סופשבוע רגוע../images/Emo185.gif
משהו טוב שקרה השבוע: חורף, גשם, חורף, גשם, גשם, גשם!!!
באמת שאין יותר מאושרת ממני מזה (טוב אולי הכנרת
). המפגשסרט בחיפה היה ממש נחמד, למרות שהסרט היה על הפנים, הצלחנו להוציא מהחוויה את הטוב ביותר (כמו למשל החריקות של האישה הזקנה, אני צוחקת עכשיו רק מלחשוב על זה
). הצלחתי לסדר משהו שנורא הפריע לי במערכת וזה גם היה נורא פשוט (בסוף) אז אני שמחה (עכשיו נשאר לסדר עוד משהו קטן וזה יהיה טוב). קיבלתי 99 בקורס שאפשר להגיד שהוא היסטוריה. הציונים טובים ממש, אני מרוצה מאוד (ממוצע סמסטר של 87.5). משהו רע שקרה השבוע: לההה משהו מצחיק שקרה השבוע: להיות בפאב שהוא כמעט ריק ובשנייה אחת מתמלא במלא אמריקאים בני 21 חחח זה היה דיי משעשע (אוטובוס של תגלית). משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: לחזור ללמוד.. אני לא יודעת אם אני רוצה או לא, אבל זה קורה אז מילא
. ביום ראשון אני אעשה את השינוי שאני רוצה במערכת וביום שני אנחנו נוסעים לחגוג במסעדה את הציונים הטובים שלי ואת תחילת הסמסטר (אמא שלי, אח שלי ואני)
ספר/סרט השבוע: ספר- "הזדמנות שנייה" ספר טוב, מלא בעלילות והוא פשוט כזה, כיף, אחרי כל מיני תחכומים, פשוט סיפורים של אנשים וקצת קיטשיות באוויר, איי לייק
. סרט- וול, "סיפורו המופלא של בנג'מין באטן".... NOT.
סתם נו. בראד פיט חתיך. ובאמת שהשעה וחצי הראשונות הן טובות, אבל זהו, זה נמרח ומפגר ואין לסרט הזה שום פואנטה חוץ מזה שהוא נולד מבוגר ונהיה צעיר...
פרק בסדרת טלוויזיה: "עמוק באדמה"
אני אמשיך לחפור עליה עוד חודשים רבים!. "דם אמיתי" מצוינת. "דוקטור הו" מלא מהעונה השנייה. "מרפאה פרטית" טובה מאוד. "איליי סטון" גם כן נחמד. ויש הרבה זמן לראות טלוויזיה!
פרק בסקראבס: לעומת זאת... לא ראיתי
שירים של השבוע: בועז בנאי- תנופה דידי ארז- כל מבט סף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב אריק ברמן- תשמח בלאגן- שקט יזהר אשדות- התחלות Daeth Cab For Cutie- Someday You Will Be Loved Death Cab for Cutie - Bend to Squares Vampire Weekend - Oxford Comma The Hoosiers - Cops And Robbers Gabrielle - Out of reach Bitter Sweet - The Bomb Lenny Kravitz - I Belong To You Foo Fighters - Everlong (ACOUSTIC) Jamie Cullum - I Get A Kick Out Of You Lifehouse - Trying to Find My Way תמונה של מה שבא: שידור חי של חורף אצלי ביישוב!
(ככה זה שמטילים בגשם כשיש 6 מעלות בחוץ עם מצלמה
) שיהיה סופשבוע מקסים, מלא גשם וחורף.
תעשו חיים ושמרו על עצמכם
וגם שיהיה לכם שבוע מצויין מלא בשמחה!