קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מחמאה שקיבלתי השבוע: משהו חדש שלמדתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת (Copy Paste)

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, למרות שאני בבסיס מעפן, יש שם אחלה תפקידים, אחלה אנשים, ואחלה מפקדים. ו.. אחלה אוכל. - קניתי הרגע עוד 4 ספרים בצומת ספרים: "להציל דגים מטביעה" של אמי טאן "קפקא על החוף" של הרוקי מורקמי "שאלימר הליצן" של סלמן רושדי ו.. "צילה של הרוח" של קרלוס רואיס סאפון משהו רע שקרה השבוע: מרת"ח נחל שורק. מחמאה שקיבלתי השבוע: לא יודע.. "חן זה שם יפה, כמו של הבן שלי" - המפקד בוריס. אני תוהה למה לרוסי יש בן בשם חן. משהו חדש שלמדתי השבוע: זה בסיס חדש. לומדים הרבה דברים. סרט השבוע: אין. פרק בסדרה: התחלתי את עונה 4 של הפמלייה. אדיר. פרק בסקראבס: No, I don't watch no Scrubs... שירי השבוע: Robert Post - Message, יעל את תתאהבי בשיר הזה. Patrick Watson - Close to Paradise Tindersticks - Another Night In להקה קצת שונה, צריך להתרגל לסולן. אבל הם מעולים. Arcade Fire - Black Mirror Arcade Fire - Keep The Car Running Arcade Fire - Ocean of Noise מדהים Cake - Short Skirt / Long Jacket כי שמתי אותו בתור רינגטון. תודו שזה אדיר?

steelwater

New member
חנניה!

האוכל טעים? וואו, איזה טירוף! אל תעבור בסיס, קשה למצוא אוכל טוב בצה"ל חחח!
וואו, כמה אתה קורא! זה ממש מאגניב שאתה קורה כל-כך הרבה. אני קוראת עכשיו את "קרוב להפליא, רועש להחריד". לקח לי קצת זמן להיכנס לזה אבל עכשיו אני די מהופנטת לספר. הוא ממש מוזר ועצוב כזה.

steelwater

New member
אה ו...

אם אתה אומר אז אני בטוח אבדוק ת'שיר! אני אחפש אותו ביוטיוב וזה ובלאסט אבל אם אתה תוכל לשלוח לי אותו זה יהיה מגניב.

Ch3nf3l

New member
איך קראת לי? ../images/Emo150.gif

חחחח גם ככה בתפקיד שלי אני הולך לאכול בכל בסיס בארץ חוץ מהבסיס שלי. וכן, גם מגיעים לבסיסים של חיל האוויר. אני לא קורה כל כך הרבה. אבל עכשיו אני הולך לבלות הרבה זמן בנסיעות, אז כדאי לנצל אותן כראוי. כי שירים חוזרים על עצמם באיזשהו שלב, ולא תמיד מתיישבת על ידי כוסית בנסיעה. (קרי: נוף) "קרוב להפליא ורועש להחריד" כבש אותי מההתחלה. ג'ונתן ספרן פויר פשוט סופר מעולה, והוא משתמש במלא שטיקים קטנים כאלה לאורך כל הספר, בשביל מקוריות ויצירתיות, והולך לו. בין אם זה הסימון האדום, או דפי תמונות וכל מיני... גם "הכל מואר" משתמש בדברים כאלה, וספר מעולה בפני עצמו. ספר עצוב ומשעשע. הסוף שלו, המשפט האחרון, כבש אותי.

hodown

New member
צילה של הרוח- ספר נהדר!!!

הייי מגיבה על כל הדברים הצה"ליים שאתה אומר אם רק הייתי מבינה אותם :) כן, רוסים נוטם להתצבר. חבל

jess r

New member
מורקמי

הוא טוב (דווקא את "קפקא על החוף" לא קראתי, אבל את "יער נורווגי" אהבתי). אני שמחה שלפחות האנשים נחמדים. ונחל שורק אמור להיות מקום יפה, לא?

Ch3nf3l

New member
אממ

אני רוצה לקרוא את יער נורווגי. אם זה היה במבצע הייתי לוקח. חחח קפקא על החוף זה 580 עמודים בערך. זה יעסיק אותי להרבה זמן. נחל שורק, אולי? הנוף בבסיס לא משהו, רק מבחוץ.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: שישי בעיר עם החברים היה ממש כיף ונחמד. סיימתי לסרוג לחברה שלי צעיף! הצעיף הראשון שסיימתי.
למרות שאני עוד צריכה עוד להוסיף לו פומפונים ולעשות בו כמה תיקונים קטנים. הבעלים של הפאב התקליט כאלו חמודים, בייחוד אחד מהם!
הם לגמרי עשו לי את השבוע, אבל גם אחד מהם הביא לנו צ'ייסרים חינם מה שלא טוב לראש ולבטן שלי חחח. משהו רע שקרה השבוע: יש לי המון ש.ב., ואני צריכה לעבוד, ואני עייפה ולא מרגישה טוב ואני לא יודעת כלום במתמטיקה!
מחמאה שקיבלתי השבוע: חברה שלי אמרה לי שנהגתי טוב כשהסעתי אותה לבריכה חחח! משהו חדש שלמדתי השבוע: כל מיני דרכים מטורפות לפתור תרגילים מהר בפסיכומטרי חחח. סרט השבוע: לא ראיתי כבר הרבה זמן וזה מבאס אותי. פרק בסדרה:ראיתי פרק של "מלון בבילון" בטלוויזיה. זה היה נחמד. פרק בסקראבס: נראה יל שזה היה פרק 403. My New Game. חמוד ביותר ומעולה כמו כל הפרקים של סקראבס! בנתיים עולה רביעית ליגה, אבל נראה כבר אם היא באמת הכי טובה או לא. אני צריכה לשנוא את מולי, והיא באמת קצת מעצנת, אבל היא גם מצחיקה ממש! ומסכן ג'ידי! כל הקטע הזה עם ה-Co-Chief ResidentZ. ממש רחמתי עליו חחח! הג'ינתור הזה נוראי אבל גאון. וזה היה ממש חמוד מג'ידי שהוא נשאר ככה בשביל אליוט אבל זה ממש עיצבן אותי והיה מפגר והוא לא הי צריך לעשות את זה!
שיר השבוע: Scissor Sisters - I Can't Decide השיר הכי גאוני בעולם!!!! וואי, אתם לא מבינים כמה השיר הזה גאוני!!! זה השיר הכי מצחיק בעולם וגאוני, פשוט גאוני! אתם ח-י-י-ב-י-ם לשמוע אותו ולהקשיב למילים!!! הנה השיר עם המילים ב-Youtube: http://uk.youtube.com/watch?v=NtnEpd04R0A. באמת, באמת, באמת תקשיבו לזה! זה... גאוני, גאוני! חחח
The Killers - Tranquilize (feat. Lou Reed) New Order - Here to Stay תמונת השבוע: אוי, הם כל-כך מצחיקים חחחחח!

hodown

New member
היייי גם אני רוצה צעיף!

זה מאסט אקססורי
מתמטיקה הולך ונהיה גרוע יותר
חח סתם פשוט צריך לדגור על הספרים- אבל אל תקשיבי לי נכלשתי כשלון כושל בפסיכומטרי בושה לכל האומה אנוכי. חח ניסיתי להמחיש משהו נראהלי שיצא פרדוקס משהו. " וזה היה ממש חמוד מג'ידי שהוא נשאר ככה בשביל אליוט אבל זה ממש עיצבן אותי והיה מפגר והוא לא הי צריך לעשות את זה!"
מסכימה גם אותי זה עצבן.
אחלה תמונה

jess r

New member
אבל... אבל...

מולי מקסימה! איך אפשר לא לאהוב אותה?! היא יפה, וחמודה, וקוקס לא מצליח לעצבן אותה, והיא מרחפת כזאת, והיא ואליוט ממש טובות ביחד ויש לה חוש הומור מוזר. ומגיע לג'יי.די. זאת הקרבה קטנה ואם זה גורם לאליוט להרגיש טוב אז זה שווה את זה. (העונה הרביעית אדירה, תגיעי כבר ל"מיי לסט צ'אנס" שזאק ביים ולפרק עם האירי, הם מהפרקים הטובים בעונה).
מתמטיקה זה לגמרי חרא

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo82.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היינו בסרט בקריון עם חברות כמו פעם והיה ממש כיף, גם שתי חברות מהכיתה הצטרפו והיה מגניב. הארי פוטר שליטה! איזה סוף ואי... כיף לי במכללה וזה אינו דבר מובן מאליו טפו טפו טפו
[יש סיבה מובהקת!]. אימצתי גישה חדשה, אני מבסוטה
. משהו רע שקרה השבוע: עזבו אתכם משטויות! [הדברים האלה לא ראוייים אפילו להיכתב, אני בעד להוריד את זה לאלתר
] מחמאה שקיבלתי השבוע: שהשם שלי יפה!
משהו חדש שלמדתי השבוע: איך לחשב ציוני תקן בסטטיסטיקה, איך לנתח סרט תיעודי [האומנם??] ושאם כתב בחדשות/עיתונות פוגע בהליך פלילי ע"י השערות או פרסום דברים לא נכונים ועוד, לא עושים לו כלום [שזה מפתיע תודו!]. סרט השבוע: מכושפת!!!. איזה סרט דיסני קלאסי ומקסים. אני צחקתי והתרגשתי לאורך כל הסרט ומקדרימי.. אח מקדרימי תעשה לי כבר ילד!
. פרק בסדרה: האנטומייה של גריי נראה לי 216+17 הפרקים עם הפצצה בגוף. ואו. פרקים מ-עולים. פרק בסקראבס: 520+521 כן כן מיי לאנץ' ואחריו. שני הפרקים הכמעט הכי טובים בסדרה. עונה חמש שליטה!
. שיר השבוע: KT Tunstall - Suddenly I See Butthole Surfers - Dracula From Houston Augustana- Boston Cary Brothers - Honestly Gary Jules - Something Else יוני בלוך- מכיר אותו רן דנקר וסיון טלמור- מה שלא הספקתי לומר. תמונת השבוע: בפאב לפני חודש. אכן חיוך מאוזן לאוזן
סופש מעולה כולם

hodown

New member
נו איך באמת היה הספר בסוף??

מה הפרק האהוב עליך?? מכשפת באמת סרט נחמד מאוד. היו קטעים שפשוט לא הפסקתי לצחוק (אני לא זוכרת אותם עכשיו, אבל זה בטח היה בגלל הסנאי הקטן הזה) "האנטומייה של גריי נראה לי 216+17 הפרקים עם הפצצה בגוף" פעם ראשונה את רואה או ראית כבר?? אני חושבת שאלה הפרקים הכי טובים. אלה, ושל סוף העונה השניה- לא רוצה להרוס לך אם לא ראית. פשוט פרקים ענקיים. תמונה מעולהההההההההההההה!!! טוק טו מי. נעלמת אהם

Roncha87

New member
מה נעלמתי מה? ../images/Emo3.gif

אתמול דיברנו בטלפון!
ואו הארי פוטר 7 זה בהחלט הספר הכי טוב מכולם!. לא יודעת איזה פרק אבל הסוף הסוף היה כל כך מרגש, אחרית דבר. ואו.
. היו כמה דברים שהציקו לי שנשארו פתוחים מידי. אבל סה"כ ספר מותח בטירוף ואיך שהכל התחבר בסוף, אהבתי אהבתי. ראיתי ברור שראיתי!! חחחח מצחיקולה! ראיתי את כל הפרקים של האנטומייה חוץ ממה שלא שודר בארץ
. הטרילוגייה הכי טובה בעולם ואחרייה באים שני הפרקים האלו. ותודה

hodown

New member
תבורכו... בשבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לקרוא את "מרחק נגיעה"- ספר מומלץ מאוד. מאוד יפה. עם פרספקטיבה מעניינת. האחיות אמרו לי שדיברו עליי דברים מעולים בישיבת צוות של המרפאה (שהשבוע כללה את מנהלת סיעוד באזור נצרת- יפייייי) הרוב האמרו ע"י מנהלת המרפאה שלי. בגדול היה שבוע די בסדר. משהו רע שקרה השבוע: אני לא יודעת אם זה נופל תחת הקטגוריה "רע" אבל היום יש יום זיכרון לסבא שלי. הוא נפטר עוד כשאמא שלי הייתה בת 13 ואני נורא מצטערת שלא זכיתי לפגוש אותו. הסיפורם מספרים עליו דברים נהדרים (הידעתם שהוא היה דיקן באחד ממוסדות השכלה הנחשבים ברוסיה?). נוח על משכבך סבא
מחמאה שקיבלתי השבוע: כל מיני דברים בישיבת הצוות- מביך להגיד. משהו חדש שלמדתי השבוע: כשיש נוגדים רבים זה בד"א אומר שאתם מחוסנים מסוגי צהבת למיניהן. חחח עזבו אוץכם מצרות סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרט השבוע- לצערי כמובן. פרק בסדרה: איך פגשתי את אמא 101
אני מתחילה עם זה. פרק בסקראבס: 402 יצא לי לראות "למה אתה פוגע בי כשאני מראה לך אך ורק אהבה"
הו מרגש שיר השבוע: take my breath away שכחתיא ת שמה של הזמרת סילחו נא לי. תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הצו ראשון שעבר בסדר, ביליתי די הרבה עם חברים, והיה שבוע ממש טוב למרות שחזרנו ללמוד. דווקא יצא שהתבטלו שיעורים ובכללי היה מגניב. ביום רביעי ביום פעילות הביאו לנו הרכב שניגן שירים של הביטלס. התחלתי לקרוא את הספר האחרון של "הארי פוטר" ופתאום נורא התרגשתי
למרות שלדעתי היא לא השקיעה ממש -היא מרחה קצת, לפעמים סתם קישקשה, לא השקיעה כל כך בפרטים כמו בספרים הקודמים והכתיבה שלה פחות מוצלחת. ועדיין - אי אפשר שלא להתרגש מהספר. סרט השבוע: וואו. לא נראה לי שראיתי. פרק בסדרה: שלושת הפרקים הראשונים בעונה השניה של "בנות גילמור" שלא כל כך מצאו חן בעיני, אבל זה נראה כאילו זה הולך להשתפר. ראיתי הרבה "חברים" ואפילו היו כמה פרקים שבהם ממש צחקתי כמה דקות ברצף. הפמליה - 410. העשב של השכן - 304. פרק בסקראבס: "מיי לנצ'" והפרק שאחריו. זה כל פעם מפיל אותי מצחוק כשהוא אומר לה :"It's not NOT sad" עם הפרצוף הזה שלו
וההמצאה של הג'ניטור עם הסכין - הראתי לחברים והם צחקו. שיר השבוע: The Knife - Heartbeats Mat Kearney - Where We Gonna Go From Here Counting Crows - Shallow Days בגירסה האקוסטית, איזה מדהים
Counting Crows - Another Horsedreamer's Blues בגירסה חיה Beatles - It won't be long מ"מעבר ליקום" (כך שטכנית לא הם מבצעים)

למעלה