Bla bla bla
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:שישי בעיר בעין כרם, היה ממש כיף. ביום שבת עשינו על האש באיזה מקום ממש יפה ליד הכניסה לירושלים והיה גם ממש כיף. בערב הלכתי למסיבת הפתעה לידיד שלי מהש"ש בכפר-סבא. היה נחמד אבל לא משהו, ואחרי זה הלכתי למסיבה בתקליט וגם היא הייתה ממש כייפית. קניתי בגדים יפים ונוצצים!
פטור בפסיכומטרי!!! קניתי עכשיו 4 דיסקים ב-60 ש"ח בטאואר רקורדס, טירוף! קניתי דיסקים של Jacob Golden, British Sea Power, Babyshambles ו- Kasabian. הלכתי לבריכה.
משהו רע שקרה השבוע: אני נאבקת למצוא עבודה וזה ממש קשה.
הפיגוע המחריד בירושלים. אני ממש מקווה שלא נחזור לשטון הפחד של פעם.
משהו מצחיק שקרה השבוע: עוד כמה משפטים התווספו ללקסיקון שלי ושל החברים שלי. כל פעם שצוחקים על משהו, נגיד שחן הוא צעיר, ואם זה הצחיק אנשים אז אומרים It's funny 'cause it's true.
בכלל היה ממש מצחיק בשישי בעיר, כרגיל, ובעל האש. יש לי חברים מופרעים...
משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא: להמשיך לחפש עבודה. מחר יש לי ראיון עבודה בקפה נאמן. ללכת לבריכה.
סרט השבוע: אז הנה סוף סוף אני רואה הרבה סרטים שוב, כמו שצריך! נודל - חמוד. בופור - סרט ממש טוב. איכותי ויפה. הוא סבהה אבל בשביל סרט ישראלי, כאילו הוא לא כזה טוב. העוקץ - סרט מעולה! אבא שלי קנה לי ספר של 501 Must-see movies והחלטתי לנסות לראות את כולם.
זה ממש אחלה ספר וגם ככה ראיתי כבר כמה מהסרטים שמה. Be Kind, Rewind - זה הסרט החדששל מישל גונדרי וג'ק בלאק משחק בו. הסרט ממש חמוד אבל רק בסדר. הרעיון שלו גאוני ממש אבל הם ממש פסיפסו אותו והרסו את הרעיון והסרט גם נמרח הרבה פעמים. ג'ק בלאק ממש טוב וחמוד בו אבל מוס דף לא משהו בכלל. הוא נראה קצת כמו ילד מפגר שמה ואני לא חושבת שזה היה הרעיון של הסרט.
פרק בסקראבס: אני לא חושבת שראיתי.
פרק בסדרה אחרת:לא נראה לי שראיתי גם.
שיר השבוע: קניתי השוב את הדיסק השני של Snow Patrol והוא מעולה! אני כל השבוע מקשיבה לו כל הזמן בריפיט ולא יכולה להפסיק.
אז אני לי אתחיל להמליץ עכשיו על כל השירים ממנו שאהבתי, כי יש המון. Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra תעשו לי ילדים! Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral שיר ענק! Gomez – Nothing Is Wrong אחלה שיר. Jens Lekman – Your Arms Around Me Neutral Milk Hotel – Holland, 1945 Foals – Cassius Klaxons – Golden Skans Black Kids – I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You חן, שיר לפנים! מתחיל להדיבק אלי כמו איזולרבנד. Athlete – Wires Flunk – Blue Monday (New Order Cover)
תמונת השבוע: Look what I can do! התחלתי להיכנס לפוטושופ חזק.