קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מישהו חדש שפגשתי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: עדי השתחררה.. מישהו חדש שפגשתי השבוע: כל מיני חננות שבאו להחליף אותנו, הפז"מניקים..
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שאלה טובה סרט/ספר השבוע: ספר מצוין שקראתי השבוע 'כמה טוב להיות פרח קיר' ובאנגלית, נדמה לי שזה 'the perks of being a wallflower' - מי שאהב את התפסן, יאהב את הספר הזה. אחד הספרים היותר טובים. פרק בסדרה: אני מחפש עדין הישרדות 9.. ולא יצא לי כל כך לצפות בטלוויזיה השבוע. אולי סקינס, תחילת העונה ה-2. פרק בסקראבס: 703
אתמול ראיתי את זה בלילה.. השירים של השבוע: Jack Savoretti - No one's aware תמונה של מה שבא: מכירים את המשחק?

steelwater

New member
לא אהבתי את התפסן

אז כנראה שאני גם לא יאהב את זה חחח.
סתם, אי אפשר לדעת... עוד כמה זמן אתה משתחרר יא צעיר?!

Angelus

New member
בקרוב

מדוע לא אהבת את התפסן? חוץ מזה, זה לא אומר.. תנסי. יש לי הרגשה שאת תאהבי.

steelwater

New member
אני בכיף אנסה

קראתי את התפסן בעברית בחתיבה, ולא אהבתי אותו, וחשבתי שיכול להיות שזה מאד בגלל שזה בעברית וזה ממש הורס את הספר וזה דפוק. הוא מקלל המון בספר ונראה יל בעיקר אומר ג'יסס ובעברית לא כתבתו את זה ככה ונתנו לו קללות גרועות אז זה די הרס לי. אבל אז קראתי את זה השנה או שנה שעברה באנגלית ועדיין לא אהבתי את זה... זה היה יותר טוב אבל הבנתי שזה לא השפה אלה התוכן של הספר. לא ידודעת איך להסביר, הוא די משעמם כזה, ולא כזה התלהבתי. אני כבר לא זוכרת למה. אהבתי כמובן את סצינת הסיום אבל דבר ראשון היא לא הייתה מספיק מובנת, כלומר אני אל יודעת א הייתי מבינה את המ שצריך להבין אם לא ידעתי את זה כבר מראש כי זה משהו יודע, וגם הרגשתי שהספר לא מספיק נותן רמזים מתרימים לזה. היו מרמזים אבל בעיקר הקשר בין הסיפור לסוף היה vague. וואו, סליחה על החפירה חחח! זו כבר פעם שנייה בזמן האחרון שאני חופרת על ספר. נראה לי שלימודי הספרות אנגלית משפיעים על זה כי אני ממש אוהבת עלשות את זה חחח.

Angelus

New member
אני לא כל כך מבין אותך

למה את מתכוונת כשאת אומרת שזה הסתיים vaguely? הרי ביצירה ספרותית כל כך גדולה כמו התפסן את לא מצפה שיסבירו לך כל דבר.. את די מבינה מה קורה.. אבל אני ממש מנסה להיזכר מה לא הסבירו ומדוע זה הסתיים, לדעתך, בצורה הזאת. אל תתביישי להזכיר לי.. סמני רק ספוילר.
וזו לא חפירה, אני די נהנה לדבר על ספרים. בואו במפגש הבא נקבע לקרוא ספר ונדבר עליו כמו חבורה של זקנות.

steelwater

New member
חחח סבבה!../images/Emo6.gif

זה יהיה מאד מצחיק!
לתפסן בשדה השיפון הרי בסוף מתברר שהוא לא באיזו פנימייה אלה בבית משוגעים, נכון? אז נכון, יש רמזים מתרימים לזה אבל בשבילי זה לא היה מספיק מובן. זה היה סוף מגניב אז הוא כתב אותו אבל לדעתי לא הייתה מספיק הכנה לזה. לא שלא הייתה בכלל, אבל לא מספיק. וחוץ מזה הוא משמ אבל ממש בקטנה רומז שזה בית משוגעים. כל המ שיש שמה זה משהו על זה שהוא דיבר עם פיסכיטאר והחברה של אח שלו שהולכת לשירותים ב-Othe wing כאילו אגף אחר בבית החולים.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נגמר המבחן בתנ"ך שבו לא ידעתי כלום אבל המצאתי הרבה דברים. היה משחק כדורסל של בית הספר שלנו מול עין גדי וניצחנו בהפרש של 20 נקודות ועלינו לגמר שזה אומר שכשניסע לראות את הגמר נפסיד הרבה שיעורים כי זה במלחה
היום ישנתי הרבה. אבל לא מספיק. והתקדמנו משמעותית עם הסרט. וועדת התסריטים היתה כייפית. המורה שלנו החמיאה לנו על התסריט ואמרה שהיו בו קטעים ממש מבריקים. היא השתמשה במילה "מבריקים"! עכשיו התחלנו עם ענייני הפקה - למצוא שחקנים זה קשה. וכן, אני יודעת שיצאו לי מהסרט הזה יותר תלונות מאשר כל דבר אחר, אבל ראיתי אתמול והיום 2 סרטי גמר ממש טובים ואם ככה יראה הסרט שלנו אז זה שווה את כל זה. חיפשנו עוד חסויות אבל לא מצאנו כלום והחלטנו ללכת על שיטה אחרת ונראה שבוע הבא אם זה עובד. אגב אם יש פה ירושלמים שמכירים בחור בן 17-20, בחורה באותו הגיל ומישהי מבוגרת (35-45) שרוצים מאוד לשחק בסרט הגמר שלנו ומוכנים לבזבז על זה שבוע מחנוכה, תודיעו לי
משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי עשתה תאונה קלה עם האוטו. היא בסדר גמור טפו טפו וכל זה, אבל זאת בטח טראומה. המבחן בתנ"ך שבו לא ידעתי כלום. מישהו חדש שפגשתי השבוע: וואו, זאת קטגוריה מעניינת. לא פגשתי אף אחד חדש, אבל תלינו מודעות לחיפוש שחקנים ואם מישהו יענה למודעות זה יהיה כיף. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הסרט זה הדבר היחיד שמעסיק אותי בזמן האחרון. סרט/ספר השבוע: "השחקן" של רוברט אלטמן. סרט הזוי! כל כמה דקות משהו גאוני אחר מבצבץ שם ואני מתחילה לנתח אותו ואז דעתי מוסחת בגלל אלמנט אחר וזה מחרפן. פרק בסדרה: "דור מזויין" הסידרה של HBO על הפלישה לעיראק. אין לי מושג מה הם ניסו לעשות, אבל הסידרה הזאת ממש מגניבה! "סקינס", עונה שניה פרק שלישי. מזמן לא התרגשתי כמו שהתרגשתי בסצינה בדיסקוטק. פשוט גאוני. "העשב של השכן", "פילדלפיה זורחת". "איליי סטון" ממש נחמדה. בכלל, יש מה לראות בזמן האחרון ביאס. פרק בסקראבס: 703 - כשג'יי.די מכדרר את טורק ואז "עכשיו בין הרגליים!" ואז שניהם מסתכלים הצידה במבוכה
השירים של השבוע: Trik Turner - Friends & Family מאותו פרק למעלה Katy Perry - I kissed a girl אבל היא לא באמת מנשקת בחורה בקליפ, וזה לא בסדר. שבוע טוב לכולם

creepy creep

New member
I kissed a girl../images/Emo6.gif

השיר הזה נתקע לי בראש כל יומיים. הוא פשוט ממכר! היא לא מנשקת בחורה בקליפ? אז מה לעזאזל יש שם? הממ, יש לי חברה ירושלמית בת 17, ואני יכולה לשאול אותה. אבל אני לא מבטיחה כלום

jess r

New member
היא סתם נמרחת

על המיטה ומלטפת את החתול שלה. החתול דווקא חמוד.

steelwater

New member
היא לא מנשקת?

בושה! אי ממש רוצה לראות את סקינס. אני צריכה להוריד את זה...

jess r

New member
זה כמו גלידה פרווה

היא מעמידה פנים שהיא גלידה, אבל לא הולכת עד הסוף. נראה לי שתחבבי את זה.

creepy creep

New member
כבר נגמר?

משהו טוב שקרה השבוע: הסמינריון עבר בהצלחה. לא חידשו לי יותר מדי דברים, אבל קיבלתי על עצמי כמה החלטות מחזקות. ובכלל, היה כיף לבלות יומיים עם כל החברות מחוץ לבית. קצת שקט. המורה לכימיה לא כעסה עליי בכלל[תקציר הפרקים האחרונים: בחמישי שעבר היה מבחן שפשוט לא הגעתי אליו ולא הודעתי למורה כלום. הייתי בטוחה שאני אפרוש מהמגמה..] ואפילו הציעה לי מבחן חוזר מתי שרק ארצה. יום הולדת לאמא ולאחותי הקטנה[שהיא כבר בת 15]. השבת כל האחיות מגיעות כדי לחגוג לשתיהן וזה יהיה סיום נהדר לשבוע הזה. פתאום באמצע השבוע- גשם
. שרק ימשיך ככה. משהו רע שקרה השבוע: פתאום אחרי 5 שנים באולפנית ההנהלה החליטה שהיא מקפידה נורא בענייני משמעת והתחילו להקפיד על איחורים. בכלל לא נחמד להגיע לביה"ס באיחור של עשר דקות[בגלל משאית שהייתה תקועה באמצע הכביש בלי נהג] ולגלות בשער את המחנכת+המחנכת של הכיתה השנייה, שאמורות בכלל להיות ביום חופשי, ולקבל שטיפה ואיום באי יציאה לטיול השנתי. דווקא התחלתי להקפיד על זמנים לאחרונה.. תפרגנו קצת. מישהו חדש שפגשתי השבוע: בחור בכובע ירוק
סתם, לא זכור לי שפגשתי מישהו חדש. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בעקבות התערבות מפוקפקת עם חברה, זכיתי בשווארמה חינם, אז באחד הימים אלך לפדות אותה. מבחן בכימיה? סרט/ספר השבוע:
פרק בסקראבס:
אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שראיתי פרק בסקראבס. אין על המחשב הזה שום פרקים ואין לי זמן. השירים של השבוע: Counting Crows - A Long December Counting Crows - Anna Begins Imogen Heap - Speeding Cars
John Lennon - Jealous Guy יוני פוליקר - שונא לאהוב עברי לידר - מתעורר רונה קינן - עשר שניות אביתר בנאי - מנגינה יקרה
תמונה של מה שבא: ככה זה כשיש כובע צהוב, אחיינית קטנטנה[לשעבר] ויותר מדי זמן פנוי.

steelwater

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע:אחר צהריים רגוע בתקליט עם בירה, קפה טוב וסושי.
10 בבוחן על Pride and Prejudice.
קיבלתי את Rattle and Hum של U2 על תקליט מהמוכר בתו השמיני (זה שלו מהבית לא מהחנות).
יש לנו טיול לאנגליה לראות מחזות של שייקספיר ביולי!
משהו רע שקרה השבוע: היינו אמורים לצאת הערב הרבה חברים וכבר חיכתי לזה הרבה זמן אבל לשתי חברות שלי היה ריב גדול וביטלנו וזה ממש מבאס וגם חברה שלי יוצאת היום עם מישהו שבואו נגיד שגם אני הסתכלתי על הכיוון שלו והם בכלל יוצאים בעיקר בגללי אז זה בכלל ערב מבאס ת'שועלים.
הלימודים מ-מ-ש קשים. יש לנו את הטיול לאנגליה, אלב אני רוצה להגיע לאנגליה מוקדם יותר כי אני רוצה ללכת לפסטיבל שהייתי בו שנה שעברה שוב, וזה יוצא לי להיות באנגליה יותר מ-20 ויש לי בחינות בזמן הזה אז זה יוצא המון כסף והמון זמן! אני לא יודעת מה לעשות.
מישהו חדש שפגשתי השבוע: ישבתי בתקליט ביום חמישי אחר הצהריים, רק אני והברמנית, ואז באה חברה שלה שהיא אדם די מוזר ומפתיע ומיוחד. הייתה לנו שיחה מעניינת על ירושלים. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של רופוס ווינרייט!!!!!
סרט/ספר השבוע:סיימתי את Pride and Prejudice - WooHoo! ספר מעולה. לא נראה לי שראיתי סרט השבוע. פרק בסדרה:פרק 5 של Pride and Prejudic. אני מאוהבת במר דראסי!
חלק מפרק של דוקטור הו מהעונה השנייה עם אמא! לא היה פרק מדהים, זה עם הככתרה של המלכה והטלוויזיות, אבל שמחתי שאמא התענייה וראתה איתי חחח! פרק בסקראבס:אני חושבת שראיתי אבל אני לא בטוחה אם זה היה השבוע או שבוע שעבר. איזהשהוא פרק בעונה הרביעית. השירים של השבוע: Snow Patrol - Take Back the City Snow Patrol - Crack the Shutters The Killers - Human. כי אפשר שלא להידבק לשיר הזה. Air Traffic – Time Goes By FM Belfast – Par Avion Glasvegas - Daddy's Gone Destroy Munich – Kluivert Destroy Munich - Krankl Flight of the Conchords - Leggy Blonde (Feat. Rhys Darby) Catatonia - Road Rage Catatonia - Mulder and Scaly Cajun Dane Party - Amalyse תמונה של מה שבא: ג'ון סים. סדגש|

למעלה