שבת שלום
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע:שלא דחו בסוף את הפסיכומטרי. סיימתי את הספר שרון קנתה לי "קרוב להפליא, רועש להחריד". ספר מקסים ויפה ועצוב. קנינו מחשב חדש! ייייי! צורב DVD, USB מקדימה ובתקווה משהו יותר טוב ואיכותי מזה שיש לנו. קנינו גם רמקולים חדשים עם בסים מטורפים. אפשר לעשות פה מסיבה חחח!
משהו רע שקרה השבוע: אמא שלי ידיד שלי נפטרה מסרטן.
העניין הוא שאבא שלו גם נפטר מסרטן כשהוא היה צעיר יותר.
הוא פאקינג יתום!
שדחו את הפסיכומטרי. זה הלחיץ אותי ממש לאיזה יום-יומיים. העניין הוא שאני עדיין ממש לחוצה עכשיו שהחזירו אותו חחח.
ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע:רצים המון צחוקים בפסיכו, אבל כשאני באה לכתוב פה אני לא זוכרת. המממ... אה, יש לי משהו טוב! הודיעו שידחו את הפסיכו ביום שהיה לנו שיעור. אז כשבאנו לשיעור רוב האנשים היו מבואסים ממש וזה והמורה אמר שתלמידים שאלו אותו מה הגובה של הבניין חחח!
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחרוש!!! לקום כל יום ב-9:00 וללמוד כל היום. בלי מחשב ובלי טלוויזיה, רק באוכל! לא לצאת ולכל כלום. רק ללמוד, ללמוד, ללמוד! אם אתם רואים אותי פה יותר מידי השבוע תגידו לי לעוף מפה חחח.
משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע:המממ... היום ראיתי תמונות של ידיד שלי מהמלחמה. סתם תמונות שלהם מתוכניים להיכנס ללבנון או נחים, אבל כל פעם מחדש זה פוגע בי כמה זה נורא ששולחים ילדים בני 18 להילחם. כמה זה נורא ומסוכן ומטורף.
אבל מה נעשה, הא? אתמול בפסיכו מישהו אמר שהוא פוסט-שמאלני. שאלתי אותו מה זה אומר והוא אמר שהוא היה שמאלני פעם אבל הבין שישאר פה חרא ותמיד תהיה מלחמה וכל זה. האמת אני גם מרגישה ככה. אני עדיין רואה את עצמי כשמאלנית, אבל כבר מזמן איבדתי את התקווה שיש בכלל סיכוי שיהיה מתישהו שלום פה.
סרט השבוע:למי יש זמן לראות סרטים? חחח.
פרק בסדרה: דוקטור הו! גאונות! סוף סוף התחלתי לראות את הסדרה הזאת מהתחלה, כאילו מהתחלה של העונה השלישית. לא הבנתי הכל בגלל המבטא המטורף שלהם ובגלל שיש המון מונחים מוזרים אבל זה סדרה כזאת מעולה וכייפית! דיוויד טאננט הוא המלך! הוא אחד השווים.
פרק בסקראבס: Nope.
שיר השבוע: The Wombats – Let's Dance To Joy Division. אחד השירים הככככככי מאגניבים בעולם! שיר ענק, ענק! זה שיר כזה כיפי לרקוד אליו. Athlete – Wiresץ אמרתי לכם, תקשיבו לשיר המעולה הזה! Gomez – See The World Yeah Yeah Yeahs – Maps Kevin Devine – Brooklyn Boy. שיר ממש חמוד! Feist – 1234 Feist – So Sorry Death Cab for Cutie – The Sound of Settling. תודה לאיצעק שגילה לי ת'שיר הזה, שיר ממש חמוד! The Shins – Strange Powers (Magnetic Fields cover). כל מה שיוצא מהלהקה הזאת כמעט הוא זהב. Justice – D.A.N.C.E
תמונת השבוע:הקומיקס של אתמול מ-Cyanide and Happiness. מה מצחיק, אבל מה? פשוט גאוני! חחחחחחחחח! שעה צחקתי חחחח!