סופ"ש נעים. ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: הייתה לי אתמול את אחת ההרצאות הכי כיפיות ומגניבות בשיעור קולנוע. הביאו לנו את אלון גור, הבמאי של "המוסד הסגור" (והיפופוטם, וגם משחק בחלק מהמערכונים שם). הראו לנו 2 מערכונים של היפופוטם ואז הראו לנו את המוסד הסגור ואז הוא דיבר קצת על קומדיה, למה לא עושים קומדיה בארץ, איך הוא עשה את הסרט, מה ההבדל בין קומדיה לדרמה והרבה מאוד דברים מעניינים (אהמ במיוחד בשבילי אהמ). המורה שלי לקולנוע [שיודעת שאני תסריטאי] כל הזמן ניסתה לדחוף אותי שאני אגיד לו מה הרעיון שלי לתסריט ומה דעתו אבל לא רציתי. עוד מעט אני אשלח לו אימייל אבל, בכל זאת. צריך לנצל קשרים עם הברנז'ה
בכל מקרה הבנאדם הוא מצחיק, מסוג האנשים המצחיקים שלא רואים הרבה בארץ: הקצת-נוירוטי ומלא בפופ-קאלט רפרנסים. כיף. הוא היה ממש מגניב וכל ההרצאה הייתה בעצם גם מופע סטנדאפ. והמוסד הסגור אחלה סרט. (זוכרים שלא היה לי זמן לראות את זה?! בסוף השתלם לי) משהו רע שקרה השבוע: עשיתי מועד ב' במתמטיקה, וקיבלתי פחות מהמועד הראשון
והציון של המועד ב' הוא זה שקובע. בקיצור באסה. משהו משעשע שקרה השבוע: ההרצאה הייתה משעשעת (אנדרסטייטמנט, התגלגלתי על הרצפה לרגעים. גם ישבתי על הרצפה אז זה לא היה כזה קריטי). ידידה שלי ממש צחקה ממני כי ביום שנפלו הקטיושות בנהריה, דיברנו קצת על זה. היא: "עוד מעט גם יכולים ליפול כאן טילים" אני: "מאיפה ייפלו בדיוק? מקלקיליה וג'לג'וליה? מה הם יזרקו עלינו, תפוזים?" זה לא מצחיק אבל היא צחקה מזה בערך שעה
חוץ מזה אתמול הייתה לנו איזשהי פעילות שהיינו צריכים לכתוב את השמות שלנו על הקיר עם מדבקות, ולחבר את השמות אחד לשני (הבנתם? כמו תפזורת כזה. נגיד אם לי קוראים ג'וני ויש כאן את רון, אז כותבים ר ג' ו נ י ן הדגמה ויזואלית הוריי) בקיצור, אז איכשהו יצא בין השמות שהיה כתוב "טווס", ואז אמרתי לידידה שלי "למה כתוב כאן טווס?" ואז היא אמרה את אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי (אזהרה! אתכם זה לא יצחיק) - "כי זה לא יפה שטווס לא יהיה כתוב". ספר/סרט השבוע: Fade Away של מיירון בוליטר/הרלן קובן בינתיים ממש טוב וזורם (אני כבר בסביבות העמוד ה-70, עם הספר הקודם נדמה לי שלקח לי בערך חצי שנה להגיע לעמוד ה-70). אני גם עוד מעט מסיים את Neptune Noir (בערך שנה אחרי שהתחלתי אותו. רגע, בעצם, באמת שנה! הזוי) סרט- "המוסד הסגור" אחלה, אבל השבוע גם ראיתי את "into the wild" שזה אולי הסרט הכי טוב שראיתי השנה. חוצמזה הספקתי (איכשהו) לראות גם את "אינדיאנה ג'ונס" הראשון (
)- יש סרטים שאחרי 20 שנה הופכים להיות משעממים, ויש סרטים שאחרי 20 שנה הופכים להיות פארודיה על עצמם. כאן זה המקרה השני. ואחרון חביב, "למראית עין" עם טלי שרון, אסי דיין, ישראל פוליאקוב ועוד כמה. מפתיע אבל זה אולי הסרט הישראלי הראשון שראיתי שאין בו ציצים. WTF. פרק של סקראבס: 801. כי לא הספקתי לראות את 802. פרק בסדרה אחרת: רון אמרה דוקטור הו- לגמרי. פרק גדול. אוף איזה באסה שנגמרת העונה
חוץ מזה, העונה השלישית של עמוק באדמה סוף סוף מתחילה להיות מעניינת. חבל שזה קרה 4 פרקים לפני הסוף שלה. והתחיל השבוע מסכים
שיר השבוע: סיון שביט - ללב שלי אין בית. שמעתי ברדיו ואז ניסיתי להיזכר מאיפה הוא ואז נזכרתי, ואז הורדתי. תמונה של מה שבא: הפעם לשם שינוי - לא בא.