מדברים אנגלית עם נאדי. שבת שלום! ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי צו ראשון! לאוגוסט! זה עוד מלא זמן
משהו רע שקרה השבוע: אתמול ושלשום הייתי בצילומים עם צוות ש*הכריחו אותי* להפיק לו, עם במאית מעצבנת שלא יודעת לתפקד בצוות ולמען האמת העורכת יותר ביימה ממנה, בקיצור היה סבל- אבל מזל שהשחקנים היו ממש מצחיקים. אז היה קצת נסבל, בכל זאת אני שמח שזה נגמר ושאני יכול למחוק את המספר של הבמאית מהטלפון שלי
משהו מצחיק שקרה השבוע: וואו, אממ.. ביום חמישי צילמנו ליד הקניון והיו שם כמה פריקים שאחד מהם לבש גלימה (הוא התבלבל כנראה וחשב שהוא הרוזן דרקולה? ואן הלסינג? ביטס מי). ואז - כי זה כמובן הדבר הצפוי הבא - הבחור טיפס על עץ. כן, הוא ממש טיפס על עץ. והצלם הדביל לא צילם את זה. אוף
בכל מקרה זה היה משעשע. אח"כ גם נפגשנו עם מישהו שהיה בקולנוע שנה שעברה וערך שני סרטים, הוא דיבר איתי, קרא את התסריט ושנינו סיכמנו שזה חרא תסריט ובמאית גרועה.
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: כבר מחר- oral presentation באנגלית (הסקת מסקנות). בקושי עברתי על זה אז נראה לי שיילך לי ממש גרוע.
חוץ מזה יש מבחן בתנ"ך וזה אומר חרישה
אה וגם "כנר על הגג"! ספר/סרט השבוע: 1984 - פשוט ספר מעולה, אם לא היו לי את הצילומים התקועים האלה באמצע בטח כבר הייתי מסיים אותו. סרט- ראיתי את סרט האימה האהוב עליי עוד פעם בפעם הראשונה. זאת אומרת: ראיתי את The Hills Have Eyes המקורי מ-1977. סרט גרוע, תראו את החידוש. וגם (יצא לי איכשהו לראות רק סרטי אימה) ראיתי את "Wrong Turn 2". סרט דוחה. פרק בסדרת טלוויזיה: דולהאוס 2 - פרק ממש טוב. לוסט 7 - פרק ממש גרוע! תמונה של מה שבא: אין לי כוח ללחוץ על "לחלון הוספת תגובה".
שבוע טוב