סופשבוע../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif [זהירות! חפירה רצינית!]
משהו טוב שקרה השבוע: ואו, איזה שבוע! כל יום היה משהו מיוחד, נתחיל מזה שהייתי אצל יעל בשבת וראשון כמו שהבנתם והיה לי ממש ממש כיף! אחלה עיר ירושלים, עשינו צחוקים פאבים ושטויות, ויש לה את הארנב הכי חמוד בארץ, כמעט חטפתי אותו
ג'ז!. ביום שני נסעתי להסתפר ולעשות גוונים ויצא לי ממש יפה [ככה אני לפחות חושבת], פעם ראשונה שאני עושה גוונים. ביום שלישי הייתה לי יומולדת והיה לי כל כך כיף, היינו בארוחת בוקר הכי טעימה, בערב אכלנו בפאב שאח שלי עובד בו וקיבלתי זיקוקים ואחרי זה הלכנו לשתות איזה דרינק אני וחברים שלי, קיבלתי מערכת סטריאו ואת הדיסק של דנה עדיני
. ביום רביעי הייתי בכרמיאל אצל חברה שלי וקניתי חולצה בפול אנד בר נשארתי לישון אצלה בספונטניות רבה וביום חמישי נסענו לעיר הגדולה והלוהטת בלאכס
[למרות החום, היה מעולה!] בערב נסענו שוב לפאב וקיבלתי מלאנטלה מתנות מחברים, עוגיות של המומינים מנורווגיה, בובה של אורסולה מבת הים הקטנה גם משם, שתי חולצות יפות ואת הדיסק של היהודים!!! היה כיף אדיר! ועכשיו אני פה חופרת לכם את הנשמה
משהו רע שקרה השבוע: נכנסה בי אבן עצומה דרך השמשה של האוטו. הכל בסדר טפו טפו טפו אבל יכל להגמר הרבה הרבה יותר גרוע
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מחר כל המשפחה באה לבית של אבא שלי לארוחת צהריים ליומולדת
וכמובן סלקום ווליום [אם יהיה לי עם מי ללכת בסוף
]
משהו מצחיק שקרה השבוע: אז אחרי שיעל סיפרה לכם על הקטע עם הצ'יפס, באותו פאב ישבנו ודיברנו על סקראבס ועל כל מיני קטעים מצחיקים ופתאום התחיל איזה שיר ויעל נכנסה להיסטריה, אני לא הבנתי מה קרה ונקרעתי מצחוק רק מהתגובה שלה ואז היא אומרת לי "מה, את לא מזהה?", אז התחילו לשיר וזה היה Toto- Africa!!! מה הסיכויים?!
חחח זה היה גדול!
מעשה טוב שעשיתי השבוע:קניתי משני ילדים ברחוב של יעל בובה של ד"ר סוס ב-2 ש"ח והם אמרו שהכסף הולך לעניים, גם יעל קנתה משהו. אווווו
סרט השבוע:המפ, לא ראיתי סרטים, הייתי עסוקה בסרטים שלי
פרק בסדרה:עקרות בית נואשות פרק הסיום, אוף, מה אני אעשה עכשיו עד שתתחיל העונה החדשה?!
פרק בסקראבס:מלאנטלה! אבל עכשיו ראיתי שוב את 122, עצוב והכי יפה בעולם.
שיר השבוע:Howie Day- colide
תמונת השבוע:היו כל כך הרבה אירועים השבוע כך שאני לא יודעת מה לשים ומאיפה, אז החלטתי ללכת על האירוע המרכזי- היומולדת! חברה שלי ואני בפאב. מתנצלת על החפירה
, שיהיה לכם שבת שלום, סופש נעים ובחיאת, שמרו על עצמכם