קבלת שבת

steelwater

New member
Hot Fuzz סרט עענננקקק!

יו, כל-כך צחקי ממנו חחחחחחחחחחחחחחח! בעברית קוראים לו "שוטרים לוהטים" או משהו כזה. סרט כה גאוני! לכן אני רוצה לראות את שון אוף זה דד.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני לא ממש אהבתי את הסרט..

חוץ מהכלבה שנראית כמו הכלב שלי וגם נקראת כמוהו

alkai

New member
אני מקווה ש... (../images/Emo58.gif לסרט.)

לכלבה שלך יהיה סוף פחות חונק.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוא כלב

וכן גם אני מקווה... סאמי החמוד שלי ^^

alkai

New member
חח נחמד.

אני לא מכיר חלק מהאתרים, אבל את הרוב הבנתי. היה אפשר לעשות מהרעיון משהו יותר מצחיק, זה בטוח.

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo183.gif

מיליון פעם אני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת! ארג. משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של רן דנקר, כן כן, מיינסטרים, אבל למי אכפת? הוא שר מדהים ונראה מעולה. עזבו אתכם משטויות!
. ארוחת ערב טעימה בטירוף אצל סבתא. פאב עם חברים. משהו רע שקרה השבוע: אוף אוף ועוד אוף.. עזבו. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: ערב שעשוע וצחוקים אצל ידיד+העלאת סיפורי נוסטלגיה ממזמן. שווה +. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: מבחן בסטטיסטיקה+כתיבה מדעית. סינמה סיטי [חיה?
]. משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: אמממ... סרט השבוע: אוקיי סרט מזעזע שראיתי בטעות- "אחי איך דפקו אותך" של טום גרין. מסתבר שהוא זכה בסרט הגרוע של אותה שנה וזה הכי מוצדק בעולם. נורא!!!. ראיתי עוד פעם חצי מ"אני האגדה" שזה סרט שליטה. "שישי הפוך" מצויין, כן כן אני בעד קיטש! [בעיקר כשזה עם צ'אד מייקל מוריי
]. פרק בסדרה: האנטומייה של גריי. הפרק שאבא של ג'ורג' מת. ואו. איזה שחקן מצויין הוא אני בכיתי לאורך כל הפרק. פרק מעולה. מלא פרקים של חברים, מלא, מלא מלא מלא
. פרק בסקראבס: אההההההה אל תתחילו איתי בכלל!
שיר השבוע: רן דנקר- במקום לבכות
בועד בנאי- תנופה. שיר מעולה. תקשיבו לו! עברי לידר- ואולי. Gary Jules - Falling Awake השיר הזה היה בקטע שהם מנתקים את אבא של ג'ורג' מהמכונות. עצוב. תמונת השבוע: אוף! רציתי להעלות תמונה מעולה מההופעה אבל זה לא נותן לי
בכל אופן- אחחחח אז איפה הם הבחורים ההם??
שבוע מעולה אנשים,
[אני אוהבת את האייקון הזה!] רק אושר בריאות וכיף. אהמ. שמרו על עצמכם טוב?

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifשישי הפוך

כשהסרט יצא הלכתי לראות אותו בקולנוע עם אמא שלי. באופן מפתיע, היא לא סבלה יותר מדי
עברי לידר - ואולי
השיר הזה לא יוצא לי מהראש בזמן האחרון... שבוע מקסים!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifצ'אד מייקל מאריי../images/Emo99.gif

ורן דנקר ועברי לידר.. פששש יפה...

creepy creep

New member
סופו של סוף השבוע

משהו טוב שקרה השבוע: אחותי התארסה. חזרה ראשונה לערב מונו-דיאו עם כל השחקניות וכל הצוות. היה מלחיץ והיה כיף. הרווחתי 150 שקל מבייביסיטר וכמה "שיעורים פרטיים" במתמטיקה לחברה של אחותי. משהו רע שקרה השבוע: אנשים שאומרים דבר אחד, מתכוונים לדבר שני, ועושים דבר שלישי. בגלל איחור של חמש דקות (ז"א, חמש דקות אחרי שהיא מפסיקה להכניס את המאחרות ב20 דקות) המחנכת העיפה אותי לכל היום, מעצבנת. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעבור את המבחן הענקי בהיסטוריה, לארגן לאחותי הגדולה מסיבת הפתעה... משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: פעם היה יותר טוב. סרט השבוע: השבוע לא היה לי זמן לראות, אבל שבוע שעבר ראיתי בקיריון את "העולם ע"פ דן". סטיב קארל
. חוץ מחלק שהיה חסר לי בסרט, מאוד נהניתי. פרק בסדרה: בעקבות שיטוט במחשב של בן דוד שלי ראיתי 6 פרקים של Gossip Girl.
שבוע טוב!

steelwater

New member
מה היה חסר לך בסרט?

סטיב קארל שחקן ממש טוב, אבל הסרט לא היה משהו. "חמש דקות אחרי שהיא מפסיקה להכניס את המאחרות ב20 דקות" חחחח! בהצלחה במבחן!

creepy creep

New member
כל העניין עם אח שלו..

בתחילת הסרט הוא מספר לדן איך הוא מרגיש ושזאת פעם ראשונה שהוא באמת אוהב מישהי ובלה בלה בלה והופס, יומיים(או פחות אפילו) אחרי שהיא נפרדה ממנו, הוא כבר התגבר על הכול ויש לו מישהי אחרת. הכול פשוט מתרחש בזמן קצר ונהיה מתומצת מדי. תודה!

למעלה