קבלת שבת

jess r

New member
סוף שבוע נעים ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: יצאנו לבאולינג והיה כיף, השתפרתי מאוד. אתמול קיבלתי אחלה תעודה (ממוצע 90 ו-3 מאיות) למרות שהיא חסרת משמעות והיום היתה לי מתכונת ב-03 ונראה לי שזה 100. פאדיחות אם זה בסוף לא. וחברים שלי חזרו מצרפת! איזה כיף. אנחנו יוצאים היום בערב וזה הסוף-שבוע האחרון לפני סיום הלימודים. יש התקדמות בעניין החו"ל, היום נדבר על זה קצת יותר ברצינות. ובכללי יש לי המון רעיונות נחמדים לקיץ. משהו רע שקרה לי השבוע: יום לפני מועד ב' באנגלית היה לי חום לא ישנתי טוב בלילה ולא הצלחתי לקום בזמן ל-F, אז הגעתי רק ל-G. דווקא F במועד א' לא הלך טוב, חרא חיבור וטעות אחת באנסין. אני אצטרך לגשת שוב בחורף שנה הבאה וזה מבאס כי רציתי לגמור עם זה ושמעתי שהיה קל. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: היה שבוע לא מצחיק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים ללמוד. ללכת לסוכנות נסיעות. להתחיל לארגן דברים לקיץ. סרט/ספר השבוע: "קשורות" - של האחים וושאבסקי ("מטריקס"). איזה סרט מגניב! באמת, פשוט אחלה סרט. פרק בסדרה אחרת: "המפץ" הגדול" היא חרא של סידרה. פשוט קקה. כל הבדיחות צפויות והדמויות הן... קריקטורות. יותר גרוע מסיטקום ממוצע. להתרחק כמו מאש. "דקסטר" - העונה השניה יותר טובה. "עמוק באדמה" - דקסטר משחק שם! והוא גיי! לא יודעת, היא מוערכת וכל זה, אז ראיתי פרק. נראה נחמד. השירים של השבוע: הזה עם הטירה.

Roncha87

New member
באולינג!!../images/Emo99.gif

אני דיי טובה. טוב, הכל יחסי חחח כל הכבוד לך על הציונים!!
איזה חו"ל מדובר? ממש טיול? מצטערת על אנגלית, לא נורא אם תעשי אותה בחורף, לפחות תתנחמי בזה שזאת לא בגרות שצריך ללמוד אליה, את פשוט באה ועושה אותה. איזה שיר עם הטירה? חחח שבוע טוב!

jess r

New member
לא ממש טיול

יוון-טורקיה כזה. עוד לא החלטנו בדיוק לאן. כן, זה כזה חרא מזל, אמצע הקיץ לחטוף חום דווקא יום לפני הבגרות. אבל באמת לא נורא. חשבתי על זה, וזה אומר שיהיה לי יום חופשי באותו היום שנה הבאה, אז זה נחמד
"עברתי רק כדי לראות", חידשו אותו לא מזמן. תודה
לרדת מ-5 יחידות ל-4 במתמטיקה זה ממש טוב לאגו. הכל נעשה פשוט.

Roncha87

New member
אההה נשמע נחמד דווקא

זה שיר ממש חמוד, כלומר, החידוש. עבודה עברית 2 בהחלט הביאו כמה יציאות. אבל יש שם או שירים ממש טובים או ממש גרועים ואין באמצע. חחחח זה נשמע כמו מתכון טוב לניפוח האגו
בסדר, מתמטיקה לא ממש מרשימה אותי חחחח

Ch3nf3l

New member
שריפת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: - שבוע עמוס במיוחד. לעומת חודש יוני שבקושי עבדנו, השבוע יצאתי בכל יום (מלבד יום ראשון שבו שמרתי). ביום שני היינו במחנה ישי ליד ירושלים (שהיה, נוראי), ביום שלישי בזיקים, ברביעי בחיל הים באשדוד ואתמול בשבי שומרון (כן, איזור שכם) בגדוד שמשון. - יה! 2 חברים טובים ברגילה! - חח אתמול והיום היה כיף. אני, אלמוג וטום הלכנו לישון אצל תומר (אתם לא צריכים להתייחס לשמות), שעובר דירה בקרוב, אז צבענו לו את הבית בלילה וגם שיחקנו קצת בפליסטיישן ופינינו רהיטים, והיום בבוקר הלכנו לבריכה... עד איזה 6 בערב. - אתמול בטעות, ננעלה החולצת ב' שלי בתוך בונקר, יחד עם החוגר והכומתה והקצינת לוגיסטיקה לא הייתה שם. ובמקרה, היו שם 2 אנשים אחרים שפתחו מחסן ליד ובצרור מפתחות שלהם היה גם מפתח לבונקר. משהו רע שקרה לי השבוע: - הפלאפון שלי נהרס, הציג מסך לבן והסתדר רק כאשר הוצאתי את הבטריה וה-SIM והכנסתי חזרה, לקחתי לתיקון באורנג' וקיבלתי את המכשיר חזרה בחמישי, רק כדי לגלות שלא תיקנו בו שום דבר, והוא עושה את התקלה שוב, ולא בדיוק חוזר לחיים. הלכתי היום, אמרו שאני אלך להחליף מכשיר במוצ"ש. חסר להם שלא. - אני שרוףףףף אההההההההההההההההה משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - צביעת הבית אתמול והיום בבריכה. אדיר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - הטיול, ולסגור שבת (יאי) סרט/ספר השבוע: - סיימתי את "סמל ראשון מוסטפא רבינוביץ'", אמנם פחות טוב ממה שחשבתי, אבל ספר טוב. אבל נגמר מהר. פרק בסדרה אחרת: - רק את ווידס, 4.04 השירים של השבוע: Weezer - Pork & Beans בגלל הקליפ Shearwater - Rooks Amiina - Rugla מקסים Gorky's Zygotic Mynci - Happiness Johnny Foreigner - Lea Loom Johnny Foreigner - Eyes Wide Terrified Phosphorescent - Wolves Stellastarr* - Lost In Time Stellastarr* - On My Own The Stills - In The Beggining Velveteen - 3 Kids Home אם אתם רוצים להקה שנשמעת בדיוק, אבל בדיוק, כמו דת' קאב... זה הם. ותמונה, הייתי מביא, אם הפלאפון היה מתפקד.

alkai

New member
סופ"ש...

משהו טוב שקרה לי השבוע: לא משהו מיוחד. סיימתי את ה-GTA. ואני מקפיד לרוץ פעם ביומיים כדי להכנס לכושר, וגם לאכול כדי לא להיעלם. משהו רע שקרה לי השבוע: החום. למלא שאלון סיווג בטחוני.(בחום!) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: נתתי לאחותי הקטנה כמה דקות ב-GTA ונחשף הצד האפל שלה. היא כולה דורסת מלא אנשים, וצועקת: "תמות! תמות!". בקיצור, כשהיא תקבל רישיון, כולכם תשמעו על זה בחדשות. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: יצא לי במקרה לראות "50 דייטים ראשונים" של אדם סנדלר ב-yes. איזה סרט מצחיק, וגם קצת עצוב. אה, ושבוע שעבר ראיתי "אל תתעסקו עם הזוהאן", איזה חזק יא אללה. פרק בסקראבס: יצא לי לראות שוב פרק מעונה 7. פרק בסדרה אחרת: הסופרנוס - עונה 4. באמת הסדרה הכי טובה שהייתה אי פעם, ואני לא נוטה להיסחף עם דעת הרוב בד"כ. השירים של השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
../images/Emo6.gifתמונה מעולה!

והיא באמת מלחיצה חחח לאן נעלמת? הייתי בהחלט חסר פה אני חייבת לומר. תבוא למפגשסרט ברביעי טוב? חסר לך שלא! נקנה לך טעמי לפני הסרט
50 דייטים ראשונים ממש חמוד, האמת גם רעיון מקורי. אהבתי שהסוף הוא לא שהיא פתאום נזכרת, שהם פשוט חיים עם זה בצורה הכי טובה, זה ריאלי סה"כ. (חוץ מהעובדה שהם חיים על ספינה בקוטב הצפוני או משהו חח)

TheLost

New member
סוף שבוע רגוע... ../images/Emo11.gif

...בגלגל"צ... רגוע
משהו טוב שקרה לי השבוע: נגמר ביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 יששששששששששששששששששששששששששששששש.
חוץ מזה גם קניתי פרימיום
משהו רע שקרה לי השבוע: נממ. לא יודע. (זאת אומרת יודע ולא רוצה להגיד...
) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: לא לא לא היה מצחיק מאוד. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: החופש מתחיל רשמית
חבל שיש כמה דברים מבאסים בשבועיים הקרובים שימנעו ממני להינות, אבל אח"כ - יאי.
סרט/ספר השבוע: לא היה זמן. פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: גוסיפ גירל 1.04, הסדרה הזאת במפתיע כיפית לי מאוד
! וגם האוס 1.17 היה ענק אבל זה מעצבן שכולם שם חיים בסוף... לא ריאליסטי פשוט
השירים של השבוע: Young Folks של X Bjorn and John (האיקס זה השם הפרטי של האושייה אבל שכחתי מהו אז... איקס!) וגם strawberry fields של הביטלס [אבל בביצוע של ATU] תמונת השבוע: פעם אחרונה וזהו באדיבות חן

Roncha87

New member
חח התכוונתי במפחידה ל-מדאיגה

לך תבין את הראש המוזר שלי

Jagged chaos

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: - באתי לבסיס ביום שלישי, חזרתי בשישי. -אף אחד מהחבר'ה לא יצא השבוע, בדרך כלל זה משהו רע- אבל ככה היה לי 48 שעות שקטות וטובות. משהו רע שקרה לי השבוע: -פספסתי שיחת מג"ד -חזרתי בשישי ולא בחמישי... משהו מצחיק שקרה לי השבוע: -אני מרשה לעצמי למצוא את זה "משעשע" ולספר את זה רק בגלל שבסקראבס באזכרה של אחד החולים, JD זיין את אישתו של החולה- ואתם צחקתם. בכל מקרה, יום חמישי הייתה אזכרה לאחד החללים בגדוד. ראש העיר של רחובות עלה לנאום- אני לא יודע מה מצחיק- אבל הוא הוציא את עצמו אדיוט שהוא דיבר על איך העיר התפתחה והתקדמה- ופספס את הרעיון שלדבר על הנפטר.... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: -שיחת מ"גד -בדיקות סמים.
יש שמועות שיהיו השבוע בדיקות בכל הגדודים בצה"ל... פרק בסקראבס: את הפרקים של סקראבס אני רואה בשבת בלילה פרק בסדרה אחרת: השירים של השבוע: הורם גאון- אולי על שפת הים Dr.Dre feat Eminem- guilty conscience Dr.Dre feat Eminem - forget about Dre Temple of the dog- wooden jesus Incubus- drive (לייב) mother love bone- stargazer Bran van 3000- rainshine Soundgarden- rasty cage אסף אבידן והמוג'וס- weak Alice in chains- shame in you PJ Harvey- a place called home תמונת השבוע:

Roncha87

New member
Incubus- drive שיר טוב ממש

הוא דיי נוסטלגי בשבילי, מזכיר לי דברים נשכחים
אוי זה כל כך דפוק מה שסיפרת על ראש העיר.. זה תמיד מעצבן אותי שבדברים כאלה, אנשי פוליטיקה למיניהם נוטים לשבח את פועליהם ולדבר על דברים שכל כך לא נאותים למצב.. תגיד, סתם שאלה, כמה נשאר לך בצבא?

Jagged chaos

New member
עוד שנה וחצי לכל היותר...

ה-2.2.2010 (עשור הבא לעזעזל) בנתיים הוא התאריך שאני איהיה אזרח (ואעשן בנגים במזרח....חרוז, תפוז בלה בלה בלה).... אבל בטוח יורידו לי כמה ימים מהדפוק העצבני הזה.... 74 ימים על חאוו'ה בצהל...

למעלה