משהו עגום מאוד...
משהו טוב שקרה השבוע: זה לא סתם משהו טוב, זה משהו מצויין- סיימתי את הצילומים. ולא בשלמות כי היו 2 זוויות שלא הספקנו לצלם ואני מקווה שנצליח להסתדר בעריכה גם בלעדיהם. אם לא אז... באסה, אבל לא נורא, זה הרגשה טובה שעשינו השבוע כמעט הכל. עכשיו השאלה היא האם אני עדיין רוצה להיות במאי
משהו רע שקרה השבוע: טוב, זה היה שבוע ממש נוראי בכל צורה אפשרית, חוץ מכמה דברים שאני מעדיף לא לדבר עליהם - הלך לי ממש גרוע במבחן באזרחות, קיבלתי 55 בספרות, רבתי עם חלק רחב מהעולם, הייתי בחתונה משעממת נורא, וצבר עף! איפה הצדק?!
משהו מצחיק שקרה השבוע: כשהייתי בחתונה, אז הבנדוד של החתן [אנחנו היינו מהצד של החתן] לומד קולנוע בבצלאל (נדמה לי... לא בטוח), ואימא שלי אמרה לו שגם אני לומד קולנוע, ואז הוא בא אלינו לשולחן והוא עושה לנו כזה, "אז מה הבנתי, אתה לומד קולנוע". אני: "כן". ואז אימא שלי והוא דיברו קצת ואימא שלי שאלה אותו באיזה שנה הוא, אז הוא אומר לה שנה ב', ואז הוא שואל אותי באיזה שנה אני
ואני כזה... אממ, י"א :O חחח זה היה ממש מצחיק וגרם לי להרגיש ממש אקדמאי!!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: להתחיל לערוך, אני אוהב לערוך, זה ממש כיף, למרות שהעורכת שלי- שהיא חברה ממש טובה שלי- ממש לא באותו הראש היצירתי שלי כמעט אף פעם אז בטח יהיה שואה. חוצמזה יש לבת דודה שלי יומולדת ו... אממ... אין מבחנים בכלל! סרט/ספר השבוע: התחלתי את "חצוצרה בואדי" והוא דיי מיוחד, חוצמזה חזרתי לקרוא את Neptune Noir והוא דיי פאקינג מגניב. פרק בסדרה: ג'ס אמרה העשב של השכן, והיא צודקת. לאנשים היו טענות על העונה הזאת, לדעתי היא מצויינת בדיוק כמו הקודמת, אז שינו את הפתיח, get a life. חוץ מזה אני חייב להגיד ש"עמוק באדמה" היא סדרה מדהימה. בעונה הראשונה היא לא עשתה לי כמעט כלום, לעיתים רחוקות התרגשתי ממנה ובעיקר שנאתי לראות אותה כי היא דיכאה אותי מיד. אבל עכשיו, בערך 5 דקות לפני שאני זז לראות את הפרק הלפני אחרון בעונה השנייה, אני חושב שזאת אולי הסדרה הכי טובה שראיתי. ועכשיו גם מסתבר שהיא מגיעה ל-yes בתחילת 2009! בלע! עד שהורדתי!! פרק בסקראבס: לא. ביי. השירים של השבוע: Love is the End של Keane (מסתבר שכן יש שם איפשהו קבור שיר טוב). תמונה של מה שבא: אההה עכשיו נזכרתי שגם קיבלתי השבוע את הלפטופ!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 ווהוווווווווווווווווווו. ויסטה זה מגניב אגב, אל תתנו לאף אחד להגיד לכם שזה לא