קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משהו מצחיק שקרה השבוע: מעשה טוב שעשיתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: רון הייתה אצלי שבת-ראשון והיה ממש כיף!
מטורפת לך על התחת!
אמא חזרה מחו"ל! ייי! אתמול יצאנו והיה סלסה ברחוב ורקדנו והיה ממש כיף. מישהו שאני לא אוהבת בצבא ואני חושבת שהוא חלק מהסיבות שלא נהייתי אחמ"שית, אמר לי משהו יפה השבוע. בין השאר הוא אמר שהוא פשוט המליץ על מישהי אחר ולא שהוא אמר להם לא לשים אותי, ושעכשיו הוא די מתחרט על זה. קניתי הרבה בגדים חדשים ויפים, ואפילו שמלה חחח! משהו רע שקרה השבוע: צבא חחח. שיגמר כבר.
קיבלתי אתמול אזהרה כי עברתי באדום, אררר! למרות שהוא בדיוק התחלף ואני כמעט אף פעם לא עושה את זה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: היומהולדת שלי חחח!
ביום שני יש הופעה של missFlag שאני נכנסת חינם בגלל היומהולדת.
וביום חמישי מסיבה! אני עושה מסיבה אצלי בבית. What comes before Part B? Part A!!! משהו מצחיק שקרה השבוע: אני ורון ישבנו בפאב שתינו ואכלנו לתומנו המבורגרים. היא מת ואני צמחוני. נעמדו לידנו בחור ובחורה. הם דיברו והסתכלו והצביעו לנו על האוכל ותפאום הבחור לקח לי צ'יפס מהמצלחת בלי להגיד ולשאול כלום חחח! הבחורה התנצלה ואז אמרתי לה שהיא גם יכולה לקחת וגם היא לקחה. זה היה אחד הדברים המצחיקים. מעשה טוב שעשיתי השבוע: אתמול נפל לאיזה אישה עם תינוק ביד הפלאפון אז הרמתי לה חחח. הצבא מוחק לי את הזיכרון אז אני לא ממש זוכרת כרגע עוד דברים... סרט השבוע: Garden State -
ראיתי אותו שוב, בפע המיליון, עם רון, עד שהיא הלכה לקראת הסוף. אני עדיין כל-כך אוהבת אותו והוא אחד הסרטים הכי טובים בעולם! פרק בסדרה: House שליטה. איזה פרק שיש מישהי שלא מרגישה כאב והם מנסים לברר למה. אבודים! הו... אני באיזה פרק 13 בעונה השנייה ואימלה! הטירוף חחח1 לא ימאן מה שקורה שם. אני ממש במתח. פרק בסקראבס: כל-כך הרבה חחח! אני ורון עשינו מרתון עצבני. איזה 3-4 פרקים בלילה ועוד איזה 3-4 פרקים ביום אחרי. ראינו פרקים מהעונה החמישית ואני לא יכולה להחליט מה היה הכי פרק השבוע. שיר השבוע: U2 - שתמיד שם בשבילי שאני צריכה אותם. Hedwig and the Angry Inch - Origin of Love Coepland - Eat, Sleep, Repeat. סו, סוף הורדתי דיסק שלהם והוא ממש טוב. זה גם שם הדיסק. Brandi Carlile - Follow. ותודה לחן שהביאני עד הלום. הקשבתי בימים האחרונים לבערך כל הדיסקים של Lifehouse ברתף. הו, זו אחת הלהקות הכי טובות בעולם. Gavin DeGraw – Follow Through Gavin DeGraw – Overrated Journey – Don`t Stop Believin` תמונת השבוע: אני בשמלה חחח!

Roncha87

New member
../images/Emo99.gif

חחחח הקטע עם הצ'יפס היה ענק!! איך הוא התכופף לצלחת שלך ופשוט לקח צ'יפס
יעל, תהיי גאה בי, קניתי ביום רביעי חולצה בפול אנד בר!
יפה כמובן
אם איציק יסכים אני אעלה תמונות מהביקור שלי אצלך. איזה שמלה יפה!! תתחדשי
אני חושבת שהפרק שהכי צחקנו ממנו היה My day at the races לא?

steelwater

New member
יכול להיות חחח!

האמת שאת My day at the races זכרתי הכי טוב בניגוד לפרקים אחרים שזכרתי פחות טוב והיו בדיחות שלא ממש זכרתי מהן ואז ממש התפקעתי מצחוק. כן, שכחתי, זו השמלה שראיתי איתך! בסוף קניתי אותה! מזל טוב על החולצה בפול אנד באר. איך היא נראית?

Roncha87

New member
יש! אני שמחה שקנית אותה בסוף!

היא הייתה ממש יפה עלייך! היא סגולה כזאת עם ציורים כתומים, מה זה חמודה! הייתי קצת בשוק שמשהו שם עלה עליי, הסתובבתי שם שעות רק הסתכלתי על הקפוצ'ונים לחורף, רק שיגיע כבר החורף שאני אוכל לקנות אותם!

steelwater

New member
נכון? גם אני ככה

אני מחכה כבר לקנות שם בגדים וקפוצ'נים מדהימים לחורף...

hodown

New member
אחלה תמונה ! ../images/Emo99.gif

נשמע שעשיתם כיף הא?? עיצה: תביאי למסיבה המון אפלטיניז!

jess r

New member
סלסה ברחוב?

למה היה סלסה ברחוב? יש המבורגר צמחוני?... במעשה הטוב של השבוע כשקראתי בפעם הראשונה לרגע חשבתי שנפל לאשה התינוק... ונסי את Chariot של Gavin DeGraw, זה גם שיר טוב שלו. תמונה מקסימה

steelwater

New member
חחחח!

אימלה, זה היה נורא! אני מכירה את chariot זה שיר ממש טוב. ידעת שאת הקליפ ביים זאק בראף ודולנד פויז'ן מופיע בו? כשהייתי בלוס אנג'לס אז הייתי בקהל של תוכנית של ראין סיקרטס, הצביקה פיק של Amricen Idol, וגאהין הופיע שם עם גירסא אקוסטית ושקטה על הפסנתר של I Don't Want to Be. לצערי אז לא ידעתי מי הוא ולא הכרתי את השיר ולמרות שהיום אני ממש אוהבת אותו. יש המבורגר צמחוני, ולדעתי זה די טעים. גם בסופ"ס הזה אכלתי הרבה המבורגרים צמחוניים. הם כנראה רצו לפרסם את המועדון שלהם אז הם הביאו מערכת ותופים והתחילו לרקוד סלסה. היה ממש מגניב.

Roncha87

New member
באמת?! זאק ביים את הקליפ?

עכשיו אני מחפשת ביוטיוב! זה שיר חמוד אבל לא הכי טוב שלו בתאכלס

steelwater

New member
כן

באמת לא מאלה שהכי אהבתי. אבל שיר חמוד. שימי לב לדונלד. הוא משחק ת'מנג'ר שלו.

jess r

New member
לא ידעתי

אף פעם לא ראיתי את הקליפ. אני אחפש אותו בהזדמנות
ריאן סיקרטס מעצבן בטירוף. ממה עשוי המבורגר צמחוני?... זה באמת נשמע מגניב. לא ידעתי שיש כל כך הרבה דברים נחמדים ברחובות ירושלים, אני צריכה לצאת יותר מהבית או משהו כזה

steelwater

New member
יש המון

דברים נחמדים ברחובות ירושלים. תבואי לבקר. הוא עשוי מטופו שעשוי מסויה.

creepy creep

New member
איזו חמודה!../images/Emo13.gif

שמלה יפה. אוו איזה שווה- הופעה חינם! יש לך קשרים טובים, אה?
מזל טוב
שיהיה שבוע מצוין!

Roncha87

New member
סופשבוע../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif [זהירות! חפירה רצינית!]

משהו טוב שקרה השבוע: ואו, איזה שבוע! כל יום היה משהו מיוחד, נתחיל מזה שהייתי אצל יעל בשבת וראשון כמו שהבנתם והיה לי ממש ממש כיף! אחלה עיר ירושלים, עשינו צחוקים פאבים ושטויות, ויש לה את הארנב הכי חמוד בארץ, כמעט חטפתי אותו
ג'ז!. ביום שני נסעתי להסתפר ולעשות גוונים ויצא לי ממש יפה [ככה אני לפחות חושבת], פעם ראשונה שאני עושה גוונים. ביום שלישי הייתה לי יומולדת והיה לי כל כך כיף, היינו בארוחת בוקר הכי טעימה, בערב אכלנו בפאב שאח שלי עובד בו וקיבלתי זיקוקים ואחרי זה הלכנו לשתות איזה דרינק אני וחברים שלי, קיבלתי מערכת סטריאו ואת הדיסק של דנה עדיני
. ביום רביעי הייתי בכרמיאל אצל חברה שלי וקניתי חולצה בפול אנד בר נשארתי לישון אצלה בספונטניות רבה וביום חמישי נסענו לעיר הגדולה והלוהטת בלאכס
[למרות החום, היה מעולה!] בערב נסענו שוב לפאב וקיבלתי מלאנטלה מתנות מחברים, עוגיות של המומינים מנורווגיה, בובה של אורסולה מבת הים הקטנה גם משם, שתי חולצות יפות ואת הדיסק של היהודים!!! היה כיף אדיר! ועכשיו אני פה חופרת לכם את הנשמה
משהו רע שקרה השבוע: נכנסה בי אבן עצומה דרך השמשה של האוטו. הכל בסדר טפו טפו טפו אבל יכל להגמר הרבה הרבה יותר גרוע
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מחר כל המשפחה באה לבית של אבא שלי לארוחת צהריים ליומולדת
וכמובן סלקום ווליום [אם יהיה לי עם מי ללכת בסוף
] משהו מצחיק שקרה השבוע: אז אחרי שיעל סיפרה לכם על הקטע עם הצ'יפס, באותו פאב ישבנו ודיברנו על סקראבס ועל כל מיני קטעים מצחיקים ופתאום התחיל איזה שיר ויעל נכנסה להיסטריה, אני לא הבנתי מה קרה ונקרעתי מצחוק רק מהתגובה שלה ואז היא אומרת לי "מה, את לא מזהה?", אז התחילו לשיר וזה היה Toto- Africa!!! מה הסיכויים?!
חחח זה היה גדול! מעשה טוב שעשיתי השבוע:קניתי משני ילדים ברחוב של יעל בובה של ד"ר סוס ב-2 ש"ח והם אמרו שהכסף הולך לעניים, גם יעל קנתה משהו. אווווו
סרט השבוע:המפ, לא ראיתי סרטים, הייתי עסוקה בסרטים שלי
פרק בסדרה:עקרות בית נואשות פרק הסיום, אוף, מה אני אעשה עכשיו עד שתתחיל העונה החדשה?!
פרק בסקראבס:מלאנטלה! אבל עכשיו ראיתי שוב את 122, עצוב והכי יפה בעולם. שיר השבוע:Howie Day- colide
תמונת השבוע:היו כל כך הרבה אירועים השבוע כך שאני לא יודעת מה לשים ומאיפה, אז החלטתי ללכת על האירוע המרכזי- היומולדת! חברה שלי ואני בפאב. מתנצלת על החפירה
, שיהיה לכם שבת שלום, סופש נעים ובחיאת, שמרו על עצמכם

hodown

New member
שוב, בפעם המיליון- מזל טוב :)

תתחדשי על הדיסקים. נשמע מגניב. רגע רגע, חשבתי את בטוח הולכת לווליום לא?
ד"ר סוס חחחחחחחחחח ענק

Roncha87

New member
תודה בובה../images/Emo13.gif

כן זה היה בטוח, עד שחברה שלי הודיעה לי שלא בטוח שהיא באה. אבל כנראה שיהיה לי עם מי לבוא. חיה תבואי גם! יהיה גדול!

steelwater

New member
חחח הרגת אותי מצחוק!

שכחתי מהילדים. זה באמת היה מעשה טוב. אבל את רואה, הצבא באמת מוחק לי ת'זיכרון, הא? השבוע נשמע ממש כיף! שמחה שהיה לך טוב.

למעלה