קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo39.gif

*לא מוותרת על זה!
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: ספר השבוע: סרט השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום!../images/Emo63.gif

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע? השבועיים או החודש.. לא יודעת כמה זמן לא מילאתי קבלת שבת.. וזה עצוב! דיי הגיע הזמן להחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם! המפגש היה לי ממש כיף והבטחתי להעלות תמונות- אקיים בקרוב. גם המפגש סרט עם הבנות היקרות האלה- היה לי מעולה. אז בואו נראה- יום ראשון הייתי בסרט, שני עשיתי עבודות ושטפתי את הבית, שלישי שיעור השלמה+הגשת עבודות סוף סוף, רביעי ביקור אצל בת דודה שילדה תאומות לא מזמן (מתוקות!!!
), מאתמול זה סגור- אני מתחילה לעבוד ביום ראשון!
. ואני הולכת להגיש תוכנית רדיו לבד
משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): בת דודה שלי ביציאה (על הבת שלה): "תסתכלי עליה- כמו שאת רואה אותה, ככה סבא אברהם היה נראה כשהוא היה בחיים"
(תינוקת פיצפונת בת 3 שבועות
, אבל זה באמת נכון חחח). משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד? להקליט תוכנית ראשונה לבד, שיעור ראשון בקורס קיץ, לסיים עבודה אחרונה! אמממ נראה לי שזהו... פרק בסקראבס: משהו מהעונה השישית בשידורים החוזרים של יס. אני חייבת לחזור לראות פרק ביום- רשמתי לעצמי!
פרק בסדרה אחרת: הו, דני הוליווד (הפרק שהם ניסו לחשוב על פורמטים לטלוויזיה באייטיז ועשו את סיינפלד- גדול!!
), החיים על פי נד ( הפרק עם הבת של אמרסון. מקסים!!
אני מאוהבת בנד), חף מפשע (איך איך הורידו את הסדרה הגאונית הזאת?!), מגרש ביתי 6- לא מאכזבת בינתיים (איזו מוזיקה טובה!) זהו נראה לי. ספר השבוע: התחלתי לקרוא "הכל מואר" באנגלית- זה קשה יש שם אנגלית מאוד מאוד קשה. אבל בנוסף- לקחתי 4 ספרים מהספרייה של המכללה- לקריאה, לא לעבודה! 2 של פול אוסטר, את ג'ין אוסטין- "גאווה ודעה קדומה", ו"כפרה" (שראיתי את הסרט וגם מדברים שם על בלאהם!
). סרט השבוע:טוב, ראיתי את "ההצעה" במפגשסרט וזה סרט מקסים וחמוד- באמת. אתמול ראינו בבית את "מה שקורה בווגאס" שזה סרט מטופש ומפגר אבל נחמד לראות אותו ככה סתם להעביר את הזמן. והשיא-הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
כמה נהניתי!!!! יש לי כמה הערות על כל מיני סצנות אבל סרט פשוט מצוין, את הרוב הם עשו בצורה מדויקת ומעולה. בקיצור- מומלץ!! השירים של השבוע: Sia- Soon You'll Be Found Alexi Morduch- Song For You Jason Mraz- I'm Yours Arctic Monkeys – Balaclava Missy Higgins – Any Day Now The Wombats – Metro Song שלום חנוך- קרן שמש מאוחרת קרן אן- ברחוב הנשמות הטהורות (עבודה עברית 2) אביתר בנאי- עד מחר תמונת השבוע: אמממ אני לא על המחשב שלי, אז הנה טעימה מהתמונות של המפגש

TheLost

New member
תודה על התמונה ../images/Emo13.gif

חסר רק החלק השני בשביל האנימצייה הלוהטת שלנו. בהצלחה בעבודה וברדיו!

Roncha87

New member
אני אעלה עוד תמונות

בשבילך לפורום בקרוב. העליתי אותן לפייסבוק אבל אתה עושה חרם עליו (לא ברור לי למה אבל לא חשוב
) אז אני אעלה גם לפה כמה. תודה!!

TheLost

New member
השקעתי ועמלתי בשביל הפורום

וזה מה שיצא ---> (האמת שהייתי בטוח שאף אחד לא פרסם קבלת שבת, ואז רציתי לשים את זה בהודעה הראשית... אבל נו, טוב לדעת שמישהו הקדים אותי! את חניבעל לקטר נשאיר במחסן) משהו טוב שקרה השבוע: אמרו לי לעשות הערכה חיובית של המצב. אז ההערכה החיובית היא- יש לי המון זמן פנוי, ואני כל היום במיטה. איזה כיף, אה? משהו רע שקרה השבוע: עברתי ניתוח
וזה לא כיף בכלל להיות עם גבס בבית במשך שבוע. אפילו עדשות אני לא יכול לשים, אז גם טלוויזיה אין. משעמם מאוד ולא נוח... אבל יאללה, רק עוד 3 ימים ו-23 שעות עד להורדת הגבס!!! משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): אני ואיך שאני נראה עכשיו
וגם, אתמול ההורים שלי הביאו לי לארוחת ערב סיני ספיד כי הם עברו ליד זה וזה נראה להם טעים. החדשות הרעות: זה עדיין מגעיל. החדשות הטובות: זה הדבר היחידי שהכנסתי לפה בשבוע האחרון והרגשתי את הטעם שלו... משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: עכשיו זה כבר צפוי מידי- להוריד את הגבס. ואחר כך לצאת לחגוג את יכולת הנשימה שלי. פרק בסדרה אחרת: אני רואה ממש קצת טלוויזיה (ומה שאני רואה אז זה במחשב), אבל- "עמוק באדמה", עונה 5, פרק 1- למרות שהפרק היה קצת בינוני, עדיין התגעגעתי ואני מחכה להמשיך לצפות בעונה. "מדיום", עונה 5- וואי, זאת הסדרה הכי טובה שאף אחד לא רואה. וגם התחלתי את עונה 12 של "הישרדות". כמה טוב שיש את "הישרדות", מעביר את הזמן בקלות! ספר השבוע: "מלכוד 22" לא מעניין אותי. תמונת השבוע: קלירררררררררררררר

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!

וקצת עצוב
החלמה מהירה!!!

Roncha87

New member
אה ואני כן רואה

"מדיום"! לא כרגע, אבל כשהיה בטלוויזיה צפיתי באדיקות ונראה לי שגם ראיתי את העונה החמישית. סדרה מצוינת ממש.

TheLost

New member
בטלוויזיה שידרו רק עד עונה 3

(בשביל yes. שאר העונות ממשיכות רק בהוט)...

Roncha87

New member
אני כמעט בטוחה

שראיתי מעבר לעונה השלישית. חוצמיזה שזה שודר במקביל ביס ובהוט- בערוץ שנקרא כיום- יס סטארס בייס. אבל יכול להיות שאני טועה..

TheLost

New member
אז כנראה שאני מתבלבל

חשבתי שהסדרה הזאת הלכה יחד עם כל הסדרות של הוט שהם החליטו לא להחזיר ל-יס. האוס, המשרד וכל אלה...

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו של השבוע: טירונות. מישהי מהשיכבה איתי בכיתה! כלומר בחדר. מה הסיכוי? והיא נחמדה ואמא שלה לקחה אותה היום אז גם קיבלתי טרמפ. כולן ממש נחמדות. ממש פחדתי מזה, ובסוף הסתדרתי עם כולן. אנחנו גם ממשיכות ביחד לקורס אז זה טוב. אנחנו בבה"ד 7 בצריפין, ישנות בחדרים, יש אוכל לא רע ווילונות במקלחות. רק החום הורג לגמרי. אבל חוץ מזה בסדר. והמפקדות נראות כמו בנות ממש נחמדות, אם הן לא היו המפקדות שלנו. הנשק קצת מעצבן ועשה לי מלא סימנים כחולים ברגליים, כאילו מלא - אני נראת כמו אטלס. אבל כן, די מגניב להסתובב איתו. אהממ... זה לא כזה כיף לחזור הביתה. לא יודעת, לא התגעגעתי לאף אחד (עצוב, נכון?). משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: האמת... שאני די מחכה לחזור. שירים: The Killers - All These Things That I've Done

Roncha87

New member
אני שמחה בשבילך

שטוב לך בטירונות וטוב לך עם הבנות (למרות שאת בבה"ד 7 וכל מה ששמעתי עליו זה רק דברים רעים חחח). אני מקווה בשבילך ומאחלת לך שימשיך להיות ככה ואם לא ימשיך אז רק שישתפר

jess r

New member
דברים רעים?

די יפה שם - הרבה ירוק וכאלו, האוכל באמת בסדר גמור והחדרים גדולים. מה שמעת?

Roncha87

New member
רוב החברות שלי

היו שם והן סבלו ממש.. בגלל הקורס, בגלל המפקדים, בגלל הבסיס עצמו.. בקיצור לא משהו. אבל אם טוב לך שם אז מה זה משנה?

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע:נגמרו המבחנים! אפשר לנשום קצת... משהו רע שקרה השבוע:הבנתי שלמרות שנגמרו המבחנים עדיין יש לי עוד 2 עבודות להגיש.... משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): http://www.japanprobe.com/?p=11526 מה קורה כשנותנים ליפנית לפגוש את רון והארי?... אסון.. זה מה שקורה!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: להגיש את כל העבודות ולהיות חופשייה, להקליט עם רון רון את התוכנית האישית שלה בשעה טובה ומוצלחת
שיהיה בהצלחה!... ללכת לבקר את האחיין המדהים שלי ובעיקרון להיות בחופש! פרק בסקראבס: עדיין צריכה לעשות השלמה עם רון... כשאני אצא לחופש אני אתפנה להשלים את כל הפרקים שפיספסתי.. שזה בערך 4-5 עונות
פרק בסדרה אחרת: השבוע ראיתי בעיקר ערוץ 8. כי זה מה שהכי מעניין בהוט. היה שבוע של חו"ל וכמובן שאני בחרתי להתמקד בכל התוכניות שמדברות על יפן..
אבל יצא לי גם לראות פינגוונים באנטרטיקה, לשמוע הרצאה על חשיבות המיחזור ולגלות את הקברים הנסתרים של כל מיני פרעונים. ספר השבוע: שומרת אחותי... רענון קריאה. ראיתי את הטריילר של הסרט עם קמרון דיאז והתחשק לי לקרוא את הסוף של הספר שוב... אז קראתי את ה4-5 פרקים אחרונים והיה טוב. סרט השבוע: "אמת מטרידה" של אל גור... היה לי שבוע אקולוגי מעט. בפעם הראשונה שניסיתי לראות את הסרט נרדמתי אבל בסיבוב השני הוא ממש... הטריד אותי
האמת שכן.. זה עצוב מה שקורה לעולם שלנו והידיעה שאנחנו לא עושים כלום כדי לעצור את זה עוד יותר עצובה. עוד מישהו שם לב שהחום הזה פשוט לא טבעי???? השירים של השבוע: Aretha Franklin - Natural Woman Better_with_you-Dean_Krippaehne Quintino - Parapapa (כן אני לא מתגברת על זה) שלמה ארצי - לא עוזב את העיר ארכדי דוכין - היא לא דומה אפרים שמיר - מיקה מיליון כוכבים-עמית פרקש תמונת השבוע: נוסטלגיה.. העברתי את כל התמונות מהמחשב בבית לנייד וזאת אחת מהן- בשירות שלי שברתי את המראה למפקדת שלי וכפיצוי הכנתי לה את זה
כן כבר אז ידעתי להיעזר בידע הפוטושופי שלי כדי להתחמק מצרות...
מיותר לציין שהיא לא כעסה...

TheLost

New member
../images/Emo6.gif היפנים האלה

"אמת מטרידה" הוא סרט מעניין ומרתק, אבל הייתה לי איתו בעיה- בסוף הרגשתי שהוא קצת חסר טעם. זה סרט דוקומנטרי מצליח (זכה באוסקר, לא?) וככזה הוא כנראה הגיע לקהל עצום של אנשים יותר מכל סרט דוקומנטרי אחר- אבל בדוגרי הסרט הזה רק מסביר על התופעה ולא כל כך נותן כלים, לצופה הממוצע, להתמודד איתה.

Sivan 85

New member
../images/Emo45.gifבדיוק...

הוא פולטיקאי גם... ורואים את זה בסרט, לאורך כל הסרט יש שילוב של פרטיים היסטוריים מרגשים על חייו וציון העובדה שהממשל הנוכחי (דאז בוש) לא עשה כלום בנושא והוא עצמו (אל גור) עשה כל מה שהוא יכול אבל הוא אף פעם לא ציין מה אפשר לעשות.. חיכיתי לזה כל הזמן... כבר פיתחתי מוכנות להתחיל להחליף את המנורות בכל הבית אבל כלום.. שום פיסת מידע-רק הפנייה להיכנס לאתר שלהם להמשך הוראות הפעלה...
אבל בהחלט סרט מעניין
נ.ב גם אני הייתי מתעקשת לגעת בריסים של רון אם הייתי פוגשת אותו.. אבל אני לא האדם השפוי הממוצע...

Roncha87

New member
אני מקווה שיהיה טוב עם התוכנית

ושענת לא תכעס- כבר הזכרתי שאני מפחדת ממנה? (עדיין, כן כן, עדיין!
) התחממות גלובלית זה אכן מטריד- הסרט הוא מטריד אבל מה שיותר מלחיץ זה ההוכחות היומיומיות- כמו למשל שהשנה החורף לא היה חורף רק במרץ- מרץ? מרץ ירד מלא גשם והיו סופות מטורפות... או כמו שאמרת- החום המגעיל הזה- ורק הולך ומתחמם. שימי מקדם הגנה!!
התמונה פשוט ענקית!!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפנית מטורפת!!!

אני מקנאה בה כל כך!!!

למעלה