שבת שלום.
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי פטור מספורט לשבועיים- שזה אחלה כי ככה אני מתחיל בשישי שעה מאוחר יותר. וגם היום השתחררנו בכלל שעה מוקדם יותר! אז זה היה אחלה. והכי כיף, ביום שני היינו ב"דיאלוג בחשיכה" במוזיאון הילדים של חולון, שזה כעיקרון פעילות יותר לילדים קטנים אבל משום מה החליטו שגם לכיתות י' מגיע, אז היינו שם ואמרו לנו להכניס את הפלאפונים, השעונים והמשקפיים לאיזשהו סל ואני אמרתי- אין מצב, אז החבאתי את הפלאפון והשעון עליי והמשקפיים מילא שמתי בתיק. אבל אז המדריך שם לב שיש לי את השעון, אבל הוא היה נחמד והתלהב שקוראים לי ג'וני
וחוץ מזה הפעילות עצמה הייתה אחד הדברים הכי מגבשים בעולם. ובכלל כיף. משהו רע שקרה השבוע: *קבלת הורים- בעיקרון היה בסדר חוץ מזה שהוכרחתי ללכת למורה הכלבה למתמטיקה. אני שונא אותה! יש לה כאלה מטאפורות מפגרות וכזה חוסר טאקט. "מה קרה, אתה לא רוצה לשבת בשורות הראשונות כי זה במרחק בעיטה?" (*קולטת שגם אבא שלי שם*) "בעיטה בכאילו, זאת אומרת" (*מנסה לצאת מזה באלגנטיות. לא מצליחה*) ואת הכי מצחיק אני אשמור לקטע המצחיק.
*העומס הורג אותי! יש לי שבוע הבא 3 מבחנים ו-20 עבודות להגיש. ביום ראשון יש לי מבחן ואין לי זמן בשיט להתכונן אליו (כמובן, כי אני עונה על שאלונים וכאלה בפורומים
). *השבוע אחיין שלי היה אצלינו ולמחרת בבוקר הלכתי לביצפר והוא בכה כי הוא לא רצה שאני אלך. והוא עשה פרצוף. קורע לב
משהו מצחיק שקרה השבוע: ...המשפט הכי קטלני של המורה שלי למתמטיקה- "אתה מכיר את המשפט אלכסון זה אסון? אז על אותו משקל, תרגול במתמטיקה זה חשוב"
לא נעים לנסות לא לצחוק למורה מול הפרצוף. מה הקשר?!?!?! ואחר כך היא עוד ירדה לנושאים כאובים יותר כמו "אני במקומך הייתי יושבת כל יום ומתרגלת מתמטיקה שעה-שעתיים" (אני במקומך הייתי עושה שפם). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: ללמוד לעשרות המבחנים, הבחנים והעבודות
וזה, באמת, זהו. סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול
ראיתי את הסרט לפני כמה שנים, לא אהבתי, החלטתי לתת לו הזדמנות נוספת. יאי לי
ולהזדמנות הנוספת. פרק בסקראבס: אין! פרק בסדרה אחרת: אנג'ל 313, מדיום 405, פריזן 312 (כן, אז אני אוהב את הסדרה המפגרת הזאת! אז מה
), פסייק של השבוע היה מצויין... שיר השבוע: Fix You - Coldplay תמונת השבוע: יש לי השבוע אוראל פרזנטיישן באנגלית אז החלטתי לעשות על אוסף הדי.וי.די שלי. ולצורך כך צילמתי כמה תמונות, כמו למשל- קבלו את התמונה המגניבה- חלקת סרטי האימה
(מין הסתם סידרתי את זה ככה ל"הצגה". אין לי עד כדי כך הרבה מקום בחדר
)