קבלת שבת

SAMAR

New member
שבת אמת

משהו טוב שקרה השבוע: גוש , מפגש [זה היה השבוע?!], עיר הבירה, עוד כלמיני. משהו רע שקרה השבוע: אחשלי חזר מחופשה |: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: גושי הגוש, ג'יימס ריצ'רדסון :) משהו מצחיק שקרה השבוע: חחחח יש משו אבל זה סוטה מדי XD משהו חדש שלמדתי השבוע: את האמת שכלום :O סרט השבוע: מחיר הבגידה 3> פרק בסדרה: נו פרק אחד של ניטאק לא זוכרת מה השם או המספר... פרק בסקראבס: המיוזיקל :) שיר השבוע: כל השירים מתוך back to black של איימי ווייינהאוס. תמונת השבוע: אין נו.

hodown

New member
אהלן

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש. אכלתי סניקרס.אני לבד בבית עכשיו. שלל הרפתקאות משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת. לא יצאתי מהחדר כמעט משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יש מחר חיסון :-$ משהו מצחיק שקרה השבוע: אין לי חיים משהו חדש שלמדתי השבוע: כדאי ורצוי להיפטר מ"עשוי". "התגודדות" זו מילה בעברית שפירושה חריטה או קעקוע על העור. סרט השבוע: ג'רזי גירל. מתישהו אתמול ב-2 בלילה נראה לי. פרק בסדרה: ראיתי קצת באפי.
איפה כל הדברים שהבטיחו לי? פרק בסקראבס: My friend's baby's baby and my baby's baby. גדול שיר השבוע: המממ שיהיה: 30 seconds to mars - the kill תמונת השבוע: איזה חתיך

Roncha87

New member
../images/Emo99.gif

אררר סימבה הזה! י'פסיכומטרי! דברי איתי בצ'כונה, מה את מתחילה עם כל המילים הגבוהות האלה?

Angelus

New member
שבוע טוב, #*&^%$

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש, הבית, קניתי משהו באינטרנט, אני מוריד את הפרקים שחסרים לי בעונה ה-1 של סקראבס, קיבלתי ציון טוב ממה שציפיתי בשיעורי בית. משהו רע שקרה השבוע: זחל כמו החיים.. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: החופש, וסוף השבוע.
משהו מצחיק שקרה השבוע: רון מספרת לנו על החתול-שמאי שלה. וכמובן, אני וחיה נקרעים מצחוק בגלל שנזכרנו באצבע החזקה של אליוט.
משהו חדש שלמדתי השבוע: A*A'=I, למטריצה לא הפיכה יש שורת אפסים, כיצד לפרוש, ומה, לעזאזל, זה בסיס ומימד.
סרט השבוע: בורן אולטימייט 3, טיפשים בלי הפסקה.
פרק בסדרה: המירוץ למיליון, משהו בעונה ה-10 פרק בסקראבס: סקראבס 101. הרגע סיימתי, פרק ענק. שיר השבוע: RHCP - Snow תמונת השבוע: אנג'לינה

Roncha87

New member
קנית משהו באינטרנט?!

הייתי אומרת שזה נשמע חשוד
מטריצה? חננה.

Roncha87

New member
Nope

הם חזרו ממזמן. למה שואל? אה ושאלה- אתה הולך לכל שלושת הימים של סלקום ווליום?

TheLost

New member
חדש ../images/Emo3.gif

אז אני אנצל את החידון כדי להגיד שלום =] משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לראות את העונה החמישית של סקראבס. גוד לורד, ג'ורדן בהריון
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה שום דבר רע
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: היום מתחילה העונה השישית בyes! וגם ביום חמישי מופע של עדי אשכנזי משהו מצחיק שקרה השבוע: באפי נחשב? "I'm not a demon, little girl. I am something that you can't even conceive. The first evil. Beyond sin, beyond death... I am the thing the darkness fears. You'll never see me, but I am everywhere. Every being, every thought, every drop of hate..." "All right. I get it, you're evil. Do we have to chat about it all day?" משהו חדש שלמדתי השבוע: אם משתילים איברים מבן אדם חולה כלבת- אז הם ימותו. סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע, אבל אם כבר סרטים אני ממליץ לכולם לראות את True Romance עם כריסטיאן סלייטר ופטרישה ארקט. טרנטינו כתב. פרק בסדרה: מונית הכסף נחשב?
סתם סתם. סיום עונה של "איך פגשתי את אימא"
פרק בסקראבס: My Launch שיר השבוע: Life is Beautiful - Vega 4 (שאתם יכולים לשמוע גם ביו טיוב אם תעשו חיפוש Veronica Mars the Bitch is Gone) תמונת השבוע:

Angelus

New member
יש לנו חוק מיוחד לגבי באפי

היות ומחצית מהפורום (אנחנו 10) התחילו לראות את הסדרה עקב שכנועים בלתי קונבנציונלים מצד חן, לא מספיילרים מעבר לשום עונה. כלומר, צריך לסמן ואז..

Angelus

New member
יעל, יעל...

יום יגיע והג'יגלי בול יעבור ישירות אליך, ואל תגידי שלא ראית את זה בא.
קיבלתי הרגע מרון הודעה שהיא העבירה דרכך משהו יקר לליבי. האם השמועה נכונה?

steelwater

New member
אתה תקבל מכות!

אני שלחתי לך הודעה במסן ואתה כהרגלך התעלמת ממנה! רציתי לכתוב לך שיש לי משהו להביא לך מחר אז צריך להיפגש. דבר איתי.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

הספקתי עוד לקחת ליעל מאן קארד אחד ממש כמה דקות לפני שעליתי על האוטובוס, בושה

למעלה