קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו משעשע שקרה השבוע: ספר/סרט השבוע: פרק של סקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

creepy creep

New member
../images/Emo47.gifשבת המלכה

משהו טוב שקרה השבוע: בשעה טובה ומוצלחת קבעתי שיעור נהיגה ראשון. קיבלתי החלטה, ובעקבות ההחלטה אמורה לבוא תקופה חדשה וטובה, ונקייה. קיבלתי זוג כרטיסים מוזלים להופעה של אביתר בנאי בחיפה. כל כך הרבה זמן ניסיתי להגיע להופעה שלו, והנה זה הולך לקרות. עוד כמה דברים קטנים ומשמחים.. משהו רע שקרה השבוע: כל כך הרבה, אבל זהו. עכשיו מתחילה תקופה טובה ולא אכפת לי מכלום. ההודעות על חיילים הרוגים בכל יום. זה מתחיל להיות שגרתי. עצוב. הקטיושות בנהריה. זה לא משהו שרוצים לשמוע כשקמים בבוקר.. אני באמת מקווה שזה היה משהו חד פעמי. משהו משעשע שקרה השבוע: המורה לנהיגה היה בטוח שאבא שלי התקשר אליו כדי לקבוע לי שיעור נהיגה בהפתעה או משהו כזה. הזוי. ספר/סרט השבוע: ג'ון טקאר חייב למות- ענק ענק ענק! לא סרט מיוחד במיוחד
, אבל בהחלט מצחיק. ודן
מגוסיפ גירל משחק שם.. עם תלתלים
. פרק של סקראבס: 802 פרק בסדרה אחרת: העונה השנייה של גוסיפ גירל- הפרק של נשף הצדקה או איך שלא קוראים לזה. שיר השבוע: Snow Patrol - You could be happy Sia - Breathe me - רק אתמול גיליתי את השיר הזה. פשוט מקסים. K's Choice - Butterflies Instead
ג'וזי כץ - אני סולחת עברי לידר - ביום שמש יפה מאיר בנאי - גשם שולי רנד - אייכה Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into the Dark

Roncha87

New member
I Will Follow You Into the Dark../images/Emo99.gif

תקשיבי ל- Someday You Will Be Loved אחד השירים היפים שלהם! בהצלחה בשיעור נהיגה ובהחלטות החדשות שלך

SheepyLife

New member
זה סרט טוב!

ראיתי אותו המון פעמים, אולי סרט לא מיוחד אבל עדיין טוב.

שבת שלום -למרות שאצלי שישי בבוקר

משהו טוב שקרה השבוע:דיברתי עם הרבה מהחברים שלי שזה היה דיי כיף. ובכללי אני שמחה לומר שאני נהנית פה יחסית למה שציפיתי.. והייתי בגן חיות! משהו רע שקרה השבוע: המכירות לא משו בכלל ............ ועוד מיני דברים שאני לא אפרט משהו משעשע שקרה השבוע: משעשע? אממ אנשים משוגעים בקניון. אני לא יכולה אפילו להתחיל לפרט.. לבושים מוזר, מתנהגים מוזר או שהם יכולים להתנהג הכי נורמאלי עד שאתה מתחיל לדבר איתם ומסתבר שהם מח]פשי כלבי ים באלסקה עם 3 ידיים. ספר/סרט השבוע:300- ראיתי 40 דקות ראשונות בנתיים אני נהנית פרק של סקראבס: נו באמת L:) פרק בסדרה אחרת:the biggest losser שיר השבוע:נופ תמונה של מה שבא:

Roncha87

New member
עדי!! אמריקאית!! ../images/Emo24.gif

מתי את מתכננת ללכת לטייל שם?
מחפשים כלבי ים באלסקה עם 3 ידיים?! שיהיה להם בהצלחה. מתגעגעים, תחזרי!!

Roncha87

New member
שבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif

אמא לא פה אבל היא בטוח שותה המון קפה איפשהו. כנ"ל לגבי אבא
משהו טוב שקרה השבוע: ואללה, אני לא זוכרת מה היה השבוע, רק שהוא היה טוב מאוד. סיימתי את כל העבודות שהיו לעשות והתחלתי כבר עכשיו לסדר את החומר למבחנים כדי לא להכנס לפאניקה (עוד שבוע וחצי אהההההההה
). שבוע הבא אני מציגה עוד 2 עבודות 1 מהן אולי. עשיתי כל מיני סידורים שהיו מאוד מעצבנים אבל סיימתי איתם. אבאמא קנו לי מערכת חדשה לאוטו ועכשיו סוף סוף אני יכולה להקשיב לכמה מוזיקה שאני רוצה
. אחה"צ עד הלילה אצל חברות עם חברים ועוד זמן איכות משובח וכייפי. משהו רע שקרה השבוע: המלחמה אה... הקטיושות בנהריה, לא נעים להתעורר מהודעה לפלאפון שבודקת אם הכל בסדר אצל אבא שלי כי נפלו קטיושות בנהריה.. משהו משעשע שקרה השבוע: אההה נו הלימודים! יש אווירת סוף קורס עכשיו אז מאוד משעשע. ספר/סרט השבוע: ספר- חתכתי בבוטות מ"הזדמנות שנייה" ועברתי ל"1984" מרתק ביותר וקצת מלחיץ. טוב נו זה חלק מהלימודים
. סרט- המפ... למי יש סבלנות לשבת ולראות סרט, מילה סדרה שזה בין 20 דקות לשעה אבל סרט? נההה פרק של סקראבס: 801 כולם פה מדברים כל כך יפה על 802 אבל עדיין לא ראיתי אותו
פרק בסדרה אחרת: "דוקטור הו" 412 אמאלה!! פרק מעולה, "איך פגשתי את אמא שלך" מעולה. בקיצור עוד הרבה
שיר השבוע: Iron And Wine - Such Great Heights
Johnny Cash- Hurt יוני בלוך- ילדה שלי קטנה מתי כספי- ברית עולם תמונה של מה שבא: אני מניחה שאתם לא מכירים את ההתמכרות שלי לבת הים הקטנה, אז קבלו לכם. בתור ילדה קטנה נהגתי לראות את זה בלופ של שידורים חוזרים בווידאו, כשאני סיימתי, שנייה אחר כך אחותי עברה לצפות בקלטת. לכן אני יודעת את כל המילים בעל פה וזה סרט דיסני האהוב עליי "אריאל! אל תעלי על שרטון! מה שלומך קטנה?! הו הגעת מהר!" וזה היה 60 שניות על רון שליידר האישה והסיפורים
שבוע מקסים ומלא הפתעות לכולם! שמרו על עצמכם

sivosh

New member
יווו רונקי לא התכוונתי להבהיל אותך בחמישי בבו

בבוקר, בסה"כ דאגתי לכם

TheLost

New member
סופ"ש נעים. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתה לי אתמול את אחת ההרצאות הכי כיפיות ומגניבות בשיעור קולנוע. הביאו לנו את אלון גור, הבמאי של "המוסד הסגור" (והיפופוטם, וגם משחק בחלק מהמערכונים שם). הראו לנו 2 מערכונים של היפופוטם ואז הראו לנו את המוסד הסגור ואז הוא דיבר קצת על קומדיה, למה לא עושים קומדיה בארץ, איך הוא עשה את הסרט, מה ההבדל בין קומדיה לדרמה והרבה מאוד דברים מעניינים (אהמ במיוחד בשבילי אהמ). המורה שלי לקולנוע [שיודעת שאני תסריטאי] כל הזמן ניסתה לדחוף אותי שאני אגיד לו מה הרעיון שלי לתסריט ומה דעתו אבל לא רציתי. עוד מעט אני אשלח לו אימייל אבל, בכל זאת. צריך לנצל קשרים עם הברנז'ה
בכל מקרה הבנאדם הוא מצחיק, מסוג האנשים המצחיקים שלא רואים הרבה בארץ: הקצת-נוירוטי ומלא בפופ-קאלט רפרנסים. כיף. הוא היה ממש מגניב וכל ההרצאה הייתה בעצם גם מופע סטנדאפ. והמוסד הסגור אחלה סרט. (זוכרים שלא היה לי זמן לראות את זה?! בסוף השתלם לי) משהו רע שקרה השבוע: עשיתי מועד ב' במתמטיקה, וקיבלתי פחות מהמועד הראשון
והציון של המועד ב' הוא זה שקובע. בקיצור באסה. משהו משעשע שקרה השבוע: ההרצאה הייתה משעשעת (אנדרסטייטמנט, התגלגלתי על הרצפה לרגעים. גם ישבתי על הרצפה אז זה לא היה כזה קריטי). ידידה שלי ממש צחקה ממני כי ביום שנפלו הקטיושות בנהריה, דיברנו קצת על זה. היא: "עוד מעט גם יכולים ליפול כאן טילים" אני: "מאיפה ייפלו בדיוק? מקלקיליה וג'לג'וליה? מה הם יזרקו עלינו, תפוזים?" זה לא מצחיק אבל היא צחקה מזה בערך שעה
חוץ מזה אתמול הייתה לנו איזשהי פעילות שהיינו צריכים לכתוב את השמות שלנו על הקיר עם מדבקות, ולחבר את השמות אחד לשני (הבנתם? כמו תפזורת כזה. נגיד אם לי קוראים ג'וני ויש כאן את רון, אז כותבים ר ג' ו נ י ן הדגמה ויזואלית הוריי) בקיצור, אז איכשהו יצא בין השמות שהיה כתוב "טווס", ואז אמרתי לידידה שלי "למה כתוב כאן טווס?" ואז היא אמרה את אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי (אזהרה! אתכם זה לא יצחיק) - "כי זה לא יפה שטווס לא יהיה כתוב". ספר/סרט השבוע: Fade Away של מיירון בוליטר/הרלן קובן בינתיים ממש טוב וזורם (אני כבר בסביבות העמוד ה-70, עם הספר הקודם נדמה לי שלקח לי בערך חצי שנה להגיע לעמוד ה-70). אני גם עוד מעט מסיים את Neptune Noir (בערך שנה אחרי שהתחלתי אותו. רגע, בעצם, באמת שנה! הזוי) סרט- "המוסד הסגור" אחלה, אבל השבוע גם ראיתי את "into the wild" שזה אולי הסרט הכי טוב שראיתי השנה. חוצמזה הספקתי (איכשהו) לראות גם את "אינדיאנה ג'ונס" הראשון (
)- יש סרטים שאחרי 20 שנה הופכים להיות משעממים, ויש סרטים שאחרי 20 שנה הופכים להיות פארודיה על עצמם. כאן זה המקרה השני. ואחרון חביב, "למראית עין" עם טלי שרון, אסי דיין, ישראל פוליאקוב ועוד כמה. מפתיע אבל זה אולי הסרט הישראלי הראשון שראיתי שאין בו ציצים. WTF. פרק של סקראבס: 801. כי לא הספקתי לראות את 802. פרק בסדרה אחרת: רון אמרה דוקטור הו- לגמרי. פרק גדול. אוף איזה באסה שנגמרת העונה
חוץ מזה, העונה השלישית של עמוק באדמה סוף סוף מתחילה להיות מעניינת. חבל שזה קרה 4 פרקים לפני הסוף שלה. והתחיל השבוע מסכים
שיר השבוע: סיון שביט - ללב שלי אין בית. שמעתי ברדיו ואז ניסיתי להיזכר מאיפה הוא ואז נזכרתי, ואז הורדתי. תמונה של מה שבא: הפעם לשם שינוי - לא בא.

Ch3nf3l

New member
למראית עין...

חחחח יש לי סיבה כל כך טובה לראות את הסרט הזה. אתה יודע ש"יצאתי" עם אחת השחקניות שם? P:

jess r

New member
שבוע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: זה קרה שבוע שעבר אבל הסתיים רק בשבת - סיימנו את שבוע הצילומים. היה מתיש ברמות מטורפות - שעות על גבי שעות של עבודה קשה כל יום. השבוע התחלנו לערוך וגילינו כמה סצינות שכניראה נצטרך לצלם מחדש וזה עוד יותר מבאס. וזה נכלל ברשימת הדברים הטובים של השבוע רק כדיי להמחיש כמה מחורבן הוא היה. משהו רע שקרה השבוע: הכל. הכל היה מחורבן. נכשלתי בעוד מיון בצבא ואני מתחילה לחשוב שאם היו מיונים להגשת קפה הייתי נכשלת גם בהם. אתמול ישבתי כ-ל היום, אבל כ-ל היום מול הטלוויזיה. ביום חמישי ראיתי את הפרקים של העונה החדשה של "האנטומיה של גריי" שפיספסתי ברצף והתחלתי לחשוב שאולי גם לי יש גידול שמחק לי באופן פלא חצי מהתאים במוח. החצי השני נמחקו במהלך 10 שעות הצפייה הרצופות אתמול. פרק של סקראבס: משהו סתמי מהעונה השביעית. פרק בסדרה אחרת: "האנטומיה של גריי" 501-505 - אני לא יכולה, פשוט לא יכולה להסתכל על קאלי והבלונדה ההיא. כל פעם שהן מתחילות לדבר פוצי מוצי אחת אל השניה האוכל עולה לי לגרון. זה פשוט מגעיל. איכס. גועל נפש. כאילו היוצרים בסידרה חשבו "היי, למי ניתן את תפקיד הלסביות? אה, כן, לשמנות המכוערות! הרי אין לסביות רזות!". ומה זאת השטות הזאת שקאלי צריכה ללכת לסלואן בשביל עצות על איך לזיין בחורות? כאילו, הלו!!! את פאקינג בחורה בעצמך!!! איזו בחורה תלך לבחור על עצות לגבי בחורות?!?!?!??? זה פשוט מגוחך! מגוחך! מגוחך! אפילו בשביל האנטומיה. ואני לא רוצה להתחיל לדבר על מרדית' והחברות שלה (אבל אני אעשה את זה בכל זאת, כי אני מושכת זמן בשביל לא להתחיל את העבודה בספרות). בחיים לא ראיתי חבורה של אגואיסטיות כאלו. כל האנשים בסידרה הזאת תמיד, אבל תמיד הולכים ביחד במסדרון - וכל אחד מדבר על משהו אחר! מרדית': "בלה בלה דרק בלה בלה אני פוסטמה", כריסטינה: "בלה בלה ניתוח בלה בלה אני נכה ריגשית" איזי: "בלה בלה בלה קישקוש" ואף אחת לא מקשיבה לשניה! זה מטורף! זה לא דיאלוג! הן פשוט מברברות כל הזמן דברים על עצמן ובסוף מגיעות לבד למסקנה ונפרדות בפניה הבאה במסדרון. אה, ולקסי או איזה שם מגוחך אחר שלא נתנו לה ממש חמודה. למעש, היא הדמות האהובה עלי בעונה הזאת. 2 אגבים: ראיתי בקונאן אובריין את שרה צ'אלק והיא סיפרה איך היא באה לתחנת דלק עם הארוס שלה (מישהו יודע מי הוא?), שמה דלק, התיישבה, עמדה לנסוע ואז קלטה שהיא מושכת אחריה את ה... זה שמתדלקים איתו. ואז חשבתי לעצמי :"יווו, זה בדיוק כמו ב"גרדן סטייט"!". חוץ מזה היא לא דיברה על סקראבס בכלל והיתה ממש מצחיקה וחמודה ויפה. ב"איש משפחה" בעונה החדשה צחקו על סקראבס. ~פיטר מדמיין משהו~ "סליחה, היה לי רגע פנטזיה כמו בסקראבס" חבר: "סקראבס - הסידרה הכי טובה שאף אחד לא רואה" חבר 2: "אני שונא ששמים בסדרות קטעים לא קשורים" ~היטלר עושה ג'אגלינג~ בסוף הפרק: פיטר :"צריך להפיל אותו כמו את היטלר!" ~פיטר מפיל את היטלר~ "רואים? היתה לנו תוכנית בשביל הקטע הזה מההתחלה" שבוע טוב ותעשו כמה שיותר דברים חכמים לפני שהמוח שלכם יתפגר ותהפכו לסנילים

TheLost

New member
הפרק בפאמילי גאי היה בכלל מצחיק ../images/Emo6.gif

ובקשר לסרט (ובעצם בקשר להכל) - תנסי לקחת בפרופורציה... אם עושים סרט בלי חשק, רואים את זה בסרט.

jess r

New member
אמרתי משהו על חוסר חשק?

ואם כבר אז חוסר החשק ומצב הרוח הנוראי שלי אמורים להתטריד אותי יותר מאיך ייראה הסרט שלי, לא?

Roncha87

New member
קאלי והאן שמנות ומכוערות?

אני לא יודעת מה הסטנדארט שלך אבל בסדר...

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif קאלי מדהימה

והאן באמת לא משהו. אבל אי אפשר להגיד שהיא מכוערת, לא?

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif

ולגבי- "היי, למי ניתן את תפקיד הלסביות? אה, כן, לשמנות המכוערות! הרי אין לסביות רזות!", אני דווקא חושבת שחשבו משהו כזה- "היי, למי ניתן את תפקיד הלסביות? כל הלסביות (המעטות) בטלויזיה רזות בצורה מחרידה, בואו נהיה קצת מציאותיים!" ואז שמו אותן. שהם א' ממש לא שמנות. אמנם לא רזות, קצת משקל עודף, אבל לא הייתי קוראת לזה שמנות. וב', כמו שנאמר קאלי ממש יפה, והאן אמנם לא יפה, אבל היא גם לא כזו מכוערת.. היא בסדר. שתיהן נראות כמו נשים אמיתיות ולא כמו ברביות, ולדעתי זה דווקא יפה שנתנו להם כזה ייצוג. לא אהבתי את ההמשך של קו העלילה שלהן [אני לא אגיד כדי לא לספיילר לך], אבל חוץ מזה אהבתי אותן כזוג. וגם אותי עצבן שקאלי באה לסלואן על זה חחח אבל הם ממש משעשעים ביחד [קאלי וסלואן] אז נסלח

למעלה