קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מעשה טוב שעשיתי השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי במקס ברנר
ובאותו זמן ראיתי את רן דנקר
משהו רע שקרה השבוע: התחיל לכאוב לי הגרון מעשה טוב שעשיתי השבוע: שטפתי את טונות הכלים בלי שאמא ביקשה ציטוט השבוע: אוקיי יש 2: 1. מעיין: "האיש הזה ממש דומה לרן דנקר" עמית: "זה רן דנקר!!!! זה רן דנקר!!! זה רן דנקר!!!" (ובקטע הזה היא כבר מתה) 2. אני: "אלון, תקרא לזה בשם אחר,תקרא לזה משה" אלון: " בסדר. אז לוג 10 בחזקה משה הופך למשה כפול לוג 10"
סרט השבוע: אין פרק בסדרה: רוקסטאר
עוד מישהו רואה את זה פה? פרק בסקראבס: ראיתי אחד מהעונה הרביעית.. שיר השבוע: Green Day - Letterbomb תמונת השבוע:אני רוצה את הפוסטר הזה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

steelwater

New member
מקס ברנר ורן דנקר? איזה כיף!

ואהבתי את הציטוט עם רן דנקר חחחח! אני לא ממש זוכרת איך השיר הזה הולך, אבל האלבום שהוא בא ממנו מעולה ממש. יפה על השטיפת כלים ותרגישי טוב!

®NuLy®

New member
|פיל\אמריקן אידיוט בהחלט אלבום משובח...

ו-Letterbomb השיר הכי טוב בו!!! חחחח אני יכולה גם להוסיף את Whatsername?

steelwater

New member
את יכולה

חחח סתם, את יכולה לעושת מה שבא לך חחח! זה השיר האחרון, נכון? חוץ מהשירים שיצאו כסינגלים ואני מאד אוהבת, אני משוגעת על הסאגה בדיסק, על השיר הארוך של האיזה 9 דקות. זה לא יאמן כמה שהוא מעולה! שיר של פאקינג 9 דקות, אבל עשוי בכל-כך טוב בוגאונות שזה לא יאומן. איך שהוא מתחלף כזה ופשוט שיר ענק.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם זה בהתחלה

אז זה Jesus Of Suburbia.. זה השיר שהם שרים I don't care if you don't?

Roncha87

New member
הווווו הדיסק הכי טוב שקניתי מעולם!!../images/Emo47.gif

אין על אמריקן אידיוט אני חולה עליו, באמת הקנייה הכי טובה שעשיתי Holiday שליטה!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחח את אומרת את זה כי את קליפורניהקיישן לא קניתי אלא השאלתי ולא החזרתי?? כן, אמריקן אידיוט בהחלט הדיסק הלועזי הכי טוב שאי פעם קניתי, בנתיים לא עלו עליו.

steelwater

New member
תגידי

אם הזיכרון שלי נראה לך זכרתי את הסיפור הזה? חחח! סורי.... עכשיו אבל אני נזכרת! הדיסק לא היה של החברה בכלל אלא של אחיה או משהו כזה, ואת הבאת לה דיסק של היהודים, לא?

Roncha87

New member
חחחחחח לרגע לא שכחתי שהזיכרון שלך דפוק

במקום לשאול אותך אם את זוכרת ושתגידי שלא ואז לספר, פסחתי על שני שלבים
ונכון את צודקת, זה היה של אח שלה ואני נתתי לה דיסק צרוב של היהודים חחחחחח זאת אחת העיסקאות הטובות שעשיתי בחיי!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהכי טוב זה אפטייט של גאנז..

אבל אותו לא קניתי, קיבלתי! כנ"ל לגבי הלייב שלהם... אבל אני מוכרחה להגיד שאמריקן אידיוט באמת בין האלבומים הטובים שיושבים לי על המדף ^^

steelwater

New member
הכי טוב

אבל הכי טוב, לא רק לועזי אלה בכלל, זה The Joshua Tree של U2. הדיסק האהוב עלי בעולם.

steelwater

New member
זה בסדר

יש כאלו שלא חחח. אבל הם הלהקה האהובה עליי, וזה הדיסק האהוב עליי. למרות שגם את גנז, גרין דיי ורד הוט אני אוהבת.

למעלה