שבת שלום../images/Emo79.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: 100 ברדיו!!!
90 בעיתונות!
92 בסטטיסטיקה. בקיצור ציונים מ-עולים!
. האוטו הגיע והוא כזה חמוד!
משהו רע שקרה לי השבוע: אומנם האוטו הגיע, אבל הדואר הספיק להסגר לפני שהעברנו בעלות אז רק ביום ראשון יהיה לי אותו. לא נורא
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כלמיני האמת. בעיקר שחרור לחצים אחרי המבחנים. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:
אנגליה!!! אחחחח....
וכמובן מפגש סרט, מסיבת סיום של החבר'ה מהמכללה, לקבל את האוטו החמוד שלי ואולי אולי ים. סרט/ספר השבוע: סרט- ראיתי חלקים של כלמיני: יצאת נסיך, מת מצחוק, המלאכיות של צ'ארלי ועוד. ספר- עדיין בית האלוהים. התלהבתי שהוזכר שם איזה חוקר סוציולוגי שלמדתי עליו וידעתי על מה מדובר
. פרק בסקראבס: 312 בן
הקטע הכי קשה שם זה כשג'יידי מבשר לקוקס בקול הכי אמיתי בעולם שהם איבדו אותו 20 דקות אחרי שהוא הלך. אחד הקטעים החזקים בסקראבס. תראו אותו ותבכו כמוני. פרק בסדרה אחרת: מגרש ביתי is back!!! ההתחלה הייתה קצת מעצבנת כי מה מפילים על ניית'ן עוד אסון? אבל הפרק השני היה ממש ממש טוב, כל כך נהניתי, הוא היה וינטג' מגרש ביתי. חוצמיזה, ג'יימי כל כך חמוד. השירים של השבוע: Strays Don't Sleep - For Blue Skies
The Shins- Pink Bullets
Ok Go- Don't Ask Me חווה אלברשטיין- לונדון לא מחכה לי
Tom Petty - American Girl Norah Jones - I Don't Know Why I Didn't Come Matchbox 20 - Unwell Ingrid Michaelson - Die Alone Guster -careful Don Mclean - And I Love You So Diplo - Diplo R1hythm Del Amitri - Tell Her This Cary Brothers - Blue Eyes גידי גוב- אם יוולד לי ילד
יוני רכטר- זה כל מה שיש איה כורם- אל תאמיני תמונת השבוע: לפני 7 שנים בילוסטון בארה"ב. מזמן אה? שבת שלום, הרבה כיף, שמרו על עצמכם!