שבת שלום ../images/Emo13.gif (ויום רמבלדי שמח לכולם!)
משהו טוב שקרה לי השבוע: סמינר קולנוע!!!!11111 היה כיף מאוד, למרות שזה היה בתכלס 3 הרצאות שפשוט משכו על גבי יומיים. אבל עדיין, היה כיף בלילה, האוכל היה טוב, וזה. אחת ההרצאות הייתה עם שירה פרבר(ט), האקסית של ליאור אשכנזי, היא הייתה ממש חמודה ומגניבה. השני היה שרון אלכסנדר (ששיחק מסתבר בכל הטלנובלות של הוט. וגם ב"מסכים"), שבהתחלה הוא היה ממששש קשוח ואז הוא נעשה מגניב, לקראת הסוף הוא נתן לנו לשאול שאלות עליו... חח יש לו עכשיו איזה סדרת אינטרנט שנקראת "הסלב" ושם הוא משחק כאילו את עצמו אבל בצורה נורא שטחית וזה, חפשו ביוטיוב ותבינו, בכל מקרה אז הוא משחק אותה שזה אמירה צינית מאוד והפוכה לגמרי ממה שהוא כי הוא לא כזה שטוח, ובתכלס הוא דיי כן כי הוא כזה רצה שנשאל אותו שאלות על הדברים הקודמים שבהם הוא היה והוא ממש שמח וזה ואפילו עשה חיקוי של איזה פרצוף שהוא פעם עשה "בטלנובלה בעמ" (?). אז בסדרה הזו הוא שטוח בצורה מפחידה אבל זה לא אומר שבחיים האמיתיים הוא ממש... לא שטוח. ביום למחרת הקרינו לנו את "חופשת קיץ" ואז בא הבמאי דוד וולך לדבר איתנו על זה קצת (בעיקר עשינו FAQ שהמורים ניסו כל הזמן לגנוב לנו את השאלות. על כך בהמשך) משהו רע שקרה לי השבוע: נממ, היומולדת שלי היה דיי מעפן, כי זה קצת באסה שכל השנים היומולדת בחופש וכיף כיף כיף והשנה... לא. אבל היום ומחר יהיו חגיגות היומולדת המורחבות
עוד דבר, המתכונת בלשון הייתה חראאא בעולם. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: מין הסתם הסמינר היה בעיקר מצחיק. טוב אז ככה, בלילה של היום הראשון החליטו לעשות לנו "פעילות ערב". (קריוקי?!!?!?!) אנחנו מגיעים לחדר שבו הפעילות, איזה אישה חביבה קצת נמוכה עיניים כחולות מוזרות קצת מתולתלת עומדת שם, כולם עומדים במעגל, היא שמה מוזיקה, וצריכים לעשות את התנועות שלה... עכשיו, האישה נדפקה לגמרי על כל הראש, בהתחלה זה עוד היה נחמד ככה תנועות חביבות ודיי מצחיק... פתאום האישה קיבלה איזה קריז (לקחה סמים- חלק א'!), הייתה בטריפים לא יודע מה, התחילה להתחרפן לגמרי לעשות תנועות של לצבוט בלחיים להתקרב לאמצע לחבק את האנשים שסביבך לעשות להם מסאז' אין לי מושג, חחח ואז היא אמרה לנו להסתובב בחדר ולהסתכל לאנשים בעיניים ואני הולך ומסתכל ככה ופתאום היא באה מולי ומסתכלת עליי כאילו היא השטן ו"You're next!!!" זה היה מפחיד מאוד. אנחנו חוזרים למעגל, עכשיו אולי זה בגללי אולי זה פשוט ההמשך של הטריפ, התחלנו עם תנועות שהיו בתכלס סגידה לאל (חלק מאיתנו כבר היו בשלב של סגידה למזגן, בכל זאת הורדנו הרבה קלוריות), היא מתחילה ככה להתפלל לשים ידיים לשמיים *לא ברור*, ואז היא התחילה לבכות
אני וידידה שלי פשוט בשלב הזה היינו על הרצפה, אנשים התחילו לנטוש, אז מ-50 (בערך) נשארו אולי 15 שאני הייתי ביניהם, ואז התחלקנו ככה לזוגות ועמדנו אחד מול השני ככה ביחד וזה, חחח ואני עמדתי מול ידידה שלי ואז האישה הזאת הייתה לידינו ואני רואה אותה, כולה אדומה, כל הורידים שלה בחוץ, והיא מנגבת את הדמעות, ואני עושה לידידה שלי "סתכלי" ככה, היא מסתכלת לידה ורואה את האישה הזאת ומתחילה להתפוצץ מצחוק ואז האישה התלהבה כנראה חשבה שהיא ברוח השאנטי-באנטי שלה התחילה גם כן לצחוק כמוה ולהיות כזה מאושרת. ה-ז-ו-י. אח"כ גם אני פרשתי. בבוקר למחרת עם הבמאי דוד וולך, חח אם מישהו ראה את ה"ערב עם קווין סמית'" הוא יבין בדיוק איך זה הלך- הבנאדם, קודם כל חופר ברמות, חוץ מזה הוא הוציא בכל השעה וחצי הרצאה אולי אולי אולי במקרה שני משפטים הגיוניים תחבירית, הבנאדם מסומם לגמרי וכל התשובות שלו לא היו קשורות בשיט. אחת המורות שאלה אותו איך היה לעבוד עם אסי דיין, והוא התחיל לדבר על איך היה לעבוד עם השחקנים ואיך ליהקו ובלה בלה בלה בלה בלה לא ענה אפילו על השאלה אבל חפר אולי 20 דקות, ואני מסתכל על המורה ששאלה ואני רואה אותה קוראת עיתון בינתיים.
חוץ מזה כשהוא התחיל אז אמרתי לידידה שלי "אה הוא לא דתי" אז היא עושה לי "למה שהוא יהיה דתי? כי הוא עשה סרט על דתיים?" אז אמרתי לה "נו בדרך כלל עושים סרטים על משהו שיודעים" והיא ככה ירדה עליי שיש לי ראש סגור ואז הוא בדיוק אומר "אני חזרתי בשאלה לפני 10 שנים".
חחח קטלתי אותה. והכייי מצחיק (חפרתי
) היה שבלילה החלטנו אני ועוד כמה חברים לצאת לירקון (האכסנייה הייתה ממש מול), אפילו שאסרו עלינו לצאת אבל מילא חשבנו כאילו בטוח המורה כבר ישן, אז אני ועוד כמה ידידים הלכנו ככה לירקון לשיחות נפש, ואז יצא שפשוט התפצלנו לשניים אז אני הלכתי עם ידידה שלי לכיוון אחד והשאר לכיוון אחר, עכשיו אתם מכירים את הגשר הכחול הזה שיש, שהוא דיי מגניב ויפה ויש בו חורים בצורת לב? לא משנה, אז אנחנו הולכים ומדברים על החיים וכו', ועלינו על הגשר, עברנו אותו... המשכנו ללכת והכל, כבר כאילו בכיוון חזרה לאכסנייה - רק שיש מין הסתם את נחל הירקון באמצע אז זה לא שאפשר לחתוך אלא צריך להגיע עד לגשר שיהיה איפשהו - ותוך כדי ידידה שלי ככה אמרה שאולי נחזור כבר לגשר ההוא כי לא נראה לה שיש. טוב אמרתי לה נחזור עוד מעט, ואז
הטלפון מצלצל, אחת הידידות שלנו שנשארה במלון אומרת לנו שהמורה עובר בין המסדרונות!!11. עכשיו ידידה שלי יש לה אוצר מילים רחב ומדהים שממחיש את התחושות שלה, וכשאני שומע אותה אומרת "היי רותם" ואז "אוי מיי גאד" "לא נכון" "לא נכוןןן" "אוי מיי גאד" "יואואוו הוא רוצח אותנו" והיא מסתכלת עליי עם דמעות בעיניים, אז זה דיי ברור שיש חדשות רעות מאוד. תוך כדי כבר צלצלתי לאנשים שהלכו לצד השני לעדכן אותם והידידה שדיברתי אותה עושה לי בטלפון בערך את אותו אוצר מילים: "אוי מיי גאד" "אוי מיי גאד" "לא נכוןןן" "הוא הורג אותנווו" "יואואווווווו תקשיבו מה קרה" (מספרת לשאר), אז טוב חחח, אני וידידה שלי התחלנו לרוץ, רק שהיינו עם כפכפים אז זה היה קשה (וחוץ מזה היינו במרחק של בערך חצי שעה הליכה מהאכסנייה, אלא אם כן קופצים רגע לשחות בירקון!!!1), ואני וידידה שלי מתחילים להמציא איזה סיפור שהיא הקיאה או משהו או שלא ידענו שמותר או שבטעות יצאנו וזה או שראינו ערבי בצד השני של הירקון אז הלכנו לבדוק, חחח ואנחנו מגיעים למלון, בדרך צלצלתי פעם אחת לידידה שלי מהצד השני (
) להגיד לה מה יהיה הסיפור כיסוי שלנו ואני שומע גם אותה מתנשפת ורצה יחד עם כל השאר בלחץ. קצת לפני שהגענו לאכסנייה שוב צלצלתי אליה והיא אמרה שהיא כבר נכנסה ושהוא לא הספיק לתפוס אותה אבל הוא עובר בין המסדרונות וחלק מהחדרים, אני וידידה שלי הגענו לשם, היא ברחה לחדר שלה אני לשלי, אני שומע אותו ברקע מתקרב (אדם גדול. שומעים), אני מנסה לפתוח- פעם ראשונה שאני פותח עם המפתח את החדר שלנו- לא מצליח לא מסתובבבב ג'יזססס כמו בסרטים אני רואה כבר את הצל שלו מגיע. בשנייה האחרונה הצלחתי להיכנס.
חחחחחחחחחח וזה היה חווייתי וכיפי (וסליחה שחפרתי!!!!!!!!11) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אממ... ברור ש... מסיימים ללמוד
!!!!!111 סרט/ספר השבוע: "חופשת קיץ" - מעולה. פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: נממ, התחיל חקירה פנימית והיה אחלה.
גם סרוגים סדרה טובה.. וגם הפרק האחרון של הפמליה
לא מעניין בקיצר
אה אבל סיימתי באפי, והתחלתי אנג'ל 5
יאי השירים של השבוע: נראה לי כבר כתבתי אותו באחד השבועות הקודמים, אבל הוא מגניב אותי מאוד. שכחתי כבר איך קוראים ללהקה (נראה לי ש-דה רוזווד ת'יבס), לשיר קוראים Los Angeles והוא מגניב וכיפי. תמונת השבוע: [כל הקרדים לחן פלר]