קבלת שבת

Roncha87

New member
שבוע טוב! ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: שבועיים יותר נכון
. היום היה המבחן האחרון (לפי איך שזה נראה לא יהיו מועדי ב'! הוריייי!), החתונה של בת דודה שלי, סופש ארוך עם המשפחה, ביקור אצל סבא, סידור טוטאלי של החדר שלי (ועדיין לא סיימתי), חמת גדר עם אבא שהיה כיף ממש, הופעה של איה כורם (אמרתי לה אחר כך שהיא מקסימה ושאני אוהבת מאוד את השירים שלה אז הגיטריסט אמר "נכון! ראיתי אותה, היא ידעה את כל המילים בעל פה!"
), היה גשם ביום הבחירות וזהו סה"כ זמנים טובים!
משהו רע שקרה לי השבוע: הלחץ של המבחנים הראה את אותותיו. לפחות אני יודעת שזה זה ולא משהו אחר...
וגם באחד המבחנים רציתי לפתוח חלון ולא ידעתי שיש חלון פתוח מהצד השני, אז היד שלי נכנסה בין שתי החלונות וזה כאב נורא, יש לי עד עכשיו סימן
משהו מצחיק של השבוע: אחחח נו כמה חבל שאני לא זוכרת...
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חופש.. חופש..... ו... חופש!!!
יום שישי ה-13 או הוולנטיינס דיי? : לא יודעת. אני מניחה שהוולנטיינס.. עמוק בתוכי אני קיטשית אמיתית. אבל שניהם נבראו כדי לעשות עוד כסף על האנשים אז מילא
סרט\ ספר השבוע: סרט?! ספר?! אחחח הקלטתי המון סרטים ביס מקס ועכשיו אני אראה אותם. ספר- מידי פעם המשכתי את "הזדמנות שנייה" דרמטי... פרק בסקראבס:
פרקים בסדרות השבוע: המפ... בנות גילמור, דוקטור הו... זהו שירי השבוע: מצאתי דיסק של פייב
חחח סתם אפרת גוש- שעתיים אחרי גידי גוב- סתיו Green Day- American Idiot איה כורם- מילים איה כורם- אל תאמיני משינה- למה לי פולטיקה עכשיו אריק ברמן- זה לא שאני אור ואני לא זוכרת עוד... תמונת השבוע: שקיעה
אני מאוהבת בתמונה הזאת...
שבוע מקסים לכולם
אני אשתדל לחזור לפורום

creepy creep

New member
איה כורם../images/Emo99.gif

מילים זה אחד השירים האהובים עליי. אני כל כך מקנאה בך שהיית בהופעה שלה.. היא חמודה גם במציאות?
תהני מהחופש שלך יקירה, ורפואה שלמה ליד שלך.

Roncha87

New member
תודה יקירה!../images/Emo13.gif

היא מקסימה ממש, יש לה את הצחוק הכי מתוק בעולם. ישבתי על הבר עם חברות וכל שיר היא אמרה "עם השיר הזה, הבנות על הבר יזדהו" ואז היא הסבירה למה אחרי כמה פעמים שהיא אמרה את זה שבד"כ בנות על הבר לא נשואות ורוב השירים שלה הן כאלה חחח זה היה משעשע. אז אחרי שיר אחד היא הסתכלה עלי ואמרה "הבנתן?" אז עשיתי לה כן אם הראש והיא הייתה מבסוטית

Angelus

New member
שבוע טוב

קודם כל, אני רוצה להתנצל על כך שלא יוצא לי להגיב פה יותר מבדר"כ.. אני בתקופה די עמוסה כרגע, אבל זה עתיד להסתיים בשבוע הבא.
יצא לי לדבר עם כמה מכם במסנג'ר, אבל מהשאר אני לא שומע כלום ואני מקווה שהכל טוב אצלכם. משהו טוב שקרה לי השבוע: השתיית שחרור שלי - בשעה טובה, אני מסיים את חובתי למדינה.. והיו הרבה חברים טובים שלי שדיברו והזכירו חוויות נושנות, ומאד שמחתי על זה. בנוסף לכך ביום הבחירות יצאתי עם ידידה שלי לסרט ואחר-כך לבית קפה וכל זה בזמן גשם מטורף. משהו רע שקרה לי השבוע: התוכי שלי היום ברחה, מסתבר. מלבד לעובדה שהיא עלתה לנו סכום לא מבוטל של כסף, התחלתי ממש להתרגל אליה ואני הייתי הכי קשור אליה -- ואני מקווה שהיא הצליחה לעוף רחוק והיא בסדר, היות ולפני כארבעה חודשים, כשקיבלנו אותה, הכנפיים שלה היו קצוצות. \; משהו מצחיק של השבוע: אני לא יכול להחשיב את הפרקים שאני צופה בחברים כמשהו המצחיק של השבוע, אבל אתמול נסעתי לחיפה ליס פלאנט, וראיתי את הסרט המטופש ביותר עלי אדמות, בלודי ולנטיין. מומלץ למי שרוצה להקרע מצחוק.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ביום רביעי הקרוב, הבא עלינו לטובה, אני משתחרר רשמית. יום שישי ה-13 או הוולנטיינס דיי? אין לי שמץ של מושג כיצד לענות על השאלה הזאת סרט\ ספר השבוע: התחלתי לקרוא את נער החידות מומבאיי. פרק בסקראבס: 809 810 - האינטרנס החדשים ממש מצחיקים אותי. בייחוד הבוץ'. (למרות שהיא בכלל לא בוץ'). אגב, הורדתי כמה סרטונים שנוגעים רק להם. מישהו שמע על זה? פרקים בסדרות השבוע: חברים - 723,802.
שירי השבוע: I'm waiting for my real life to begin by you know who, high school party - bo burnham תמונת השבוע: התוכי האבוד..

creepy creep

New member
איצקו!../images/Emo24.gif

זה לא בסדר שאתה מגיע לצפון ולא קופץ לביקור. ההורים שלי כבר מכירים אותך
אני ורון מקיימות מפגשסרט בשבוע הבא, אז אם אתה(ושאר חברי הפורום) מעוניינים להצטרף, אנחנו יותר מנשמח. רגע, אתה משתחרר ברביעי? בדיוק ביום ההולדת שלי
צירוף מקרים. התוכי האבודה, האם מדובר באותה אחת שהקלטת בוכה והעלת ליוטיוב? אני מקווה שהיא תסתדר. שבוע טוב

TheLost

New member
גם אני ראיתי את בלאדי ולנטיין ../images/Emo6.gif

אכן סרט מטופש. אבל היה כיף. יש שם כמה רגעי איכות רציניים (כמו זה עם הבחורה נגיד. פאקינג תלת מימד!)

Angelus

New member
היא חזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סיפור די ארוך, אבל שוטר מצא אותה והחזיר אותה אלינו!
תודה!

Roncha87

New member
שוטר מצא אותה?!

חחחח זה נשמע כאילו זה יצא מפרק של סקראבס אבל מזל טוב!

למעלה