קבלת שבת

steelwater

New member
בלופ

רגע, את חדשה בחברים או שאת כבר מזמן אוהבת ת'סידרה הגאונית הזאת ואלו פרקים שכבר ראית? זה באמת הסדרה הכי מצחיקה בעולם. Where We Gonna Go From Here זה שיר כזה יפה וממכר! אבל חן צודק, הקול של הסולן באמת מזכיר מאד את הקול של כריס מרטין וזה קצת מפריע לי. אני ממש שמחה שהצו ראשון הלך בסדר! בהצלחה בכל הדבר המעצבן הזה, ואל תדאגי, יש עוד זמן עד הגיוס, את גם תמיד יכולה לעשות שנת שירות לפניי חחח! איזה כיף להקה שעוה ביטלס! מאנגיב לכם. יש חשבתי על טד והלהקה בחתונה של קרלה חחח.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

חברים - לא, ראיתי תמיד פרקים בודדים ולא אהבתי אז החלטתי לראות במסודר (אפילו התווכחתי פה עם כמה אנשים על איכות הסידרה). אני עדיין לא חושבת שמדובר בגאונות, אבל היא נחמדה ממש. כריס מרטין מעצבן! כן, זה ממש מגניב. בכלל, בית הספר שלנו ממש בסדר בקטע הזה, תמיד עושים לנו משהו נחמד, לוקחים אותנו לסינמטק לראות סרט טוב שסביר להניח שלא היינו רואים לבד, או מביאים לנו משהו לבית הספר... בקיצור, באמת משקיעים.

jess r

New member
לא, הוא הוקלט מזמן

הם הכניסו אותו לגירסה המורחבת של "אוגוסט ובלה בלה" (המגניבה ביותר אגב, יש שם הופעה חיה עם ביצוע מדהים של "Round Here"). מהאלבום החדש שמעתי רק שיר אחד והוא נשמע לא רע, האלבום אמור לצאת במרץ.

Ch3nf3l

New member
באמת שיר מדהים.

אני עכשיו מוריד גם את כל השאר הדברים שיש באלבום הזה. תודה.

alkai

New member
שבוע טוב...

משהו טוב שקרה השבוע: עובדים. טוב שיש פרנסה. :p משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי משהו ספציפי, וטוב שכך. מחמאה שקיבלתי השבוע: - משהו חדש שלמדתי השבוע: לא לשחק על המלגזות החשמליות. :X סרט השבוע: אני לא חושב שראיתי. פרק בסדרה: בקושי. אולי אורי גוטליב, אני אוהב את התוכנית שלו. פרק בסקראבס: לא יצא לי לראות. שירי השבוע: Network - Move Dat Work Nick Cannon feat. E-40- She's Mine Lil Kim feat. Nate Dogg - I Need A Bitch 40 Cal feat. P-Dub - Go Ying Yang Twins - Drop Too Short - Shittin On Em Chingy feat. Trey Songz - Spend Some Money התחלתי לאהוב שירים בריטים ישנים(חוץ מהביטלס, שתמיד שמעתי), לדוג': The Monkees - Pleasant Valley Sunday The Animals - Please Don't Let Me Be Misunderstood The Monkees - I'm A Believer The Monkees - Cheer Up Sleepy Jean The Animals - It's My Life אם עוד מישהו אוהב דברים בסגנון, שייתן לי כמה המלצות... תמונת השבוע: אני לא מאלה שמעלים תמונות של חתולות, אבל לסבתא שלי יש כמה חתולות בחצר. ואחת ממש נדבקה אליי, דווקא יפה. קבלו, ואחרי זה אל תגידו שאני לא פוסי מגנט.

steelwater

New member
פוסי מגנט - חחח!../images/Emo6.gif

שמחה שהיה לך שבוע טוב! מאנגניב שאתה שומע מוזיקה כזאת, יפה לך. אני אנסה לחשוב על שירים.

למעלה