שבוע טוב! ../images/Emo42.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: שבועיים יותר נכון
. היום היה המבחן האחרון (לפי איך שזה נראה לא יהיו מועדי ב'! הוריייי!), החתונה של בת דודה שלי, סופש ארוך עם המשפחה, ביקור אצל סבא, סידור טוטאלי של החדר שלי (ועדיין לא סיימתי), חמת גדר עם אבא שהיה כיף ממש, הופעה של איה כורם (אמרתי לה אחר כך שהיא מקסימה ושאני אוהבת מאוד את השירים שלה אז הגיטריסט אמר "נכון! ראיתי אותה, היא ידעה את כל המילים בעל פה!"
), היה גשם ביום הבחירות וזהו סה"כ זמנים טובים!
משהו רע שקרה לי השבוע: הלחץ של המבחנים הראה את אותותיו. לפחות אני יודעת שזה זה ולא משהו אחר...
וגם באחד המבחנים רציתי לפתוח חלון ולא ידעתי שיש חלון פתוח מהצד השני, אז היד שלי נכנסה בין שתי החלונות וזה כאב נורא, יש לי עד עכשיו סימן
משהו מצחיק של השבוע: אחחח נו כמה חבל שאני לא זוכרת...
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חופש.. חופש..... ו... חופש!!!
יום שישי ה-13 או הוולנטיינס דיי? : לא יודעת. אני מניחה שהוולנטיינס.. עמוק בתוכי אני קיטשית אמיתית. אבל שניהם נבראו כדי לעשות עוד כסף על האנשים אז מילא
סרט\ ספר השבוע: סרט?! ספר?! אחחח הקלטתי המון סרטים ביס מקס ועכשיו אני אראה אותם. ספר- מידי פעם המשכתי את "הזדמנות שנייה" דרמטי... פרק בסקראבס:
פרקים בסדרות השבוע: המפ... בנות גילמור, דוקטור הו... זהו שירי השבוע: מצאתי דיסק של פייב
חחח סתם אפרת גוש- שעתיים אחרי גידי גוב- סתיו Green Day- American Idiot איה כורם- מילים איה כורם- אל תאמיני משינה- למה לי פולטיקה עכשיו אריק ברמן- זה לא שאני אור ואני לא זוכרת עוד... תמונת השבוע: שקיעה
אני מאוהבת בתמונה הזאת...
שבוע מקסים לכולם
אני אשתדל לחזור לפורום