קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום!../images/Emo63.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד לייק דה!
הלימודים כיפיים, המעונות מעולים, השותפה שלי [רק אחת מהן] ממש מגניבה וכייפית, בקיצור על הכיפאק. כל יום שלישי יש לנו "הפסקה פעילה" כל פעם מביאים משהו אחר. יום שלישי הראשון יזהר אשדות הופיע [!!!] אצלינו במכללה. ואני תרמתי דם אני גאה בעצמי! משהו רע שקרה השבוע: לא היה לי אינטרנט כל השבוע כמעט זה היה קשה אני חייבת לומר
היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום ראשון כשהתמקמתי במעונות. ישר התחברתי לאנשים והכל. היה כיף
משהו טעים שאכלתי השבוע: יאמי פיצה אישית בפיצה רימני בעפולה.איפה האייקון שמזיל ריר?! סרט השבוע: המפ, ראיתי שבוע שעבר אבל אכתוב השבוע- רנט. גלי, אחלה סרט, אפילו אמא שלי נדבקה למסך. ויש שם גם מלא שחקנים מוכרים, קוון היל, מפשע מן העבר ובקיצור אהבתי
פרק בסדרה: כמעט כל העונה השלישית של חברים. לא היה לי אינטרנט וטלוויזיה השבוע אז ראיתי במחשב את הדי וי די שמיכל צרבה לי, מיכל, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך בארבעה הימים האחרונים
פרק בסקראבס: 609, ג-א-ו-ני!
שיר השבוע: יזהר אשדות- התחלות [סימבולי משהו
] תמונת השבוע: עדיין לא צילמתי את החדר והדירה, ברגע שאצלם אעלה לפה. בנתיים קבלו תמונה מקסימה שמצאתי בתקייה שלי. מתאים עקב מגיפת האחיינים שנולדים פה בקצב מטורף
שבת שלום אנשים
תהנו בסופשבוע, תרגעו ותנוחו
והלוואי שיירד כבר גשם!

steelwater

New member
אימלה, התמונה מפחידה!

אני ממש צריכה לראות רנט... אני ממש שמהח שטוב לך בלימודים! ויי על חברים! ראיתי הרבה פרקים היום וזה היה כל-כך כיף...

Ch3nf3l

New member
יו

משהו טוב שקרה השבוע: - יצאתי הביתה השבת, מה שמסתכם בזה שאני לא נשארתי שבת בטירונות, ואני מסיים בחמישי הבא אחרי הטקס השבעה (למה הבני זונות מחייבים אותי להישבע על תנ"ך?) - אחותי חזרה מארה"ב והביאה לי MP4 חדש כי ה-MP3 נדפק. משהו רע שקרה השבוע: - נפטרתי מהרובה אחרי כמה ימי טירונות. מזל, זאת הייתה מועקה. - אי אפשר לכוון את העוצמה של ה-MP4 הזה מה שהופך אותו למכשיר ממש מטומטם. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: - שישי, היום, כשאני בבית? ויש מצב רביעי-חמישי בבסיס... רביעי מטווחים, חמישי לא עשינו כלום והרבה צחוקים משהו טעים שאכלתי השבוע: - לוף. הביאו לנו במנות קרב כשהיינו בשטח. (חחחח סתם לא באמת טעים מדי, אבל שונה) סרט השבוע: - כי יש לי זמן... פרק בסדרה: ווידס, PD... וזה מה שהספקתי שיר השבוע: לא יודע

Roncha87

New member
לוף../images/Emo47.gif

על לחם יבש שעמד שעות בשמש+בוטנים מלוחים+מיץ מאבקה+ חול מניצנים= מעדן מלכים
חן! כשאתה יודע לאיזה תפקיד אתה הולך, תגיד לי, אני מכירה חצי מהמדריכות שם, הן עשו איתי טירונות! בעצם, בכל קורס אני מכירה לפחות מדריכה אחת, ואם זה באלק' אז זאת בכלל קצינה שהייתה איתי בקורס וגם בנוסף להכל, השכן שלי הוא רס"ן בחימוש, בקיצור אולי נפלת לחימוש אבל אתה מכיר אותי ויש לי מיליון פרוטקציות שם..

steelwater

New member
מוזר לי שאין לך מזויקה...

המצב קשה חחח. אנחנו כאן בשבילך! נשמע שלא כזה נורא. איזה כיף להיפטר מה-M-16 ולקבל MP4...

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה מהמרכז שלא ראיתי הרבה זמן בתל אביב. הייתי באוזן השלישית, איזו חנות מגניבה. ערב פוקר, שיחה טובה, ירד גשם, הלכנו לקנות מתנה לחברה. משהו רע שקרה השבוע: אווירה מדכאת. כאילו הזמן נעצר. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום רביעי קנינו מתנה לחברה והסתובבנו בעיר וירד גשם. משהו טעים שאכלתי השבוע: עוגת גבינה של סבא למרות שאני אמורה להיות בדיאטה. סרט השבוע: "הדייט שתקע אותי" - יש כמה הברקות אבל רוב הזמן לא מספיק מצחיק, לא מספיק מרגש ושמרני מידי. "לוק, סטוק ו-2 קנים מעשנים" - משעשע. "ספרות זולה" - ראיתי עם סבתא, היא אהבה. פרק בסדרה: "בנות גילמור" - הפרק האחרון ששודר השבוע. הייתי לחוצה בשביל רורי בגלל ההתמחות בניו יורק טיימס ומאוד העציב אותי שהיא לא קיבלה את המלגה. פרק בסקראבס: הראשון בעונה הרביעית! כמה חיכיתי לזה. איזה כייפי. מולי
שיר השבוע: Nine Inch Nails - Dead Souls מאוד מומלץ Finley Quaye & William Orbit - Dice Jem - Just A Ride Joseph Arthur - Honey and the Moon Jonathan Rice - So sweet Wang Chung - Space Junk Grant Lee Buffalo - Truly, Truly Travis - Selfish Jean Travis - Why Does it Rain on Me? באמת שירים טובים Soft Boys - I Wanna Destroy You Steve Earle - Hard Core Troubadour Steve Earle - Now She's Gone Steve Earle - Billy And Bonnie Grant Lee Phillips - Mona Lisa

Roncha87

New member
2 שירים מהפסקול של האו סי? יפה!

פסקול מ-ע-ו-ל-ה! אני הייתי מכורה אליו לאיזו תקופה.. אגב ל-Jem יש חידוש מקסים לשיר Maybe i'm amazed שאני כרגע לא זוכרת של מי. ממליצה לך להוריד, הוא קיטש במידה כזה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נגמר לי המלווה סופסוף!! חגגנו לחברה יומולדת במסעדה, והיה נחמד לראות שוב את כולם ביחד (שביתה אתם יודעים...
) אהה וקניתי ואנס חדשות משהו רע שקרה השבוע: גשם! אני לא אוהבת גשם!! וגכיליתי מי מנצח ברוקסטאר
היום הכי טוב שהיה לי השבוע: לא יודעת היו הרבה... היה שבוע מגוון
משהו טעים שאכלתי השבוע: הסופלה שוקולד אתמול סרט השבוע: אממ ראיתי את הכלה של החבר שלי וזה סרט חביב אבל לא משהו מיוחד. ואתמול ראיתי את הדיי שתקע אותי, שזה פשוט סרט שלא מתקדם לשומקום... פרק בסדרה: עוד לא הספקתי לראות סקראבס וגם פספסתי צה!ב והמפענחת.. הסדרה היחידה שראיתי השבוע הייתה רוקסטאר, אז נלך על זה
פרק בסקראבס: זה שהיה השבוע (כי אני אראה אותו מחר) שיר השבוע: Three Days Grace- Get Out Alive תמונת השבוע: אני לא בבית כרגע אבל כשאני אהיה אני מהבטיחה לשים

alkai

New member
מזל טוב על המלווה...

אני עדיין בשלב הטסטים, אז אמרתי את זה עם לב מלא בקנאה וזעם. סתם, תנהגי בזהירות.

Roncha87

New member
בשעה טובה על המלווה!!../images/Emo140.gif

ותתחדשי על הוואנס!
פעם ממש אהבתי אותן, כאילו גם היום אבל היום שכחתי מהן חח

TheLost

New member
אני אני

משהו טוב שקרה השבוע: השביתה נמשכת
משהו רע שקרה השבוע: אני שונא מישהו ולצערי הוא נמצא מסביבי כל הזמן וגם קרה משהו מביך אבל זה לא משנה
היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אולי יום שלישי? הייתי עם בת דודה שלי והיה כיף
משהו טעים שאכלתי השבוע: אממ, לא אכלתי, אבל הרחתי המבורגר מהמקדונלדס של בת דודה שלי (אגב זה היה ביום של ההפגנה שעשו אז גם זה היה ממש משעשע
). אה וגם עוד משהו אבל אתם לא יודעים מה זה כי אתם כאלה ישראליים
סרט השבוע: נראה לי הוסטל 2. סרט סאדיסטי ברמות עצובות (בעיקר בשבילי). וגם עכשיו ראיתי Wild Hogs שהיה נחמד מאוד פרק בסדרה: פשע מן העבר 4.05, חברים כל העונה העשירית (אני לא זוכר ממש איזה פרקים ראיתי השבוע אבל זה לא משנה
), אנג'ל 1.18, פרייבט פראקטיס 1.02... לא זוכר עוד. פרק בסקראבס: לא ראיתי. עוד שבוע עונה שביעית והוווווווווווו!!! שיר השבוע: בטח כבר כתבתי אותם שבוע שעבר (אני לא מעדכן את הספרייה שלי הרבה) אבל- Knock 'Em Out של לילי אלן (בעיקר כי לא יודע למה אבל השיר הזה ממש מזכיר לי את רוז מדוקטור הו) Still Fighting It של בן פולדס I'll Take Everything ו-1973 של ג'יימס בלאנט תמונת השבוע: אתם צריכים לכתוב את זה בהתחלה. בנושא! כי אחר כך אין לי כוח ללחוץ "לחלון הוספת תגובה"

alkai

New member
איך אפשר לראות סרטים כמו הוסטל?

קשה לי להבין אנשים שאוהבים אימה מהסוג הזה, מה כיף בלראות אנשים נרצחים בדרכים הכי מגעילות? אני לא איזה עדין נפש, אבל אני גם לא מוצא סיבה אחת טובה לצפות בזה. מילא לרצוח במשחקי מחשב, פה יש סיפוק מסויים.
private practice שווה צפייה? אם זה ממש טוב, תגיד. אין לי יותר מידי זמן פנוי כדי לנסות בעצמי.

TheLost

New member
הסרטי אימה האלה לא שונים מאחרים...

הרי כמעט בכולם יש קטעי gore, בהוסטל יותר מתמקדים בזה פשוט, וזה הגיוני כי אם לא אז זה היה עוד סרט משעמם כמו 100 אחרים
וחוץ מזה שזה גם... כיף לראות דברים מגעילים. לא יודע, אני דיי נהנה, גם מהgore וגם מהעלילה עצמה (ובכלל בסרט השני העלילה יותר מחוכמת ממה שהיא נראית) ובינתיים ראיתי רק שני פרקים של P.P אבל היא לא רעה בכלל... בטוח יותר טובה מהפיילוט הגרוע בעונה שעברה.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

צודק. אני לא מגדיר אותם כסרטי אימה.. סרט אימה זה סרט שמצליח להפחיד אותך עד העצמות בלי להראות לך את הכבד של הנרצח.

למעלה