קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
או יה,

הודלף לאינטרנט האלבום החדש של פורטיסהד, Third.

steelwater

New member
הו חנניה...

מה זו התמונה הזאת? רגע, הקטע המצחיק בה זה שכתוב "שוקי מעורב"? כי אם כן אז - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! סורי על העבודות רס"ר, זה מבאס! זה מבאס שכל החבירם שלך מתגייסים, אבל יותר מהר שהם יתגייסו יותר מהר השחרור אמור להגיע חחח. הכתבה ההיא באמת הייתה ממש מדכאת! מה איכפת לך שזה שמאלני? הם צודקים, באמת שיש אנשים שזה לא טוב להם להתגייס וכנראה שאם הבחורה הזאת התאבדה בגלל שהיא הייתה בצבא אז כנראה שהצבא לא עשה לה טוב. זה סיפור ממש ממש ממש עצוב וממש נוראי. אני זוכרת שזה קרה. אמרו לי שמישהו קפץ מהגשר של הקרייה. חשבתי שזו מישהי מחיל הים. אבל כתוב שהיא קפצה מהגג, לא? אז או שהיו שתי קפיצות שנה שעברה, מה שקשה לי להאמין, או שפשוט אנשים לא ממש ידעו מה קרה ואמרו שהיא קפצה מהגשר וכל מיני דברים אחרים שלא ממש היו מה שבאמת קרה.

Ch3nf3l

New member
הו יעליה

לא, לא השוקי מעורב (לא רק). אלא העובדה שכתוב "ואוהבת ילדים בצבע חום בהיר". בעיות ניסוח? חחחח ממש מהר, מה אני אגיד לך. לא באמת אכפת לי יותר מדי, פשוט הארץ ידוע בדיעות שלו אז קצת ניצל את זה בשביל לקדם אותן, והסיפור הזה היה נורא. שאנשים יפסיקו לשלול משתמטים, לא כולם משתמטים מעצלות.

Roncha87

New member
חן,

קראתי את הכתבה כששלחת לי אותה במסנג'ר והיא ממש הרתיחה אותי. כלומר, מרתיח אותי שזה המסר שאנחנו מקבלים בארץ, להתגייס על מנת להיות מקובל. כל כך עצוב. אגב, אתה כל פעם שולח לי את הסרטון של היי דר חלילה או משהו כזה חחחח זה ענק!

steelwater

New member
מצאתי את זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! זה כל-כך ענק!!!

Roncha87

New member
שבוע טוב ../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היו כמה ימים טובים.. חשיפה לסדנאות של שנה הבאה ולבניין החדש של תקשורת בעל אולפן טלוויזיה ענק ובקיצור הולך להיות מפוצץ. פרחים
. משהו רע שקרה השבוע: משברים קשים מידיי. משהו מצחיק שקרה השבוע: היה כמה דברים מצחיקים אבל אין לי כוח לכתוב. משהו נחמד שעשו לי השבוע: המפ... לא זוכרת.. סרט השבוע: שיער
[מסיבת סיום של י"ב] פרק בסקראבס: -- פרק בסדרה אחרת: שומדבר. אבל מתחילה העונה הרביעית של האנטומייה ביום שני. לפחות זה. שיר השבוע: Dianah Washington - Mad About A Boy תמונת השבוע: זר פרחים שקטפתי לקבר של סבתא

steelwater

New member
תמונה יפה../images/Emo201.gif

יו, איה באסה שאני לא הולכת ללמוד תקשורת ואז היינו לומדות בערך ביחד ומדסקסות על מאמרים ביחד.

Roncha87

New member
תודה מותק

ובאמת באסה! באמת ששווה לבוא למכללה שלנו. יש לה שם ממש טוב בכל הארץ ואחלה סדנאות.

creepy creep

New member
יקירתי,

סופם של משברים להיפתר, ואני בטוחה שאת מסוגלת להתמודד איתם.

Roncha87

New member
תודה רבה חמודה,

ושוב תודה על ההודעה בבוקר.. אני מקווה שהם יפתרו בקרוב ובדרך הטובה.

Angelus

New member
מה פשר ההודעה המלנכולית?

|ניחום| אשמח להסבר, אפילו במסנג'ר..

למעלה