סוף שבוע נעים ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: לא הרבה. אני וידיד מצאנו רעיון לסרט גמר השנה. קניתי מגפיים. תרמתי דם, כמעט התעלפתי אחרי זה. משהו רע שקרה השבוע: לא היה ממש כיף. היה שבוע מעצבן וקיבלנו הרבה מבחנים בחזרה שזה אף פעם לא כיף. ציטוט השבוע: בפורום סרטים אחד מישהו התלונן על פוסטר מטופש של "לירות כדי להרוג" שכתבו עליו "לאוהבי טרנטינו" ואנשים התחילו לזרוק דברים בסיגנון, הנה כמה מוצלחים: "טרנטינו שמע על הסרט", "לאחד מאנשי הסאונד קוראים 'טורנטורה' שזה נשמע קצת כמו טרנטינו'', "כמו סרטיו של טרנטינו - גם זה סרט!", "''הערך של שם הסרט בגימטריה שווה לערך של 'טרנטינא', טרנטינו במבטא רוסי.'', "צולם 1005 קילומטר מביתו של טרנטינו" והאהוב עלי: "מהאנשים שראו את 'ספרות זולה'"
(השירשור המקורי: http://www.fisheye.co.il/story_4338#327286) משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לנסוע לחברה בחולון לסוף שבוע, להתחיל לעבוד על התסריט לעבודת גמר. סרט השבוע: "הבוגר" המעאפן. פרק בסקראבס:
. אבל אני מתכננת מרתון בקרוב, ואולי אני אצליח לשכנע חברה לראות כמה פרקים
פרק בסדרה אחרת: "אמריקן איידול" עוד לא ראיתי אבל זה בטח יהיה טוב. שיר השבוע: Dolly Parton - Coat of Many Colors Paul Simon - 50 Ways To Leave Your Lover Tori Amos - Crucify Tori Amos - Girl Tori Amos - Happy Phantom Tori Amos - Leather PJ Harvey - Good Fortune Pete Yorn - Life On A Chain Queen - A Night At The Opera האלבום שבוע רגוע לכולנו, ושיקרו רק דברים משמחים