שבת שלום../images/Emo140.gif
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: המפגש!
עוד שישי בצהריים מעולה בעיר. אוכל טעים בבית הקפה. גילנו שחברה שלנו שחשבנו שהיא בהריון, לא בהריון - ייי! הופעה מגניבה בחינם של דן תורן! קניתי ממנו את הדיסק הראשון שלו ב-30 ש"ח והוא היה מאד נחמד... ראיתי עוד איזה 4 פרקים של אבודים והיה ממ שיכף! אני מטורפת על הסדהר הזאת. תודה מיכל, את פשוט גדולה! הצלת אותי! לקח לי כמה פרקים לקלוט פתאום שזה בלי כתוביות כי ה-DVD שראיתי קודם היה עם חחח. אתמול קמתי וראיתי את בן דוד שלי יושב בסלון שלנו והוא אמר לי שהוא ראה את Garden State. כבר המון זמן אני אומרת לו שאנחנו צריכים לראות את זה וסוף סוף היה לו הזדמנות. התבאסי שהוא ראה את זה בלעדי אבל הוא אמר שהוא מ-מ-ש אהב את הסרט ושהז סרט מעולה ושהפסקול גאוני חחח! הוא גם אמר שבכל מקרה הוא כנראה יראה איתי את הסרט שוב חחח. הוא אמר כזה "קודם כל, ברור שהפסקול גאוני" חחח! איזה חמוד.
משהו רע שקרה השבוע: ישנתי היום בקושי שלוש שעות אחרי משמרת לילה כדי להיפגש עם חברים שלי. אני סהרורית רצח... שתי משמרות לילה -בוואאאההה!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: רון באה לישון אצלי במוצ"ש!!!
נאי הולכות לעשות הרבה גוד טיים חחח!
משהו מצחיק שקרה השבוע: היו היום הרבה בדיחות על תינוקות בגלל שחשבנו שחברה שלי בהריון, אבל לשמחתנו היא לא. חשבנו להקים קומנה כל החברים ולגדל איתה את התינוק ביחד חחח! עשינו את הבדיקה בבית קפה ועכשיו כל המלצרים חושבים שהיא בהריון חחח!
משהו חדש שלמדתי השבוע: הממ... אני בטוהח שיש אבל אני לא זוכרת כרגע. אה כן, למדתי כל מיני שיטות איך לעשות כפיפות בטן יותר נכון חחח! אבל כל אחד נוגד את העצה של השני.
סרט השבוע: הניצוץ - גאוני חחחחח! אין מילים. המסור 2 - נחמד. רעיון די טוב וחזק אבל זה סרט כל-כך מגעיל. The Ex - סוף סוף ראיתי את הסרט של זאק!!! הוא בסדר ודי נחמד. לא משהו כל-כך. MASH - ציפתי להרבה יותר והתאכזבתי. המשחק ממש טוב אבל הסרט די משעמם, מעצבן ולא ברור.
פרק בסדרה: אראיתי המון פרקים באבודים השבוע ואני חולה הסדרה הזאת. סדרה מ-ע-ו-ל-ה!!! צ'ארלי תעשה לי ילד חחח!
הפרק השני ב-Torchwood. בנתיים זה מסתמן כמאד מוזר אבל ממש סבבה ונחמד. בפרק הזה יש חיזר שחודר למישהו וכדי לקבל אנרגיה הוא שוכב אם אני אנשים ומקבל את האנרגיה מהאורגזמה שלהם חחח!
פרק בסקראבס: אהה, ראיתי איזה פרק ביס. המממ... אני לא ממש זוכרת איזה עכשיו אבל הוא היה בעונה השנייה. אה, נראה לי שזה הפרק שדן בא לביה"ח.
שיר השבוע: אחרי כל הדיבורים על Journey, הורדתי דיסק שלהם חחח! Journey - Don't Stop Believing Brandi Carlile - Follow Hedwig and the ANgry Inch - The Origin of Love Editors - Smokers Outside the Hospital Doors Plain White T's - Hey There Delihla שהקשבתי לו הרבה לפני ועכשיו מתחילים להשמיע אותו בגלגלצ.
תמונת השבוע: חחחח! הקומיקסים האלה קורעים אותי.