קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת! ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: סרט השבוע: שירי השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: שעון הקיץ מתחיל להשפיע. כמה אדיר לחזור הביתה באור יום ולא בחושך.. וכמובן - המשחק אתמול של מכבי.
משהו מצחיק שקרה השבוע: שרף קרע אותי מצחוק אתמול; ומי שלא צפה במשחק, צריך להתבייש בעצמו. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: קניתי לאמא משהו שהיא מחפשת כבר כמה שנים פרק בסקראבס: מן הסתם 707, אפילו שהפרק לא היה בשיאו.. כיף שהסדרה חזרה פרק בסדרה אחרת: american idol 728, friends 113-115, seinfeld 162, survivor china 13 סרט השבוע: סרט מצוין ביס, אני חושב ששמו היה גאווה ודעה קדומה. שירי השבוע: jason castro - if i fell, somewhere over the rainbow. david cook - we are all innocent. השפעה קשה. תמונת השבוע: בריטני ספירס באיש משפחה

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif ראיתי חלקים מהפרק הזה

נקרעתי מצחוק! בריטני הזאת, מסכנה לאללה. השיר הזה ששלחת לי אתמול היה ממש טוב. יש לך את זה
. ראיתי את הסוף של המשחק, זה נחשב? הביאו לי רק נחת תאמין לי.

hodown

New member
הלא תמיד מכבי מביאים נחת?

פיינל פור היר ויקאם את אומרת?

jess r

New member
גברים

שנהנים מלצפות בחבורה של גברים עם מכנסיים קצרים רצים אחרי כדור ועוד קוראים לעצמם סטרייטים צריכים להתבייש
somewhere over the rainbow? זה צריך להיות מעניין...

hodown

New member
להההה... לא עד כדי כך

אני לא חושבת שהם מסתכלים על הג'יבליטס של הגברים עם השורטים. הם בטח עוקבים יותר אחרי הכדור

hodown

New member
גאה להגיד שראיתי את המשחק!

גאווה ודעה קדומה עם קירה נייטלי? כי זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי וללא ספק העיבוד הכי טוב שעשו לספר! מעולה הסרט פשוט מעולה. XD תמונה מעולה!

Ch3nf3l

New member
שבת סלאמי.

משהו טוב שקרה השבוע: - בחיים לא חשבתי שאני אהיה אחד האנשים הפחות מצחיקים בקורס, אבל האנשים שם הורגים אותי מצחוק. "חיל היםםםםםםםםם!" - יש לי מסך חדש למחשב! וגם מקום על המחשב (הארד דיסק)! וכרטיס זיכרון לפלאפון! - אמ, כנראה יש לי דייט בשבת. אבל שששש משהו רע שקרה השבוע: - החבר הטמבל שלי שובץ בקציעות, ליד מצרים, ותקוע בחמשושים. אוף איתו, עד שיש עוד ג'ובניק. - פסח.. בצבא.. בעע... נקיונות בלי סוף. משהו מצחיק שקרה השבוע: - יש כמה בדיחות תחמושת שלא תבינו... אבל אספתי ציטוטים: (מדברים על העובדה שיש תחמושת בבה"ד 20) בר: בשביל מה תחמושת חירום? למדריכים? רותם (הסמלת): כדי שנוכל לירות בחניכים ששואלים שאלות לא קשורות. רותם: אם אתם לא נותנים לי כבוד, מה נשאר? בר: הרמטכ"ל! (רותם מסבירה על הקלע, מה שיוצא מהתרמיל, וקוטעים אותה) "זה בעצם מה שעף לעבר - אלמוג - המטרה." "בואו נתן הקשב חולף למשיח." (רונן) "חימושניק פנתר - חימושניק מאלתר." (המפקדת ליהי) (אחרי שמישהי לא הלכה לכבות את האור כשנכנסנו לכיתה, וקיבלה לפני זה את הכינוי מש"קית אור) "בשביל מה עשית קורס מתגים?" (רונן) "הבאנו את זה מהצורפותים?" (לינוי, על כדור פלאשט) (סתם דימוי של הפצצה של תותחנים) בר: ואם אין תעלה? טל (המפקדת): חופרים אחת. רונן: אתה מומחה בזה, בר. (אחרי שהמפקדת טל מנסה להסביר משהו ושואלת את כולם איך הם עושים את המנגל ומדליקים אותו) "היא מנסה להוציא מכם טיפים, היה בעיתון מי שמביא מקבל 66 אלף על מנגל." (בר, הטמבל) (המפקדת טל מסבירה על מנגל שעשתה על חוף X) "ועל חוף X לא היו עוד X-ים איתכם?" (בר) טל: למה לינוי לא הצליחה לשרוף את רויטל? יואל: כי היא לא מדליקה. המפקדת נטליה: זה כמו לשאול מה יותר כבד - 1000 קילו נוצות או 1000 קילו מסמרים" [ואז יש כמה דיבורים, וכמה זמן אחרי] לינוי: רגע, מה התשובה?? - אה, כן, ברביעי היה מד"ס (אימון כושר) ואיזה אחד קוקסינל נתן איזו מכה למישהי, אז הם התחילו ללכת מכות על המזרון שם (רק כאפות) והוא יצא החוצה אחרי שהסתכל על הציפורניים שלו ואמר "אאוץ'" על מכה שהוא נתן. אתם לא מאמינים כמה בכינו מצחוק. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: ההורים שלי קנו ליתר דיוק... פרק בסקראבס: מה ששודר היום. פרק בסדרה אחרת: או, CSI 8x13 היה פשוט מעולה. וגם How I Met Your Mother 3x14, סדרה גאונית. סרט השבוע: מתכנן לראות ג'ונו בקרוב... שירי השבוע: מהרשימה שהייתה לי בפלאפון: Nada Surf - Beautiful Beat אתם תאהבו. Augustana - Boston Cajun Dance Party - Amylase שזה גם הרינגטון שלי, ואדיר בתור אחד. Manic Street Preachers - Indian Summer Sixteen Horspower - Clogger שיר מגניב Bishop Allen - The Monitor חמוד לאללה Counting Crows - Los Angeles מהאלבום החדש, שיר ענק. We Are Scientists - After Hours עוד שיר מגניב Manchester Orchestra - Wolves At Night ואחרים: Elbow - Starlings איך שהוא מתעצם, אפילו לשניה, ומפסיק, זה קטע נדיר.. ומעולה. Elbow - The Bones Of You Teitur - Catherine The Waitress The Wombats - Kill The Director אוקיי חובה בשביל הקטע על ברידג'ט ג'ונס Cloud Cult - Chain Reaction Counting Crows - Hanging Tree Counting Crows - 1492 Counting Crows - Cowboys Counting Crows - You Can't Count On Me גם השאר מעולים, אבל צריך להקשיב להם יותר. וכמובן... הלהיט הגדול ביותר של הקורס... Sonata Arctica - Letter To Dana. זה היה הרינגטון של המפקדת (עד שהיא החליפה), וכולם פשוט התחילו להשמיע לה את השיר מהפלאפונים שלהם, שמו את זה רינגטון והתקשרו אליהם בזמן שדיברו איתה ואפילו אחד ניגן לה את זה על גיטרה. תמונת השבוע: ...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הציטוטים שלך!

קרועים לחלוטין!

Roncha87

New member
חחחח חן אתה גאון!

רציתי להגיב על התמונות אבל אני לא יכולה כי אתה לא חבר שלי. האם זה רק סימלי או שאולי יש בזה מן האמת?
חחח סתם סתם

Ch3nf3l

New member
תוסיפו לסרטים את "ג'ונו"

ראיתי הרגע.. סרט ממש ממש טוב, אהבתי. סרטים פשוטים עושים לי את זה הרבה יותר מסרטים עטורי אפקטים (אינדי או מה?). באמת מוזר לי שזה היה מועמד לאוסקר, כי זה לא נראה כמו חומר לאוסקר. גם קומי, גם לא הוליוודי מדי וגם באורך שעה וחצי. בכל מקרה, תענוג. והפסקול חמוד.

jess r

New member
וגם מציג הפלות ממש רע ../images/Emo13.gif

הפסקול ממש חמוד
2 שירים טובים של בל וסבסטיאן, שיר פתיחה חמוד ושיר הסיום מקסים. וזה ממש הוליוודי, זה רק מחופש לסרט אינדי, הוא כאילו מתוחכם אבל בתכלס הוא לא חתרני ולא שוליים וכלום. אבל אתה צודק - תענוג של סרט. והכי חשוב - אלן פייג'

hodown

New member
../images/Emo6.gif באמת ציטוטים מצחיקים!!!!

ג'ונו זה דווקא סרט שעלה על הציפיות שלי. איזה כיף זה לראות בחורה בת 16 עם לשון שנונה יותר משלי--- עממה

למעלה