ואני גם הראשון לענות
משהו טוב שקרה השבוע: - אני בחוליית הבה"ט, יה בייבי יה! וכבר הייתה לנו נסיעה ראשונה לבית ליד. - כמו כן, המפקד הודיע לי שאני אוכל לצאת לקורס בוחני תחמושת ברגע שיפתח אחד. וגם, קיבלתי שעת הגעה יותר מאוחרת ואפשרות לצאת מהבסיסים שאנחנו מגיעים אליהם הביתה (אם הם באיזור הבית שלי). משהו רע שקרה השבוע: - טסט, מישהו? :\ - פספסתי כמה אוטובוסים ורכבות כשניסיתי לקצר את הדרך הביתה ולהגיע דרך לוד, ואז הגעתי רק ב-19:30 - אני בדילמה אם להישאר בבה"ט, או לנסות לפסול מקצוע למחשבים (אבל אז אני אהיה תקוע בתיקון ובדיקת מחשבים עדיין בבסיס המעפן הזה) משהו מכוער שקרה השבוע: - המטווחים בבסיס שלי. הם היו כל כך עלובים. חחח זה היה במטרה "יאללה בואו נסיים עם זה וזהו" משהו מגניב שקניתי: - ת'אמת, לא קניתי משהו מיוחד השבוע. לא קניתי כלום, כשחושבים על זה (ובכל זאת הצלחתי לבזבז 600 שקל, נחשו על מה) בחורה שהתחלתי איתה השבוע: - חחחחח גם עם המפקדת לשעבר, שגרה ברעננה, דיברתי בטלפון. - אממ... בחורה שחיכתה איתי לרכבת שם בלוד. אופטיקאית חימושית, כבר לפני שחרור. למרות שחיפוש אחריה באינטרנט הוביל אותי למסקנה שהיא תפוסה. לא נורא, זה לפחות העביר את הזמן. ספר שקראתי: - סיימתי עם הכלב היהודי. ספר משעשע, קצת עצוב, מיוחד בחלק מהמקרים, אבל היו בו כמה קטעים שהיה ניתן להעיף או להחליף. - התחלתי לקרוא "אשתו של הנוסע בזמן". אני בעמוד 109 ואני ממש אוהב את הסגנון של הספר הזה. סרטים שראיתי: NONE סדרות שראיתי: - 3,4 של הפמלייה. סדרה אדירה חחח - 13,14 של... הירוס. מה לעשות, יש שביתה. ואתמול נרדמתי בזמן שצפיתי בפרק. זה עד כמה שזה מעניין. מוזיקה ששמעתי: Alina Simone - Black Water היא פשוט מעולה הבחורה הזאת. אני צריך לשמוע אותה יותר לעומק. Counting Crows - Shallow Days (Acoustic) כמו ג'סי. באמת שיר מדהים. Tindersticks - Another Night In Tindersticks - Rented Rooms Tindersticks - A Marriage Made In Heaven Midlake - Bandits Jump, Little Children - Dim and the Dark Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: - בה"ט. (ברור למה) - כפר סבא. (כדי לפרט למה קשה לי להגיע לבסיס, וגם ברכבת ואוטובוסים) - רס"ר. מילה לכבוד השנה החדשה: - אגוז.