קבלת שבת

hodown

New member
שבת נגמרה!

משהו טוב שקרה השבוע: הממממ היה שבוע בטן גב. ראיתי סרטים. על האש. חברים. היה כיף. משהו רע שקרה השבוע: לא משהו ספציפי. טפו טפו היה בסדר משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): החוט של המיקרופון נגע לי ברגל ואני חשבתי שזה ג'וק אז קפצתי וצרחתי והתחלתי לרוץ ברחבי הבית לנסולת למצוא את הג'וק שאינו קיים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: לעבוד? ... פרק בסקראבס: my life un four cameras פרק בסדרה אחרת: חצויה, וויל וגרייס ספר השבוע: אוקיי סיימתי את אישתו של הנוסע בזמן (וגיליתי היום שיעלה הסרט בקרוב) עכשיו אני באמצע נק' ההונאה- דן בראון באנגלית. קניתי עוד ספרים של סקרלט תומאס ואת הכל מואר שגיליתי שקניתי אותו כבר אבל שכחתי. סרט השבוע: UP- שבמקרה פגשתי בגברת רון שם!!!! חחח רונה מה יהיה? השירים של השבוע: כל השירים של FINE FRENZY ןגם שך BOYCE AVENUE תמונת השבוע: המחשב נקי מתמונות אבל יש חדשות בפייסבוק. נא לבדוק!

Roncha87

New member
A Fine Frenzy פשוט מצוינת

אני מתה עליה! ובאמת מה יהיה?! לא ראיתי אותך אחר כך, רציתי לתת לך חיבוק! איזה קטע אה?!

steelwater

New member
סוף סוף עונה

משהו טוב שקרה השבוע: הסתיימה לה תקופת המבחנים - ווווהההוווו! הציונים עד כה די טובים.
מישהו אמר לי כמה דברים משמחים השבוע שעשו לי טוב על הלב.
אבי אמר לי שהוא רוצה שנתקלט שוב, ושהפעם זו תהייה שוב מסיבה גדולה. לא אני הצעתי לו, אלה הוא הציע לי!
אז במוצ"ש ה-1.8 אני מתקלטת בתקליט אם מישהו רוצה לבוא.
קניתי כרטיסים לאנגליה - U2, here I come! אני הולכת להיות שם בין ה-6.8 עד ה-17.8 ולראות את U2 בהופעה ב-15.8! אני הכככככככי מתרגשת בעולם מזה. משהו רע שקרה השבוע: היתה תקופת בחינות קשששששה. קרעתי את התחת וכתבתי המון עבודות ארוכות ומעצבנות, אבל אני שמחה שזה נגמר. משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): לפני כמה לילות חלמתי שאני הולכת ברחוב קרוב לבית שלי והחזקתי כוס פטל, ואז שמתי אותה בצד והמשכתי ללכת. אחרי כמה זמן הסתובבתי וראיתי שלושה אנדים עוברים והכוס פטל נשפכה עליהם. אחת מהם הייתה בלונדינית והם היו נראה לי תיירים, אבל אני בעצם סוג של זו שהרגישה כמו תיירת. אז הבולנדינית אמרה להם "Let's give her the over-seas stare at strangers." ולא הבנתי למה היא התכוונה אז שאלתי אותה ואז לפני שהיא הספיקה לענות לי אח שלי התקשר והעיר אותי! חחח זה משגע אותי, זה משפט כזה מוזר ואדיר, כאילו כולו מגניב ע כל ה-Sים האלו. אני לא יודעת מה הוא אומר ואין לי מושג איך המצאתי דבר כזה מתוך שינה. אני מניחה שזה לעשות מין Death stare לבנאדם שמעצבן אותך, אבל אני לא בדיוק יודעת כי התעוררתי לפני שהיא הסבירה לי. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני עונה על השבוע כי זה כאילו היה אמור להיות של הסופ"ש שהיה עכשיו, אז ביום שלישי יש מסיבת יומולדת לרועי בתקליט ויש קריוקי ואני מתכוונת לשיר שיר של U2 אם אני לא אתפדח יותר מידי.
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת: המון המון המון HIMYM. אני כל-כך אוהבת את הסדרה הזו!!! היא פשוט גאונית!!!! הסדרה הזו היא Legen - wait for it - dary!!! הו, ניל פטריק האריס, אתה כל-כך יפה, תעשי לי ילדים למרות שאתה הומו.
ספר השבוע: The Bro Code. ספר החוקים של ה-Bros שנכתב ע"י לא אחר מאשר בארני סטינסון חחח! ספר קורע מצחוק. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי. השירים של השבוע: המון U2. אני מקשיבה להם כל-כך הרבה בזמן האחרון וזה ממש כיף.
U2 - Ultraviolet U2 - Please U2 - Breathe U2 - Moment Of Surrender U2 - One U2 - Bad U2 - Unknowen Caller U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight ועוד, ועוד ועוד. האלבום החדש והמעולה של The Maccabees! שקניתי שבוע שעבר. The Maccabees - No Kind words The Maccabees - Can You Give It The Maccabees - Love You Better The Maccabees - Kiss and Resolve The Maccabees - Bag Of Bones Voxtrot – Trepanation Party Snow Patril - Chasing Cars תמונת השבוע: בייגל'ה בסטארדאסט.

Roncha87

New member
אני כל כך מקנאה בך

על אנגליה!!!! הייתי נותנת את החיים שלי בשביל להיות שם עכשיו!! (עוד קצת, עוד קצת ואני שם למינימום חצי שנה!) יש באמת ספר של החוקים של הברוז?! אני רוצה אותו!!! והמשפט של החלום שלך פשוט גאוני- את גאון!!! זה משפט מצוין!!

Roncha87

New member
אה ויש סיכוי גדול מאוד

שאני אגיע לתקלוט שלך!!! סוף סוף!!!

למעלה