קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת!../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ספר/סרט השבוע: פרק בסדרת טלוויזיה: פרק בסקראבס: שירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: 92 במבחן בסיפורת, ייייש!
תקלוט מטורף ביום רביעי. ידיד שלי חגג יומולדת בתקליט וביקש ממני, מחברה שלי ומעוד מישהי לתקלט. תיקלטתי רק איזה שעה אבל היה ממש כיף היה ממש מעולה. המעברים היו הרבה יותר טובים וממש נהינתי. הופעה של המדריך שלי מכיתה ט' (בשומר הצעיר) הו, הוא היה כה מקסים.
משהו רע שקרה השבוע: 78 במחבן בשירה.
אבל ידעתי שהלך לי חרא ואני הולכת לעשות מועד ב'. היה קשה ללמוד לכל העבודות והמבחנים השבוע, ובכל שבוע בתקופת המבחנים הזו. זה הוציא ממני את כל המיצים וזה עוד לא נגמר, אבל נשארה "רק" עוד עבודה אחת, 2 מבחנים ובנתיים רק 2 מועדי ב' חחח. ואלס עם באשיר, שזה באמת סרט מצויין, לא זכה באוסקר למרות שהגיע לו.
משהו מצחיק שקרה השבוע: בתקלוט פגשתי איזה 3 בחורים ערבים שאחד מהם אמר לי שהוא ד"ר לפלוסיפה אלב אני אל יודעת אם הלאמין לו. היה כתוב לו בתעודה כלשהי שהוא ד"ר אבל נראה לי שהוא ד"ר למשהו אחר ולא לפילוספיה, ואין יל מושג למה. בכל מקרה, אתם יודעים איך קרוא לו? באשיר!!! ואז ישר אמרתי לו כזה "אני יודעת שבטח אתה שמעת את זה כבר הרבה פעמים אבל , וואלס עם באשיר." והוא כזה "כן, כן." ממש התבאסתי אחרי זה שלא רקדתי איתו וביקשתי ממישהו שיצלם אותנו ואז הייתי כותבת על התמונה משהו כמו "יעל רוקדת וואלס עם באשיר" חחחחח!
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: אני צריכה לכתוב עבודה ענקית, של 1,500 מילים באנגלית, אבל בתקווה אני גם ינוח הרבה כי התקופתץ מבחנים קצת נרגעת עכשיו, ואני רוצה לראות הרבה סרטים כל ראיתי סרטים המווווווון זמן ואני כבר משתגעת מזה! ספר/סרט השבוע:התחלתי לקרוא את "המלך ליר" של שייקספיר בעברית בשביל מבחן גדול שיש לי חודש הבא. נחמד בנתיים. כאילו ברור שהסיפור גאוני וכל זה, אבל פחות אהבתי את התרגום. נראה יל באנגלית זה יהיה יותר יפה לקרוא. אני עדיין קוראת את The Satanic Verses שזה ספר משמ ארוך של יותר מ-500 ע"מ, ואני מתקדמת יפה.
לא ראיתי סרט אהההההההההההההה!
פרק בסדרת טלוויזיה: ראיתי את האוסקר עד שלא זכינו ואז הלכתי לישון. היה משמים. פרק בסקראבס: 810 שהיה די נוראי. כאילו לא גרוע לחלוטין, אבל הסיפור של הפרק היה מטומטם ומעצבן ונמאס לי שמתמקדים במדויות החדשות. שירים של השבוע: U2 - Moment Of Surrnder. שמעתי רק שלושה שירים מהאלבום החדש אבל זה נראה לי הולך להיות השיר הכי יפה שם ובכלל אחד השירים הכי יפים של U2 והכי יפים בעולם בזמן האחרון! השיר הזה פשוט מדהים. ככשמעתי אותו פעם ראשונה, בגלגלצ באופן מוזר כי הוא ממש עוד לא יצא כסינגל אם בכלל יצא, הוא היה כל-כך יפה וכל-כך התרגשתי ממנו שהוא פשוט גרם יל לבכות. אחרי שהוא נגמר היו לי צמרומורות ורעידות בגוף עוד הרבה זמן. U2 - Get On You Boots U2 – In a Little While White Lies - Death White Lies - To Lose My Life "He said to lose my life or lose my love That's the nightmare I've been running from." White Lies – Fifty On Our Foreheads Fanfarlo - Fire Escapes. אוי, שיר מקסים חלוטין! *המלצה חמה* http://www.youtube.com/watch?v=-e6453HyewA בכלל, להקה מעולה ומרגשת. Fanfarlo – Ghosts Fanfarlo - ...Outsiders The Bens – Bruised Asobi Seksu – Familiar Light. מעולה ומכווץ את הלב! Art Brut – Good Weekend תמונה של מה שבא: מסדרה הזויה בשם Blackpool באה דיוויד טאננט הוא בלש שחוקר את דיוויד מוריסיי באשמת רצח, ובדרך הם שרים ורוקדים, דרמת מתח שהיא גם מחזמר.

Ch3nf3l

New member
אוי אהבתי את Fanfarlo

כבר הורדתי את האלבום שלהם. מעולים.

Roncha87

New member
מאיפה אתה מוריד אלבומים?

סתם לדעת.. כי אני נדפקתי עם התוכנת הורדה שלי וזה מעפן.

Ch3nf3l

New member
בעיקר מטורנט

אבל למקרים נדירים יותר נסי את searchfiles

Roncha87

New member
כל הכבוד על ה-92!../images/Emo47.gif

תקופת המבחנים היא בהחלט קשה
תגידי, איפה אפשר לראות את בלאקפול כי אני לא מוצאת את זה בשום מקום, פעם ראיתי את זה ב-BBC אבל זהו.. יש לי את המלך ליר באנגלית אם את רוצה-הספרון שקניתי לפני ההצגה בגלוב
חחחח. שבת שלום יקירה

steelwater

New member
אוי נכון חחח ענק!../images/Emo6.gif

אני תמיד נזכרת באנו עומדות בגשם בזמן ההצגה, קוראות את המחזה מהסיפורן הקטן ומנסות להבין מה לאעזעל קורא בהצגה, ולא מבינות כלום חחח! כשאני קוראת את המחזה אני רואה בעיני רוחי את השקחן ששיחק את המלך ליר. הוא היה ממש טוב והתאים לתפקיד, לא? אל תדאגי, יש לי בית אמד שפרותי ותרבותי ואני דור שלישי של לומדי ס. אנגלית באוניברסיטה, אז לי את כל מה ששייקספיר אי-פעם כתב בעברית, באנגלית ובכמה עותקים חחח. הורדתי כמה פרקים של Blackpool אבל אני חושבת שכבר מחקתי אותם. אני יכולה לתת לך לינק לאתר שממנו הורדתי אם את רוצה. יש גם את רוב הסידרה ביו טיוב נראה לי. אשכרה ראיתא ת זה ב-BBC? מגניב! לערוץ הזה יש כמות ענקית של תוכניות משמימות אבל יש לו גם כמה יציאות מעולות כמו דוקטור הו, החיים על מאדים ובלקפול.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif כן ואני היחידה עם המעיל גשם עלי ../images/Emo3.gif

הייתי אומרת שהשחקן היה ממש טוב, אם גם הייתי מבינה מה לעזאזל קרה שם חחח אבל כן הם כולם היו טובים. את זוכרת שהגשם התחיל בדיוק בקטע שיש סופה בהצגה והשחקן התחיל לדבר על הגשם ועל הרעמים שיש בחוץ ופתאום קלט שבאמת יורד גשם והיה בשוק. זה היה אחד הרגעים המגניבים! אני אשמח לקבל קישור לבלאקפול. BBC בהחלט יוצרים דברים משעממים נורא, אך בהחלט יש להם יציאות מעולות ביותר, גם "הנוכלים"

TheLost

New member
זה היה ב-yes איזה 200 פעם.

עשו לסדרה הזאת רימייק אמריקאי, נראה לי "ויוה לאפלין" עם יו ג'קמן. אבל זה בוטל אחרי איזה דקה.

Roncha87

New member
בלאקפול היה ב-יס 200 פעם?!

מתי בדיוק? טוב זה כנראה היה כשאני עוד לא התעניינתי. ברור שזה בוטל, האמריקאים האלה...

jess r

New member
באמת חבל, זה מצחיק

היו דווקא קטעים טובים באוסקר. סטיב מרטין וטינה פיי למשל. ו... טוב, זהו בעצם. יו ג'קמן מנחה ממש גרוע.

Ch3nf3l

New member
שב"ס

משהו טוב שקרה השבוע: - היי, חזרתי הביתה אחרי שבת. מה יכול להיות רע בזה? - אממ... טיול של היחידה לירושלים. למוזיאון המחתרות, גבעת התחמושת והר הרצל. ת'אמת שהיה משעשע. במוזיאון היא אמרה שהאסירים חרטו דברים על הרצפה וזה נשמר אז באתי לידה ועשיתי את עצמי קורא ואמרתי "עד מתי אפריל 27..". בגבעת התחמושת הייתה מדריכה אתיופית שכל מילה שהיא הוציאה מהפה עוררה לי סרטים בראש שאני אעשה לה מה שאיתן נאווה עשה לירדנים, ובהר הרצל היה.. אמ.. קצת עצוב בסוף, כי הגענו לקברים של החבר'ה מהמלחמה האחרונה. - היי, אתמול הייתי בפאב והיה נחמד, רק חבל על כל הכסף. משהו רע שקרה השבוע: - היום מתחילה איזו מסיבת יער, טראנס, מטורפת. 15 שעות. יחד עם קמפינג. וחבר הציע לי לבוא איתו ועוד כמה (כולל 3 ידידות!!), וכשניסיתי לדבר עם אבא שלי על זה הוא הבין מה המשמעות של המסיבה הזאת ודחה בתוקף. - אט"ל המטומטמים האלו. הייתי אמור להתחיל קורס שלב ביום ראשון הקרוב, אבל המערכת מזינה אותי עדיין בתור "מאחזק תחמושת" כמקצוע ראשי, למרות שעשיתי קורס "בוחני תחמושת" כמה חודשים אחרי (וזה ג'וב "בכיר" יותר), ומנעה ממני לצאת, אבל גם לא הודיעו לי שיש מבחן שלב (תנאי לקבלת סמל) של מאחזקי תחמושת גם, כך שנתקעתי במקום. למזלי הקורס נדחה, כנראה למאי. משהו מצחיק שקרה השבוע: - לא משהו מיוחד. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: - לא משהו מיוחד. ספר השבוע: - סיימתי את "אנשי הקש" של מייקל מרשל. אני לא סגור על עצמי. מבחינה מסויימת ניסיתי לשכנע את עצמי שהוא יותר טוב מכל הקובן-שיט. הוא באמת כתב טוב, עם הומור די ציני, וכל מיני מחשבות שרצות, ודי הרבה ביקורת על האכזריות האנושית (ועוד דברים בקטנה, שזה תמיד כיף). אבל מבחינת עלילה הרגשתי ליקוי. וכאילו, פאק, אם כבר מהשניה הראשונה ידעתי מה הטוויסט בסוף? נו באמת. - התחלתי את "והיום איננו כלה" של צ'יינגיס אייטמטוב. שמעתי שהוא מעולה, אבל יכול להיות שיהיה לי כבד מדי. נראה. פרק בסדרת טלוויזיה: אין משהו שבאמת ראוי לציון. אולי פרק 2 של דולהאוס. שירים של השבוע: שבועיים, יותר נכון. Dear And The Headlights - I'm Not Crying, You're Not Crying, Are You? Bad News Wiletta Saintly Rows (Oh Oh ומאלבום אחר שלהם... Oh No! Sweet Talk Hallelujah I'm Bored, You're Amorous Grace Paper Bag [אגב, לאנדרו בירד יש שיר Oh No, סוויט טוק זה של ספיריטואלייזד, הללוייה.. גרייס של ג'ף באקלי, ופייפר באג של פיונה אפל. אבל אף אחד מהם לא קאבר חחח] Jared Mees and The Grown Children - Bees School Of Language - Rockist part 1 Rockist part 2 Oasis - Fuckin' In The Bushes Roy Vedas - Fragments Of Life F&M - Heart Of Glass קאבר לבלונדי Joey Ramone - What A Wonderful World קאבר ללואי ארמסטרונג Boys Like Girls - Let Go קאבר לפרו פרו (אימוג'ין) Antony & The Johnsons - Knockin' On Heaven's Door קאבר לבוב דילן, מן הסתם Ben Folds - Such Great Heights קאבר לפוסטל סרוויס Ben Sollee - A Change Is Gonna Come קאבר לסם קוק Jesse Malin - Walk On The Wild Side קאבר ללו ריד Xiu Xiu - Under Pressure קאבר לקווין Love Is All - So Far Away קאבר לדייר סטרייטס Vampire Weekend - Exit Music קאבר לרדיוהד Yael Naim - Toxic קאבר לבריטני. והיא תותחית! Gabriella Cimi - Cry Me A River קאבר לג'סטין The Zutons - Beautifull קאבר לכריסטינה מגעילרה Hellsongs - Run To The Hills קאבר לאיירון מיידן. מדהים. Submarines - Boys Don't Cry קאבר לקיור. גם מדהים. Stars - 14 Forever חמוד The Good China - All Nothing Emiliana Torrini - Big Jumps The Helio Sequence - Can't Say No The Mountain Goats - Heretic Pride The Inconsolables - Hoverfly Lykke Li - I'm Good, I'm Gone Band of Horses - Islands On The Coast Guillemots - Kriss Kross Franz Ferdinand - Lucid Dreams Anni Rosie - Machine The Hush Sound - Medicine Man Andrew Bird - Oh No Detektivbyran - Om Du Moter Varg חבר'ה גרמנים או משהו, וזה קטע אינסטרומנטלי ממש חמוד, מזכיר מעט יאן טירסן או את מייקל דאנה (שאחראי על הפסקול לליטל מיס סאנשיין) Friendly Fires - Paris The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go

Roncha87

New member
כמה שירים! ואו חן

איזו השקעה! אני אקח הכל כהמלצה. מחר אני אשב על זה. באמת התחשק לי קצת לחפש מוזיקה חדשה
הקטע עם המסיבה נשמע כאילו הוא יצא מאיזה סרט נעורים אמריקקי חחחח אח אתה בטח משתוקק לחזור לבה"ד 20. בעצם בטח שכן, היה לך כיף שם לא?

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חורף, גשם, חורף, גשם, גשם, גשם!!!
באמת שאין יותר מאושרת ממני מזה (טוב אולי הכנרת
). המפגשסרט בחיפה היה ממש נחמד, למרות שהסרט היה על הפנים, הצלחנו להוציא מהחוויה את הטוב ביותר (כמו למשל החריקות של האישה הזקנה, אני צוחקת עכשיו רק מלחשוב על זה
). הצלחתי לסדר משהו שנורא הפריע לי במערכת וזה גם היה נורא פשוט (בסוף) אז אני שמחה (עכשיו נשאר לסדר עוד משהו קטן וזה יהיה טוב). קיבלתי 99 בקורס שאפשר להגיד שהוא היסטוריה. הציונים טובים ממש, אני מרוצה מאוד (ממוצע סמסטר של 87.5). משהו רע שקרה השבוע: לההה משהו מצחיק שקרה השבוע: להיות בפאב שהוא כמעט ריק ובשנייה אחת מתמלא במלא אמריקאים בני 21 חחח זה היה דיי משעשע (אוטובוס של תגלית). משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: לחזור ללמוד.. אני לא יודעת אם אני רוצה או לא, אבל זה קורה אז מילא
. ביום ראשון אני אעשה את השינוי שאני רוצה במערכת וביום שני אנחנו נוסעים לחגוג במסעדה את הציונים הטובים שלי ואת תחילת הסמסטר (אמא שלי, אח שלי ואני)
ספר/סרט השבוע: ספר- "הזדמנות שנייה" ספר טוב, מלא בעלילות והוא פשוט כזה, כיף, אחרי כל מיני תחכומים, פשוט סיפורים של אנשים וקצת קיטשיות באוויר, איי לייק
. סרט- וול, "סיפורו המופלא של בנג'מין באטן".... NOT.
סתם נו. בראד פיט חתיך. ובאמת שהשעה וחצי הראשונות הן טובות, אבל זהו, זה נמרח ומפגר ואין לסרט הזה שום פואנטה חוץ מזה שהוא נולד מבוגר ונהיה צעיר...
פרק בסדרת טלוויזיה: "עמוק באדמה"
אני אמשיך לחפור עליה עוד חודשים רבים!. "דם אמיתי" מצוינת. "דוקטור הו" מלא מהעונה השנייה. "מרפאה פרטית" טובה מאוד. "איליי סטון" גם כן נחמד. ויש הרבה זמן לראות טלוויזיה!
פרק בסקראבס: לעומת זאת... לא ראיתי
שירים של השבוע: בועז בנאי- תנופה דידי ארז- כל מבט סף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב אריק ברמן- תשמח בלאגן- שקט יזהר אשדות- התחלות Daeth Cab For Cutie- Someday You Will Be Loved Death Cab for Cutie - Bend to Squares Vampire Weekend - Oxford Comma The Hoosiers - Cops And Robbers Gabrielle - Out of reach Bitter Sweet - The Bomb Lenny Kravitz - I Belong To You Foo Fighters - Everlong (ACOUSTIC) Jamie Cullum - I Get A Kick Out Of You Lifehouse - Trying to Find My Way תמונה של מה שבא: שידור חי של חורף אצלי ביישוב!
(ככה זה שמטילים בגשם כשיש 6 מעלות בחוץ עם מצלמה
) שיהיה סופשבוע מקסים, מלא גשם וחורף.
תעשו חיים ושמרו על עצמכם
וגם שיהיה לכם שבוע מצויין מלא בשמחה!

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו שקרה השבוע: היה שבוע גרוע,, נמחק לי הסרט, העריכות הן סיוט, אני שונאת את העורכת שלי ואת כל החברים שלי, כל המשפחה שלי נסעו בסוף שבוע והבית ריק ומדכא וגם הצטננתי ככה במפתיע וכואב לי הגרון ויש לי חום וכולם באמריקן איידול גרועים, והפסדנו באוסקר. משהו טוב שקרה השבוע: גשם. הייתה אצלנו מישהי ויש לה בת קטנה בת שנה וחצי ואני שונאת ילדים, אבל היא היתה ממש מקסימה. משהו מצחיק שקרה השבוע: ויל וגרייס, עונה 8, גרייס בהריון: וויל: "את צריכה לקחת את בלה בלה ובלה בלה" גרייס: "וויל, צא לי מהרחם, אתה לא הנשיא" - אדיר. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: שום דבר כייפי. ספר/סרט השבוע: "בעלים ונשים" של וודי אלן. סרט טוב. פרק בסדרת טלוויזיה: "עמוק באדמה" - אלו בהחלט 50 הדקות שאני הכי מחכה להן כל יום. האנשים בסידרה כל כך... קל לחבב אותם. הם כל כך אנושיים. "אמריקן איידול" - אהבתי את הבלונדה שהופיעה היום, וחששבתי שהיא נמצאת ברמה הרבה יותר גבוהה מכל המתמודדים בתחרות הזאת, ושיהא רק צריכה ללמוד לעמוד על הבמה (ההופעה המוזרה וחסרת החיים שלה לא תואמת את השירה הכל כך חיה ומדהימה שלה). ונורמן ג'נטל לא מצחיק. הוא פטאתי, ומתאמץ יותר מידי. אני לא מבינה למה אנשים חושבים שהוא מצחיק. ואדם הזה פשוט חרא פרפורמר. כל ההופעה שלו היתה מחורבנת והוא ליקק את השפתיים ועשה מבטים ותנועות מוזרות ועשה הכל אובר-דה-טופ ובכלל לא הרגשתי שהוא מבצע שיר וחלק מהזמן הוא סתם צעק אותו ובטח כולם יאהבו אותו ויצביעו לו. שירים של השבוע: Moriarty - Enjoy the silence גירסה נהדרת של השיר מהפירסומת ל"עמוק באדמה" ביס. Craig Armstrong - Let's go out tonigh שיר מדהים George Harrison - Got my mind set on you שימשיך לרדת גשם, ושיבואו איתו דברים טובים. שבוע קסום !

Roncha87

New member
הו! אני חיפשתי את הגירסה הזאת!

(השיר של הפרומו של עמוק באדמה) ואי היא פשוט מצוינת, לשיר מצוין תודה
.
אני זוכרת את הקטע הזה מוויל וגרייס, ענק! שמחר כבר יתחיל להשתפר בשביל ותרגישי טוב

למעלה