קבלת שבת

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא מבינה את זה.

וPP ממש חמודה לדעתי. זו כמו גרסא קלילה ומשעשעת יותר של האנטומיה :)

alkai

New member
שבת שלום :}

משהו טוב שקרה השבוע: - דיי מצחיק בעבודה, פחות באסה. -אני תכף אלך למשחק של מכבי חיפה נגד קריית שמונה, אני מקווה שיהיה לזה מקום בדברים טובים. -ירד גשם בערב בזמן שהייתי בעבודה, ובדיוק אכלתי קוראסונים שיצאו מהתנור. אולי הרגע הכי טוב שלי השבוע.
משהו רע שקרה השבוע: -לא כיף לקום כל בוקר ברבע ל-6, אבל אני סתם מתבכיין. -עכשיו זה רשמי, לצבא לא איכפת מה אני חושב.(לא שלא ידעתי את זה) היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום עם הגשם. משהו טעים שאכלתי השבוע: הקוראסונים. סרט השבוע: אל תשאלו, החלטתי להתחיל לראות את הסרט של פאריס הילטון ב"יס".(כי הוא בחינם ויש כוסיות, מה לעשות) למרות שנהנתי מהמראות ב-5 הדקות הראשונות של הסרט, החלטתי שאני לא כזה רדוד והפסקתי. בטקס סיום היסודי של אחותי שיחקו יותר טוב. פרק בסדרה: הסופרנוס. פרק בסקראבס: לא נראה לי שראיתי השבוע. שיר השבוע: Girls Kiss Girls (Dirty) -Pittsburgh Slim (אחד השירים הדפוקים, אבל זה הצלצול שלי בפלא') Just Like Starting Over - John Lennon תמונת השבוע: עובד איתי איזה עולה מרוסיה בשם סייווה או משהו כזה. באמת שעדיין לא הבנתי איך קוראים לו. בכל אופן, הוא התיישב על הכורסא ליד המטבח וזה הזכיר לי משהו - את הסנדק. אז אמרתי לו "אתה יודע שאתה נראה כמו הסנדק?", הוא לא הבין אותי ואמר "הסנדק". אז צילמתי בפלא' כדי לקבל חוות דעת נוספות
. שבוע טוב לכולם.

steelwater

New member
באמת מזכיר חחח!

אימלה, הוא מפחיד. הקטע עם הגשם והקרואסונים נשמע חזק. כבר שכחתי שירד גשם השבוע. וואו, זה היה מטורף...

Roncha87

New member
גם אני רוצה גשם!!!../images/Emo10.gif

לא ירד אצלינו! ואנחנו על הר! מה ההיגיון?! חחח

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם הסנדק!
והקטע עם הקוראסון נשמע מפנק! עכשיו הבנתי למה אמרת בשיחת ועידה "איציק, סיפרתי לך את הסיפור על הגשם והקוראסון החם? אה זה נשמע לא טוב" חחחחחח אדיר! אני לא מאמינה שהתחלת לראות את הסרט המזעזע הזה של פריס הילטון רק בגלל שיש כוסיות, תחפש כוסיות בסרטים על רמה, לא כאלה שכשאתה רואה אותם בא לך להקיא מרוב טמטום ומשחק גרוע. נחנקתי מצחוק כשראיתי איזה דקה אחת ממנו.

steelwater

New member
אני גם רוצה להשתתף בשיחות ועידה!

מעתה אתחבר יותר למסנג'ר...

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם. משהו טוב שקרה השבוע: טוב, הדבר הכי טוב זה שיצאתי לחפש"ש באופן רשמי ביום ראשון ה-14! אני לא יכולה לתאר לכם את הרגשת השמחה והכיף והאושר שזה נותן לי... התחלתי מהתחלה ופתחתי דף חדש! מיום ראשון התחלתי לסדר לי את היום קצת יותר מבחינת השינה ומבחינת דברים שרציתי לעשות כבר הרבה זמן. חזרתי לדיאטה ואפילו עשיתי הליכות והחלתי לראות יותר סדרות וסרטים ועוד כל מיני דברים שרציתי לעשות. טוב לי ואני מרוצה מזה שאני באמת עושה את רוב הדברים שאמרתי לעצמי שאני רוצה לעשות. הופעה של missFlag. משהו רע שקרה השבוע: אני לא מוצאת עבודה.
הפיסכומטרי הזה תקוע לי באמצע החיים. אני מקווה למצוא עבודות זמניות לפני ואולי גם בזמן הפיסכומטרי, ואז למצוא עבודה יותר קבועה ולעבוד כמה חודישם ולטוס ללונדון. אבל זה לא משהו כי אני לא ארוויח הרבה כסף ככה כנראה. לפני ההופעה של missFlag הופיעה עוד להקה בשם Amiram Inc. הם היו נחמדים, בל זה היה כזה ארוך וזה גם התחיל כל-כך מאוחר וכבר לא היו לנו כזה כח כשההופעה של missFlag התחילה. זה היה מעצבן. גם אחת החברות שלי הלכה בשיר הראשון של missFlag. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: לחם מטוגן באיזו מסעדה די פאנסי בירושלים. יש עליו קצף וגלידה וכל מיני ממרחים מתוקים. אני לא בדיוק יודעת מה יש עליו אבל הוא ממש מגניב וטעים.
סרט השבוע: הקשר הצרפתי - מסתבר שיש לזה סרט המשך שגם אותו ראיתי. הראשון ממש טוב וג'ין הקמן מצוין בו. ממש הגיע לו אוסקר על הסרט הזה. אני לא אוהבת המשכונים ולרוב אני לא בעדם אז חששתי מהשני ודי פסלתי אותו מהתחלה. הוא היה פחות טוב מהראשון ויותר ארוך וגם הוא היה קצת מעצבן, מצד שני היו שמה כמה סצינות פשוט מדהימות שחלקן עשו לי צמרמורת וזיעזעו אותי וג'ין הקמן היה מצוין גם בסרט הזה ושמחתי שזכיתי לראות את הדמות הגאונית שלו בעוד סרט כי זה לא הספיק לי בראשון. קליק - זה עם אדם סנדלר. אוי, איזה סרט נוראי! סרט בווואה. פרק בסדרה: המון האוס. וווהו! עכשיו יש לי הרבה יותר זמן לראות סדרות וסרטים אז התחלתי לקחת ת האוס ב-DVD כי זה יותר נוח לי מהמחשב וגם יש כתוביות. ראיתי איזה 4-5 פרקים ונהינתי ממש. סדרה גאונית. זה מטורף איך שסדרה שהיא סדרת דרמה ויש בה המון דברים עצובים וקשים, האוס הזה קורע אותי מצחוק כל הזמן. State of Play - סדרת מתח, פשע פוליטית כזאת בריטית עם השחקן הראשי מהחיים על מאדים. ראיתי בנתיים פרק אחד והיא די טובה, אבל קשה לי להבין הרבה ממש שהם אומרים בגלל המבטא הבריטי חחח. החיים על מאדים - אני חושבת שזה היה השובע. ראיתי את פרק 206 ונשארו לי עוד שניים.
זה ממש עצוב לי, אבל בפרק היה מעולה כרגיל! ממש אהבתי אותו. הסצינה האחרונה הייתה ממש טובה ויצאתי מהפרק בהרגשה טובה כזאת. כולי הייתי בעננים וחייכתי כמו דבילית חחח. פרק בסקראבס: לא נראה לי שראיתי. שיר השבוע: David Bowie - Life on Mars New Order - Here to Stay. שיר חזק! Aqualung - Brighter Than Sunshine Young Husband – actors and actresses. אוי, איזה שיר מדהים!!! גיליתי אותו במקרה שחיפשתי ב-My Space מישהי לא ממש מוכרת ואז הגעתי גם ללהקה הזאת. זה פשוט שיר מקסים ומדהים. אני אשמח לשלוח אותו למי שרוצה, וגם אפשר להוריד אותו בחינם מה-My Space של הלהקה, אז אם מישהו רוצה שישלח לי מסר ואני אשלח לו אותו בשמחה. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=102128161 Editors - An and Has a Start. האלבום החדש והמעולה של ה-Editors. פשוט מדהים! מאד מומלץ. תמונת השבוע: החיים על מאדים.

steelwater

New member
אופס!

לא עניתי על היום הכי טוב.... אני מניחה שזה יהיה ה-14 כי זה מתי שיצאתי לחפש"ש ופתחתי בדף חדש בחיי!

Roncha87

New member
הווווו האזרחות!!../images/Emo99.gif

אני ממש שמחה שמצאת שיגרה טובה ושמסתדר לך, באמת. ואיזה כיף שאת באה אליי. אנחנו צרכיה לדבר על מתי ואם את רוצה לשלב את זה עם המפגשסרט של כולנו. אני מתכננת לנו מלא דברים כייפים! שיהיה לנו במזל טוב על החיים החדשים והדף החדש
שבוע טוב מותק

steelwater

New member
תודה!!!

אני לא קראתי את ההודעה שכתבת בהתחלה על לעשות את המפגשסרט ביחד, אז זה יצא כאילו אני נגד, אבל ברור שאני רוצה! לא איכפת לי לבוא גם חמישי-שבת, אבל בטח ימאס לך ממני חחח! פשוט אם נעשה את זה בחמישי ואני אחזור בשישי זה כלום זמן.

Roncha87

New member
יימאס?! איפה את חיה?! חחח

זה התכנון שתבואי בחמישי-שבת! בכיף! איך שהכי נוח לך ואיך שאת הכי רוצה

steelwater

New member
ויייפיפיפיפ!

זה המון סקראבס חחח! אגב, היום הסתכלתי ביומן וראיתי שזה יוצא יום חמישי שהעונה החדשה מתחילה בה. אבל את רואה רק בטלוויזיה! מה נעשה?

Roncha87

New member
נסדר משהו.

יש אתר, לא? אז את תראי ואני בנתיים אעסיק את עצמי חחח.. יהיה בסדר. דונט וורי

Angelus

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם מישהי שלא ראיתי הרבה הרבה זמן היום הכי טוב שהיה לי השבוע: חמישי. איך אפשר שלא להעריך את יום חמישי? משהו טעים שאכלתי השבוע: לזניה פטריות סרט השבוע: אני הולך עכשיו לראות את הסרט עם העכבר-שף הזה, נראה מה יצא מזה.. פרק בסדרה: פושינג דייזיס 3
פרק בסקראבס: 503
"she could be half eliot and half turk"
שיר השבוע: coldplay - yellow תמונת השבוע:

steelwater

New member
רטטוי?

עכבר-שף, חחח! מממ, לזנית פטריות! לא שאכלתי, אבל נשמע טוב.

creepy creep

New member
סופשבוע.

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי כמה מבחנים חזרה והציונים עלו בהרבה על הציפיות שלי. יומולדת שנה לאחיינית שלי
. מפחיד כמה שהיא גדלה בשבועיים שלא ראיתי אותה. משהו רע שקרה השבוע: הגשם לא מגיע לפה!
בגלל השביתה כל מה שאני לומדת זה הסטוריה ומתמטיקה. הרבה מתמטיקה. הדיסק של חברים נתקע בדיוידי , ועד שניקח אותו לתיקון והוא יחזור אלינו ייקח נצח. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום שישי
נסענו לבקר את סבא בבית והוא נראה הרבה יותר טוב. אח"כ עצרנו באיזה גן בנווה שאנן ועשינו מיני פיקניק עם פלאפל... היה הזוי וממש כיף. משהו טעים שאכלתי השבוע: אחותי הכינה עוגת שוקולד עם שבבי שוקולד לבן. יצא ממש טוב. סרט השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך. פרק בסדרה: הפרק בחברים, בעונה השנייה שפיבי חולה באבעבועות רוח
ובאפי- 211. פרק בסקראבס: סוף סוף יצא לי לראות חחח 418 ו-419. חבל על ג'יידי
שיר השבוע: Damien Rice - Amie
Counting Crows - Rain King

Angelus

New member
חבל על ג'יי.די?

למה?
ושיחקת אותה עם המבחנים, כל הכבוד.

creepy creep

New member
כי בגלל הכנות שלו

ובגלל זה שהוא לא רצה לפגוע בקיילי, הוא נדפק משני הצדדים. תודה.

למעלה