קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: המחשבה הראשונה שהייתה לי בראש כשהתעוררתי: מגיע או לא מגיע למפגש: סרט/ספר השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: יום העצמאות היה ממש טוב. בערב יצאנו לעיר והשתכרנו כלוט וביום חמישי עשינו על האש ובשניהם היה ממש כיף. סוף סוף אמרתי לבוס שלי שאני טסה לאנגליה בקיץ והוא לא פיטר אותי ולא לקח את זה קשה כל-כך.
זה משהו שהדיר שינה מעיני כבר חודישם אז אני ממש שמחה שזה מאחורי. רוח'לה הכי שימחה אותי בעול אתמול - היא טסה איתי לאנגליה - WooHoo!!!
ממש התקדמתי עם הפלייליסט לתקלוט שלי וזה מרגיעה אותי. אגב, אם יש לכם המלצות לשירים אני מאד אשמח אם תכתבו לי!
משהו רע שקרה השבוע:יום הזיכרון.
זה דבר טוב שיש את היום הזה, אבל זה היה מאד עצוב כמובן. כל הזמן ראיתי טלוויזיה ובכיתי. לעבוד בערב יום הזיכרון, יום הזיכרון וביום העצמאות זה לא היה הדבר שהכי רציתי בעולם...
המחשבה הראשונה שהייתה לי בראש כשהתעוררתי:"פאק, מה זה היה החלום הזה?!" חלמתי שיש בחורה שמאוהבת בג'וד לאו ובהתחלה הוא לא מבחין בה אבל בסוף הוא מבין שהיא אוהבת אותו והוא מתאהב בה בחזרה ואז הוא משתתף בהצגה והיא חושבת שהוא לא רוצה אותה ושהוא הלך אבל אז הוא בה לבוש בבגדים של נסיך או משהו כזה מההצגה ואומר לה שהוא אוהב אותה והם ביחד. החלום שלי היה כמו מין סרט עצוב רומנטי כזה. זה היה ממש מוזר! מגיע או לא מגיע למפגש:ברור שמגיעה!!!! אני לא יכולה לחכות, יהיה כזה מאגניב.
סרט/ספר השבוע:סיימתי את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" והוא היה מצויין. עכשיו המשכתי לקרוא את הספר הבא בקובץ הזה שהוא "המסעדה בסוף היקום" ובנתיים גם הוא ממש חמוד. יומנ של נערת פורנו - אחד הסרטים הכי משעממים, גרועים ונוראים שראיתי בחיים שלי. ובוקשי היה בו פורנו חחח! ראינו אותו כמה חברים ופשוט עשינו Fast forward על חצי מהסרט. פרק בסקראבס:710 - כה אדיר! פרק בסדרה אחרת: שמי הוא ארל - איך קוראים לזה בעברית? באותו ערב כשראינו את הסרט ראינו פרק של זה בסטאר וורלד והיה ממש כיף. אני צריכה לחזור לראות את הסדרה הזאת. שיר השבוע:העיתון NME חילק דיסק קאברים חינם של כל מיני להקות אינדי ואלטרנטיב ללהקות אינדי ואלטרנטיב אחרות וזה דיסק פשוט מצויין! אחת היציאות הגאוניות ששמעתי בזמן האחרון. The Kooks - Young Folks (Peter, Bjorn & John cover) מטורף! Kaiser Chiefs – Golden Skans (Klaxnos cover) מטורף! Get Cape. Wear Cape. Fly - D.A.N.C.E (Justice cover) מטורף! My Chemical Romance - Song 2 (Blur cover) מטורף! The Kooks – Always Where I Need To Be Get Cape. Wear Cape. Fly - Lighthouse Keeper Get Cape. Wear Cape. Fly – War Of The Worlds Coldplay – Violet Hill Cobra Starship – Guilty Pleasure Shout Out Louds – Tonight I Have to Leave it Jump, Little Children – All Those Days Are Gone תמונת השבוע: I made.

minimous

New member
../images/Emo99.gifאהההה הולך להיות כל כך כיף!

אני ממש מקווה שכשאני אמצא עבודה ייתנו לי לטוס לשבוע. אבל כשנגיע לגשר הזה נחצה אותו! דוקטור הו בהמלט!!!!!!111
איי קאנט וויט!. מה זה החלום ההזוי הזה? חחחח זה אשכרה סרט רומנטי קיטשי!

Roncha87

New member
לא אני פשוט בלתי נסבלת!! אני חייבת

להפסיק לעשות את זה!

steelwater

New member
מה נראה לך?!

שוב את מדברת איתי במונחים של "אם" אחרי שצעקת אלי אתמול לדבר המונחים של "כש" למרות שלא השמתשת במילה עצמה, אבל יש הרגשה כזאת להודעה. הירגעי מהר! זה היה ממש הזוי. אני מתעוררת ובאמת לא מבינה מאיפה בתת-מודע שלי שלפתי את כל הדמויות הפקטיביות הומוזרות האלו, חו. מג'וד לאו המאמם כמובן.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifאת בהחלט צודקת!!!

היום אני הולכת לריאיון עבודה!
. אגב אני מתכננת להצטרף אלייך לשבוע האחרון שלך ואז נחזור ביחד גם. מה את אומרת? גו'ד לאו בהחלט מהמם. הבעיה היא שכשאני מסתכלת עליו עכשיו אני נזכרת ב"משחקי בילוש" שלא היה מי יודע מה טוב חחחח. אבל לא נורא הוא עדיין מהמם. לדעתי את פשוט רואה יותר מידי סרטים רומנטיים חח עם ג'וד לאו.

steelwater

New member
דווקא

כשאני חושבת על ג'וד לאו לא עולה לי בראש "סרטים רומנטיים" אלה יותר בכיוון של "סרטים מוזרים ומפחידים" חחח. אבל הוא דווקא היה ממש טוב ב"קולד מאנוטן" שהיה סרט רומנטי ממש, עצוב ממש ויפה ממש. אני דווקא די אהבתי את "משחקי בילוש" חחח! זה היה סרט די מגניב וממש מוזר ושניהם היו ממש טובים. אהבתי איך שבסרט הם כבר שוכחים מהאשה שהם רבים עליה ומתחילים להתאהב אחד בשני וכמעט Going at it לקראת סוף הסרט חחח. המון בהצלחה בראיון עבודה!!!

jess r

New member
מגניב

איזה שירים יש לך בינתיים בפלייליסט? זה ממש רמאות, כל השמות האלו לסרטים, סתם מטעים צופים תמימים
אנגליה נשמעת... כמו חלום. תיכננת כבר לאן בדיוק באנגליה?

steelwater

New member
פחות או יותר

כי אם אנחנו מזמינים סרט שקרואים לו "יומנה של נערת פורנו" כנראה שאחנו לא כאלו תמימים חחח!
ה-Base של יהיה בלונדון ושם בטח אני אהיה כמה שיותר, אבל אני רוצה לראות כמה שיותר מקומות. יש המון שירים! אבל הנה כמה בשביל התרשמות כללית: Jump, Little Children - All Those Days Are Gone The Postal Service - Such Great Heights Hot Chip - Ready for the Floor Kaiser Chiefs - Ruby The Killers - Mr. Brightside The Cribs - I'm A Realist Blur - On Your Own Justice - D.A.N.C.E David Bowie - Life on Mars ועוד.

Roncha87

New member
שבת שלום!../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: -יום העצמאות היה ממש כיף. על האש פעמיים+זיקוקים על הגג ברמת גן
מאוהב בזיקוקים. -הופעה של האחרים אריאל אתמול ולראות חברה שלא ראיתי שנים. -טקס יום הזיכרון בביצפר. כן אומנם זה טקס יום הזיכרון אבל הוא היה ממש יפה, אחותי שרה מדהים, היה ריקוד מהמם וגם פגשתי את המחנכת שלי שהיא גם המורה שלי לתקשורת, אז היא מתרגשת שאני לומדת עכשיו תקשורת
. -יש מימון בטוח לאנגליה!!!
אני כל כך מתרגשת לגבי זה. המחשבה הראשונה שהייתה לי בראש כשהתעוררתי: סקראבס!!! [גם אמרתי את זה בקול רם
]. מגיע או לא מגיע למפגש: באט אופקורס. שאני לא אגיע? הולך להיות מצויין!
סרט/ספר השבוע: ספר- פרדייז פארק. התחלתי אותו ממזמן והוא ממש שעמם אותי. עכשיו אני ממשיכה הוא מגניב. מדבר על שנות השישים העליזות והלאה. מסע של איזו בחורה מבולבלת. בקיצור ממש נחמד. סרט- ספיידרמן!
אבא שלי ראה איתי חלק והתחיל לשאול שאלות. זה היה משעשע. פרק בסקראבס: 711
פרק מצויין. 116,114,115 ועוד ועוד
. מרתון כיפי. אה וגם 606 והלאה כי היה ביס. זימרתי יחד עם הטלוויזיה במחזמר. פרק בסדרה אחרת: דוקטור הו, היה מצויין! אמאלה 409. אני שונאת המשך יבוא שכאלה. עקרות בית נואשות גם היה מעולה. לינט
. שיר השבוע: מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים. שלום חנוך- קרן שמש מאוחרת. Matt Costa - Yellow Taxi Nada Surf - See These Bones [איכשהו אני תמיד מגיעה לסופש ושוכחת את כל השירים שרציתי לכתוב
] תמונת השבוע: קבלו את הקיבוצניקית הקטנה קוטפת עגבניות [זה היה סתם בדיקה של הסורק]. שבת שלום יקיריי
תעשו חיים ושמרו על עצמכם!

steelwater

New member
איזו חמודה!!!

קושקוש.
איזה מגניב שזה הדבר הראשון שאמרת1 אני מעריצה אותך על זה. האמת שגם אני הרבה ימי שישי התעוררתי ככה. איזה מצחיקים הורים שמתיישיבם איתך כשאתה רואה סרט/סדרה ומתחילצ לשאול שאלות כי הם לא מבינים מה הולך שמה חחח.

Roncha87

New member
תודה מותק../images/Emo9.gif

כן טוב אני ניובי בכל מה שקשור לסקראבס באינטרנט
. את לא מבינה איזה מצחיק זה היה והוא גם כאילו צוחק עלי שאני רואה את הסרט. בקיצור באמת היה משעשע!

jess r

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ערב יום העצמאות, אמנם לא נהנתי במיוחד אבל היה מעניין. ישבנו אצל חבר ולקראת סוף הערב, זאת אומרת ב-5 לפנות בוקר, התחלנו להתווכח והיה דיון ארוך שהסתיים כמו הרבה דיונים אחרים ובקיצור לא נהנתי במיוחד. אחר כך כשכבר התפזרנו הלכנו אני ועוד ידיד ללוות חברה ואז נשארנו לשבת בספסל עד 8 בבוקר ודיברנו והיה נחמד. ביום העצמאות עצמו יצאתי בצהריים עם חברות לעיר וישבנו איפושהו ושתינו טקילה. היה מצחיק, אבל גם לא משהו מיוחד. בקיצור יום העצמאות היה פיספוס. משהו רע שקרה השבוע: הלחץ של כל המבחנים והעבודות, ודברים שצריך ללמוד ובעיקר - דברים שאין לי מושג איך לעשות. הכי גרוע זה שהכל מרגיש כאילו זה לא שווה את זה, את כל המאמצים. כבר שבועיים שאנחנו לא מצליחים לחשוב על מתנה לחברה. קשה לקנות דברים לאנשים שאין להם תחומי עניין. יש לכם רעיונות? הייתי מספרת לכם מה היא אוהבת, אבל היא לא אוהבת כלום. לא מוזיקה, לא ספרים, לא טיולים ארוכים בשקיעה. המחשבה הראשונה שהייתה לי בראש כשהתעוררתי: מה, היום? לא זוכרת. ישנתי מעט מידי בזמן האחרון ושחכתי כמעט כל דבר שקרה לפני 10 בבוקר. מגיע או לא מגיע למפגש: לא, יש לי מבחן במתמטיקה יום אחר כך. וזה מאוד מצער אותי, כי בחיי שהייתי שמחה להיפגש עם אנשים טובים בין כל הטירוף הזה. מקווה שיהיה לכם כיף, ושלמפגש הבא אני אגיע. סרט/ספר השבוע: "גרדן סטייט" - עוד לא ראיתי אבל הוא שודר והקלטתי. מתכוונת לשכנע חברים לראות. "פוטלוס" - לא יודעת על מה הסרט, העברתי לריקודים וגם הם היו גרועים. לפחות הבחור היה חמוד. "חצי נלסון" - משום מה לא יוצא לי לראות את כל הסרט ברצף, אבל מדובר בסרט נהדר. חבל שאין לי משהו קצת יותר ספציפי להגיד עליו, המוח שלי ממש מנוון לאחרונה. פרק בסקראבס: משהו בעונה השישית, מתוך המרתון שהקרינו ביאס. דווקא היו בדיחות לא רעות. פרק בסדרה אחרת: "ישנן בנות 301" - איזה דיוק, איזה יופי, כמה מרגש. קטעי הפתיחה תמיד מוצלחים, הבדיחות תמיד במקום ואת השאר צריך לראות בשביל להבין. פרק פתיחה נהדר לעונה מצויינת. מונולוג הפתיחה של אליס עשה לי צמרמורת קלה ושמעתי אותו שוב, ושוב ושוב. הנה רק פיסה קטנה מהגאונות הצרופה: Roberta: Let's just hope she doesn't have a lot of contact with the child. I'll be going now. Alice: Uh, I happen to be the Earth Mother? I would've been the godmother, but I don't believe in god.
SNL הפרק עם אלן פייג'. קודם כל אלן פייג' מגניבה, ודבר שני היה פרק מצויין בלי קשר. בכלל, העונה הזאת אחלה. זכורים לי לטובה הפרק ההוא עם הקליפ על איראן* וההוא עם פינת ה"באמת?". והמערכון האחרון, זה עם הלסביות, בפרק הנוכחי היה קורע. מישהו פה רואה את זה? "אמריקן איידול" - הפרק שבו ברוק עפה. זה מאוד עצוב, כי היא הפייבוריט שלי. אני לא חושבת שהיא האמריקן איידול, וזה די ברור שהגמר יהיה דיוויד מול דיוויד, אבל מאוד נהנתי לשמוע אותה שרה ואם היא תשחרר חומרים מקוריים אני בהחלט אעקוב אחרי הקריירה שלה. -הכנס פה שם של כל סידרה ששודרה השבוע ביאס סטארס- בניסיון להתחמק מלמידה והכנת עבודות ראיתי כל דבר שהקרינו, אפילו דברים מהזן הגרוע ביותר. מכאן כניראה הניוון במוח. אה, ולמי שיש סטארוורלד (לי אין) - תראו אם יש שם את "לבריטניה יש כישרון"*. ראיתי סירטון ביו-טיוב וזה נראה כמו הדבר הכי טוב בטלוויזיה כרגע. מדובר בתוכנית שבה אנשים מציגים את הכישרון שלהם בפני שלושה שופטים שאחד מהם הוא איך לא, סיימון קאול, והם בוחרים האם להעביר אותם הלאה או לא. והשופטת באמצע לא מתלבשת כמו מישהי שבוחרת את הבגדים שלה בחושך כי ניתקו לה את החשמל אחרי שהיא לא שילמה עליו כי ביזבזה את כל הכסף שלה על סמים קלים (אהמ פאולהעבדול אהמ)**. שיר השבוע: Billie Jean בגירסה של David Cook. תקשיבו, אתן (כי יש פה רוב של בנות) חייבות לשמוע את השיר הזה! הגירסה הזאת מדהימה! פשוט מדהים מה אפשר לעשות עם שיר של מייקל ג'קסון כשהוא בידיים הנכונות. Ralph Mctell - Streets Of London "So how can you tell me you're lonely, And say for you that the sun don't shine? Let me take you by the hand and lead you through the streets of London I'll show you something to make you change your mind" השיר הזה מעודד אותי. Tom Waits - Martha Kings Of Leon - Knocked Up Kings Of Leon - On Call Kings Of Leon - Fans Jeff Buckly - Hallelujah * "I know you say there are no gays in Iran, But you're in NY now baby" -D לא הקליפ המקורי, אבל יש כמה תמונות מהקליפ והשיר אותו שיר: http://youtube.com/watch?v=gmd8iS2895s&feature=related ** מייקל ג'קסון הפקיסטני. כי נו, הוא כבר היה שחור ולבן, הגיע הזמן לגוון. תראו עד הסוף, כמעט בכיתי מצחוק. -זה- בידור איכותי! ותראו את הקהל. נחמד לדעת שאני לא היחידה שהשכל שלה מטוגן. תוכניות כאלו גורמות לאיי.קיו שלנו לצנוח כל כך שהעולם נראה כמו מקום כל כך נהדר: http://www.youtube.com/watch?v=KA2B5X0LhMY&feature=related שבוע נהדר ושמח, תעשו דברים שעושים לכם שמח!

Angelus

New member
עדי ראתה את הפרק בסנל

היא סיפרה לי שהיה מצחיק יותר מהרגיל, אני אוריד את הפרק כשיהיה לי זמן. גם ביום העצמאות הקודם שודר פרק ממש מצחיק של סנל, עם מערכון ממש טוב של חיקוי של בלק אייד פיז.. משהו מטורף. עדין לא הצלחתי למצוא את הפרק או את המערכון.. בנוגע לחברה שלך, תתיעצו עם ההורים אולי.. אני יודע. אני גם גרוע בקניית מתנות, אלא אם כן באה הברקה של הרגע האחרון. אגב, פוסט סוףשבוע מושקע. כיף לקרוא.

mikmik000

New member
גם לי יש חברה כזו שממש קשה לקנות לה חח

ממתקים היא אוהבת? רוב הסיכויים שכן נכון? [אם לא אז היא באמת ממש מוזרה חח] בכל מקרה, השנה בגלל שגם היה לה סוויט 16 (אבל זו מתנה נחמדה בכל מקרה בלי קשר), נתתי לחברה הזו שלי עציץ ממתקים, אבל אחד ענקי ממש מושקע שהכנתי בעצמי. אם את לא יודעת מה זה, אז ככה- קונים שיפודי עץ, ומלאמלא גומי, שרשראות סוכריות (שאת מפרידה ושמה על השיפודים ביחד עם הגומי) וסוכריות על מקל, ושמים את כל הגומי בצורה יפה על השיפודים [את יכולה גם לעשות עציץ שכולו צבע אחד של גומי, או שכל שיפוד יהיה בצבע אחר]. קונים עציץ חרסינה [הכי פשוט שיש, במשתלה.. לי אחד ממש גדול עלה איזה 20 שקל, ויש מלא גדלים ככה שקטנים יותר עולים אפילו פחות], צובעים ומקשטים אותו איך שבא לך, את יכולה לכתוב עליו ברכה\להדביק תמונות\סתם לצבוע וכו'. עכשיו בתוכו את שמה את הספוג הירוק הזה שבו תוקעים פרחים מלאכותיים בד"כ [גם יש במשתלה בערך ב10 שקל], ובו את תוקעת את השיפודי ממתקים. ויוצא עציץ ממתקים ממש חמוד וטעים.
ממליצה לך לעטוף בצלופן כדי שהגומי לא יתייבש, או אפילו אם יש לך כוח לעטוף כל שיפוד בנפרד בצלופן. אני אישית בגלל שזו החברה הכי טובה שלי והרגשתי שהעציץ לא מספיק, קניתי גם תיבה מעץ יפה כזו, ומילאתי אותה במטבעות שוקולד כמו תיבת אוצר כזו, ובפנים בין כל המטבעות שמתי את הברכה שכתבתי לה. אם את רוצה ממש ללכת עם זה עד הסוף, יש גם אנשים שעושים ברכה מתוקה, שזה בעצם ברכה על בריסטול גדול, שמשלבים בתוכה מילים שיש בשבילם ממתקים [למשל "זה היה must לאחל לך..." או "שיהיה יום הולדת מתוקמתוק (יש שוקולד כזה)"] ואז במקומות של המילים האלה מדביקים את הממתק הזה. את יכולה לחפש בגוגל או בפורום ימי הולדת ומתנות [שאגב זה אחלה פורום לחפש בו מתנות מקוריות אם לא אהבת את הרעיונות האלה], ותמצאי תמונות ורעיונות לברכה מתוקה. :)

jess r

New member
איבדתי אותך בעציץ חרסינה

בחיי - איזו השקעה. אני אחפש בפורום מתנות, באמת רעיון טוב. תודה רבה. החברה בטח ממש אהבה את המתנה.

למעלה