קיבולת נוזלים
משהו טוב שקרה השבוע: - המפגש. - המפגש עם נועה אחרי המפגש (כן זה היה הזוי). - לקחתי את המשכורת שלי, 1560.57 ש"ח. כמובן שאני בזבזן אז כבר יש 200 פחות. - התפטרתי מהעבודה המזורגגת של החלוקת עיתונים... אחחח, החיים היפים. - השגתי עבודה חדשה (מתחיל לעבוד ביום שני). משהו רע שקרה השבוע: - נכשלתי בעוד טסט. כן. - ביום שני הייתי צריך לעשות המון דברים, ושיגעו אותי בטלפון כל הזמן, אחרי שבקושי ישנתי בלילה, והייתי על סף התמוטטות. באמת. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - נסיעה לכנרת לכמה ימים, בתקווה שתצא לפועל. משהו מצחיק שקרה השבוע: - חוץ ממה שהיה במפגש? - אמ, אתמול היינו ב"זולה" במקלט המפואר של מישהו, שכולל כמה ספות, שולחן ביליארד, מזרונים וכל מיני, ואז באנו ללכת הביתה, אבל תמיד ב-5 לפנות בוקר מתעורר לכולם החשק ללכת מכות. כן, אז הם התחילו לזרוק כפכפים, נעליים, בקבוקים, מטאטאים אחד על השני וכל מיני... אני סתם עמדתי בצד. אבל זה היה מצחיק. משהו חדש שלמדתי השבוע: - איך נכנסים דרך השערים בעזריאלי אחרי ירידה מהרכבת כמו שצריך. סרט השבוע: - לא. רואה. סרטים. פרק בסדרה: - As usual, פרקים של הפמלייה שהיו נחמדים. ג'רמי פיבן פשוט שחקן אדיר. - אמ, אנג'ל. Destiny, Harm's Way, Soul Purpose... היו נחמדים. את סול פרפס דייוויד בורניאז ביים. זה משעשע. פרק בסקראבס: - מה שהראתם לי במפגש? P: שירי השבוע: טוב את השירים שאהבתי מהאוסף של ה-110 שירי אינדי אני כבר אכתוב שבוע הבא. קצת קשה עכשיו חח Brandi Carlile - The Story שיר מעולה, חרשתי עליו כל השבוע Brandi Carlile - Late Morning Lullaby Wasted Have You Ever Downpour Andrew Bird - A Nervous Tic Motion Of The Head To The Left Andrew Bird - Fake Palindromes הוא פשוט מלך