קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

creepy creep

New member
טוב שנגמר../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הדיסק של אביתר בנאי הגיע!!!
אבא קנה לי אותו באינטרנט והוא סוף סוף הגיע, והוא נהדר. סוף סוף יום הולדת שנתיים לאחיינית שלי. היה משעשע ומשמח. סרט בלב המפרץ עם החברות הטובות. אכלתי לראשונה בחיי קרפ צרפתי
ושיגענו את המוכר עם כל התוספות. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע פשוט נוראי. יותר מדי לחץ בלימודים. אני לא מצליחה להתאפס על עצמי ולחזור למסלול, וזה נראה לכולם כאילו מתחילת השנה אני רק יורדת ויורדת... אין לי כוח יותר. כמה אנשים שאיכזבו אותי. משהו מצחיק שקרה השבוע: אני זוכרת שקיבלתי מכה מהמייבש ידיים[ושיער!] בשירותים בלב המפרץ וזה נורא הצחיק את חברות שלי. אבל אי אפשר לסמוך עליהן. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ראשון שני- סמינריון אישות וחיי משפחה. בניגוד למה שכולם סביבי חושבים, אני מגיעה עם ראש פתוח ורצון לשמוע. זה לא מה שיגרום לי לשנות את אורח החים שלי. ואם זה ינינ נוראי, תמיד אפשר לצאת לשופינג בת"א
סרט/ספר השבוע: החברה של החבר הכי טוב שלי- מעולם לא צחקתי ככה מבדיחות גסות וטיפשיות. היה מצחיק לשבת לפני חבורה של אנשים דוברי ערבית ולשמוע אותם צוחקים ומדברים בערבית בקטעים הגסים ולתהות מה לעזאזל הם אומרים. פרק בסקראבס: המיוזיקל. כי נזכרתי בו פתאום וראיתי את כל השירים ביוטיוב. השירים של השבוע: עברי לידר - ביום שמש יפה
הדורבנים - כל מה שרצית Pink Floyd - Wish You Were Here Skeeter Davis - The end of the world רונה קינן - עשר שניות תמונה של מה שבא: שמו לנו ספסל מחוץ לשער של ביה"ס. אלוהים יודע למה. [נו, סיבה טובה להצטלם.]

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע לגמרי מחורבן, והיום הוא השתפר. חוץ מזה גם היה כיף ביום של הבחירות - פעם ראשונה שהצבעתי, וגם ברקת נבחר והתעוררות קיבלו 2 מנדטים שזה אומר שהחתיך ההוא שראינו בפאנל נכנס
קיצר היה יום נחמד כזה, חופש ואווירה טובה. קרה גם משהו רע אבל בסוף הוא הסתדר וזה הקלה גדולה. משהו רע שקרה השבוע: לא קיבלתי שום דבר מהמודיעין מה שאומר שלא עברתי, וקיבלתי מנילה ממש גרועה. יש שם 4 (!!!) תחומים, כשלרוב החברות שלי יש 6-8, ואף אחד מהתחומים האלו לא נשמע טוב (משהו עם מחשבים, חיל החינוך, ועוד שטויות). חוץ מזה עוד מלא בשורות רעות, מבחן באזרחות, לחץ בכל המקצועות, שעות על גבי שעות של עבודה על הסרט וכתוצאה מכל זה מעט מאוד שעות שינה. ממש מעט. למעשה אני מרגישה כאילו לא ישנתי חודש שלם. שזה די נכון. גם החברים איכזבו מכמה סיבות וזה רק הוסיף והפך את השבוע לאחד מהמדכאים שהיו לי. משהו מצחיק שקרה השבוע: כשהגעתי לקלפי עמד שם מישהו שעבד בשביל גאידמק אז הוא הציע לי להצביע לו. אמרתי לו "פחחח" והוא בעצמו צחק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: וועדת תסריטים. החבר'ה במגמה מעירים ביקורות על התסריטים אחד של השני ואני לא בטוחה שאני אצליח לקחת את דעתם ברצינות. קצת מתנשא, אני יודעת. לא נורא. אשתדל לעמוד בזה. חוץ מזה כל מיני דברים שאני מחכה לשמוע איך ילכו ובתקווה שהם לא ידכאו אותי כמו השבוע. פרק בסדרה: כל מה ששידרו. "העשב של השכן" פשוט אדירה לאחרונה. אה, ו"סקינס" - עונה שניה התחילה. יש להם קטעים חולניים כל כך שאי אפשר להוריד בגללם את העיניים מהמסך. זה, ומקסי
פרק בסקראבס: "מיי לאנץ'" הוא דוגמה מצויינת לפרק שהוא גם עצוב ומרגש וגם מצחיק! ממש ממש מצחיק! ככה עושים טלוויזיה. וגם "הסיפור שלו 3" וכל סוף העונה. קים ממש חמודה. אתם סתם לא אוהבים אותה כי היא נכנסה להריון. שזה לא יפה. וג'יי.די אשם בזה בדיוק כמוהה. שוב מפילים את כל האשמה על הבחורה. השירים של השבוע: Cat Power - Hate שיהיה לנו שבוע רגוע

בואנה בואנה

אני עבדתי בבחירות, וזה ממש קשה! בייחוד לשכנע אנשים לבחור! בכל מקרה אבל אני עבדתי מטעם הגמלאים D : "הצביעו זך לגמלאי נתניה!!!"

jess r

New member
זה פשוט מצחיק

שאפילו האנשים שמחלקים פלייארים שלו צוחקים עליו. ראיתי שלט משעשע בתל אביב של הגימלאים (אבל הגימלאים התל-אביבים) שהיה כתוב עליו "אין קשר לגימלאים בכנסת".

TheLost

New member
משהו עגום מאוד...

משהו טוב שקרה השבוע: זה לא סתם משהו טוב, זה משהו מצויין- סיימתי את הצילומים. ולא בשלמות כי היו 2 זוויות שלא הספקנו לצלם ואני מקווה שנצליח להסתדר בעריכה גם בלעדיהם. אם לא אז... באסה, אבל לא נורא, זה הרגשה טובה שעשינו השבוע כמעט הכל. עכשיו השאלה היא האם אני עדיין רוצה להיות במאי
משהו רע שקרה השבוע: טוב, זה היה שבוע ממש נוראי בכל צורה אפשרית, חוץ מכמה דברים שאני מעדיף לא לדבר עליהם - הלך לי ממש גרוע במבחן באזרחות, קיבלתי 55 בספרות, רבתי עם חלק רחב מהעולם, הייתי בחתונה משעממת נורא, וצבר עף! איפה הצדק?!
משהו מצחיק שקרה השבוע: כשהייתי בחתונה, אז הבנדוד של החתן [אנחנו היינו מהצד של החתן] לומד קולנוע בבצלאל (נדמה לי... לא בטוח), ואימא שלי אמרה לו שגם אני לומד קולנוע, ואז הוא בא אלינו לשולחן והוא עושה לנו כזה, "אז מה הבנתי, אתה לומד קולנוע". אני: "כן". ואז אימא שלי והוא דיברו קצת ואימא שלי שאלה אותו באיזה שנה הוא, אז הוא אומר לה שנה ב', ואז הוא שואל אותי באיזה שנה אני
ואני כזה... אממ, י"א :O חחח זה היה ממש מצחיק וגרם לי להרגיש ממש אקדמאי!!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: להתחיל לערוך, אני אוהב לערוך, זה ממש כיף, למרות שהעורכת שלי- שהיא חברה ממש טובה שלי- ממש לא באותו הראש היצירתי שלי כמעט אף פעם אז בטח יהיה שואה. חוצמזה יש לבת דודה שלי יומולדת ו... אממ... אין מבחנים בכלל! סרט/ספר השבוע: התחלתי את "חצוצרה בואדי" והוא דיי מיוחד, חוצמזה חזרתי לקרוא את Neptune Noir והוא דיי פאקינג מגניב. פרק בסדרה: ג'ס אמרה העשב של השכן, והיא צודקת. לאנשים היו טענות על העונה הזאת, לדעתי היא מצויינת בדיוק כמו הקודמת, אז שינו את הפתיח, get a life. חוץ מזה אני חייב להגיד ש"עמוק באדמה" היא סדרה מדהימה. בעונה הראשונה היא לא עשתה לי כמעט כלום, לעיתים רחוקות התרגשתי ממנה ובעיקר שנאתי לראות אותה כי היא דיכאה אותי מיד. אבל עכשיו, בערך 5 דקות לפני שאני זז לראות את הפרק הלפני אחרון בעונה השנייה, אני חושב שזאת אולי הסדרה הכי טובה שראיתי. ועכשיו גם מסתבר שהיא מגיעה ל-yes בתחילת 2009! בלע! עד שהורדתי!! פרק בסקראבס: לא. ביי. השירים של השבוע: Love is the End של Keane (מסתבר שכן יש שם איפשהו קבור שיר טוב). תמונה של מה שבא: אההה עכשיו נזכרתי שגם קיבלתי השבוע את הלפטופ!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 ווהוווווווווווווווווווו. ויסטה זה מגניב אגב, אל תתנו לאף אחד להגיד לכם שזה לא

יגכיג

1. איך אתה יכול לדבר כך על קין? הם באמת טובים. 2. חולקת עליך בעניין הויסטה! 3. שים לב באיזה שעה אני מגיבה לך (בעצם כל ההודעות שרשמתי כרגע..)

TheLost

New member
הדיסק החדש שלהם ממש גרוע...

שילכו עם המסור המוזיקלי שלהם.
והויסטה אחלה! מה רע בו? תספרי לי

steelwater

New member
לא נראה לי

שהוא לומד קולנוע בבצאלאל. לא נראה לי שיש קולנוע בבצלאל. זה יותר אומנות, צילום, אריטקטורה וכ"ו. יכול להיות שהוא לומד קולנו בסם שפיגל שזה הביה"ס הכי מפורבם בארץ לקולנוע וזה בירושלים. אני חשבתי ללכת לשם. Are you my mummy?

jess r

New member
!!@#$!!../images/Emo99.gif

הרגע קפצתי וצווחתי מאושר (מאוד לא אופייני לי) וסבתא שלי נבהלה ושאלה אם הכל בסדר. "עמוק באדמה" מגיעה ליאס?!?!??? טוב שהם נזכרו, הסידרה נגמרה לפני כמעט 4 שנים!!! וואו. איזה אושר!!! עכשיו אני אוכל להקליט אותה ולהכריח את חברים שלי לראות אותה ולהיכנס לדיכאון. למה אין פרומואים שלה? חוצפה. חוצפה חוצפה חוצפה. לעבוד עם חברים זה באמת קשה, אני רוצה להרוג אותם לפחות 5 פעמים בפגישה ואנחנו רק עובדים על התסריט. אני אוהבת את הפתיח של "העשב של השכן". אבל אהבתי גם את הקודם. והשיר התאים בול. בקיצור שניהם טובים. ואני אוהבת את השינוי באווירה, זה מונע מהסידרה למחזר את עצמה והיא גם לא צפויה - אתה אף פעם לא יודע מה ינחת עליך בפרק הבא. וסידרה שעושה את זה זו סידרה טובה. שבוע טוב

TheLost

New member
מסכים לגמרי על הכל ../images/Emo3.gif

(על הקולנוע ועל ווידס זאת אומרת
) ובטח יהיו פרומואים כשיגיע קצת יותר הזמן. אבל זה באמת ממש כיף שהם קנו את זה, חבל שנזכרו להודיע את זה רק עכשיו אחרי שהורדתי את כל העונות כי הייתי מחכה כבר ל-yes, אבל מילא, ככה עכשיו אני כבר יכול להתחיל לשכנע אנשים שיראו את זה (ועוד מעט אני רואה את סוף עונה 2! יאי! הסדרה הזאת מושלמת) ובהצלחה גם השבוע עם הסרט

אני היחידה שהיה לה שבוע נהדר?

משהו טוב שקרה השבוע:טוב לא כל השבוע אבל הסוף שלו נהדר מבחינתי! יום חמישי היה יום אחרון שלי על מדים! וחברים יקרים אחרי שנתיים ו9 זה באמת מרגיש משו משו. משהו רע שקרה השבוע:אממ.. אוקיי לא רשמתי איזה 3 שבועות אז הספקתי לאבד את המשקפיים שלי,לריב עם כמה אנשים,להלחץ מזה שאני נוסעת למלאן זמן ולהרגע ולהתרגש שוב משהו מצחיק שקרה השבוע:הרבה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:יום שני שחרור,יום שלישי-שיננית,יום חמישי מסיבת שחרור+פרידה,מוצ"ש -עדי טסה ביי ביי סרט/ספר השבוע:אוקיי טכנית סיימתי לקרוא שבוע שעבר אבל.. אישתו של הנוסע בזמן ובניגוד למה שראיתי שיעל כתבה, אהבתי מאוד, מרגש וממש מומלץ פרק בסדרה:אמ הישרדות - לא משעמם לרגע,הפמליה- מאוהבת בויני צ'ייס,מגרש ביתי -אני לא צריכה לחשוב על כלום שאני רואה את הסדרה הזאת פרק בסקראבס:לעזאזל כלום השירים של השבוע:אממ אסף אבידן!!!!!!!!!!! ו... שכחתי לספר ממקודם שהייתי ביום רביעי בהופעה שלו בזאפה בהרצליה והוא אדיר!!! הופעה אנפלאגד היה פשוט טוב ללכת לראות אותו כל מי שאוהב וגם מי שלא כי אתם תאהבו אותו בסוף. פשוט טוב\! תמונה של מה שבא:אוקיי, אז לפני כמה חודשים ביומולדת שלי!!!! לא ציפתם לזה אה.. אגב חיוצ'קה מתגעגעיםםםםםםם :)

steelwater

New member
כי הוא לא חחח

לא סיימתי אותו עדיין, כי היתי חייבת להתחיל לקרוא את Pride and Prejudice ולסיים אותו תוך שבוע, מה שלא קרה אבל בתקווה אני אסיים אותו עד השיעור הבא, אבל בזמן שקארתי אז לא כזה התלהבתי ממנו. הרעיון מגניב והלכ, אבל הביצוע לא משהו וזה ספר קצת מעצבן. מצד שני הוא לא הכי גרוע שקראתי, זה לא קרציתי לפהסיק לקרוא אותו באמצע או משהו, הוא אפילו טיפה מותח, ואני מחכה כבר לסיים אותו כשיהיה לי זמן.

jess r

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

התסריטאים של הסידרה גם לא היו צריכים לחשוב הרבה כשהם כתבו אותה
תהני המון!

למעלה