קבלת שבת

hodown

New member
ושלא תגידו שלא... שבת שלום ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי שירות לאומי בשעה טובה, עכשיו יש לי פחות זמן פנוי מבעבר. אני חולה על העבודה הזאת. עברתי לשבת ליד החתיך הזה. אח שיהיה בריא משהו רע שקרה השבוע: 2 סימולציות, כן כן! 2 סימולציות שלמות בשבוע אחד. |מצמידה-אקדח-לרקה-בום-| משהו מצחיק שקרה השבוע:כמעט נפלתי על איזה מישהי באוטובוס. זה היה יותר מביך בשבילי, אבל מצחיק בשביל אחרים. בשירות הלאומי הלכתי לכל מקום עם ה"שליף" שלי שבו רשום מה הולך לאן. שוב- די מביך בשבילי אבל מצחיק לאחרים. הם קוראים לזה "התורה " שלי. משהו כואב שקרה לי השבוע: נתקעתי עם הירך בפינה של השולחן במטבח. אבל זה לא משהו רציני. אני עוד חיה- PUN. סרט השבוע: אני עצמי ואיירין. סוף סוף ראיתי את זה מהתחלה ועד הסוף! סרט מצחיק. פרק בסדרה: סיימתי את העונה השניה של באפי. אני כועסת עליה עכשיו. כלבה. פרק בסקראבס: 520 נראה לי. פרק יפה. נרדמתי בעזרתו אתמול חחחח. שיר השבוע: NIckelback - far away תמונת השבוע: משהו מעניין: זה נכון שהוא הוציא לעצמו ת'עין עם כפית באמצע הופעה?
 

creepy creep

New member
NIckelback - Far Away ../images/Emo99.gif

בהצלחה בשירות הלאומי!
מה את עושה בדיוק? עקפת אותי בבאפי
. אני רק בפרק השביעי... שבוע טוב מתוקה!
 

hodown

New member
הנני...

עוזרת אחות בקופ"ח העונה משתפרת עם הזמן. אבל מממממממממממממששששששש משתפרת. אני אישית כבר הספקתי לבכות. חחחח גם לך שבוע טוב :)
 

Roncha87

New member
מזל טוב על השירות לאומי! סוף סוף!

מזל שהם הבינו שאין לך שום מחלה מדבקת [חוץ מכמה דברים נפשיים] ושאת יכולה להכנס כבר עם החיסונים האלה.
חחחחחח הרגת אותי עם השליף שלך.. מלכת על
סופש נעים יקירתי
 

hodown

New member
האם את רומזת שאני משוגעת??????????????

כי יכול להיות שאת צודקת...
 

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאני צודקת.. [אמאלה! אני אגור ממש קרוב אלייך!! אההההההההה]
 

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוציא את העין?!../images/Emo12.gif

זה מזכיר לי את האפי טריי פרינדס
בכל מקרה, אני יודעת שהוא הוציא לעצמו כמה צלעות כדי שהוא יוכל למצוץ לעצמו
 

hodown

New member
ווואו, TALK ABOUT CRAZY PEOPLE....

נכון!! האפי טרי פרינדז חחח קניתי לאחותי את החולצה הזאת ליום ההולדת. זאת עם העין היוצאת ואז היא כזה נתנית באחרוה של החולצה חחחח
ענק!!!
 

TheLost

New member
אאני

משהו טוב שקרה השבוע: משהו שמיכל וחן יודעים
אבל זה סוד מכל השאר חיחיחיי. משהו רע שקרה השבוע: התחיל ביצפר דה Oo משהו מצחיק שקרה השבוע: קוראים לי ג'וני. אז בביצפר משום מה רשמו אותי בתור גוני. אז כל המורות שלא הכירו אותי קראו לי גוני, ואז כשאמרתי לאחת ג'וני והיא לא הבינה והיא עושה כזה "דוני?" אז אמרתי לה ג'וני! כמו ג'וני דפ ומאז כולם קוראים לי בביצפר ג'וני דפ
משהו כואב שקרה לי השבוע: אח שלי הרביץ לי. אבל אתם צריכים לראות אותו... חה חההחההההה
סרט השבוע: לא ראיתי אבל תראו את Texas Chainsaw Massacre 2003 פרק בסדרה: באפי 4.02. פרק ענק
פרק בסקראבס: My Road to Nowhere שיר השבוע: Life is Beautiful - Vega 4 אלוהים השיר הזה תקוע לי בראש כבר חודש!!!! תמונת השבוע: יודעים מה, אין לי כוח לתמונה
 

jess r

New member
קוראים לך ג'וני?

כלומר, ג'וני ג'וני? או שזה קיצור של משהו?
 

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: ה-מ-ס-י-ב-ה!!!!!!!!! אתמול הייתה המסיבת יומולדת 21 שלי שתיכננתי הרבה זמן ואף דחיתי בשבוע. היה הכי כיף בעולם. היה פשוט מדהים, אחת המסיבות כי טובות שעשיתי. באו המון אנשים חחח! היו בערך 30 אנשים, אויל קצת פחות, ובאו איזה 11 אנשים מהצבא שזה היה ממש מדהים בגלל שזה כאילו לא החברים הכי טובים שלי והרבה מאד מהם הגיעו מרחוק אז זה ממש ריגש אותי. היה מספיק אוכל ומספיק שתייה, למרות שמ-5 שישיות בירה נשאר רק בקבוק אחד חחח!
השתכרתי ממש ואפילו רקדנו קצת שזה היה ממש כיף. קנו לי מתנות ממש יפות. אחת החברות שלי קנתה לי את הפסקול של Garden State אייייי! צרבתי לעצמי אותו לפני הרבה זמן כי לא מצאתי אותו בשום מקום, אבל פתאום התחילו למכור אותו בתו השמיני והייתי בשוק מזה! בכל מקרה זו הייתה אחת המתנות הכי שוות למרות שיש לי אותו, כי אני משמ שמחה שיש לי אותו מקורי עכשיו. קניתי פלאפון חדש השבוע!
הוא ממש מגניב ומלא בשטויות שלא צריך אלב הם כפיות ומגניבות חחח. יש ל מצלמה ממש טובה, mp3 והכי מאגניב - פוקר חחח! זה ממש כיף שהצלצול שלי הוא סוף סוף שיר אמיתי ולא איזה צלצול כזה של פלאפונים ישנים יותר והצלצול שלי הוא Dreaming of You של The Coral מסקראבס חחח. משהו רע שקרה השבוע: מה שקרה עם סוריה.
אני עושה את הבקרים של החג ואין אוטבוסים עד יום שבת בערב אז אני מקווה שיהיה לי איך לחזור.
אני כנראה אצטרך לקחת מונית שירות ולבזבז כסף על הצבא המזדיין הזה... עשיתי ואמרתי הרבה שטויות במסיבה שאני מתחרטת עליהן עכשיו. מתישהו בערב נפלית או קיבלתי מכה וממש פגעתי בקרסול שלי. עכשיו הוא מ-מ-ש כואב ומ-מ-ש נפוח.
משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי חשבה שאחד המפקחים שלי שבא למסיבה הוא דרוזי בגלל שאנחנו קוראים לו בשם משפחה שלו כל הזמן חחח. אז כל המסיבה קראנו לו דרוזי. היו עוד הרבה דבירם מצחיקים במסיבה אבל נאי לא ממש זוכרת חחח. משהו כואב שקרה לי השבוע: הקרסול! איייייי! סרט השבוע: המלך האחרון של סקטולנד - סרט פשוט מעולה. פרק בסדרה: האוס, האוס, האוס, האוס, האוס! סדרה מעולה. ראיתי איזה פרק או שניים מהעונה הראשונה. אני לא יכולה איתה, היא פשוט גאונית ויו לורי כל-כך סקסי.
פרק בסקראבס: אתמול בבוקר לא הצלחתי להמשיך לשיון כי התרגשתי מהמסיבה חחח! אז ככה על הבוקר ראיתי פרק של סקראבס, את His Story 2 מהעונה השלישית, וזה ממש עשה לי את היום. איזה פרק מעולה. שיר השבוע: The Cribs – I'm A Realist The Cribs – Fairer Sex The Cribs הם בנתיים ממה ששמעתי ממש להקה טובה. Coepland - Eat, Sleep, repeat Leonard Cohen - Hallelujah Leonard Cohen owns my soul. Brandi Carlile – The Story תמונת השבוע: מרימים לי כוסית במסיבה שלי.
טוב אני חייבת ללכת לצבא, אני סוגרת שבת. ביי!
 

mikmik000

New member
יו לורי ../images/Emo99.gif

ואאוץ', הקרסול נשמע לי יותר כואב מלשבור את הזרת :X תרגישי טוב 3>
 

jess r

New member
אחלה תמונה! ../images/Emo13.gif

אתם פשוט אסון מהלך כולכם, שוברים או פוצעים איברים על ימין ועל שמאל
והצבא הזה... ברר... אבל בסופו של דבר הכל יהיה בסדר
 

Roncha87

New member
הו! נשמע מעולה המסיבה!!

באמת שרציתי לבוא אבל שכחתי לגמרי מזה
לא נורא בפעם הבאה!
אני שמחה שהיה לך כיף במסיבה! תתחדשי על הפסקול ועל כל המתנות המגניבות שקיבלת! אומנם זה כבר לא רלוונטי אבל- שתהיה שבת קלה ומהירה. שבוע טוב יקירתי
 

alkai

New member
שבת שלום.

משהו טוב שקרה השבוע: - כל מיני חברים קפצו לביקורי התנחלות השבוע, צחוקים. - יס מקס. אחלה דבר. משהו רע שקרה השבוע: שטפתי את הבית ובישלתי. מה לעזאזל עובר עליי? יותר מידי זמן פנוי. משהו מצחיק שקרה השבוע: אבא שלי הסתכל בעיתון ואמר: "יש תערוכת כלבים ביום שבת." אני: "בוא נלך וניקח גם את ספיר" אחותי ספיר, כולה מבסוטה: "יאללה, אני באה" אני:"טוב, אבל תנבחי. שיהיה אמין." (אנחנו לא באמת נלך למי שתוהה, מה לנו ולתערוכות) משהו כואב שקרה לי השבוע: יעל, מה את ממציאה דברים חדשים? לא באתי מוכן. סרט השבוע: "שמור עליי". עם אדם סנדלר, סרט דרמה נחמד. פרק בסדרה: הסופרנוס - עונה 2. וגם "קרציה" ביס. הומור מטומטם כמו שאני אוהב. פרק בסקראבס: 603. אחד הפרקים המצחיקים בעונה. הצעקה של אליוט
שירי השבוע: Nevermind The Phone Calls - Earlimart Photograph - Ringo Starr Thing About You - Roxette קצת שחורה, מה שאני משתדל לא לשים בד"כ כי אף אחד לא אוהב: Eastwood - Shorty Got Her Eyes On Me E.P. feat Just G -808 Miami - K'Jon I Wanna Go - G-Unit Mistah F.A.B. feat J-Nash - Life On Track 40 Glocc feat Sam Scarfo - Where Them Hammers At תמונת השבוע:
 

Roncha87

New member
יס מקס../images/Emo47.gif שליטה!!

איזה כיף זה נכון?! לא צריך לדאוג שתגיע בזמן לראות משהו, ותמיד יש מה לראות. אחח החיים הטובים
הרגת אותי עם הקטע של התערוכה!! חחח אתה נשמע כמו אח שלי עם הבדיחות האלה!
 
למעלה