קבלת שבת

Angelus

New member
דווקא בשל הסרט המרדף לאושר

אני חושב שהוא לא יכול להתקדם מעבר לדמות שהוא הציג בשנות ה-90, למרות שאני מודע לכך שהסרט נגע בהמון אנשים. את בטוחה שהוא קיבל מועמדות לאוסקר?

creepy creep

New member
המרדף לאושר..

על מה הסרט הזה? המורה שלי לאנגלית אמרה שהיא רוצה להראות לנו איתו משום מה...

steelwater

New member
עיזבו אתכם מהסרטים האלו

למרותץ שכמה מהם ממש טובים - לכו לראות את "קונטרול" הסרט החד של אנטון קורביין על ג'וי דוויז'ן - גגגגגגגגגאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווונננננננננננננננננננניייייי! ראיתי אותו היום והוא היה הכי מדהים בעולם. מעולה!

alkai

New member
איזה שטויות...

בלי שום קשר לעובדה שהייתי צופה קבוע של הנסיך המדליק מבל-אייר, אני אומר לך שוויל סמית' שחקן מצויין. ויש לו הרבה סרטים טובים: -אני, רובוט. (הספר גם אחלה) -גברים בשחור. -המרדף לאושר. ראיתי המון שחקנים מחורבנים בחיי, והוא לא אחד מהם, 'צטער. בקשר לסרט הספציפי, אתה משווה אותו לסרטים לא קשורים. הייתי צריך להנות ממנו בלי שום קשר לכלום.

Angelus

New member
לא טענתי שהוא מחורבן

אמרתי שהוא יכול, מבחינתי, לשחק בצורה יוצאת דופן צורת משחק אחת, והיא הומוריסטית. סבבה? ואיך, למען השם, אפשר להנות מסרט שאתה במשך השעתיים יושב ומחכה לפאנץ'ליין שלו?

alkai

New member
צודק...

הוא מתאים יותר לקומדיות. ובקשר לסרט, זכותך להתבאס עליו. זה קורה לי הרבה. רון, אולי בגלל ששנינו ראינו את הסרט בקריון... לכי תדעי.

alkai

New member
תכלס יצאתי לוזר.

זה בגלל שאין לי כוח להקליד, ואתה עקשן.

Angelus

New member
טוב, בנימה אחרת

[נימת ילד כאפות] גם זכותך להתלהב מכל סרט [גם אם הוא יותר משעמם ממרתון שלם של המורדים. סתם..] וכיף להתכווח איתך. אני סתם יוצר אנטי כי התאכזבתי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהיי היי המורדים זה לא משעמם../images/Emo11.gif

יכול להיות שיהיהו ספויילרים לסרט אני האגדה|ספוליר| דווקא וויל סמית' לדעתי הוא כן אחד השחקנים שיכול לשחק דמויות שונות ומגוונות ומאוד התנער מהתדמית של הנסיך המדליק... הוא משחק טוב באני האגדה, לא מכאן באה ה"אי אהבה" שלי לסרט, הסרט כסרט הוא רע.. יש לו אחלה רעיון אבל הוא פשוט חסר עלילה. במשמך כל הסרט מראים את החיים שלו כאדם בודד שמנסה למצוא תרופה למגפה. בסרט רגיל "השגרה" של הדמות מתוארת ברבע שעה הראשונה, פה זה פשוט נמשך כל הסרט! אז אם וויל סמית כשחשקן מעולה (לפי דעתי) ואם כבר סרט טוב אז המרדך אל האושר! פשוט מקסים

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אולי

יש לקריון קטע כזה. הוא הופך סרטים לטובים יותר

Roncha87

New member
אולי איציק

סיפרו לך על הסרט לפני שראית אותו? כי אני יודעת מניסיון שכשאני הולכת לראות סרטים, אנשים שמספרים לי עליהם דיי משנים לי את הציפיות. יש סיכוי שאם מישהו היה מספר לי על הסרט לפני שראיתי אותו אז גם אני הייתי מתאכזבת. באתי בלי ציפיות וממש התלהבתי, בעיקר מעצם העובדה שממש לא יוצא לי לראות סרטים כאלה בקלונוע או בטלוויזיה. אה - וויל סמית' שחקן ענק

Angelus

New member
נהפוך הוא

כל השבת דיברנו כל המשפחה שנראה את הסרט הזה, והכנו כל מיני סנקס ושיט וישבנו כולנו.. ו.. ישבנו? זהו. זה מה שעשינו.. בהינו בחוסר הבנה בסרט. תשמעי, הסרט מכניס אותך לאווירה כלשהי, אבל אני באמת מאמין שפאנץ'ליין פוספס בדרך זו או אחרת. אה - וויל סמית' שחקן ענק בקומדיות. לדעתי.

steelwater

New member
הרסתם לי

לא ידעתי שזה עם זומבים... טוב, אני עדיין מתכוונת לראות את זה, אבל זהירות עם סופיילרים! איצעק, אתה מדבר על שחר המתים האמריקאי או האנגלי? כי לא מזמן אמא בטעות הביאה לי את האמריקאי ואני רציתי את האנגלי, שהוא סרט על זמובים אבל יותר קומדיה פרועה ובריטית ומטורפת כזאתי.

Angelus

New member
שון אוף דה דד?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סרט קרוע!!!!!!!!!!!!!!!

alkai

New member
../images/Emo45.gif סרט גדול! ../images/Emo6.gif

מי שאוהב את שני השחקנים הראשיים ובכלל את הסגנון הדבילי/גאוני הזה, יש סרט משנה שעברה Hot Fuzz, לא יודע איך תרגמו אותו לארץ.

Angelus

New member
שווה צפייה?

בטעות צפיתי בסרט הזה ואני לא הפסקתי לצחוק.

alkai

New member
ראיתי דיי מזמן.

ואני זוכר שהוא היה באותו סגנון, רק על נושא אחר. פחות מצחיק... אבל עדיין נקרעתי מידי פעם.

Angelus

New member
יש סיכוי ששאלתי אותך

אבל אני לא זוכר מה ענית לי - מה חשבת על מת לצעוק 1 ו 2?

למעלה