קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבוע טוב.

משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי בגדים לחתונה של אחותי סוף סוף. גיליתי שחברה שלי היא בן אדם מקסים, ואפשר לסמוך עליה בכל מצב. משהו רע שקרה השבוע: לא מדברים על זה. משהו מצחיק שקרה השבוע: ראן החלפות- כאבו לי הצלעות מרוב צחוק. קשה להסביר למה, כי רוב הדברים היו קשורים לבדיחות פרטיות, אבל יש אצלנו מישהי שעושה מונולוג של אנה פרנק, אז הילדה שהחליפה אותה ניסתה לאלתר " טוב, עכשיו אני הולכת להתחבא מהנאצים. אני מתחבאת" *מסתתרת מתחת לשולחן*. עזבו, העיקר שאני מתחילה לצחוק מלחשוב על זה. מי יבין
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לנוח, לחזור לעצמי קצת, ובעיקר להשלים מלא חומר לימודי שהחסרתי. סרט השבוע: "זמר החתונות"- רומנטיקה בשקל, אבל נחמד ביותר. פרק בסדרה אחרת: פרקי הסיום של העונה השנייה בבאפי
. יש לי ציפיות גבוהות מהעונה השלישית. שיר השבוע: : אביתר בנאי- תיאטרון רוסי
והשבוע גם שמעתי אותו באופן מפתיע בגלגלצ. Chris Daughtry - Crashed The Beatles-Free As A Bird
יהודית רביץ-מישהו יהודית רביץ-שבתות וחגים.

Roncha87

New member
תתחדשי על הבגדים לחתונה!

מתי האירוע המשמח??
חחח זה נשמע ממש מצחיק הראן החלפות. בתור אחת שעשתה שתי בגרויות בתיאטרון אני יודעת שיש כל כך הרבה בדיחות פנימיות שהן הכי מצחיקות בעולם ונורא קשה לשתף אותן עם מישהו אחר שלא מבין חחח. אביתר בנאי
. הדיסק הראשון שלו ממש טוב וזה באמת ממש מפתיע ששמו את תיאטרון רוסי בגלגלצ! הם לא נוטים לשים את השירים הישנים ה"בוטים" שלו.. מעניין. סופשבוע מעולה!

Roncha87

New member
הפזמון הולך ככה--

לא היה לי טוב כשהיית איתי, את רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי...

steelwater

New member
המממ....

נשמע כמו כל שיר ישראלי אחר חחחח. לא נשמע לי מוכר, אני אחשפ אותו איפשהו.

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif

קשה להגיד מה הפזמון של השיר הזה, כי הוא לא בדיוק במבנה של שיר רגיל. " אני כועס ומקווה שתיכשלי, שתמשיכי לרעוד ולפחד משיגעון. אמן תישארי לבד לנצח. "

creepy creep

New member
תודה../images/Emo13.gif

ב1 באפריל, וכן אני מודעת לזה שהתאריך מאוד מוזר בשביל החתונה, אבל בכל מקרה מתייחסים יותר לתאריך העברי. מתחשק לי לקנות לעצמי את הדיסק הראשון שלו. אני צריכה למצוא זמן. שבוע מקסים שיהיה לך.

steelwater

New member
מוריקה../images/Emo99.gif

אני שמחה שנראה לפחות שמצבך השתפר! תהיי אופטימית ילדה, חייבים לעשות את זה קצת עם רוצים לשרוד בחיים האלו!
הקטע עם אנה פרנק חזק חחח, לא משפט שחשבתי שאני אכתוב אי פעם.
נאי רציכה להמשיך לרואת בפאי! Bad Me. אבל אני אומרת את זה על כל-כך הרבה סדרות.

creepy creep

New member
אני אופטימית!

לפחות רוב הזמן. זה לא קל. אז תמשיכי! עד איפה ראית? אני כל כך איטית עם זה.. שבוע טוב!

jess r

New member
סוף שבוע נעים ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא הרבה. אני וידיד מצאנו רעיון לסרט גמר השנה. קניתי מגפיים. תרמתי דם, כמעט התעלפתי אחרי זה. משהו רע שקרה השבוע: לא היה ממש כיף. היה שבוע מעצבן וקיבלנו הרבה מבחנים בחזרה שזה אף פעם לא כיף. ציטוט השבוע: בפורום סרטים אחד מישהו התלונן על פוסטר מטופש של "לירות כדי להרוג" שכתבו עליו "לאוהבי טרנטינו" ואנשים התחילו לזרוק דברים בסיגנון, הנה כמה מוצלחים: "טרנטינו שמע על הסרט", "לאחד מאנשי הסאונד קוראים 'טורנטורה' שזה נשמע קצת כמו טרנטינו'', "כמו סרטיו של טרנטינו - גם זה סרט!", "''הערך של שם הסרט בגימטריה שווה לערך של 'טרנטינא', טרנטינו במבטא רוסי.'', "צולם 1005 קילומטר מביתו של טרנטינו" והאהוב עלי: "מהאנשים שראו את 'ספרות זולה'"
(השירשור המקורי: http://www.fisheye.co.il/story_4338#327286) משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לנסוע לחברה בחולון לסוף שבוע, להתחיל לעבוד על התסריט לעבודת גמר. סרט השבוע: "הבוגר" המעאפן. פרק בסקראבס:
. אבל אני מתכננת מרתון בקרוב, ואולי אני אצליח לשכנע חברה לראות כמה פרקים
פרק בסדרה אחרת: "אמריקן איידול" עוד לא ראיתי אבל זה בטח יהיה טוב. שיר השבוע: Dolly Parton - Coat of Many Colors Paul Simon - 50 Ways To Leave Your Lover Tori Amos - Crucify Tori Amos - Girl Tori Amos - Happy Phantom Tori Amos - Leather PJ Harvey - Good Fortune Pete Yorn - Life On A Chain Queen - A Night At The Opera האלבום שבוע רגוע לכולנו, ושיקרו רק דברים משמחים

Roncha87

New member
תתחדשי על המגפיים../images/Emo13.gif

איפה קנית? מקום מוכר? כל הכבוד שתרמת דם! זה יפה מצידך במיוחד שאחרי כמעט התעלפת
. שיקרו רק דברים משמחים- א-מ-ן-!

jess r

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא נראה לי, אבל הם (או הן?) נחמדים.

steelwater

New member
בלופ

"טרנטינו שמע על הסרט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ובכלל כל המשפטים היה ממש, ממש מצחיקים! ענק פשוט ענק חחחח! אני גם לגמרי מבינה על מה את מדברת, זו המו הסרט הזה "Hostel" שטרנטינו הפיק אותו או משהו. רשמו את השם שלו בגדול על הפוסטר ואנשים חשבו שהוא ביים אותו כשהוא ממש לא ביים אותו. לא ידעתי שאת מסתובבת ב-Fish eye, יפה לך. אני מסתכלת שם מידי פעם אבל הרוב שם די שחצנים וכתובים ביקורת פלצניות אז אני לא מתה על האתר הזה. ייי, איזה כיף שמצאת נושא לסרט גמר! על מה הוא? מאד נהינתי ברדיו בתיכון, אבל אני קצת מתחרטת עד היום שלא הלכתי לקולנוע, כי זה היה אולי ממש יכול לעזו לי עכשיו כשאני רוצה ללמוד קולנוע. הבוגר מאעפן? ממש שונה מאיך שחשבתי שהוא יהיה, ואני צריכה לראות אותו שוב כדי להחליט מה שחבתי עליו, אבל הוא בסדר, הוא בעיקר ממש מוזר. אני פשוט ממש אוהבת את דסטין הופמן והפסקול של הסרט חמוד ממש.

jess r

New member
הפסקול נחמד

אבל העלילה היתה יבשה והדמויות היו מוזרות. מעניין מה טרנטינו חושב על הסרטים האלו
אני לא כותבת שם, אבל אני קוראת באופן קבוע. את יודעת שיש שם ביקורת חיובית על "גרדן סטייט"? ואני לא חושבת שהם שחצנים, רובם דווקא מאוד מעניינים (אבל כן, רוב הזמן צריך לקרוא כל תגובה 8 פעמים בשביל להבין על מה הם מדברים). זה סרט קצר של 3 דקות, בלי דיאלוגים, שהנושא שלו הוא מפגש בין 2 דמויות (זה ההגבלות, לא משהו שאנחנו החלטנו עליו). אנחנו בחרנו לעשות משהו רומנטי קיטשי, את יודעת, בחור פוגש בחורה בחנות בלה בלה קישקוש. מה עשיתם ברדיו?

steelwater

New member
אני יודעת../images/Emo9.gif

קראתי אותה איזה פעם ופעמיים והיא עשתה לי די טוב על הלב.
סרט כל-כך יפה!
נשמע חמוד, אני רוצה לראות אותו אחרי שתעשו אותו. הכנו כל מיני תוכניות רדיו. למדנו לערוך תוכניות רדיו, לבנות אייטמים, לשים שירים, לראיין וכ"ו. במשך השנה כל שבוע קבוצה אחרת הייתה משדרת תוכנית ביום שישי בבוקר ובסוך השנה עשינו את תוכנית גמר. אני עשיתי תונכית לבד על השומר הצעיר וקיבלתי איזה 96, שזה היה הציון הכי גבוה בכיתה חחח! זה היה ממש כיף וקצת מפרך, אבל מה שממש מבאס זה שלא שמעתי את התוכנית שלי בשלמותה אחרי ששידרתי אותה. אין לי אותה על קלטת וכלום ואני לא יכולה להשמיע אותה לאנשים שהשתתפו בה וכל זה.

jess r

New member
איזה באסה ../images/Emo4.gif

זה נשמע ממש כיף, להחליט איזה שירים אנשים ישמעו.

למעלה