קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo143.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: יום חמישי בערב -
ובכללי, עוד כל מיני עניינים מילטרים, אבל הם סתם ערך מוסף. משהו רע שקרה השבוע: לא יודע אם זה בהשפעת מחסור אור יום, אבל המצב רוח לא היה משהו. זוהי עונת החורף היותר מבישה שהייתה מאז שאני זוכר את עצמי. לעזאזל, אם קר, שירד כבר גשם. סתם קר? ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: "see ya... *whispers* wouldn't wanna be ya"
מצחיקים אותי אנשים .. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לשקוט משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: שמוות של שחקנים מסוממים בהוליווד מפר את השלוות נפש שלנו יותר מאשר מוות של אנשים במדינה שלנו. קצת עצוב, אבל זו המציאות. סרט השבוע: ראיתי סרט קומדיה ממש טוב, אבל משום מה אני לא זוכר את שמו פרק בסדרה: צ'אק, צ'אק, צ'אק. הסדרה הכי טובה שרצה כרגע על המסך
(חוץ מסקראבס האבודה, כן?) פרק בסקראבס: -- שיר השבוע: Aidan Hawken - fly straight
תמונת השבוע: מי שלא צופה בסדרה הזאת, מפספס ארבעים ומשהו דקות של אקשן ובעיקר הומור משובח. מומלץ. שבת שלום.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 120 במבחן במתמטיקה ואתמול החברים היו אצלי, אכלנו בורגרס בר ושיחקנו בפלייסטיישן (גיטר הירו זה כזה על!!) משהו רע שקרה השבוע: אח של חברה מאוד טובה שלי נפטר. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: - משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה ומבחן בפסיכולוגיה משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: סרט השבוע: אין פרק בסדרה: נמלטים 3 פרקים אחרונים של עונה 2 פרק בסקראבס: - שיר השבוע: היהודים - גניבה, סמי חופשי, יכול להיותף חופשי, להיות, הנה זה בא Poison - Talk Dirty To Me תמונת השבוע: אני אוותר הפעם הודגש באמצעות מדגישומטיק

Angelus

New member
מצטער לשמוע ..

יש דברים שהם קשים מנשוא.. אפשר רק להיות שם עבורם. ובנימה שונה, יפה לך על ה-120.
כל הכבוד!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע:שלא דחו בסוף את הפסיכומטרי. סיימתי את הספר שרון קנתה לי "קרוב להפליא, רועש להחריד". ספר מקסים ויפה ועצוב. קנינו מחשב חדש! ייייי! צורב DVD, USB מקדימה ובתקווה משהו יותר טוב ואיכותי מזה שיש לנו. קנינו גם רמקולים חדשים עם בסים מטורפים. אפשר לעשות פה מסיבה חחח! משהו רע שקרה השבוע: אמא שלי ידיד שלי נפטרה מסרטן.
העניין הוא שאבא שלו גם נפטר מסרטן כשהוא היה צעיר יותר.
הוא פאקינג יתום!
שדחו את הפסיכומטרי. זה הלחיץ אותי ממש לאיזה יום-יומיים. העניין הוא שאני עדיין ממש לחוצה עכשיו שהחזירו אותו חחח. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע:רצים המון צחוקים בפסיכו, אבל כשאני באה לכתוב פה אני לא זוכרת. המממ... אה, יש לי משהו טוב! הודיעו שידחו את הפסיכו ביום שהיה לנו שיעור. אז כשבאנו לשיעור רוב האנשים היו מבואסים ממש וזה והמורה אמר שתלמידים שאלו אותו מה הגובה של הבניין חחח! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחרוש!!! לקום כל יום ב-9:00 וללמוד כל היום. בלי מחשב ובלי טלוויזיה, רק באוכל! לא לצאת ולכל כלום. רק ללמוד, ללמוד, ללמוד! אם אתם רואים אותי פה יותר מידי השבוע תגידו לי לעוף מפה חחח. משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע:המממ... היום ראיתי תמונות של ידיד שלי מהמלחמה. סתם תמונות שלהם מתוכניים להיכנס ללבנון או נחים, אבל כל פעם מחדש זה פוגע בי כמה זה נורא ששולחים ילדים בני 18 להילחם. כמה זה נורא ומסוכן ומטורף.
אבל מה נעשה, הא? אתמול בפסיכו מישהו אמר שהוא פוסט-שמאלני. שאלתי אותו מה זה אומר והוא אמר שהוא היה שמאלני פעם אבל הבין שישאר פה חרא ותמיד תהיה מלחמה וכל זה. האמת אני גם מרגישה ככה. אני עדיין רואה את עצמי כשמאלנית, אבל כבר מזמן איבדתי את התקווה שיש בכלל סיכוי שיהיה מתישהו שלום פה. סרט השבוע:למי יש זמן לראות סרטים? חחח. פרק בסדרה: דוקטור הו! גאונות! סוף סוף התחלתי לראות את הסדרה הזאת מהתחלה, כאילו מהתחלה של העונה השלישית. לא הבנתי הכל בגלל המבטא המטורף שלהם ובגלל שיש המון מונחים מוזרים אבל זה סדרה כזאת מעולה וכייפית! דיוויד טאננט הוא המלך! הוא אחד השווים.
פרק בסקראבס: Nope. שיר השבוע: The Wombats – Let's Dance To Joy Division. אחד השירים הככככככי מאגניבים בעולם! שיר ענק, ענק! זה שיר כזה כיפי לרקוד אליו. Athlete – Wiresץ אמרתי לכם, תקשיבו לשיר המעולה הזה! Gomez – See The World Yeah Yeah Yeahs – Maps Kevin Devine – Brooklyn Boy. שיר ממש חמוד! Feist – 1234 Feist – So Sorry Death Cab for Cutie – The Sound of Settling. תודה לאיצעק שגילה לי ת'שיר הזה, שיר ממש חמוד! The Shins – Strange Powers (Magnetic Fields cover). כל מה שיוצא מהלהקה הזאת כמעט הוא זהב. Justice – D.A.N.C.E תמונת השבוע:הקומיקס של אתמול מ-Cyanide and Happiness. מה מצחיק, אבל מה? פשוט גאוני! חחחחחחחחח! שעה צחקתי חחחח!

חחחחחחחחח

לקח לי שניה כיוון שזה כל כך גאוני שחשבתי שלא הבנתי. גדול גדול גדול @@@

שבת שלום !!!

משהו טוב שקרה השבוע: אני לא רוצה לומר את זה אבל השבוע היה דיי גרוע. וזה לא בגלל משהו אחד פשוט כל מיני דברים יחד. בכל מקרה אני מאמינה שהסופ"ש יהיה טוב!! בכל מקרה הדבר בסימן הכי טוב שקרה השבוע זה שגיליתי שחברה שלי בהריון -היא נשואה והכל אז אין מה לדאוג... משהו רע שקרה השבוע: כמו שאמרתי הרבה.. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: טוב לי זה לא היה מצחיק.. אבל הקאתי באמצע רחבו בת"א. וזה לא היה מאלכוהול פשוט בחילה. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: שיעורי נהיגה והרבה מהם!!!! משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: אכזבה זה רגש מתסכל. סרט השבוע: scary movie תמיד מצחיק. פרק בסדרה: one tree hill 501-504 קראו לי קיטשית אבל אני אוהבת תסדרה. סורי אבל אני נקשרת אליה.. שיר השבוע:cryin-Aerosmith תמונת השבוע: עוד תמונות תגלית.. משיח משיח משיח dance

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה סביר כזה, שום דבר טוב באופן מיוחד אבל גם אלא משהו רע. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לאכול גלידה. לפני כמה שבועות ראיתי את גלידת הלימון שנעלמה לפני שנים מהמדפים שוב ואני מתכוונת לנסות לחפש אחת. סרט השבוע: יום שישי ראינו "הקוסם מארץ עוץ" שהיה ארוך ומייגע יחסית לסרט של שעה וחצי. בקיצור, לא סרט לצפיה שניה. ואני באמצע של "הארי פוטר ומסדר עוף החול" שהוא דווקא סביר מאוד יחסית להארי פוטר ואני אוהבת את לונה. פרק בסדרה: "בנות גילמור"
ראיתי המון פרקים מהעונה השניה, 4 מתוכם ראיתי היום בבוקר ברצף. ג'ס כזה חמוד, ודין מעצבן. פרק בסקראבס: לא ראיתי, אבל העונה הראשונה והשניה הגיעה סוף סוף והעטיפה של הראשונה ממש מגניבה, האחרות פחות מוצלחות. עכשיו חסרה לי רק השלישית להשלים את חמשת הראשונות. שיר השבוע: Himalayans - Save My Life Himalayans - She's Like The Weathe זאת להקה שהסולן של קאונטינג קרואוז היה בה לפני קאונטינג, הסיגנון מזכיר את קאונטינג ואלו שני שירים ממש טובים שלהם. Bruce Springsteen - Night Creedence Clearwater Revival - Bad Moon Rising Police - Every Little Thing She Does Is Magic

TheLost

New member
כמה חיכיתי. (שבת שלום)

משהו טוב שקרה השבוע: ביום רביעי התחלתי ב-10 וסיימתי ב-12
ביום שלישי בת דודה שלי באה והיה כיף מאוד. משהו רע שקרה השבוע: האמת שקרו הרבה דברים רעים השבוע. הית' לדג'ר מת שזה קצת עצוב. קיבלתי מכתב מהמורה למתמטיקה כדי שההורים יחתמו (היא כלבה. לא משנה). החליפו לנו את המערכת אז סיימתי היום ב-1 ורבע! עונש!!! |הדשג|ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: השבוע אחרי שהמורה למתמטיקה שלחה לי את המכתב הלכתי בחניה של בית ספר עם 2 חברות ואז ראינו את המכונית של המורה שזאת מכונית צהובה ומכוערת ברמות, אז התחלתי להצביע על המכונית ואמרתי שמאז שגיליתי שלכלבה יש מכונית צהובה כל פעם שאני רואה מכונית צהובה בא לי לשרוט אותה ואז התקרבתי למכונית ובאתי לעשות לה משהו. ואז כמובן ראיתי שהמורה בתוך המכונית
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחרוש לביולוגיה, בטוח. אה ולהסתפר
משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: שמורות אוהבות אותי
ולעומת זאת אנשים הם חארות. סרט השבוע: אממ נראה לי שראיתי רק את "Saw" עם בת דודה שלי שמפחדת מסרטי אימה.
פרק בסדרה: פשמ"ע 4.19, שרה קונור 1.02, אליאס 5.04, ורוניקה 3.12, ג'סטיס 1.13, ליל בוש 1.05, בניחוש חוקר 2.02... פרק בסקראבס: לא ראיתי עדיין אבל עוד כמה דקות נשבור צום! קולולו
שיר השבוע: Hello Zepp - Charlie Clouser. תמונת השבוע: *סליחה שאני ממחזר תמונות פשוט אין לי זמן למצוא אחת חדשה
*

alkai

New member
שבת שלום...

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם דיי הרבה חברים השבוע, היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: החלומות שלי. מי שמשועמם וישן המון, גם חולם הרבה מסתבר. וזה מפריע לישון. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: קונאן היה מצחיק. :X משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחזור לעבוד אחרי כמעט חודש של בטלה טהורה. משהו חדש/מסקנה שלמדתי השבוע: היו תובנות, אני לא זוכר משהו מיוחד כרגע. סרט השבוע: - "שעת שיא 3"- סרט קורע. - "ג'קאס 2.5"- חולני ומצחיק. - "אני, רובוט"- ראיתי את זה כבר לפני שנתיים בערך, אבל זה היה כיף גם בפעם השניה. - "אני האגדה"- אחלה סרט, באמת. ועכשיו אזהרה!! -"ארץ קשוחה"- הסרט הכי משעמם עלי אדמות, אני לא צוחק. יופי, יש מסר חשוב וזה מבוסס על ספר מצליח ובלה בלה. מישהו שם שכח שצריך להשאיר את הצופה ער. בכל מקרה, הוא מועמד לאוסקר. לכו תבינו... -game plan- לא יודע איך זה תורגם בארץ, אבל בזבוז זמן גדול, זה סרט לילדים. הרגשתי כאילו ראיתי אותו בעבר. משעמם הוא לא, יש לציין. פרק בסדרה: הסופרנוס - אני מתחיל להבין למה היא נחשבת לסדרה הכי טובה אי פעם. פרק בסקראבס: לא יצא לי. שיר השבוע: Metallica - Nothing Else Matters אני לא אוהב את הלהקה, ובכלל רוק כבד. אבל השיר הזה שונה. אני מאמין שאהבתי אותו כי ההתחלה שלו זה הדבר היחידי שאני יודע לעשות על גיטרה. וכשאני אומר התחלה, אני מתכוון לצלילים הראשונים.
תמונת השבוע:

Roncha87

New member
אני האגדה../images/Emo47.gifנכון סרט ממש טוב?

ראיתי אותו בטעות וממש ממש נהניתי. עזוב את העובדה שהשתנתי במכנסיים מרוב פחד חחחחח. הסרט עשוי ממש טוב אבל הסוף מעצבן ולא קשור לחיים. אתמול בדיוק היה לנו דיון על הסוף מה הוא יכל לעשות אחרת. סרט טוב בקיצור חפרתי חחח. תמונה ע-נ-ק-י-ת!!!

Angelus

New member
באמת אהבת אותו?

את צריכה להתחיל לראות סרטי זומבים טובים.. כמו שחר המתים..

Roncha87

New member
כן אהבתי אותו

אבל בוא נצא מנקודת הנחה שלא הייתי אמורה בכלל לראות אותו, שאף אחד לא הכין אותי לסרט הזה ושראיתי אותו בקריון ב12 וחצי בלילה אז אממ אני לא יודעת אם אני אוהבת את הז'אנר אבל הסרט הזה עשוי ממש טוב. בכללי סרטי אימה שהם יותר מידי מנסים להפחיד לא עושים לי את זה, אבל זה סרט אימה/מותחן פסיכולוגי שזה יותר הסגנון האהוב עליי.

alkai

New member
איזה בולשיט, יאצק.

ראית בכלל? הסרט לא נכנס לקטגוריה של סרטי זומבים מבחינתי, הוא הרבה יותר מזה. לא סרט ענק ובלתי נשכח, אבל אחלה סרט.

Angelus

New member
אתה צוחק איתי?

וויל סמית' יודע להיות הנסיך המדליק מבל-אייר, וכל נסיון שלו לשחק משהו אחר, כושל וצורם. תשמע, אני לא אתכווח איתך אם נהנת מהאימה הזולה, או מהסיפור החבוט, אבל הסרט הזה בהחלט לא מגיע לרמה של סרט זומבים ממוצע. תנסה לראות האויב שמבפנים, תבין איך הסרטים האלו צריכים להתנהל. וגם אם לא - לפחות תהנה מזמן מסך עם מילה ג'וב-משהו.

steelwater

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

לדעתי וויל סמית' הוא אחד השחקנים המעולים ביותר. הוא פשוט מדהים, גם בנסיך המדליק מבל אייר וגם בהרבה סרטים אחרים שהןא עשה. אויב המדינה זה אחד הסרטים הליגה, אבל הוא הכי הכויח את עצמו במרדף לאושר שהיה באמת אחד הסרטים הכי יפים, מקסימים, כואבים ומדהימים שראיתי! בכיתי בו המון חחח. וויל סמית' היה מצויין בו ואחרי שראיתי את הסרט אמרתי "בונא, הבנאדם הזה היה חייב לקבל את האוסקר על הסרט הזה." אני חושבת שהוא היה מעומד אבל הוא לא זכה.

למעלה