שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: שישי בעיר עם החברים היה ממש כיף ונחמד. סיימתי לסרוג לחברה שלי צעיף! הצעיף הראשון שסיימתי.
למרות שאני עוד צריכה עוד להוסיף לו פומפונים ולעשות בו כמה תיקונים קטנים. הבעלים של הפאב התקליט כאלו חמודים, בייחוד אחד מהם!
הם לגמרי עשו לי את השבוע, אבל גם אחד מהם הביא לנו צ'ייסרים חינם מה שלא טוב לראש ולבטן שלי חחח.
משהו רע שקרה השבוע: יש לי המון ש.ב., ואני צריכה לעבוד, ואני עייפה ולא מרגישה טוב ואני לא יודעת כלום במתמטיקה!
מחמאה שקיבלתי השבוע: חברה שלי אמרה לי שנהגתי טוב כשהסעתי אותה לבריכה חחח!
משהו חדש שלמדתי השבוע: כל מיני דרכים מטורפות לפתור תרגילים מהר בפסיכומטרי חחח.
סרט השבוע: לא ראיתי כבר הרבה זמן וזה מבאס אותי.
פרק בסדרה:ראיתי פרק של "מלון בבילון" בטלוויזיה. זה היה נחמד.
פרק בסקראבס: נראה יל שזה היה פרק 403. My New Game. חמוד ביותר ומעולה כמו כל הפרקים של סקראבס! בנתיים עולה רביעית ליגה, אבל נראה כבר אם היא באמת הכי טובה או לא. אני צריכה לשנוא את מולי, והיא באמת קצת מעצנת, אבל היא גם מצחיקה ממש! ומסכן ג'ידי! כל הקטע הזה עם ה-Co-Chief ResidentZ. ממש רחמתי עליו חחח! הג'ינתור הזה נוראי אבל גאון. וזה היה ממש חמוד מג'ידי שהוא נשאר ככה בשביל אליוט אבל זה ממש עיצבן אותי והיה מפגר והוא לא הי צריך לעשות את זה!
שיר השבוע: Scissor Sisters - I Can't Decide השיר הכי גאוני בעולם!!!! וואי, אתם לא מבינים כמה השיר הזה גאוני!!! זה השיר הכי מצחיק בעולם וגאוני, פשוט גאוני! אתם ח-י-י-ב-י-ם לשמוע אותו ולהקשיב למילים!!! הנה השיר עם המילים ב-Youtube: http://uk.youtube.com/watch?v=NtnEpd04R0A. באמת, באמת, באמת תקשיבו לזה! זה... גאוני, גאוני! חחח
The Killers - Tranquilize (feat. Lou Reed) New Order - Here to Stay
תמונת השבוע: אוי, הם כל-כך מצחיקים חחחחח!