קבלת שבת

jess r

New member
רגע

כבר ראית את My Lucky Charm? זה, לדעתי, אחד הטובים בסידרה.

shaharory

New member
=]

משהו טוב שקרה השבוע: אממ זכיתי בכרטיס זוגי ל"גוף השקרים" לטרום בכורה כזאת.. קיבלתי 98 באזרחות.. זאק בא! :) משהו רע שקרה השבוע: לא מימשתי את הזכייה.. לא קיבלתי 100 באזרחות למרות שמגיע לי!! בוטלו פושינג דייזיס, דירטי סקסי מאני ואיליי סטון =\ מישהו חדש שפגשתי השבוע: אממ בת דודה של חברה טובה שלי משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אולי שנארגן משהו עם זאק בראף >< ומחר בן סטילר בא לארץ!! סרט/ספר השבוע: ספיד, כי ראיתי אתמול חלק, זה היה טוב! פרק בסדרה: ממ מה ששידרו בארץ של איך פגשתי את אמא כי זה היה הפרק הכי טוב שלהם!! חוץ מהפרק שברני רוצה להוכיח ללילי שאומרים לחברים אם משהו שהם עושים הוא גרוע או משהו כזה.. קיצר שהוא עושה ת'הצגה עם ה-moist moist moist חח פרק בסקראבס: אממ מיוזיקל, כי הוא שולט :) השירים של השבוע: lifehouse- you and me תמונה של מה שבא: חחחח

jess r

New member
זה היה פרק ממש טוב!

אהבתי כשרובין אומרת לטד "She's a keeper. Just keep her somewhere else"
וגם הפרק ההוא אדיר, כשמרשל קם באמצע ההצגה ופשוט מחטיף לברני אגרוף כי נמאס לו
מה זאת אומרת ביטלו את פושינג דייזיס? לא תהיה עונה שניה? אבל למה?

shaharory

New member
בפושינג דייזיס..

יהיה רק עונה 2 של 13 פרקים וזהו. (כאילו העונה ה-2 כבר התחילה בארה"ב)

dorin99

New member
ובצדק, לצערי.

העונה הראשונה היתה ממש מופלאה, אבל השניה (ראיתי 3 פרקים) מאכזבת. איבדה מהקסם שלה.

shaharory

New member
אומייגאד! פגשתי את בן סטילר

בפרימיירה לפני כמה שעות!!!!! הוא כזה חמודד!! וגם את כריס רוק וסאבלימינל חח וגם ראיתי שם את שני כהן, ג. יפית (איכס), עידו מוסרי, צביקה פיק..

steelwater

New member
פאק איזה מגניב!!!

באיזו פריימריה היית?!?!?! אני ורון Sort of פגשנו את ג'ון סים, מייקל קיין, כריסטופר בייל ועוד בפרמיירה של באטמן.

shaharory

New member
הייתי בפרימיירה של נתניה XD"

וגם ביוני פגשתי את השחקן של פיטר מנרניה בפרימיירה של נרניה 2 בתל אביב :) אם את זוכרת, אז היה בתפוז תחרות של זה אז זכיתי בה(=

steelwater

New member
קראתי על זה היום בעיתון

אני זוכרת ששמעתי פעם שהם יבואו אבל א אידעתי שזה היה עכשיו.

Angelus

New member
הייתי אמור להיות נוכח שם

אבל בעקבות הדיוט גמור, פיספסתי את זה (ולאדם המדובר היה כרטיס לסרט!!!) יש תמונות? אני מעוניין לקנא.

hodown

New member
סתם מתעצלת לקחת ספר לידיים

שבת והכל משהו טוב שקרה השבוע: היינו במסעדה לחברה היה יום הולדת ואתמול לעוד אחת הייתה יום הולדת. איזה מצחיקה היא- כולם שתו מיץ מים או קולה ורק היא הושפעה מעוגת הרום
עדכון עכשווי- שלג ראשון בשניות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: גיליתי פרצופים חדשים מישהו חדש שפגשתי השבוע: אממ לא משהו רציני- אנשים חדשים בכיתה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 3 מבחנים איזה כיף (לא) סרט/ספר השבוע: לא היה לי ממש זמן- סרט זה ארוך מדי פרק בסדרה: האח הגדול, אפאא חחח, סמולוויל, המפץ הגדול, האנטומיה של גריי (ואני מבינה את המושגים האנטומיים ווהווווו). פרק בסקראבס: MY DRUG BUDDY השירים של השבוע: אפילו לרומניה זה הגיע: ישי לוי- ריקוד רומנטי תמונה של מה שבא: קיבוץ הגלויות שלנו

jess r

New member
מזל טוב על השלג!../images/Emo13.gif

יוווו, איך בא לי גם! גם שלג וגם חו"ל
הלוואי ששוב יהיה שלג בירושלים. חברים שלך נראים מגניב. בהצלחה במבחנים ושבוע מצויין!

steelwater

New member
תמונה ממש יפה!

איזה מגניב שאת מבינה את המושגים האנטומיים חחח! תעשי את זה גם בסקראבס.

TheLost

New member
קבלת ראשון

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם בת דודה שלי ברמת אביב והיה סתם כיף פשוט שכזה.
והיה לי דיי הרבה זמן פנוי שבדיעבד הייתי צריך לנצל טוב יותר. חוצמזה אתמול התחלתי לערוך את הסרט וזה היה טוב-רע, רבתי הרבה עם העורכת שלי ולמען האמת היא עצבנה אותי מאוד (ג'ס איפה את, אני זקוק לאישור שלך)- נכון שצריך לעבוד בעבודת צוות וכו' אבל בסופו של דבר אני הבמאי ואם אני חושב שאחד הקטעים לא טובים ושזה לא צריך להיות ככה אז אני זה שקובע בסופו של דבר, ממש לא ברור לי איך יכול להיות שבסוף יצא לי סרט שאני בכלל לא רוצה שהוא /יראה/ ככה, וכל פעם שאמרתי שבסופו של דבר הסרט צריך לצאת כמו שאני רוצה שהוא פחות-או-יותר ייצא אז היא ישר אמרה "לא אתה משתלט זה התפקיד שלי בלה בלה בלה". היא עצבנה אותי מאוד וממש לא בא לי לערוך איתה. מצד שני, כשלא רבנו היה כיף וה-7 שעות שהיינו שם עברו בערך כמו שעתיים. אה וביצפר בלילה זה מגניב אך מפחיד. משהו רע שקרה השבוע: כמו תמיד בחודשים האחרונים, אין שבוע בלי דברים רעים. נחסוך לכם אותם כי הם תמיד אותו דבר ותמיד אותו שעמום. מישהו חדש שפגשתי השבוע: בן דוד שלי. אני אמנם מכיר אותו כבר איזה כמעט 17 שנה אבל השבוע הכרתי בן דוד אחר. לאמשנה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ממש אין שום דבר טוב בשבוע הזה ולא ברור לי מי הטיפש והמניאק והסאדיסט שהמציא אותו! להלן: בוחן בקולנוע, מבחן בלשון (מה? לשון? הא?), מבחן בחינוך תעבורתי (מה קשור?), וכמובן עוד עריכה. אני רק שואל- ומה עם התסריט שלי?! מתי אני אספיק לכתוב אותו?! אין קצת התחשבות? בלע סרט/ספר השבוע: "חצוצרה בואדי", בינתיים אין לי עליו דעה ולא סביר שתהיה לי עליו דעה. חוץ מזה ראינו את "בופור" בביצפר וזה סרט גדול ומצויין ואחד הסרטים הישראליים הכי טובים שראיתי (ולא ראיתי הרבה מידי סרטים ישראליים, למרות שיש לי את "למראית העין" ו"נו אקזיט" במקס, אבל ראינו בשבועות האחרונים כמה סרטי צבא ישראליים וזה היה הרבה יותר טוב מהקודמים). פרק בסדרה: יש יותר מידי... אבל התחלתי את העונה השנייה של dead like me!
פרק בסקראבס: . השירים של השבוע: יש איזה שיר ממש יפה מהדיסק החדש של יוני בלוך
תמונה של מה שבא:

למעלה