קבלת שבת

creepy creep

New member
"הערך של שם הסרט בגימטריה..." ../images/Emo6.gif

ענק! מה הרעיון של הסרט גמר שלכם?

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לפי הסדר- יומולדת לחברה במסעדה, מבחן שהלך [טפו, טפו טפו] סבבה, היום הראשון של סמסטר ב' היה נחמד ביותר ועכשיו הכנתי נודלס מוקפץ לארוחת שישי ואני ממש גאה בעצמי, עוד מעט פורים!!!
משהו רע שקרה השבוע: התקפי חרדה למיניהם.. משהו מצחיק שקרה השבוע: היו כמה רגעי צחוק טובים. אבל בכללי השבוע היה מלחיץ. משהו שאני מתכננת לשבוע הבא: המפ... ללמוד ולהרגע קצת אולי
. סרט השבוע: אני חושבת שהשבוע ראיתי את "הבופור". סרט חביב אבל הספר מנצח את הכל. פרק בסקראבס: 701
באמת באמת פרק מצויין. ותודה לחיה המלכה שהסבירה לי איך להוריד את הפרקים בדרך הטובה והמהירה ביותר, תודה חיושקה
פרק בסדרה אחרת: בניחוש חוקר 2. שירים של השבוע: KT tunstall -universe and you. acoustic extravaganza version. Death Cab For Cutie - The Sound Of Settling. כל פעם שאני רוצה לשמוח אני שומעת אותו
Del Amitri - Tell Her This Faith No More - Easy Like Sunday Morning Gary Jules - Something Else Gary Jules - Falling Awake Maria Mena - Bye Bye Matchbox 20 - Unwell Sarah McLachlan - Blackbird אפרים שמיר - נכון את יפה אניה בוקשטיין - רגע לפני- כן כן, מהשיר שלנו 3. ביצוע מדהים!
The Slip - Life in disguise תמונת השבוע: אוקיי, וותיקי הפורום למיניהם, קבלו נוסטלגיה- המפגש הראשון שלי בו הייתי דיי מנוכרת עם 2 חברותיי והתמרמרתי שקיבלתי את השאוור שורטס.. אכן כן מרתק נכון?
כמה מסקנות מהשבוע- היה שבוע מאוד קשה, לחוץ והזוי בטירוף. היה שבוע מוזיקלי מאוד, כל שיר שיש פה מסמל בשבילי משהו אחר או יותר נכון משבר אחר
. סופשבוע מצויין לכולנו,
והלוואי שנירגע ונהיה אופטימיים

steelwater

New member
אוף איתך רוח'לה, את רעה!

עשית לי חשק ממש לנודלס שלך, בווואאההה! אני כועסת עליך עכשיו.
את חייבת לי נודלס צמחוני חחחח! התמונה כזאת חמוווודדדהההה!
תראו איזה מצחיק זה שחן מחזיק את התמונה כמו שג'ידי מחזיק את הארנק בתמונה חחח. אוקי, אני חושבת ש-The Sound of Settling הוא רמשית השיר של הפורום! לא? וזה למרות שהוא לא הופיע בסקראבס.

Roncha87

New member
רשמתי-- נודלס צמחוני ליעל!../images/Emo13.gif

יצא ממש טעים!!
. חחחחח ואללה! לא שמתי לב לאיך שחן מחזיק את התמונה!
גדול! ובהחלט, TSOS הוא רשמית השיר של הפורום

jess r

New member
../images/Emo45.gif

סרט בסדר, לא מבינה מה כולם מצאו בו, ספר יותר טוב אבל גם ממנו אני לא מבינה למה מתלהבים
שבוע מרגיע לך, ושהשירים בשבוע הבא יסמלו רק רגעים טובים

Roncha87

New member
הספר מצמרר..

לפחות לדעתי. כאילו בעיקר כי כל פעם נזכרתי שזה באמת קרה והם באמת עברו את זה שם. דברים כאלה נורא קשים לי, בעיקר בגלל העובדה שאני לא יכולה לעשות כלום, זה מתסכל אותי חח.. מהפה שלך למי שזה לא יהיה למעלה!
תודה רבה

creepy creep

New member
שבוע מוזיקלי, אה?

את מזכירה לי אותי כ"כ עכשיו, עם העניין שכל שיר מסמל משבר אחר. אני יכולה פשוט לספר איך עבר עליי השבוע דרך שירים מסוימים.. וזה קורה רק כשיש לי שבוע רע בדר"כ. אפרים שמיר- נכון את יפה
מאז ששמעתי אותו אצלך באוטו הוא פשוט נתקע לי בראש. Faith No More - Easy Like Sunday Morning
ואנחנו נירגע...

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: היה היום שישי בעיר קסום. היינו רק 3 בנות אבל היה ממש כיף! נרשמתי לאוניברסיטה העברית! נרשמתי לתקשורת, אנגלית, חינוך וספרות. אני לא רוצה ללמוד ספרות אבל לא היה לי מושג מה לשים באופציה הרביעית. אני רוצה ללמוד קולנוע בסם שפיגל ולכן החלטתי להכין כמה סרטים. זרקתי סתם לאוויר רעיון של "יום בחייה של כוס בירה" וחברים שלי אהבו את זה ואז החלטנו לצלם טת זה! יש לנו כמה רעיונות ממש מגניבים וכבר התחלתי לכתוב תסריט ולתכנן והכל.
איך מתאים לי לעשות סרט כזה, הא? חחח.
חילקתי פליירים בשכונה השבוע ואני מתכוונת לחקל שבוע הבא בעוד שכונה ולקבל 400 ש"ח.
משהו רע שקרה השבוע: עדיין לא מצאתי עבודה ואני לגמרי משתגעת בבית! אני בדיכאון מאז שנגמר הפסיכומטרי כי אני יושבת בבית כל הזמן ולא עושה כלום.
אני מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב ואני אמצע עבודה נחמדה.
לא ניצחנו באוסקר, אבל לפחות היינו מועמדים.
משהו מצחיק שקרה השבוע:יצאתי השבוע עם כמה חברים ואז התחלנו להגיד על כל דבר "תרתי משמע", אפילו על דברים שלא ממש הייתה להם עוד משמעות נסתרת ומצחיקה. זה היה מאד משעשע.
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: למצוא עבודה, לעבוד על הסרט, לראות המון סרטים ותוכניות, לעשות קצת ספורט, לנסות להיות פחות מבואסת, להתפלץ מהציון שלי בפסיכומטרי ולמצוא אביר על סוס לבן.
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי, למרות שאני ממש רוצה לראות את כל הסרטים של האוסקר.
פרק בסקראבס: חלקים מפרקים מהעונה החמישית והשביעית. Damn, that show is funny... פרק בסדרה אחרת: Gossip Girl דבילי לחלוטין וחמוד. 1 נגד 100 אחת התוכניות הגדולות בטלוויזיה! שיר השבוע: Flunk – Blue Monday (New Order Cover). גירסא מדהימה, פשוט יפייפה ומרגש! אני לא יכולה להפסיק להקשיב לשיר הזה. ותודה לחן.
The Manchester Orchestra – Where Have You Been? The Decemberists – Here I Dreamt I Was an Architect Uriah Heep – Traveller in Time Ben Kweller – Wasted & Ready Editors – Orange Crush (REM cover) Editors - An End Has A Start (Acoustic version) Queen – I'm Going Slightly Mad Aerosmith – Dream On Foals – Cassius. שיר מטורף ומגניב. חן, נראה לי אתה תאהב אותו. Klaxons – Golden Skans David Bowie – 1984 Calexico – Black Heart OK Go – You're So Damn Hot Death Cab for Cutie – The Sound of Settling Death Cab for Cutie – The New Year Death Cab for Cutie – Champagne From a Paper Cup תמונת השבוע:

jess r

New member
האוניברסיטה העברית?!

וואו, נשמע ממש מגניב! מתי את מתחילה ללמוד? בהצלחה עם הסרט, ואת חייבת להראות לנו אחר כך את התוצאה

Roncha87

New member
../images/Emo24.gifוהווווווווו אוניברסיטה?!

כל הכבוד יעל אני ממש גאה בך ושמחה בשבילך!!!
הרגת אותי עם הרעיון לסרט שלך!!! חחח זה ענק ובאמת מתאים לך לעשות סרט על זה
. למצוא אביר על סוס לבן זאת בהחלט מטרה טובה לשבוע הבא, אולי גם אני אחפש?
שבוע מצויין יפתי!

creepy creep

New member
כשתמצאי את האביר,

תכירי לי את חבר שלו
השבוע את מקבלת את הציון של הפסיכומטרי? בהצלחה!
אני שמחה שנרשמת לאוניברסיטה ואת מתחילה קצת לעבוד פה ושם, העיקר לא להתבטל בבית חחח. שבוע טוב שיהיה לך.

TheLost

New member
שבת שלום.

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי פטור מספורט לשבועיים- שזה אחלה כי ככה אני מתחיל בשישי שעה מאוחר יותר. וגם היום השתחררנו בכלל שעה מוקדם יותר! אז זה היה אחלה. והכי כיף, ביום שני היינו ב"דיאלוג בחשיכה" במוזיאון הילדים של חולון, שזה כעיקרון פעילות יותר לילדים קטנים אבל משום מה החליטו שגם לכיתות י' מגיע, אז היינו שם ואמרו לנו להכניס את הפלאפונים, השעונים והמשקפיים לאיזשהו סל ואני אמרתי- אין מצב, אז החבאתי את הפלאפון והשעון עליי והמשקפיים מילא שמתי בתיק. אבל אז המדריך שם לב שיש לי את השעון, אבל הוא היה נחמד והתלהב שקוראים לי ג'וני
וחוץ מזה הפעילות עצמה הייתה אחד הדברים הכי מגבשים בעולם. ובכלל כיף. משהו רע שקרה השבוע: *קבלת הורים- בעיקרון היה בסדר חוץ מזה שהוכרחתי ללכת למורה הכלבה למתמטיקה. אני שונא אותה! יש לה כאלה מטאפורות מפגרות וכזה חוסר טאקט. "מה קרה, אתה לא רוצה לשבת בשורות הראשונות כי זה במרחק בעיטה?" (*קולטת שגם אבא שלי שם*) "בעיטה בכאילו, זאת אומרת" (*מנסה לצאת מזה באלגנטיות. לא מצליחה*) ואת הכי מצחיק אני אשמור לקטע המצחיק.
*העומס הורג אותי! יש לי שבוע הבא 3 מבחנים ו-20 עבודות להגיש. ביום ראשון יש לי מבחן ואין לי זמן בשיט להתכונן אליו (כמובן, כי אני עונה על שאלונים וכאלה בפורומים
). *השבוע אחיין שלי היה אצלינו ולמחרת בבוקר הלכתי לביצפר והוא בכה כי הוא לא רצה שאני אלך. והוא עשה פרצוף. קורע לב
משהו מצחיק שקרה השבוע: ...המשפט הכי קטלני של המורה שלי למתמטיקה- "אתה מכיר את המשפט אלכסון זה אסון? אז על אותו משקל, תרגול במתמטיקה זה חשוב"
לא נעים לנסות לא לצחוק למורה מול הפרצוף. מה הקשר?!?!?! ואחר כך היא עוד ירדה לנושאים כאובים יותר כמו "אני במקומך הייתי יושבת כל יום ומתרגלת מתמטיקה שעה-שעתיים" (אני במקומך הייתי עושה שפם). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: ללמוד לעשרות המבחנים, הבחנים והעבודות
וזה, באמת, זהו. סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול
ראיתי את הסרט לפני כמה שנים, לא אהבתי, החלטתי לתת לו הזדמנות נוספת. יאי לי
ולהזדמנות הנוספת. פרק בסקראבס: אין! פרק בסדרה אחרת: אנג'ל 313, מדיום 405, פריזן 312 (כן, אז אני אוהב את הסדרה המפגרת הזאת! אז מה
), פסייק של השבוע היה מצויין... שיר השבוע: Fix You - Coldplay תמונת השבוע: יש לי השבוע אוראל פרזנטיישן באנגלית אז החלטתי לעשות על אוסף הדי.וי.די שלי. ולצורך כך צילמתי כמה תמונות, כמו למשל- קבלו את התמונה המגניבה- חלקת סרטי האימה
(מין הסתם סידרתי את זה ככה ל"הצגה". אין לי עד כדי כך הרבה מקום בחדר
)

steelwater

New member
הסרטים - טירוף!

אני מפחדת רק מלהסתכל על התמונה הזאת חחח. אני שמחה בשבילך שהתחררת מהרבה דברים ואני מאחלת לך הרבה בהצלחה בכל המבחנים והעבודות בשבוע הבא! נכון שכיף להשתעשע ולא ללמוד בתיכון, אבל תאמין לי שעדיף לצאת עם ציונים טובים בבגרות ולבלות טיפה פחות. כן, אני יודעת שכולם אומרים שהציונים לא משנים ושזה מבאס, אבל אני עכשיו מתבאסת שאין לי ציונים יותר טובים ואני צריכה אולי לשפר בגרויות ולא ללמוד מקצועות שאני ממש רוצה ללמוד. שמש נצחית בראש צלול זה אחלה סרט.

jess r

New member
משקפיים עושים רעש?

מה הקטע עם מורות למתמטיקה? המורה שלנו למתמטיקה טענה לפני כמה זמן שפונקציות זה כמו סקס מוצלח (גאד, אני מקווה שלא).

TheLost

New member
חח לא...

זה כי פלאפון ושעון יכולים להוציא אור והם לא רצו שמישהו ישים אור באמצע. זה פעילות שאנחנו הולכים בחושך מוחלט. אז אם יש אור, זה הורס. והם אמרו שמשקפיים גם עושים השתקפות אבל... היה שם חושך... אז השתקפות של מה?! לא משנה
ולמה המורה למתמטיקה שלכם אומרת סקס?

jess r

New member
כי אין לה משהו טוב יותר להגיד

והמורה לקולנוע המליצה לחברה שלי להשתכר (לא בזמן השיעור, כמובן). מה עושים בחדר חושך הזה?

Ch3nf3l

New member
שבוע מעולה!!!!

משהו טוב שקרה השבוע: - כאילו שלא ברור לכם... :) - בגזרת הצבא: לא שמרתי בכלל השבוע, לא ניקיתי בכלל השבוע, העוזר לקצין לוגיסטיקה בחטמ"ר עציון רוצה להעניק לנו תעודת הערכה, ואנחנו עומדים לקבל 30 ש"ח תוספת למשכורת כל חודש (לא קשור אליו, סתם לתוספת סיכון) - אה, כן, נהגתי. משהו רע שקרה השבוע: - אמ, אתמול יצאתי... ואיזה שיכור טמבל שהיה רגוע עד רגע מסויים, התנפל על לב ודפק לו בקבוק בראש. אני חזיתי בזה ופשוט התרחקתי משם. - אחת החיילות שאיתי בבה"ט רצתה שאני אחליף אותה לשמירה ביום חמישי, לילה. והסכמתי, ואז הודיעו לי כשהגעתי הביתה שרוצים לעשות משהו לכבודי, ונאלצתי לבשר לה שבסוף אני לא מחליף אותה. אני מרגיש רע בגלל זה. משהו מצחיק שקרה השבוע: - פאדי. המפקד הדרוזי שלי... הוא פשוט אחד האנשים המצחיקים, גם כשהוא לא מתכוון לזה. והשבוע יצאתי איתו ליחידה כל יום! - גיא היה ברגילה, ואין דבר יותר טוב מלצטט אותו יורד עליי: •Guy אומר/ת (2:24 PM): אני מחפש טכנאי Chenfel אומר/ת (2:24 PM): בשביל השכל שלך? •Guy אומר/ת (2:24 PM): בשביל ההומור שלך Chenfel אומר/ת (2:24 PM): הוא לא צריך טכנאי, תודה •Guy אומר/ת (2:25 PM): ידעתי שאתה ג'ובניק אבל אתה נשמע כמו מזכירה של ההומור שלך •Guy אומר/ת (11:38 PM): אני מצטער אבל היום שבו החזירים יעופו והגיהנום יקפא, בו אני אפסיק לרדת עליך Chenfel אומר/ת (11:38 PM): נולדת חרא בנאדם או שזה התפתח עם הזמן? •Guy אומר/ת (11:38 PM): משמע - כשאמא שלך תטוס לחול והחימום בבית שלך יתקלקל •Guy אומר/ת (11:49 PM): Chenfel says: סופה? מה אנחנו קרביים? •Guy says: אתה קצת יותר מעיים.. Chenfel אומר/ת (11:49 PM): צחוקיה •Guy אומר/ת (11:50 PM): איזה הזדמנות מפוספסת •Guy אומר/ת (11:50 PM): קצת כמו ההפלה שהציעו לאמא שלך Chenfel אומר/ת (11:50 PM): אאוץ'''' Chenfel אומר/ת (11:50 PM): חרא חרא חרא •Guy אומר/ת (11:50 PM): אגב •Guy אומר/ת (11:50 PM): עושים אאוץץץץץץץץץץץץץ' •Guy אומר/ת (11:50 PM): לא מלא פעמים את הפסיק זה סתם מפגר Chenfel אומר/ת (11:50 PM): אני יודע Chenfel אומר/ת (11:50 PM): בטעות •Guy אומר/ת (11:50 PM): קצת כמוך משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - לשמור. בלית ברירה. - לצאת כמה שיותר עם אלמוג ואלדר... שניהם ברגילה באותו השבוע. - מסיבת גיוס לידידה שלי! הכלבה הזאת התקבלה להיות תכניתנית בממר"ם. סרט השבוע: - אושן 13. כי זה היחידי שראיתי. פרק בסקראבס: אין... פרק בסדרה אחרת: - 11 ו-12 בעונה 4 של הפמלייה. מעולה. - קצת "המשרד" - אבודים, 4.05 שירי השבוע: Radiohead - Last Flowers זה שיר בונוס באלבום החדש... והוא מדהים. הוא לא מיוחד, יחסית לרדיוהד, וזה מיוחד. Griffin House - Amsterdam Daniel Palmer - Brand New Josh Ritter - To The Dogs Or Whoever Fionn Regan - Be Good or Be Gone Jim Stark - Morning Songs Saybia - Empty Stairs למי שממש אוהב את ג'אמפ ליטל צ'ילדרן... Saybia - I Surrender Counting Crows - Hanging Tree בהופעה חיה, מתוך האלבום החדש Coldplay - Don't Panic Vampire Weekend - Mansard Roof Vampire Weekend - Oxford Comma Vampire Weekend - Cape Cod Kwassa Kwassa תמונת השבוע: בחטמ"ר עציון

creepy creep

New member
תוספת סיכון?

על מה ולמה? שוב מזל"ט על הטסט
"משמע - כשאמא שלך תטוס לחול והחימום בבית שלך יתקלקל"
שבוע טוב!

למעלה