שבת שלום
משהו טוב שקרה השבוע:אחר צהריים רגוע בתקליט עם בירה, קפה טוב וסושי.
10 בבוחן על Pride and Prejudice.
קיבלתי את Rattle and Hum של U2 על תקליט מהמוכר בתו השמיני (זה שלו מהבית לא מהחנות).
יש לנו טיול לאנגליה לראות מחזות של שייקספיר ביולי!
משהו רע שקרה השבוע: היינו אמורים לצאת הערב הרבה חברים וכבר חיכתי לזה הרבה זמן אבל לשתי חברות שלי היה ריב גדול וביטלנו וזה ממש מבאס וגם חברה שלי יוצאת היום עם מישהו שבואו נגיד שגם אני הסתכלתי על הכיוון שלו והם בכלל יוצאים בעיקר בגללי אז זה בכלל ערב מבאס ת'שועלים.
הלימודים מ-מ-ש קשים. יש לנו את הטיול לאנגליה, אלב אני רוצה להגיע לאנגליה מוקדם יותר כי אני רוצה ללכת לפסטיבל שהייתי בו שנה שעברה שוב, וזה יוצא לי להיות באנגליה יותר מ-20 ויש לי בחינות בזמן הזה אז זה יוצא המון כסף והמון זמן! אני לא יודעת מה לעשות.
מישהו חדש שפגשתי השבוע: ישבתי בתקליט ביום חמישי אחר הצהריים, רק אני והברמנית, ואז באה חברה שלה שהיא אדם די מוזר ומפתיע ומיוחד. הייתה לנו שיחה מעניינת על ירושלים.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של רופוס ווינרייט!!!!!
סרט/ספר השבוע:סיימתי את Pride and Prejudice - WooHoo! ספר מעולה. לא נראה לי שראיתי סרט השבוע.
פרק בסדרה:פרק 5 של Pride and Prejudic. אני מאוהבת במר דראסי!
חלק מפרק של דוקטור הו מהעונה השנייה עם אמא! לא היה פרק מדהים, זה עם הככתרה של המלכה והטלוויזיות, אבל שמחתי שאמא התענייה וראתה איתי חחח!
פרק בסקראבס:אני חושבת שראיתי אבל אני לא בטוחה אם זה היה השבוע או שבוע שעבר. איזהשהוא פרק בעונה הרביעית.
השירים של השבוע: Snow Patrol - Take Back the City Snow Patrol - Crack the Shutters The Killers - Human. כי אפשר שלא להידבק לשיר הזה. Air Traffic – Time Goes By FM Belfast – Par Avion Glasvegas - Daddy's Gone Destroy Munich – Kluivert Destroy Munich - Krankl Flight of the Conchords - Leggy Blonde (Feat. Rhys Darby) Catatonia - Road Rage Catatonia - Mulder and Scaly Cajun Dane Party - Amalyse
תמונה של מה שבא: ג'ון סים.
סדגש|