קבלת שבת

Angelus

New member
התמונה גדולה

ואני חושב שהעיקר המיוחד בעונת סין, זה שהאנשים שם מיוחדים ויותר מעניינים ומגוונים שבוע טוב!

Ch3nf3l

New member
שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - להיכנס לקורס בבה"ד 20, ולהיות חסר דיסטנס עם המפקדות חח - מסיבת גיוס, אתמול, לחבר, ולראות אנשים שלא ראיתי המוןןןןן זמן. - שההגנ"ש/אבט"ש נדחה וזכיתי לצאת הסופש הביתה!! משהו רע שקרה השבוע: - מטווחים מעיקים, ממש מעיקים. - אמ, שאני צריך להידפק ולהיות קורסיסט מחדש למשך חודשיים וחצי. כולל לצאת להגנ"ש הזה. - עוד קטע, שאני לא מתכוון להרחיב, שדי עיצבן אותי. - לא התחפשתי! משהו מצחיק שקרה השבוע: - אתמול, במסיבת גיוס. קודם כל, לשיר עם איזה מטאליסט-מתופף את Disco Queen של פיין אוף סלביישן בקול גבוה, לראות גיטרה בלי מיתרים ולנגן עליה ולטעון שזאת ההגדרה ל-air guitar, העובדה שלמי שהתגייס עשו גלאח באמצע הסלון, ושהוא היה בברלין וקנה תחתוני עור צמודים, ואיזו חצאית עור צמודה, וזה היה נורא. אה, כן, ושהוא קיבל מכתב ממיט"ב, וכתבו לו בהקדשה "צעיר יקר," - עזרתי באפסנאות לסדר כמה ארגזים, והם היו צבועים בכחול וצהוב, ולא ידעתי שהצבע טרי, אז יצאתי כשכל החולצה והידיים שלי צהובות, וצעקתי לקורס שלי "טוב, יש לכם 5 דקות לקרוא לי צהוב!" - אחת המפקדות לשעבר שלי, כשהבינה שחזרתי לעשות את כל הקורס במלואו, עברה לידי וחייכה ואמרה "החיים שלך בזבל". הרגה אותי מצחוק. סרט השבוע: NONE. פרק בסקראבס: NONE. פרק בסדרה אחרת: How I Met Your Mother שסוף סוף חזרה!! שירי השבוע: Cass Mccombs - I Went To The Hospital Portishead - Silence Portishead - The Rip The Bravery - Above And Below (The Moon) שיר מגניב לאללה The Bravery - The Ocean Nada Surf - Beautiful Beat ועכשיו, יש לי אלבום של CC לחרוש עליו. אחרי שמיעה אחת - מעולה.

jess r

New member
מעולה? באמת?

מכל השירים שהם הוציאו עד עכשיו כמעט לא אהבתי כלום. "קאובויז" מאוד נחמד ו-"1942" או איך שלא קוראים לו לא רע, אבל השאר נשמעו כמו גירסאות חיוורות של שירים קודמים שלהם. כאילו נגמרו לו הנושאים לכתוב עליהם. ולא רק זה, הוא גם נשמע ממש ממש רע. כאילו הוא יושב בדירת החדר המטונפת שלו אחרי לילה של יותר אלכוהול ממה שהוא מסוגל לעכל בגילו ומתלונן על כמה רע לו וכמה נמאס לו מסטוצים ובקיצור כל מה שלפני עשור עבד והיה כובש ומקסים והיום סתם נשמע פתטי. שייצא לפנסיה או משהו.

steelwater

New member
בלופ

אני לא שמעתי את הדיסק החדש, ומכירה רק כמה שירים שלהם, אבל אם את ממש אוהבת את הלהקה אז אני מציעה לך לתת לדיסק קצת זמן ואולי הוא יתחבב עליך.
סתם כי זה מבאס שלהקה שאתה ממש אוהב פתאום כבר לא משהו כמו פעם ומוציא אלבום לא משהון. יכול להיות שתגלי שהוא דווקא טוב. אני זוכרת שחברה שלי הביאה לי את הדיסק הראושן של The Killers ובהתחלה ממש לא אהבתי אותו והוא עיצבן אותי ורק אחרי הרבה שמיעות פתאום דווקא כן התחלתי ממש לאהוב אותו ועכשיו הם אחת הלהקות האהובות עלי.

TheLost

New member
מוצ"ש שלום ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש, זה מצויין. חוץ מזה כמעט כל השבוע השתחררתי מוקדם שזה עבד לי ממש טוב כי נגיד ככה- לפני שבוע כשהסתכלתי על השבוע שמכה לי התחשק לי להקיא, אבל ברגע שהתפנו לי 10 שעות של בית ספר הכל נראה הרבה יותר טוב
משהו רע שקרה השבוע: חופש. קצר מדי! כבר עדיף שלא יהיה בכלל, ככה לא נרצה עוד. למה מורים מפגרים, למה
!!!! וחוץ מזה שהביצפר הדפוק שלי החליט לעשות את המסיבת פורים מחר, וזה הדבר הכי דפוק- לעשות את פורים אחרי פורים, אז בכלל אין לי כוח ללכת מחר. מעניין אם ירשמו מנות...
משהו מצחיק שקרה השבוע: בתחילת השבוע הייתי במחויבות אישית בבית אבות, מפגש שני, והאישה המבוגרת ממש שכחה מה היה במפגש הקודם אז הייתה לנו שיחה זהה לקודמת. זה היה משעשע. אני מניאק!
חוויה מצחיקה מהחג: זה לא הכי מהחג אבל היום צלצלתי לסבתא שלי, וסבא שלי ענה, והוא שאל אותי למה לא עניתי מקודם כשהם צלצלו, אז אמרתי שהייתי בשירותים, ואז הוא אמר טוב.
סתם, ואז סבתא שלי שאלה אותו למה לא עניתי והוא אומר לה "כי הוא עשה שיעורים בשירותים"
למה שאני אעשה שיעורים בחופש
סרט השבוע: דר. סטריינג'לאב, מת לחיות! פרק בסקראבס: ... פרק בסדרה אחרת: באפי 620, החיים על מאדים 103 (היה פרק ממש טוב! וגם יש תירגום! רק חבל ש-BBC ההומואים האלה סיימו לשדר 3 שניות לפני שנגמר. וגם יש כל הזמן קטיעות בשידור), סמנת'ה הו 101, HIMYM 312 היה ענק שיר השבוע: Anyone Else But You של אלן פייג' עם מייקל סרה. תמונת השבוע:

jess r

New member
~צפוי~

הם לא הומואים, הם בריטים. מה זה HIMYM? אחלה ביצוע לשיר חמוד מאוד. ואי, לעשות שיעורים בשירותים זה ממש ניצול לטובה של הזמן (אם היה לי זמן ללכת לשירותים
). שבוע טוב וחגיגת פורים מאוחרת באופן מגוחך שמחה לך

TheLost

New member
How I Met Your Mother

והאמת שכן, יצא לי לחשוב על זה ויכול להיות שבין כל הבעיות שמיעה סבא שלי עלה פה על משהו

steelwater

New member
שיעורים בשירותים חחח!

חזק. יו, איך אני שמחה שנהינת מזה!!! מה, הם הפסיקו לפני הסוף? גרועים! תזכיר לי מה קורה בפרק הזה כי אני לא זוכרת. היום הקשבתי לשיר Life on Mars נראה לי יותר מ-10 פעמים וראיתי שוב חלקים מהפרק הראשון והאחרון. יו, אני כל-כך אוהבת את הסדרה הזאת!

TheLost

New member
אממ השבוע היה

איזה מוות במפעל שכאילו בעתיד זה איפה כשהוא גר.

למעלה