קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

לי לא היה זמן, אז קשה לפתוח שרשור?
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע ../images/Emo82.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע טוב בכללי. אומנם היו כמה וכמה משברים אבל אני מרגישה שדבר טוב עומד לקרות ואולי אף מתחיל
. הסמסטר מאוד מעניין. הייתי עכשיו בארץ נהדרת שוב והיה מצחיק בטירוף. הגיע האביב, למרות שחם נורא, יש ריח של פרחים באוויר, ריח של פסח שאני כל כך אוהבת וסימן של התחלות חדשות
זהו סה"כ שבוע פרודקטיבי.
משהו רע שקרה השבוע: הפיגוע אתמול נגע בי מאוד. לא יודעת למה זה דווקא אבל היה לי קשה. סבתא לא במצב טוב, היא כבר המון זמן בבית חולים ואני דואגת. חוצמיזה שאני מתגעגעת לסבתא השנייה ז"ל
משהו מצחיק שקרה השבוע: ארץ נהדרת
. איך אני אוהבת לנסות לתקשר עם אייל קיציס. חמוד ממש. יש לי חברות מצחיקות, נכון חיה?
אה וכשהגענו להרצליה היום, שאלנו מישהי איפה זה האולפנים אז היא ענתה [במבטא של "אני פקצה עשירה מהרצליה כאילווו"] "האולפנים? הם בכלל בהרצליה הרגילה..." אההההה הרצליה הרגילה. ברור. ז'תומרת, אנחנו מהצפון כולם יודעים מה זה. צחקנו עליה איזה כמה דקות ארוכות
משהו שאני מתכננת לעשות שבוע הבא: ללמוד
. לנסוע למונולוג של מוריקה היקירה
.לטייל!!! עוד מעט הפרחים ייעלמו
. סרט השבוע: לא חושבת שראיתי. פרק בסקראבס: 703 שליטה.
לעונה 7--- היה שם קטע שג'יידי שואל את קרלה אם היא חושבת שהוא צריך להתבגר ואז מתחילה סימפוניית רעשים או משהו כזה. זה כל כך קורע שהרצתי את זה אחורה כמה פעמים ונקרעתי מצחוק. אין, העונה השביעית פשוט מצוינת!. זה כל כך כיף אחרי העונה השישית הירודה ביותר. פרק בסדרה אחרת: דני הוליווד
יש שם שירים טובים. מגרש ביתי העונה הראשונה וזה שליטה
שיר השבוע: Foo fighters- Miracle בסדנת רדיו, ביקשו מאיתנו לבחור 3 שירים שאנחנו רוצים כשלאחד מהם אנחנו ממש מתחברים או שזה קשור למשהו מיוחד שקרה לנו. היה לי ממש קשה. כי כל שיר עושה לי ומזכיר לי משהו אחר. בחרתי שלושה שירים ואחד מהם זה זה, אבל לא השיר המיוחד. תמונת השבוע: באנגליה
בא לי להיות שם
סופשבוע מעולה לכולנו,
תשמרו על עצמכם, תחייכו [כמה קיטשית אני] ותעשו חיים

creepy creep

New member
רון,

דיברת עם חיה בקשר להגעה ביום שני? אם אתן מגיעות באוטובוס אז קו 62 מהמרכזית עוצר בתחנה ממש דקת הליכה מהמתנ"ס. פשוט תבקשו מהנהג שיגיד לכם מתי לרדת, ומול התחנה יש כניסה לרחוב צר, שבסופו נמצא המתנ"ס. אם יהיו בעיות, תתקשרו לאביעד
כי אני לא בטוחה שאני אהיה זמינה באותו זמן. אני מקווה שסבתא שלך תשתחרר מהר ותרגיש יותר טוב. שבוע טוב מתוקה.

Roncha87

New member
תודה חמודה.

אני לא מגיעה באוטובוס, אחרת לא יהיה לי איך לחזור.. אני מגיעה באוטו ואני אתקשר אלייך מחר לברר איתך הכל. לגבי חיה לא בטוח שהיא תבוא היא צריכה להודיע לי. שבוע מצויין גם לך

creepy creep

New member
ועוד משהו,

תנסי לתפוס מקום במרכז כי משם רואים את המונולוג שלי בצורה טובה.

Angelus

New member
תמונה גדולה../images/Emo6.gif

אני יכול לדמיין את הבחורה שתלתה את השלט

TheLost

New member
תגידו, מה הקטע ש"דוגמניות"

כתבו את הסאונדטראק של דקסטר? ושל "מסור"? אין גבול לבושה? מילא זה היה נגנב למטרה טובה... בכל מקרה שבת שלום
משהו טוב שקרה השבוע: קיץ, חם, כיף, מזגן על קור, קוקה-קולה טעים יותר מאי פעם!!! וגם היינו צריכים לכתוב דיאלוג בקולנוע ושלי יצא הכי טוב
(איזה לא צנוע אני. אבל זה נכון! אנשים כתבו על ריב האם לשים חמאה על פופקורן או לא בזמן שאני עשיתי ריב שלם בין חתן לכלה- בחופה. תודו שזה יותר טוב
) משהו רע שקרה השבוע: בעיקרון אפשר להגיד שזה היה אחד השבועות הגרועים. גם מבחינה נפשית וגם מבחינת לחץ בלימודים (3 מבחנים? CHECK. אוראל פרזנטיישן באנגלית? CHECK. שתי עבודות חפירה במחשבת? CHECK.) וביום שני הגעתי הביתה ב-6. זה באמת היה מדכא
משהו מצחיק שקרה השבוע: באוראל פרזנטיישן אז חבר שלי שכח מזה לגמרי והוא פשוט עשה את זה על הנעליים שלו, והוא המציא סיפור כמה הנעליים חשובות לו וזה היה פשוט אחד המבדרים
משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: לנסוע לירושלים, לקבל תעודת זהות, לעשות עבודה בסוציולוגיה, להתכונן (לחרוש) להיסטוריה, ואולי-אולי-אולי ללכת לסרט. סרט השבוע: ווין'ס וורלד ווין'ס וורלד פארטי טיים אקסלנט! (זה עולמו של ווין). אחד הסרטים הקורעים פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: נמלטים 312 (למה אני אוהב את זה. למה), שטח הריגה 101 (התחלתי לראות
), באפי 616, אנג'ל 316, מונית הכסף, הישרדות (למה אני מכור לזה. למה). אגב, יש כאן אנשים שרואים באפי, נכון? באיזה פרק אתם? שיר השבוע: Fix You - Coldplay, כמו בשלושת השבועות הקודמים. ככה זה, שירים פשוט נדבקים לי לנצח. (למצח!
שווינג) תמונת השבוע: 'צטער.

creepy creep

New member
תעודת זהות...

נוסטלגיה. אני בתחילת עונה 3 בבאפי, אבל הפרק פשוט מסרב לרדת. (הורים שלך היו מרוצים כשהם חזרו בסופו של דבר?)

TheLost

New member
אני מרגיש כמעט עצוב

מרוב שאני רואה באפי ואנג'ל כל כך מהר.
כאילו, אין לי חיים?!
(לא.) וכן הם קצת נפנפו כמו שאמרתי לך אבל לא נורא... כמו שאמרתי לך גם אם הייתי נוסע הייתי מתחרט.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

מה אתה עושה בירושלים? ווין'ס וורלד אחלה סרט! נראה לי. אני זוכרת שראיתי סרט עם איזה מפגר אחד וזה היה ממש מצחיק. יש מצב שזה לא היה זה.

TheLost

New member
כרגע חזרתי ../images/Emo3.gif

היה לנו טיול לקבלת תעודת זהות... לא יכלו סתם לתת, היו צריכים לעשות ט-י-ו-ל. אבל האמת שהיה דיי מגניב, היינו במנהרות כלשהן (מצטער שאין לי שמות. לא הקשבתי.
) והופרדתי מהקבוצה הראשונה אז הייתי צריך להנהיג את השנייה ולכן אני זה שקיבל את כל החבטות מתקרות נמוכות, קטעי בוץ וצינורות מעופפים.
וגם היינו בכותל. ומקומות נוספים ונחמדים (אבל בעיקר היה מגניב לצחוק על תעודת זהות. "היו צריכים לכתוב רווק מבוקש!
") קטע. פעם שנייה שלי ב-4 חודשים בירושלים. פ ש ו ט מוזר.

jess r

New member
רווק מבוקש ../images/Emo6.gif

צינורות מעופפים זה בטח כואב. ואתם לא היחידים, בבית הספר של חברה שלי לקחו אותם לניצנים כשהם קיבלו את התעודות. אצלינו חילקו בחצר
(אנחנו ספציפית הלכנו למשרד הפנים כי לא חיכינו ליום החלוקה).

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, נהגתי די הרבה. - אלדר ואלמוג יצאו לרגילה! נפגשנו, צילמנו סרטונים, עשינו מסיבת גיוס לידידה. fun. - אני יוצא לקורס בוחני תחמושת! - קניתי The Wind Up Bird Chronicle של הרוקי מורקמי. 600 עמודים באנגלית, כתב קטן. יהיה כיף. משהו רע שקרה השבוע: - אמ... סבא של בני דודים שלי נפטר... (או שכתבתי את זה כבר?) משהו מצחיק שקרה השבוע: - שמרפי כנראה היה בשביתה. איבדתי כומתה, ובאורח פלא נפלתי על הבנאדם הנכון לשאול ומצאתי אותה. המפתח ללוקר שלי החליק לי מהיד ונפל לתוך חור ניקוז, אז לקחתי שקית ושמתי על היד, חיטטתי והצלתי את המפתח. - הסרטונים שצילמנו. יחי הטמטום. - יום חמישי בבסיס: מצאנו צב, קצין השתלט לפקידה-חולת-נקיון על המשרד והיא התחרפנה (זה כמו סיטקום), קרבות מים בבסיס בזמן שטיפת מכונית והרבה שטויות... משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: - עוד לא ברור לי. סרט השבוע: NONE. פרק בסקראבס: כנ"ל. פרק בסדרה אחרת: The Office 2.17 לוסט היה לא משהו. שירי השבוע: Great Lake Swimmers - Song for the Angels מדהיםםםםם Bishop Allen - Rain KT Tunstall - Other Side Of The World תמונת השבוע: גדוד 46, מחנה ישי

Angelus

New member
ביאסת אותי על לוסט

ובמחשבה שניה, תמיד משעמים אותנו למוות אחרי פרק טוב תמונה גדולה, יא בוחן

Angelus

New member
kt tunsall ../images/Emo47.gif

מסקראבס? כי יש לי שלושה שירים על המחשב, לא סגור מדוע..

Roncha87

New member
אחד מהם- אני שלחתי לך../images/Emo3.gif

ולא נראה לי שהיא הייתה בסקראבס. אני ממש אוהבת אותה.

Angelus

New member
שיהיה שבוע טוב, בע"ה

משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדת לסבא שלי. נחמד לראות מדי פעם את המשפחה המורחבת משהו רע שקרה השבוע: מן הסתם, הכל התחיל ביום שבת שהלכו לנו חיילים, והמשיך לפיגוע הרצחני והמזעזע שקרה ביום חמישי. אני מבין אותך רון, וכן, הפיגוע הזה, בלי להוריד מהערך (זה נשמע נורא) של אף פיגוע אחר שלקח נשמות של אנשים תמימים, זעזע אותי עד עמקי נשמתי ורק בגלל העובדה שאין גבולות יותר. תמיד חשבתי שבמלחמה בינינו יש גבול - ונוכחתי לגלות שאני הדיוט תמים שחשב שמשהו ימנע מהם להיכנס ולירות בנערים תמימים שקוראים ספרי תורה. אני מתוסכל מהמצב המדיני, אני לא מבין איך בן אנוש יכול להגיע למצב שהוא יורה באדם אחר.. שלא נדבר על ילדים.. איבדו כל צלם אנוש. בנוסף לכך, כואב לי על החיילים שנפלו בגזרות בשבת שעברה. קראתי את הכתבה ב'מוסף לשבת' על החייל שנפל וחשבתי לעצמי, הנה, עוד משפחה הצטרפה למשפחות השכול. לגדוד שכבר קיים.. עד מתי? משהו מצחיק שקרה השבוע: לא משהו שאני מצליח לחשוב עליו משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: ללמוד ללמוד ואז ללמוד. ולישון.
סרט השבוע: Jumper. למרות שהמשחק והדיאולוגים שם מגיעים לרמה של הצגת סוף כיתה ו', הסרט היה קליל והשרה אוירה טובה. פרק בסקראבס: סקראבס?.. פרק בסדרה אחרת: אמריקן איידול
שיר השבוע: Video Kill The Radio Star - The Buggles, Queen - Bohemian Rhapsody תמונת השבוע: שבוע טוב, ויהיה זכרם ברוך של כל הנרצחים בשבוע שעבר.. מי יתן ולא נעבור דברים כאלה יותר שמרו על עצמכם

steelwater

New member
Bla bla bla

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:שישי בעיר בעין כרם, היה ממש כיף. ביום שבת עשינו על האש באיזה מקום ממש יפה ליד הכניסה לירושלים והיה גם ממש כיף. בערב הלכתי למסיבת הפתעה לידיד שלי מהש"ש בכפר-סבא. היה נחמד אבל לא משהו, ואחרי זה הלכתי למסיבה בתקליט וגם היא הייתה ממש כייפית. קניתי בגדים יפים ונוצצים!
פטור בפסיכומטרי!!! קניתי עכשיו 4 דיסקים ב-60 ש"ח בטאואר רקורדס, טירוף! קניתי דיסקים של Jacob Golden, British Sea Power, Babyshambles ו- Kasabian. הלכתי לבריכה.
משהו רע שקרה השבוע: אני נאבקת למצוא עבודה וזה ממש קשה.
הפיגוע המחריד בירושלים. אני ממש מקווה שלא נחזור לשטון הפחד של פעם.
משהו מצחיק שקרה השבוע: עוד כמה משפטים התווספו ללקסיקון שלי ושל החברים שלי. כל פעם שצוחקים על משהו, נגיד שחן הוא צעיר, ואם זה הצחיק אנשים אז אומרים It's funny 'cause it's true.
בכלל היה ממש מצחיק בשישי בעיר, כרגיל, ובעל האש. יש לי חברים מופרעים... משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: להמשיך לחפש עבודה. מחר יש לי ראיון עבודה בקפה נאמן. ללכת לבריכה. סרט השבוע: אז הנה סוף סוף אני רואה הרבה סרטים שוב, כמו שצריך! נודל - חמוד. בופור - סרט ממש טוב. איכותי ויפה. הוא סבהה אבל בשביל סרט ישראלי, כאילו הוא לא כזה טוב. העוקץ - סרט מעולה! אבא שלי קנה לי ספר של 501 Must-see movies והחלטתי לנסות לראות את כולם.
זה ממש אחלה ספר וגם ככה ראיתי כבר כמה מהסרטים שמה. Be Kind, Rewind - זה הסרט החדששל מישל גונדרי וג'ק בלאק משחק בו. הסרט ממש חמוד אבל רק בסדר. הרעיון שלו גאוני ממש אבל הם ממש פסיפסו אותו והרסו את הרעיון והסרט גם נמרח הרבה פעמים. ג'ק בלאק ממש טוב וחמוד בו אבל מוס דף לא משהו בכלל. הוא נראה קצת כמו ילד מפגר שמה ואני לא חושבת שזה היה הרעיון של הסרט. פרק בסקראבס: אני לא חושבת שראיתי.
פרק בסדרה אחרת:לא נראה לי שראיתי גם. שיר השבוע: קניתי השוב את הדיסק השני של Snow Patrol והוא מעולה! אני כל השבוע מקשיבה לו כל הזמן בריפיט ולא יכולה להפסיק.
אז אני לי אתחיל להמליץ עכשיו על כל השירים ממנו שאהבתי, כי יש המון. Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra תעשו לי ילדים! Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral שיר ענק! Gomez – Nothing Is Wrong אחלה שיר. Jens Lekman – Your Arms Around Me Neutral Milk Hotel – Holland, 1945 Foals – Cassius Klaxons – Golden Skans Black Kids – I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You חן, שיר לפנים! מתחיל להדיבק אלי כמו איזולרבנד. Athlete – Wires Flunk – Blue Monday (New Order Cover) תמונת השבוע: Look what I can do! התחלתי להיכנס לפוטושופ חזק.

jess r

New member
תתחדשי על הכל ../images/Emo140.gif

איזה סניף שלהם? זה שבמלחה? ואי, איך ביאסת אותי עם הסרט של גונרי. אני ממש רוצה לראות אותו. הייתי בטוחה שזה באמת קפה אפור לפני שקראתי שזה בפוטושופ
אגב פוטושופ - הידעתן שהקוביות של יהודה לוי הן תוספת בפוטושופ? ידיד של המורה שלי לספרות עבד בזה והוא סיפר לה שמוסיפים לו הכל במחשב וליעל בר זוהר חותכים את הירכיים כי הן לא באמת כאלו רזות. איזה מצחיק. נשמע שהיה שבוע טוב. מקווה שימשיך ככה ובהצלחה בראיון!

למעלה