קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבת שלום../images/Emo15.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתי בים
, ואם לא היו שם הרבה מדוזות שעקצו את אחותי, את בת דודה שלי ואותי, זה היה מושלם. פגשתי במקרה חבר ילדות שלא ראיתי בערך חמש שנים, וכנראה שאנחנו לא באמת משתנים עם הזמן. יום הולדת לחברה, בים
. משהו רע שקרה לי השבוע: להשוות מחירים של קורסי פסיכומטרי זה מעצבן ומאוד מתיש. (בלי לדבר אפילו על המחירים של חלק מהקורסים) -הייתי אמורה ללכת לביה"ס ב8 בשביל תגבור במתמטיקה, והשעון המעורר לא היה מספיק מעורר. -מישהו צריך להתקשר לחברת אגד ולתת להם בראש. בזמן האחרון האוטובוסים שלהם, שהיו מגיעים כל 10 דקות, באים אחת לחצי שעה, או אפילו 40 דקות. כלבים בני כלבים. ואנשים מסכנים צריכים לחכות שתחנה ולסבול מילדה קטנה שחושבת שזה מצחיק להתסובב מסביב לתחנה בריצה וצחוק ולהציק לאנשים. ובסוף אין ברירה אלא לקחת מונית מושחתת. איום ונורא. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: זה מרושע, אבל היה מאוד משעשע לראות את אחותי קופצת על רגל אחת וצורחת בהיסטריה שעקצה אותה מדוזה. אחרי שהיא כמעט בכתה זה הפסיק להיות מצחיק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מועד ב' מתמטיקה- שזה סוף סוף יהיה מאחוריי, מפגשסרט
, שיעור נסיון לפסיכומטרי.. סרט/ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד- אין לי מילים פשוט. ג'ונתן ספרן פויר הוא גאון! סיימתי את הספר והתחלתי לקרוא אותו שוב מהתחלה. פרק בסדרה אחרת: באפי- 305, ובעיקר 306
השירים של השבוע: ארז לב ארי - אנה אפנה Jewel - Bizzare Love Triangle The Wallflowers - I started a joke - נכון לעכשיו זאת הגרסה האהובה עליי. אתי אנקרי - רואה לך בעיניים
יהודית רביץ - געגוע שיהיה שבוע טוב, וכמה שפחות חם

Roncha87

New member
חחח קיבלתי דיווח על מדוזות גדולות במיוחד

לטענתי זה בגלל כל הכימיקלים שמוזרמים לים. מוטציות
אבל כיף לך! היית בים! אני גם רוצה! אז סגרנו על יום רביעי למפגשסרט? יהיה מעולה! ואי "קרוב להפליא ורועש להחריד"- נהדר נהדר נהדר. אין מילים לתאר אותו. זה רעיון טוב להתחיל אותו מהתחלה כי הוא פשוט כל כך טוב. אגב, בקשר לאגד, זה באמת נורא, כבר שנים זה ככה. הדבר שהכי מזעזע אותי זה שלפחות אם אתם מאחרים תשפצו את התחנות המרכזיות. בעפולה ובטבריה זה פשוט מזעזע.. שבת שלום יפתי

Roncha87

New member
ממש מבאס!

אני מתה ללכת לים ואני מפחדת משקיות ניילון-ג'לי האלה.

creepy creep

New member
../images/Emo6.gifהפחדת אותי היום

הייתי באמצע לתרגל למתמטיקה... ומזל שאחותך התבלבלה. התחנה המרכזית בעפולה לא כל כך נוראית... חוץ מזה שהיא ממש קטנה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחח עד כדי כך?

היא חזרה כל כך מעופפת מאילת והיא שיגעה אותי. אמרתי לה שכנראה התייבשו לה כמה תאים במוח

creepy creep

New member
../images/Emo3.gif

פשוט כל אחד העביר את זה ביום, ומאוד רציתי שזה יצא לפועל בסופו של דבר. כל השבוע שלי מסודר וזה היה הורס לי את כל לוח הזמנים! לא משנה, העיקר שהכל הסתדר...

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: 100 ברדיו!!!
90 בעיתונות!
92 בסטטיסטיקה. בקיצור ציונים מ-עולים!
. האוטו הגיע והוא כזה חמוד!
משהו רע שקרה לי השבוע: אומנם האוטו הגיע, אבל הדואר הספיק להסגר לפני שהעברנו בעלות אז רק ביום ראשון יהיה לי אותו. לא נורא
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כלמיני האמת. בעיקר שחרור לחצים אחרי המבחנים. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אנגליה!!! אחחחח....
וכמובן מפגש סרט, מסיבת סיום של החבר'ה מהמכללה, לקבל את האוטו החמוד שלי ואולי אולי ים. סרט/ספר השבוע: סרט- ראיתי חלקים של כלמיני: יצאת נסיך, מת מצחוק, המלאכיות של צ'ארלי ועוד. ספר- עדיין בית האלוהים. התלהבתי שהוזכר שם איזה חוקר סוציולוגי שלמדתי עליו וידעתי על מה מדובר
. פרק בסקראבס: 312 בן
הקטע הכי קשה שם זה כשג'יידי מבשר לקוקס בקול הכי אמיתי בעולם שהם איבדו אותו 20 דקות אחרי שהוא הלך. אחד הקטעים החזקים בסקראבס. תראו אותו ותבכו כמוני. פרק בסדרה אחרת: מגרש ביתי is back!!! ההתחלה הייתה קצת מעצבנת כי מה מפילים על ניית'ן עוד אסון? אבל הפרק השני היה ממש ממש טוב, כל כך נהניתי, הוא היה וינטג' מגרש ביתי. חוצמיזה, ג'יימי כל כך חמוד. השירים של השבוע: Strays Don't Sleep - For Blue Skies
The Shins- Pink Bullets
Ok Go- Don't Ask Me חווה אלברשטיין- לונדון לא מחכה לי
Tom Petty - American Girl Norah Jones - I Don't Know Why I Didn't Come Matchbox 20 - Unwell Ingrid Michaelson - Die Alone Guster -careful Don Mclean - And I Love You So Diplo - Diplo R1hythm Del Amitri - Tell Her This Cary Brothers - Blue Eyes גידי גוב- אם יוולד לי ילד
יוני רכטר- זה כל מה שיש איה כורם- אל תאמיני תמונת השבוע: לפני 7 שנים בילוסטון בארה"ב. מזמן אה? שבת שלום, הרבה כיף, שמרו על עצמכם!

Angelus

New member
מזמן מזמן..

תמונה יפה. כל הכבוד על הציונים.. נחמד שהתאריך המיוחל מגיע לו (הגיע מהר, לא?) -- שבת שלום

jess r

New member
אחלה ציונים

תתחדשי. איזה אוטו? ג'יימי ממש חמוד. אותי מצחיק שהם מנסים עכשיו להראות בפלאשבקים גרועים כאלו מה קרה ב-4 שנים האחרונות. והתיספורת של נייתן. ולינדזי מכוערת ונחמדה מידי. וכמובן, טיסה נעימה

Roncha87

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

סיטרואן קסארה דיזל. הייתה לי כבר כזאת והיא סבבה. מצחיקה אותך התספורת של ניית'ן? אותי היא מאוד מעציבה חחח. כאילו מה העניין? לינדזי דווקא לא כל כך מכוערת אבל זה כל כך ברור שהיא תעוף מהסיפור בעוד 2-3 פרקים.. תודה שוב!

Angelus

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה לי השבוע: יצא לי לשבת כמה שעות טובות על ציור, מה שלא קרה שנים. משהו רע שקרה לי השבוע: אין לנו מזגנים במשרדים, ואנחנו נצלים בחום הישראלי.. וכמובן שאין פתרון באופק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: קונג פו פנדה
פרק בסקראבס: בהשראתה של רון ראיתי כמה פרקים מהעונה ה-2; 220,221. אבל חדלתי ואני אתחיל את המרתון בקרוב.. פרק בסדרה אחרת: חברים 53, החיים בלופ 2. השירים של השבוע: יובל בנאי - דברי הימים תמונת השבוע: אני, טווח ועדי מצלמת אותי במקום להטוויח כמו אדם נורמלי.

Roncha87

New member
חחחח להטוויח? המצאת מילה חדשה נראה לי../images/Emo3.gif

בלאכס. מטווחים. בלי מזגנים? אני מזמן הייתי הולכת לקב"ן
שבת שלום

Angelus

New member
מה פתאום

זה כמו להתרים ולתרום.. אני טווח והאדם שאחראי על המטווח נקרא מטוויח.. חח נראה לי שאני באמת בדרך לשם.. שבת שלום!

Roncha87

New member
חחחח אתה ממש איציק שושן ../images/Emo3.gif

אני עדיין לא חושבת שעדי הייתה צריכה להטוויח אלא לטווח אבל בסדר אני לא מתווכחת חח. אגב, אתה בא ביום רביעי? כדאי לך, פתחו אחלה קולנוע של יס פלאנט בלב המפרץ

למעלה