קבלת ראשון
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם בת דודה שלי ברמת אביב והיה סתם כיף פשוט שכזה.
והיה לי דיי הרבה זמן פנוי שבדיעבד הייתי צריך לנצל טוב יותר. חוצמזה אתמול התחלתי לערוך את הסרט וזה היה טוב-רע, רבתי הרבה עם העורכת שלי ולמען האמת היא עצבנה אותי מאוד (ג'ס איפה את, אני זקוק לאישור שלך)- נכון שצריך לעבוד בעבודת צוות וכו' אבל בסופו של דבר אני הבמאי ואם אני חושב שאחד הקטעים לא טובים ושזה לא צריך להיות ככה אז אני זה שקובע בסופו של דבר, ממש לא ברור לי איך יכול להיות שבסוף יצא לי סרט שאני בכלל לא רוצה שהוא /יראה/ ככה, וכל פעם שאמרתי שבסופו של דבר הסרט צריך לצאת כמו שאני רוצה שהוא פחות-או-יותר ייצא אז היא ישר אמרה "לא אתה משתלט זה התפקיד שלי בלה בלה בלה". היא עצבנה אותי מאוד וממש לא בא לי לערוך איתה. מצד שני, כשלא רבנו היה כיף וה-7 שעות שהיינו שם עברו בערך כמו שעתיים. אה וביצפר בלילה זה מגניב אך מפחיד. משהו רע שקרה השבוע: כמו תמיד בחודשים האחרונים, אין שבוע בלי דברים רעים. נחסוך לכם אותם כי הם תמיד אותו דבר ותמיד אותו שעמום. מישהו חדש שפגשתי השבוע: בן דוד שלי. אני אמנם מכיר אותו כבר איזה כמעט 17 שנה אבל השבוע הכרתי בן דוד אחר. לאמשנה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ממש אין שום דבר טוב בשבוע הזה ולא ברור לי מי הטיפש והמניאק והסאדיסט שהמציא אותו! להלן: בוחן בקולנוע, מבחן בלשון (מה? לשון? הא?), מבחן בחינוך תעבורתי (מה קשור?), וכמובן עוד עריכה. אני רק שואל- ומה עם התסריט שלי?! מתי אני אספיק לכתוב אותו?! אין קצת התחשבות? בלע סרט/ספר השבוע: "חצוצרה בואדי", בינתיים אין לי עליו דעה ולא סביר שתהיה לי עליו דעה. חוץ מזה ראינו את "בופור" בביצפר וזה סרט גדול ומצויין ואחד הסרטים הישראליים הכי טובים שראיתי (ולא ראיתי הרבה מידי סרטים ישראליים, למרות שיש לי את "למראית העין" ו"נו אקזיט" במקס, אבל ראינו בשבועות האחרונים כמה סרטי צבא ישראליים וזה היה הרבה יותר טוב מהקודמים). פרק בסדרה: יש יותר מידי... אבל התחלתי את העונה השנייה של dead like me!
פרק בסקראבס: . השירים של השבוע: יש איזה שיר ממש יפה מהדיסק החדש של יוני בלוך
תמונה של מה שבא: