קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו חדש שלמדתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Roncha87

New member
סוף שבוע רגוע ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש
, נהייתי אדומה
, הייתי בפאב עם חברה שלי ולמרות שהיא רוב הזמן נטשה אותי בשביל להיות עם אחרים נהניתי קצת לשבת לבד ולהרהר. הדיסק מיעל!
, נסעתי לחגוג יומולדת לחברה שלי לקיבוץ דן בצפון ופגשתי את בת דודה שלי שאני תמיד אוהבת לראות, כפרע עליה
משהו רע שקרה השבוע: השריפה הארורה העיפה גיצים על החולצה שאני הכי אוהבת בעולם, ועכשיו היא נראית כאילו אכל אותה עש
אוף.. האינטרנט הרגיל לא עובד לי ואני באינטרנט אחר שהוא יותר יקר כך שאני לא יכולה להשאר הרבה זמן. ובנוסף יש לי סחרחורת לא נורמלית ואני לא יודעת מאיפה היא באה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יומולדת [אני לא כל כך בטוחה אם אני מחכה לזה אבל מילא], עונה 6 של סקראבס מתחילה
משהו מצחיק שקרה השבוע: מלאנטלה. המפגש היה משעשע ביותר. אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי. משהו חדש שלמדתי השבוע: יותר מידי דברים רעים..
סרט השבוע: רובין הוד הקלאסי, מעודדות צמודות:הכל או כלום, משהו כזה, זה הסרט השלישי בסדרה, חמוד ממש. פרק בסדרה: האנטומייה של גריי
פרק בסקראבס: המפ.. 207 שיר השבוע: Paolo Nutini- כל הדיסק
מוש בן ארי- את מוש בן ארי- ועוד יום מוש בן ארי- בסוף כל יום אפרת גוש- לראות את האור מירי מסיקה- שיר לשירה Guster- Rainy day תמונת השבוע: סוויטי החתולה שלי. הכי יפה והכי פולנייה בשטח
נשמה שלי. שמתם לב כמה פרצופים מאוהבים יש לי בהודעה?
אממ.. שבת שלום אנשים יפים, תעשו חיים, תנוחו ותהיו בריאים

creepy creep

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

קיבוץ דן בצפון? איפה זה בדיוק. אני מתביישת בזה שאני מכירה יותר מקומות נידחים בדרום מאשר בצפון. חמודה החתולה שלך חחח. תגידי, יש לך עדיין את התמונות מהמפגש על המחשב, נכון? אני צריכה שתשלחי לי כמה, כשיסתדר לך האינטרנט, כי אני רוצה לפתח. (כן, יש כאלה שעדיין שומרים תמונות באלבומים) שבוע טוב!

Roncha87

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני אשלח לך בכיף. ביום שני כנראה כי עד אז אני לא אהיה בבית, היום אני אצל אבא ומחר אצל יעל
ייייי
קיבוץ דן נמצא ליד הגושרים, בית הילל, כשחוצים את קרית שמונה. אני נולדתי ממש קרוב לשם.

steelwater

New member
קיבוץ דן...

אני אוהבת אותו ואת שניר ואת הקיבוץ השלישי. זה ליד הבניאס והבנאיס זה מקום כל-כך יפה.

steelwater

New member
Guster../images/Emo99.gif

.They're so wierd and own my wierd soul תקשיבי ל-Satellite שזה שיר מעולה ול-Airport Song שזה שיר ממש מוזר וגם ממש טוב. בכלל, תקשיבי להרבה שירים שלהם. אני שמחה שאת אוהבת את הדיסק!
הוא ממש טוב. These Streets זה אחד השירים הכי יפים, מרגישים וממיסי לב ששמעתי. אני חוהל עליו. איזו שריפה?!?!

Roncha87

New member
הו נכון את לא שמעת על השריפה!!

סיפרתי לאנשים בעזריאלי שביום שבת הייתה לנו שריפה מאחורי הבית כי מישהו השאיר נרגילה דולקת. הבית שלי כמעט התכלה לכלום למזלי יש לי שכנים טובים שקפצו וכיבו אותה, ובנוסף החולצה שלי התחוררה לה
אבל העיקר שכולם בריאים ושלמים
סבבה אני אקשיב, הם ממש טובים אני כל הזמן מתאהבת בשיר אחר שלהם.

hodown

New member
את יכולה ללבוש את החולצה השרופה שלך

ולטעון שאת הלפידה האנושית. ד"א אם כבר מדברים על יום הולדת, את צריכה להגיד לי מה את רוצה כמתנה לא?

hodown

New member
אני מיוחדת

מה רק אושר? מה זה החרטה זה<? לא היינו בטאוור רקורדס לא מזמן וכמעט רצית למות בשביל רוב הדיסקים שם? תבחרי אחד!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: דודי היה פה, הייתי אצל תמר.. ראיתי סופסוף את המספריים של אדוארד!!! משהו רע שקרה השבוע: האחים שלי אתמול כל כך עיצבנו אותי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סינמה סיטי, ה"עלהאש" ושרה חוזרת!!! משהו מצחיק שקרה השבוע: אממממ שתמר לא הצליחה בפלייסטיישן
משהו חדש שלמדתי השבוע: שהאחים שלי סתומים יותר ממה שחשבתי סרט השבוע: הארי פוטר
הוא ממש טוב! (וכן, אני קוראת את הספרים) והמספריים של אדוארד פרק בסדרה: אמממ חוץ מבובספוג לא ראיתי טלוויזיה פרק בסקראבס: - שיר השבוע: כל These Days של בונג'ובי (כי במחובר זה יותר מגניב
) תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ch3nf3l

New member
קיבולת נוזלים

משהו טוב שקרה השבוע: - המפגש. - המפגש עם נועה אחרי המפגש (כן זה היה הזוי). - לקחתי את המשכורת שלי, 1560.57 ש"ח. כמובן שאני בזבזן אז כבר יש 200 פחות. - התפטרתי מהעבודה המזורגגת של החלוקת עיתונים... אחחח, החיים היפים. - השגתי עבודה חדשה (מתחיל לעבוד ביום שני). משהו רע שקרה השבוע: - נכשלתי בעוד טסט. כן. - ביום שני הייתי צריך לעשות המון דברים, ושיגעו אותי בטלפון כל הזמן, אחרי שבקושי ישנתי בלילה, והייתי על סף התמוטטות. באמת. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - נסיעה לכנרת לכמה ימים, בתקווה שתצא לפועל. משהו מצחיק שקרה השבוע: - חוץ ממה שהיה במפגש? - אמ, אתמול היינו ב"זולה" במקלט המפואר של מישהו, שכולל כמה ספות, שולחן ביליארד, מזרונים וכל מיני, ואז באנו ללכת הביתה, אבל תמיד ב-5 לפנות בוקר מתעורר לכולם החשק ללכת מכות. כן, אז הם התחילו לזרוק כפכפים, נעליים, בקבוקים, מטאטאים אחד על השני וכל מיני... אני סתם עמדתי בצד. אבל זה היה מצחיק. משהו חדש שלמדתי השבוע: - איך נכנסים דרך השערים בעזריאלי אחרי ירידה מהרכבת כמו שצריך. סרט השבוע: - לא. רואה. סרטים. פרק בסדרה: - As usual, פרקים של הפמלייה שהיו נחמדים. ג'רמי פיבן פשוט שחקן אדיר. - אמ, אנג'ל. Destiny, Harm's Way, Soul Purpose... היו נחמדים. את סול פרפס דייוויד בורניאז ביים. זה משעשע. פרק בסקראבס: - מה שהראתם לי במפגש? P: שירי השבוע: טוב את השירים שאהבתי מהאוסף של ה-110 שירי אינדי אני כבר אכתוב שבוע הבא. קצת קשה עכשיו חח Brandi Carlile - The Story שיר מעולה, חרשתי עליו כל השבוע Brandi Carlile - Late Morning Lullaby Wasted Have You Ever Downpour Andrew Bird - A Nervous Tic Motion Of The Head To The Left Andrew Bird - Fake Palindromes הוא פשוט מלך

creepy creep

New member
אם הנסיעה לכנרת תצא לפועל,

אתה חייב לבוא לבקר!
(לא שאני גרה ממש בדרך לשם, אבל עדיין חחח) שיהיה שבוע טוב!

steelwater

New member
מזל טוב על העבודה!

תתחדש עליה. במה אתה עובד? עם מי אתה אמור לנסוע לכנרת? עם נועה? תהנה! "איך נכנסים דרך השערים בעזריאלי אחרי ירידה מהרכבת כמו שצריך." חחחחחחחחח! באמת עזריאלי זה קצת מסובך ולוקח זמן להבין את זה. ותאמין לי, זה הזוי לשרת בעזריאלי! תשאל גם את אציעק.

Ch3nf3l

New member
תודה

אממ סתם עוזר מחסן כזה.. עוד לא התחלתי לעבוד, מקווה שיהיה טוב. שונא לקום מוקדם חחח ולא, לא עם נועה, למרות שזה היה יכול להיות נחמד.... if you know what I mean עם כמה חברים מהכיתה, אני מקווה שניסע. חח במפגש הקודם במקום לעבור בשערים נכנסתי בדלת שמובילה למסדרון אפל מאחורי כל החנויות...

למעלה