קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת

בגלל שאני ער בשעות האלה, ניצלתי את זה. חהחה! משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מכוער (מגעיל?) שקרה השבוע: משהו מגניב שקניתי: בחורה/בחורה שהתחלתי איתם השבוע: ספר שקראתי: סרטים שראיתי: סדרות שראיתי: מוזיקה ששמעתי: מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: מילה לכבוד השנה החדשה:

Ch3nf3l

New member
ואני גם הראשון לענות

משהו טוב שקרה השבוע: - אני בחוליית הבה"ט, יה בייבי יה! וכבר הייתה לנו נסיעה ראשונה לבית ליד. - כמו כן, המפקד הודיע לי שאני אוכל לצאת לקורס בוחני תחמושת ברגע שיפתח אחד. וגם, קיבלתי שעת הגעה יותר מאוחרת ואפשרות לצאת מהבסיסים שאנחנו מגיעים אליהם הביתה (אם הם באיזור הבית שלי). משהו רע שקרה השבוע: - טסט, מישהו? :\ - פספסתי כמה אוטובוסים ורכבות כשניסיתי לקצר את הדרך הביתה ולהגיע דרך לוד, ואז הגעתי רק ב-19:30 - אני בדילמה אם להישאר בבה"ט, או לנסות לפסול מקצוע למחשבים (אבל אז אני אהיה תקוע בתיקון ובדיקת מחשבים עדיין בבסיס המעפן הזה) משהו מכוער שקרה השבוע: - המטווחים בבסיס שלי. הם היו כל כך עלובים. חחח זה היה במטרה "יאללה בואו נסיים עם זה וזהו" משהו מגניב שקניתי: - ת'אמת, לא קניתי משהו מיוחד השבוע. לא קניתי כלום, כשחושבים על זה (ובכל זאת הצלחתי לבזבז 600 שקל, נחשו על מה) בחורה שהתחלתי איתה השבוע: - חחחחח גם עם המפקדת לשעבר, שגרה ברעננה, דיברתי בטלפון. - אממ... בחורה שחיכתה איתי לרכבת שם בלוד. אופטיקאית חימושית, כבר לפני שחרור. למרות שחיפוש אחריה באינטרנט הוביל אותי למסקנה שהיא תפוסה. לא נורא, זה לפחות העביר את הזמן. ספר שקראתי: - סיימתי עם הכלב היהודי. ספר משעשע, קצת עצוב, מיוחד בחלק מהמקרים, אבל היו בו כמה קטעים שהיה ניתן להעיף או להחליף. - התחלתי לקרוא "אשתו של הנוסע בזמן". אני בעמוד 109 ואני ממש אוהב את הסגנון של הספר הזה. סרטים שראיתי: NONE סדרות שראיתי: - 3,4 של הפמלייה. סדרה אדירה חחח - 13,14 של... הירוס. מה לעשות, יש שביתה. ואתמול נרדמתי בזמן שצפיתי בפרק. זה עד כמה שזה מעניין. מוזיקה ששמעתי: Alina Simone - Black Water היא פשוט מעולה הבחורה הזאת. אני צריך לשמוע אותה יותר לעומק. Counting Crows - Shallow Days (Acoustic) כמו ג'סי. באמת שיר מדהים. Tindersticks - Another Night In Tindersticks - Rented Rooms Tindersticks - A Marriage Made In Heaven Midlake - Bandits Jump, Little Children - Dim and the Dark Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: - בה"ט. (ברור למה) - כפר סבא. (כדי לפרט למה קשה לי להגיע לבסיס, וגם ברכבת ואוטובוסים) - רס"ר. מילה לכבוד השנה החדשה: - אגוז.

Roncha87

New member
-D שמחה שהגעת לבה"ט

אם זה מה שרצית והכי טוב לך שם
תתכונן, ככה זה מטווחים בסדיר. אגב, קראתי את הבלוג שלך והסתכלתי על התמונות, אתה לא מבין כמה החזרת אותי אחורה, "איזור הממתינים", אצלי זה היה "איזור הדמדומים"
. אבל נשמע שהיה לך ממש טוב.

creepy creep

New member
שבוע טוב.

[חן, עלה במוחי זיכרון נחמד. משפט שאמרת בקשר לשרשורים של סופ"ש. משהו כמו "תפסיקו להוסיף קטגוריות אישיות שמתאימות לכם!". אבל אני לא קטנונית
וזה לא מפריע לי. רק ניצלתי את ההזדמנות להוכיח את הזיכרון המקסים שלי
] משהו טוב שקרה השבוע: אחרי יותר מדי עיכובים, סוף סוף הוצאתי טופס ירוק, וביום שני אני ניגשת לתאוריה. יהיה טוב. מסיבת הפתעה לחברה. במסגרת ערב מונולוגים דיאלוגים שאמור להתקיים השנה, עשיתי מונולוג פנימי לדמות שלי, וקיבלתי הרבה מחמאות על הכתיבה, בייחוד מהמורה לדרמה. אז אני לא נטולת כישרונות לגמריי
משהו רע שקרה השבוע: הפסקתי לספור. השביתה של המורים דפקה לי את כל השנה. יש לי עומס מטורף. פרסמו את התאריכים של בגרויות הקיץ. השנה לא מפרסמים את התוצאות של מועד א' באנגלית ומתמטיקה לפני שמתקיים מועד ב'. נהדר. יש לי רק יומיים וחצי בערך ללמוד לבגרות בתנ"ך.. גיליתי היום שיש דיבורים על לבטל את הערב מונולוגים דיאלוגים. עד שהשקעתי וממש נכנסתי לדמות. מעצבנים. בחורה/בחורה שהתחלתי איתם השבוע: אני משתדלת להפסיק להתחיל עם בחורות למיניהן. ספר שקראתי: קראתי באינטרנט את הפרק הראשון של "קרוב להפליא..."
אני צריכה להשיג את הספר הזה. סרטים שראיתי: "יצאת גבר"- לא יודעת מה השם באנגלית-
אחד הסרטים המצחיקים. נורא צפוי אבל עדיין נחמד. מוזיקה ששמעתי: יוני בלוך - סיבה לעזוב
Skeeter Davis - The end of the world אז אני אוהבת שירים ישנים ודביקים
James Blunt - High Damien Rice - 9 Crimes
מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: "מותק". בקשר לכל נושא שקיים בעולם. מילה לכבוד השנה החדשה: שלווה. שבוע טוב

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifגמני זוכרת שהוא אמר את זה

וסביר להניח שזה היה על אחד מהשרשורים שלי
. מוריקה, אין על שירים ישנים ודביקים, זה ה-דבר
. באמת הגיע הזמן שתפסיקי להתחיל עם בחורות למיניהן, זה התחיל להזיק לך
. בהצלחה התיאוריה יקירתי ושבוע מצויין!

jess r

New member
סוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע רגוע ונחמד
יש תחושה טובה של שנה חדשה והכל מסתדר. המורה לקולנוע אהבה את העבודה שלי. הייתי חולה וישבתי בבית יומיים, היה נחמד, שתיתי המון תה, ראיתי קומדיות רומנטיות ונחתי קצת. היום לא למדנו כמעט כי נסענו לראות את נבחרת הכדורסל שלנו משחקת בגמר (הפסדנו) ובערב אני יוצאת עם חברים לסרט, "העולם על פי דן". משהו מגניב שקניתי: אמא קנתה לי תרמוס חדש בצבע כחול וגרביים מאוד מחממות ואת העונה הראשונה והשניה של סקראבס
בחורה/בחור שהתחלתי איתם השבוע: אף אחד בינתיים, אבל הסוף שבוע עוד לפני אז - כן בטח
ספר שקראתי: סיימתי "הארי פוטר" האחרון והמאכזב והתחלתי "אנה קרנינה". סרטים שראיתי: "אמלי" - אחח, מקסים! פשוט מקסים
"הרומן שלי עם אנני" - נתתי לו הזדמנות שניה והוא פשוט משעמם. וודי אלן הוא אחד המעצבנים. סדרות שראיתי: "סקראבס" - "מיי קולד שאוור" פרק מצויין, הפנטזיות עם אליוט היו טובות ולמרות הסוף שיצא משום מקום (מה פתאום אחרי שנה וחצי הוא מבין שיש לו רגשות כלפיה? ועוד חזקים כל כך שהוא חושב "אני הייתי צריך להיות זה שמתחתן איתה") אני לא יכולה שלא לשמוח על כך שאולי יש סיכוי שהם יחזרו. "העשב של השכן" - נראה לי 305, כשהיא פותחת את הקופסה עם ההירואין. פשוט אדיר! "לגדול בלי בושה" - הפרק הראשון בעונה הרביעית. לא משהו. "בנות גילמור" - אחד הראשונים בעונה החמישית. "חברים" - הפרק עם החתונה של פיבי. זה נראה כל כך יפה, החתונה בשלג... מוזיקה ששמעתי: Neil Diamond- Cherry, Cherry Neil Diamond - Solitary Man Neil Diamond - Girl, You'll Be A Woman Soon Neil Diamond - Heartbreak Hotel (Duet With Kim Carnes) Wang Chung - Hypnotize Me Wang Chung - The Flat Horizon Wang Chung - Let's Go Wang Chung - A Fool And His Money Beatles - Revolution Beatles - Rocky Raccoon Beatles - I've Just Seen A Face Sex Pistols - New York Sex Pistols - E.M.I Counting Crows - American girls מאיזו הופעה Counting Crows - Big yellow tax Counting Crows - Hangin around מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: "מה נסגר". מילה לכבוד השנה החדשה: לאלו שחוגגים - שתהיה לכם חגיגה נהדרת ושמחה, ושתהיה לכולנו שנה קסומה!

Roncha87

New member
שמחה שהכל מסתדר ../images/Emo13.gif

והפרק של סקראבס היה באמת מגניב גמני לא הבנתי מה קשור עכשיו ג'יידי ואליוט, זה סתם גימיק שלא היה להם על מה לכתוב אבל שיהיה אני מבסוטה מזה
. שנה קסומה גם לך

Angelus

New member
שבוע מבורך

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר משהו ספציפי, למרות שקרוב לוודאי והיה משהו.. משהו מכוער (מגעיל?) שקרה השבוע: מה נסגר עם המלנכוליות? משהו מגניב שקניתי: 2 ג'יגה זיכרון לפלאפון בחורה/בחורה שהתחלתי איתם השבוע: אסור ספר שקראתי: קול המתים. הספר השני ברבייעית ספרי אנדר (הראשון - המשחק של אנדר). הספרים האלה שמים את כל הארי פוטר בכיס הקטן של מישהו סרטים שראיתי: ראיתי ביוולף ב imax. גדול, גדול סדרות שראיתי: התנזרתי. כשיפסיקו להיות משוגעים, אמשיך.. (למרות שיש בי רצון עז לראות את סוף העונה ה-6 של סקראבס שוב) מוזיקה ששמעתי: שון קינגסטון מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: "דוגרי" מילה לכבוד השנה החדשה: אני עדין לא סגור מי היה סילבסטר, או אם הוא באמת עולל דברים נוראים ליהודים, אבל אני השנה לא יוצא (ולא שותה). מקסימום ישיבה עם החברים. מי יתן ו08 תעבור כהרף עין.

Ch3nf3l

New member
המשחק של אנדר ../images/Emo45.gif

סיימתי לקרוא לא מזמן וזה ספר כל כך מעולה. הרבה יותר טוב מהארי אוברייטד פוטר. איך בנאדם בשם איציק מלכה קורא ספרי מד"ב

Roncha87

New member
הו, איזו תמונה! ../images/Emo13.gif כבוד!

סילבסטר הרג מלא מלא יהודים. אבל מה הקשר? זאת עדיין שנה אזרחית חדשה!. [לי יש לימודים ב8:30 בבוקר יום למחרת אבל אני אצא בכל זאת
]. הייתי בimax בקריון ולא אמרת כלום?? חמור!
.

Angelus

New member
וחוץ מחן החייל הטרי

מה היה לכולם השבוע? לאן כולם נעלמו?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנגמרה השביתה

והיה מבחן עצוווום בתנ"ך.. על כל החומר של י'

Roncha87

New member
שבוע מצויין ../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הרבה חברים שלא ראיתי מלא זמן. סרט בקריון, סרט אימה בקריון, סרט אימה בקריון ב-12:30 בלילה! אהההה
. באולינג בקריון חחח. ימים מצחיקים עוברים על כוחותינו. מזל שיש אנשים יפים בעולם
. משהו רע שקרה השבוע: התמוטטות עצבים קלה. עזבו. משהו מכוער (מגעיל?) שקרה השבוע: תמונה שעלתה במוחי אחרי שידיד העלה לי אותה בעעע. משהו מגניב שקניתי: הלוואי והייתי קונה. אני מחפשת דברים ואין כלום. האופנה היום על הפנים.
. בחורה/בחורה שהתחלתי איתם השבוע: חה!
ספר שקראתי: מאמר על ניתוח השיח בעיתון יומי נחשב? למי יש זמן לקרוא ספרים?! הלוואי.. סרטים שראיתי: אני האגדה. אלה איסטר. סרט מצוייין עם ויל סמית, הסוף מעצבן. אבל אחלה סרט. סדרות שראיתי: גיבורים 2 ממש ממש ממש ממש ממש טובה!!!
מוזיקה ששמעתי: Alicia Keys- No One Ingrid Michaelson - December Baby Switchfoot - Dancin'In The Moonlight Sarah McLachlan -Blackbird הכבש השישה עשר- אני אוהב. כל השירים מהמיוזיקל
. מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: "סבבה?", "תאכלס", "סטטיסטיקה", "רן דנקר", "כפרע". מילה לכבוד השנה החדשה: בובספוג!!!
שבוע טוב כולם
.

למעלה