קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo12.gifהחלפתי חתימה?

ואי איציק חחחח שנים נראה לי
אשלח בכיף

Angelus

New member
מה

החתימה הקודמת שלך היתה ציטוט מהעונה ה-2 על אליוט או שזו חיה. לא, בדקתי. זו את, לא?

Roncha87

New member
זאת אני, זאת אני

אבל טוב שזה לא היה מלפני חצי שנה בערך, אתה לא עוקב אה?

steelwater

New member
זה כבר חודשים ג'ושוע ראדין אצלך חחח!

אני שמהח שהיה שבוע טוב! אל תשאגי, בקרוב את תתרגלי. פשוט קחי את זה בקלות! את יודעת שאת שם ושם את גם כנראה תשארי עוד הרבה זמן, אז פשוט תנסי לקבל את זה בכיף ולהכניס את עצמך ל-mode הזה ותנסי להינות. זה בערך מה שאמרתי לחן בקשר לצבא חחח. ייי, איזה כיף שפגשת חיה! גם אני רוצה שוב לפגוש אתכן חחח. 411 שליטה! פרק ענק. גם ספונג' בוב שליטה! איזה מלך הספוג הזה.... דונלד משחק ב"לזכור את הטיטנאים"?! *הולכת להשכיר* חחח!
Cat Power - Wonderwall(Oasis cover)

Roncha87

New member
כי הוא ממש טוב! אני אוהבת אותו

הוא מכניס אותי למצברוח מיוחד
תודה, אני באמת תהיתי לפני כמה ימים איך את מצליחה לשמור על השמחת חיים של כמה כל זמן שאני רואה אותך. זה הדהים אותי
כן הוא משחק! הסרט לא משהו נראה לי אבל תראי
כןןןןןן ספונג' רולז!!!

steelwater

New member
המממ...

לא בטוחה למה התכוונת, אבל שיש לי הרבה שמחת חיים? המממ... אני משתדלת חחח! הייתי מדוכאת מספיק שנים כדי לא לשמוח עכשיו כמה שיותר, וגם אז הייתי נראית כאילו אני שמחה גם כשלא הייתי... אני פשוט בנאדם שאוהב להתרגש ולהתלהב מדברים, זה הכי כיף לך ככה להתלהב מכל דבר קטן.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifגמני כזאת

הכוונה שלי הייתה שכל פעם שאני רואה אותך תמיד זה יוצא שאת לא מתרגשת מדברים שמעצבנים אותך, גם אם הם ממש מעצבנים את תמיד לוקחת את זה לצד החיובי.. גמני הייתי ככה פעם, גם כשהיה לי רע הראיתי כאילו הכי טוב לי בעולם. אבל אני אוהבת את הפרספקטיבה שלך על החיים.

steelwater

New member
וואלה?

מממש תודה על המחמאה, הדבר האחרון שחשבתי שיאמרו לי זה שאני לוקחת דברים בקלות, כי חשבתי שאני ממש לא חחח. דווקא אני ממש נוטה להתעצבן על שטויות ומהר. אבל אני מניחה שהשתפרתי עם השנים ואני לוקחת היום דברים פחות קשה ופחות מתעצבנת. אני מפתיעה את עצמי לפעמים שדברים לא כזה מעליבים ופוגעים בי כמו שזה היה פעם. וחוץ מזה, גם את סבבה לגמרי! ביחוד אחרי מה שסיפרת לי על השותפה ואיך שאת מתמודדת אם זה. וזה שאת מחכה חצי שעה לשותפה השנייה שלך חחח!

Roncha87

New member
../images/Emo9.gif

טוב לפעמים צריך להגיד דברים כאלה ואז זה משנה לבנאדם השני לגמרי את הפרספקטיבה על עצמו. שימי לב לזה!
תודה חחח גם אחותי אמרה שהיא גאה בי שאני לא מתעצבנת ולוקחת את זה בקלות. אלוהים ישמור היא אחת הפוצות!

Roncha87

New member
אוי חלילה! זה יצא ממש לא כמו שהתכוונתי!!!

אחת הפוצות היה על השותפה שלי! אחותי מתוקה!

jess r

New member
סרט רע

לא אמרת שתעלי תמונות של הדירה? או שפיספסתי אותן?

Roncha87

New member
נכון נכון צודקת!

לא פיספסת. אם איציק יאשר, יום ראשון יחד עם השרשור השבוע שאפתח אני אעלה גם תמונות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבובספוג../images/Emo47.gif

"אני ההולנדי המעופף!" "ואני החבר הכי טוב של ההולנדי המעופף!" ענק

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"וומבה?!" "כן בובספוג, אני וומבה אתה וומבה, הוא והיא- וומבה! נו באמת בובספוג, זה ה-א' ב' של ג' ד'!"

למעלה