סופשבוע רגוע ../images/Emo42.gif
משהו טוב שקרה השבוע: ווליום כינרת, היה מגניב לראום איך הם עושים את השידור החי של כוכב נולד,עם כל ההכנות והפרומטר שנתקע לצביקה הדר והוא התבלבל כל הזמן. וכמובן לשמוע אותם שרים, היה נחמד סה"כ. זה סופי- נרשמתי למכללת עמק יזרעאל ללימודי תקשורת!
משהו רע שקרה השבוע: ווליום כינרת!! עזריאלי עם אוהלים כמו שפירטתי לאנשים. כמה קטינים, כמה חום, כמה ג'יפה, כמה לכלוך על הכינרת היפה שלי! מסקנה- לא ללכת לאירועים האלה יותר. משהו מצחיק שקרה השבוע: כשעמדנו ליד הגדרות של המופע של כוכב נולד חברה שלי הכירה את השוטרים כי אמא שלה שוטרת. אני הייתי כל כך צמאה, הייתי מסוגלת לשתות את הכינרת בשלוק אחד, אז היא ביקשה מהם שיביאו לנו מים, הוא הביא לנו מים קרים קרים, היא נתנה לי את הבקבוק, הסתובבה ואחרי 2 שניות לערך סיימתי אותו. אותי זה מאוד שיעשע, אותה לא כל כך
משהו נחמד שאמרו לי השבוע: חברה אמרה לי משהו ממש מגניב עליי. אני לא יכולה לכתוב אותו כאן
סרט השבוע: לא ראיתי פרק בסדרה: האנטומייה של גריי פרק סיום העונה,
איזה פרק מדהים! ואו! פרק בסקראבס: 602 אין ספק בכלל. נפלתי מצחוק
שיר השבוע: Copeland- I'm a sucker for a kind word Dashboard confessional- currents Plain White T's - Hey There Delilah
מוש בן ארי- סוף כל יום יהודית רביץ- כשתבוא אהבה תמונת השבוע: כן, כן, שוב שקיעה. שקיעה על הכינרת וזה באמת קסם על ים כינרת. אהובתי
איציק, הבטחתי ואקיים- צפה ג'יגלי בול. שבת שלום חמודים,
תהנו