קבלת שבת

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם. הגיע הזמן שגם אני יענה על זה... משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת!!!
היה ממש כיף! יום לפני ביליתי כל היום עם המשפחה הקרובה והבני דודים וגם היינו אצל סבתא. ביום עצמו אכלנו ארוחת בוקר משפחתית בבית קפה שאני ממש אוהבת וקיבלנו הנחה בגלל היומולדת. כל היו לא עשיתי הרבה, ראיתי חלק מסרט שהמשכתי אותו כמה ימים אחרי. בערב חברה שלי שעובדת בדומינוס פיצה הזמינה לי פיצה+סלט+שני סופלה שוקולד הביתה מתנה!!! השליח שר לי "היום יומולדת" חחחחחחחח! אחרי זה חברות שלי באו אלי ואכלו פיצה ואז יצאנו לעיר. ישבנו בפאב חברה שלי הביאה לי מתנות מגניבות וקיבלנו שתייה חינם ואחרי זה ישבנו בעוד פאב ושתיתי עוד קצת והייתי שיכורה בטוב טעם. אמרתי שטויות והיה מצחיק חחח! אבל חברות שלי רצו לחזור מוקדם וזה היה די מבאס.
אמא קנתה לי במתנה את העונה החמישית של סקראבס! כלומר אני הזמנתי אותה, אבל היא אמרה לי כי כשהתחיל היומולדת "לכי למחשב ותזמיני את העונה." חחח, איזו חמודה! אתמול הלכנו לחברה, השתכרנו שם ואז הלכנו למסיבה. היה נחמד, אבל בעיקר היה כיף בבית שלה ופחות במסיבה. קניתי פלאפון חדש ומאגניב! משהו רע שקרה השבוע: מישומה לא היה לי כוח לרקוד במסיבה וזה עיצבן אותי ממש! השמנתי קצת.
שבגלל חברות שלי חזרנו מוקדם ביומולדת.
משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו נחמד שאמרו לי השבוע: חברה טובה שלי מהצבא כתבה לי ברכת יומולדת ארוכה ו-מ-מ-ש יפה! היא הייתה ממש מרגשת. אחד הדברים הכי יפים שהיא כתבה זה שמכל האנשים בצבא אני מהיחידים שהיא רוצה לשמור איתם על קשר אחרי השחרור. סרט השבוע:ברזיל - זה סרט שמבוסס על "1984". הוא גם קומדיה אבל גם עצוב ודרמטי. הוא היה ארוך מידי ולא ממש התרכזתי בו. הוא היה מוזר לאללה אבל בסופו של דבר נראה לי שזה היה סרט ממש טוב וחזק. המשחק גם היה טוב. Reign on Me - זה סרט שחיכיתי לראות אותו המון זמן! היום ראיתי אותו בוידאון וממש התלהבתי ולקחתי וראיתי עם חברות. קראתי עליו קצת ביקורות לא טובות וחשבתי שהוא לא יהיה משהו, ולצערי הוא באמת לא היה כל-כך טוב. הוא היה די טוב ונחמד. אדם סנדלר משחק שם בתפקיד דרמטי והוא ממש לא טוב בזה. פרק בסדרה: לא זוכרת כרגע אם ראיתי... פרק בסקראבס: גם אל נראה לי שראיתי. שיר השבוע: The Boo Radleys - Wake Up Boo! זה שיר ענק שאני וחברה ששלי שמענו פעם ב-Pull and Bear וניסנו למצוא של מיהו מאז ולקח לנו המון בזמן. אבל בסוף ביררתי של מיהו והיום מישהו נתן לי לינק אליו! Copeland - Eat, Drink, Sleep הרבה הרבה לאונרד כהן. תמונת השבוע:

jess r

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

מה זה לעזאזל Pull and Bear? אני משוכנעת שזו לא פעם ראשונה שמישהו כותב פה משהו על המקום הזה. מה כל כך נהדר בו?

r love gerard

New member
אממ...Pull and Bear זו רשת בגדים....

והיא ממש טובה לדעתי. יש שם בגדים שאפילו אני כ"פריקית" ממש אוהבת...אבל פרי סטייל כפר סבא שולטים
+

steelwater

New member
חחח!

פול אנד בר זו פשוט חנות עם בגדים ממש יפים. אני אל מותגית או משהו, אבל אני כל הזמן מוצאת שם דברים ממש יפים ללבוש וכמעט כל הבגדים שלי משם חחח.

steelwater

New member
את ג'רוזלמית, לא?

יש בקניון סניף ואני לא יודעת אם בעוד מקום. אבל גם בעזריאלי ולאורך הארץ יש. המקור זה מספרד ואחותי אמרה לי השבוע שיש חנות ממש ליד הבית שלי והשתגעתי ממנה חחח!

jess r

New member
אכן ירושלמית

אף פעם לא שמתי לב. יש לי מנגנון מיוחד שמסנן חנויות בגדים בכניסה לקניונים ומרכזים מסחריים, אבל אם אתם כל כך משבחים את המקום אני אציץ לשם פעם הבאה שאגיע לקניון.

Roncha87

New member
מזל טוב שוב יעל יקירתי בפעם המיליון ../images/Emo13.gif

הווווווווו פול אנד בר אהובתי! איך יכול להיות שיש אנשים שלא מכירים את החנות הזאת?! אה? "הייתי שיכורה בטוב טעם" חחחחחח קרעת אותי! ובסוף לא יצא לנו להשתכר באמת!
תתחדשי על הפלאפון! סוף סוף פלאפון נורמלי וחדיש חחחח לא שהיה משהו לא בסדר בפלאפון שלך הוא פשוט היה ישן. וכמובן כמובן תתחדשי על העונה החדשה!
ובקשר לזה שהשמנת קצת- דונט וורי בי האפי. הכל חוזר חביבי כמו שאומרים אצלנו חחח יהיה בסדר.. שבוע טוב חמודה

steelwater

New member
אהבתי ת'פלאפון שלי!

הוא הי כל-כך פשוט וסבבה ועבד מעולה. רק היה חסר מצלמה וזה גם לא היה כזה חשוב. הייתה רק בעיה די מהתחלה שהאינטרנט הפסיק לעבוד אז הורדתי פעם אחת תמונה וצלצול ומאז לא הצלחית להוריד שוב! וזה שיגע אותי כי כבר רציתי להחליף את הצלצול כי הוא מזכיר לי ת'צבא חחח. בכל מקרה, בזמן האחרון הוא ממש התחיל לההרס ולהשתגע אחרי שהוא החזיק מעמד יפה איזה שנתיים. לצערי אבל הלפאפון החדש היה די יקר, ורגיל אני מתחרטת על זה. אני מתנחמת בזה ש-Dreaming of You של The Coral הוא הצלצול שלי חחח! השמנתי קצת, וירדתי קצת, ובתקווה זה ימשיך ככה. אני כבר לא יכולה להמשיך אם הדיאטה הזאת בצא! זה משגע אותי. אני רוצה כבר להשתחרר ולתפוס את עצמי ביידים ולאכול ולהתעמל באופן מסודר.

למעלה