קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo57.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום חופש ברביעי, השבוע עבר מהר סה"כ משהו רע שקרה השבוע: אין חורף
ויש עוד כל מיני דברים שמפריעים לי... משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אתמול אצל חברות, היה ערב שטות רציני
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של פשוטי העם במכללה (שוטי הנבואה לשעבר) ועוד שבוע כרגיל סרט/ספר השבוע: סרט- עיר רפאים. באמת יצירה ענקית. פרק בסדרה: הכי טוב זה "הנוכלים" פרק בסקראבס: ברגע זה 423 הפרק עם ג'ייק וניו זילנד: J.D.: Just go, Jake! No one here knows your last name -- if anything happens, he'll never be able to find you. Go enjoy your little rafting thing in New Zealand -- which, incidentally, is ten thousand miles east of Australia, and famous for alcoholism and clam chowder. I've been brushing up on my New Zealand. Jake: [Sneering] You've been brushing up on New England
השירים של השבוע: The Hoosiers- Goodbye Mr. A The Shins- New Slang Jason Marz- I'm Yours OK Go- There's A Fire The Zutons- Valerie Snow Patrol- Chasing Cars Black Rebel Motorcyce Club - Mercy Simon And Garfunkel- The Only Living Boy in New York Vampire weekend - A-Punk Colin Hey- I Just Don't Think I'll Ever Get Over You A Fine Frenzy- Almost Lover תמונה של מה שבא: כן, עוד פעם שקיעה, אני צפויה .. סופשבוע מקסים ורגוע לכולם

hodown

New member
סובוטה

משהו טוב שקרה השבוע: למדתי המון- תמיד טוב. אכלתי מלא- עוד יותר טוב. יצאתי עם חברים כמו תמיד- שיחקנו אמת או חובה היה קורע. קיבלתי הרבה מחמאות השבוע- מסתבר שאנשים אוהבים אותי. משהו רע שקרה השבוע: היו מיליון מבחנים וזה עצבן אותי. למרות שהמבחן באנטומיה היום התבטל ויצאנו אהמ לשחק אתמול אמת או חובה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: my friend "i am not eating any chocolate any more... I will have nipples... מיותר לציין שעד עכשיו אני צוחקת על זה.... אז אנשים שלא הבינו אותה שואלים "where?" והפורטוגזי: "you can not have nipples on your face you can only have pimples" ואז: "aaaaaahhhhhhh my face is covered with nipples" משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:ניחוש אחד אהמישראלאהמ סרט/ספר השבוע: הסרט היחיד שאני רואה זה הסרט שאני חיה בו. פרק בסדרה:- פרק בסקראבס:- השירים של השבוע: אוקיי חורשים על זה פה: Inna - hot Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love ממש כיף לרקוד לזה... תמונה של מה שבא: לא לבעלי לב חלש

TheLost

New member
מה זה הדבר המגניב הזה?!

באנטומיה של גריי אף פעם לא מראים את החלקים השווים

jess r

New member
אני חשבתי

שזה דגים בשוק. בן דוד שלי מרוסיה סיפר לי איך פעם החבר'ה מהרפואה באוניברסיטה שלו סחבו גופה במדרגות ואז הפילו אותה בטעות והראש התגלגל לרחוב והבהיל אנשים.

Roncha87

New member
שבוע הבא?!

יווווווו איזה כיף לי!!!
כפרה עלייך
חחחחח לא הבנתי כל כך את הציטוט המצחיק שלך

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ואללה, כלום. הכל כרגיל ועוד שניה נוזל לי המוח מהאוזניים בגלל כל העבודה הזאת. משהו רע שקרה השבוע: יצאנו אתמול ולא היה כיף, רצינו סנוקר אבל היה מלא וסתם עמדנו חצי שעה בחוץ ובסוף חזרנו הביתה ופתחנו ראש בפארק. כבר מזמן לא יצאנו ועשינו משהו נורמאלי. אני הצעתי לעקוב אחרי אנשים בגילנו שנראים מגניבים ולראות לאן הם הולכים אבל חברים שלי לא אהבו את הרעיון
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: במבט לאחור זה באמת משעשע: נסענו באוטו לעיר ועצרנו ברמזור, וחברים שלי יצאו מהאוטו שלהם והרימו לנו את הווישרים. אז ידיד שלי החליט להתנקם בהם וכשחנינו בעיר הוא התקשר לידיד שנהג באוטו השני ואמר לו לבוא כי יש חניה (ובכלל לא היתה) והסתובבה שם משטרה ובדקה אנשים באקראי ובאמת עצרו לבדוק אותו. אני הצעתי לו לעשות את מה שהשרת עשה לטורק ולהדביק לו מסטיקים על האוטו. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: כלום, בחיי שכלום. סתם המון עבודה ומבחן בצרפתית. סרט/ספר השבוע: אין זמן! פרק בסדרה: אין זמן! סתם, ראיתי המון. "העשב של השכן", "דור מזויין" שאני לא מאמינה שנגמרת עוד 2 פרקים, "סקינס" שנהייתה הזויה לאחרונה, ובעיקרון כל שאר הדברים ששודרו. פרק בסקראבס: מה ששודר. השירים של השבוע: הזמן עושה את שלו... אני לא מאמינה שאני מחבבת את השיר הזה. שבוע טוב לנו

TheLost

New member
שבת שלוםלום

משהו טוב שקרה השבוע: אנחנו נושמים, אנחנו חיים, וזה משהו טוב. לא?
חוץ מזה היה שבוע דיי טוב באופן כללי. לא משהו מיוחד. משהו רע שקרה השבוע: טוב, בעצם כן היה משהו מיוחד. רע במיוחד. אבל הוא כל כך רע שאני אפילו לא אספר עליו, אז נמשיך הלאה. הגשתי את התרגיל שלנו וזכינו לביקורות קטלניות במיוחד. ככה זה כשעושים סרט גרוע...
חוץ מזה אני צריך להגיש עד היום בערב סינופסיס לעריכה מקבילה. יש לי 3 רעיונות ואף אחד מהם לא באמת טוב משהו מצחיק שקרה לי השבוע: זה כל כך עצוב שזה מצחיק? (אני אף פעם לא זוכר דברים מצחיקים שקורים לי) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: OH MY. כלום. מבחנים, עבודות, סינופסיסים, לתקן סצינה בתרגיל שהגשנו. יום הורים. כמו שאמרתי- כלום. סרט/ספר השבוע: ראיתי אתמול בפעם השנייה את ten items or less וזה סרט מצויין. פרק בסדרה: dead like me - סתם כי זאת סדרה גדולה. הפרק של צ'אק היה טוב, הפרק של gossip girl גם היה נחמד, הפרק של המשרד היה פשוט ענק
פרק בסקראבס: לאלא השירים של השבוע: התמכרתי לאלבום של קין. למרות שהוא דיי גרוע. עדיין: Playing Along - Keane Spiraling - Keane Love is the End - Keane Better than this - Keane Again and Again - Keane תמונה של מה שבא: לא בא. (ללחוץ על "לחלון הוספת תגובה")

shaharory

New member
..

משהו טוב שקרה השבוע: אממ לא זכור לי משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע: דחו ת'תעודות להשבוע במקום ה-5 לחודש משהו מצחיק שקרה לי השבוע: גיליתי את הפלא שנקרא Wii אצל חברה ושיחקתי בבוקסינג ומרוב התלהבות עשיתי ממש חזק וכואבות לי עדיין הידיים כבר יומיים! זה די מצחיק נראה לי משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שהשחקן של מאלפוי מהארי פוטר יבוא לארץ :) ומביאים לי מחשב חדש. וההורים הולכים לסופשבוע באיזה מלון אז זה יהיה נחמד, קצת שקט.. סרט/ספר השבוע: דמדומים! זה גם יוצא בחמישי :) אני כבר בעמוד 200 בערך ואני צריכה לסיים עד שבת >< וראיתי טיטאניק שוב >< אני מכורה לקטע של ה-come back! come back! ואז עם המשרוקית: פררר פררר פררר פרק בסדרה: אממ פרק 507 של המשרד ספויילרררררררררררררררררררררררררררררר הקטע עם אבו דבי חחחח סוף ספויילררררררררררר פרק בסקראבס: מה ששידרו תמונה של מה שבא: אין לי כוח ><

hodown

New member
XD פררר פררר

אני מכירה את הסרט בעל פה!! אני ראיתי אותו משהו כמו 15 עמים בלי הגזמה... נעביר חוויות

למעלה