member
אותי דווקא בילבל

ה"קמרה הרבצתי לו". למעשה, עד עכשיו לא הצלחתי לפענח למה התכוונת.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif תמונה מצחיקה! איפה זה?

אהבת לקרוא ולשרוף? לא יצאת עם מבט של "אז... מה הייתה הפואנטה?" כי אני כן
הפרק עם האיש זאב אמת מצויין. בעיקר הקטע שדיוויד חוזר לשורשיו הסקוטיים ולמבטא הסקסי הזה! גרר

shaharory

New member
לקרוא ולשרוף זה אחד הסרטים האהובים עליי!

פשוט יוצאים ממנו ואומרים וואט דה פאק ואז חושבים עליו ימים שלמים אחרי וכזה אומרים בראש "אוקיי, רגע, ההוא מת, זאת עשתה את זה, זה סחט את ההוא, אז איך לעזא-"... עד שמורידים את זה ובודקים כמה קטעים כדי להבין יותר טוב חחח

למעלה