יום שישי ה-13 מפחיד לכולם! ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: יום בחירות! חופש! כיף! הלכתי לראות את "בנג'מין באטן" ובכלל, חופש זה פשוט טוב. משהו רע שקרה לי השבוע: התרגיל שצילמנו (עריכה מקבילה, ג'ס) יצא גרוע כצפוי בזכות הבמאית הזוועתית הזאת שיש לי. ועכשיו המורה רוצה שנצא לצילומים חוזרים. אז השבוע יצא לאוויר "ג'וני האסרטיבי" (שזה, בתור גיק, משהו שלא כל כך קיים) במטרה למנוע את השתתפותי בצילומים החוזרים: כי זה פשוט סבל. אז נלחמתי ונלחמתי ונלחמתי ובסוף... לא יודע מה יקרה. כנראה שזה לא עזר.
בכל מקרה זה חרא. משהו מצחיק של השבוע: הלכתי לבנג'מין באטן ברגל, ובדרך חזרה התחיל לרדת גשם ממש חזק, שזה היה נחמד עד שהתחיל לרדת ברד בגודל של אצבע, הוא פגע לי ביד ועשה לי אדום
ופגע במטרייה שלי אז נאלצנו לעמוד מתחת לבניין ולחכות עד שייחלש. היו מלא ברקים מפחידים. מלא ברקים מפחידים, ישר אחרי "בנג'מין באטן", זה משעשע (מי שראה מבין). חוץ מזה התרטבתי אני והנעליים שלי לחלוטין.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אין. סתם עוד שבוע. יום שישי ה-13 או הוולנטיינס דיי?: ברור שיום שישי ה-13! רציתי ללכת היום ל"בלאדי ולנטיין" בתלת מימד אבל מסתמן שלא. אז אני כנראה אראה את "בית היתומים" ועוד משהו בבית. סרט\ ספר השבוע: 1984 - התחלתי לקרוא והאמת היא שממש קשה לי לקרוא. כנראה שאני ממש טיפש, אבל העברית בספר הזה גבוהה מאוד ולפעמים בלתי קריאה, ויש חלקים גדולים שבהם אני מרגיש שהעברית הזאת גורמת לי לתפוס את הספר לא כמו שצריך, ושהוא כן כתוב באנגלית רגילה לחלוטין. אז עכשיו אני מנסה להשיג את הגרסא באנגלית. פרק בסקראבס: 810 פרקים בסדרות השבוע: התחלתי את העונה השישית של הישרדות ובינתיים היא ממש ממש טובה! באמת חשבתי השבוע מתי הייתה העונה שהיה חילוק לבנים נגד בנות. גם היה ממש מצחיק "איש משפחה". סדרה גדולה, העונה הזאת טובה יותר מהקודמת. לוסט - פרק 5 - נראה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה מזה הרבה מאוד זמן (העונה השנייה) שבסוף הפרק לא קלטתי שהוא כבר נגמר והתבאסתי לחלוטין שצריך לחכות שבוע כדי לראות מה קורה בשניות הבאות
אם הם ייתחכמו לי בשבוע הבא ולא ישר יראו את ההמשך... אני עולה על מטוס ורוצח את הפאקינג באסטרדס האלה! שירי השבוע: יש לי שיר אבל אני לא יודע של מי הוא ואיך קוראים לו. שיר מקפיץ (שהיה בסרט שלי והוא לא מתאים לסרטים אבל ככה זה כשיש לך במאית שלא יודעת שום דבר מהחיים שלה בקולנוע) everybody's saying i'm in love או משהו כזה. חרא חרא של שיר. אבל בכל זאת
תמונת השבוע: חג הפחד כיף לכולם
אל תשכחו לא לפחד יותר מידי, יש עוד אחד גם בחודש הבא
(
)