שבת שלום!../images/Emo63.gif
משהו טוב שקרה השבוע: השבוע? השבועיים או החודש.. לא יודעת כמה זמן לא מילאתי קבלת שבת.. וזה עצוב! דיי הגיע הזמן להחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם! המפגש היה לי ממש כיף והבטחתי להעלות תמונות- אקיים בקרוב. גם המפגש סרט עם הבנות היקרות האלה- היה לי מעולה. אז בואו נראה- יום ראשון הייתי בסרט, שני עשיתי עבודות ושטפתי את הבית, שלישי שיעור השלמה+הגשת עבודות סוף סוף, רביעי ביקור אצל בת דודה שילדה תאומות לא מזמן (מתוקות!!!
), מאתמול זה סגור- אני מתחילה לעבוד ביום ראשון!
. ואני הולכת להגיש תוכנית רדיו לבד
משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): בת דודה שלי ביציאה (על הבת שלה): "תסתכלי עליה- כמו שאת רואה אותה, ככה סבא אברהם היה נראה כשהוא היה בחיים"
(תינוקת פיצפונת בת 3 שבועות
, אבל זה באמת נכון חחח). משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד? להקליט תוכנית ראשונה לבד, שיעור ראשון בקורס קיץ, לסיים עבודה אחרונה! אמממ נראה לי שזהו... פרק בסקראבס: משהו מהעונה השישית בשידורים החוזרים של יס. אני חייבת לחזור לראות פרק ביום- רשמתי לעצמי!
פרק בסדרה אחרת: הו, דני הוליווד (הפרק שהם ניסו לחשוב על פורמטים לטלוויזיה באייטיז ועשו את סיינפלד- גדול!!
), החיים על פי נד ( הפרק עם הבת של אמרסון. מקסים!!
אני מאוהבת בנד), חף מפשע (איך איך הורידו את הסדרה הגאונית הזאת?!), מגרש ביתי 6- לא מאכזבת בינתיים (איזו מוזיקה טובה!) זהו נראה לי. ספר השבוע: התחלתי לקרוא "הכל מואר" באנגלית- זה קשה יש שם אנגלית מאוד מאוד קשה. אבל בנוסף- לקחתי 4 ספרים מהספרייה של המכללה- לקריאה, לא לעבודה! 2 של פול אוסטר, את ג'ין אוסטין- "גאווה ודעה קדומה", ו"כפרה" (שראיתי את הסרט וגם מדברים שם על בלאהם!
). סרט השבוע:טוב, ראיתי את "ההצעה" במפגשסרט וזה סרט מקסים וחמוד- באמת. אתמול ראינו בבית את "מה שקורה בווגאס" שזה סרט מטופש ומפגר אבל נחמד לראות אותו ככה סתם להעביר את הזמן. והשיא-
הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
כמה נהניתי!!!! יש לי כמה הערות על כל מיני סצנות אבל סרט פשוט מצוין, את הרוב הם עשו בצורה מדויקת ומעולה. בקיצור- מומלץ!! השירים של השבוע: Sia- Soon You'll Be Found Alexi Morduch- Song For You Jason Mraz- I'm Yours Arctic Monkeys – Balaclava Missy Higgins – Any Day Now The Wombats – Metro Song שלום חנוך- קרן שמש מאוחרת קרן אן- ברחוב הנשמות הטהורות (עבודה עברית 2) אביתר בנאי- עד מחר תמונת השבוע: אמממ אני לא על המחשב שלי, אז הנה טעימה מהתמונות של המפגש