שבת
משהו טוב שקרה השבוע: - להיכנס לקורס בבה"ד 20, ולהיות חסר דיסטנס עם המפקדות חח - מסיבת גיוס, אתמול, לחבר, ולראות אנשים שלא ראיתי המוןןןןן זמן. - שההגנ"ש/אבט"ש נדחה וזכיתי לצאת הסופש הביתה!! משהו רע שקרה השבוע: - מטווחים מעיקים, ממש מעיקים. - אמ, שאני צריך להידפק ולהיות קורסיסט מחדש למשך חודשיים וחצי. כולל לצאת להגנ"ש הזה. - עוד קטע, שאני לא מתכוון להרחיב, שדי עיצבן אותי. - לא התחפשתי! משהו מצחיק שקרה השבוע: - אתמול, במסיבת גיוס. קודם כל, לשיר עם איזה מטאליסט-מתופף את Disco Queen של פיין אוף סלביישן בקול גבוה, לראות גיטרה בלי מיתרים ולנגן עליה ולטעון שזאת ההגדרה ל-air guitar, העובדה שלמי שהתגייס עשו גלאח באמצע הסלון, ושהוא היה בברלין וקנה תחתוני עור צמודים, ואיזו חצאית עור צמודה, וזה היה נורא. אה, כן, ושהוא קיבל מכתב ממיט"ב, וכתבו לו בהקדשה "צעיר יקר," - עזרתי באפסנאות לסדר כמה ארגזים, והם היו צבועים בכחול וצהוב, ולא ידעתי שהצבע טרי, אז יצאתי כשכל החולצה והידיים שלי צהובות, וצעקתי לקורס שלי "טוב, יש לכם 5 דקות לקרוא לי צהוב!" - אחת המפקדות לשעבר שלי, כשהבינה שחזרתי לעשות את כל הקורס במלואו, עברה לידי וחייכה ואמרה "החיים שלך בזבל". הרגה אותי מצחוק. סרט השבוע: NONE. פרק בסקראבס: NONE. פרק בסדרה אחרת: How I Met Your Mother שסוף סוף חזרה!! שירי השבוע: Cass Mccombs - I Went To The Hospital Portishead - Silence Portishead - The Rip The Bravery - Above And Below (The Moon) שיר מגניב לאללה The Bravery - The Ocean Nada Surf - Beautiful Beat ועכשיו, יש לי אלבום של CC לחרוש עליו. אחרי שמיעה אחת - מעולה.