קבלת שבתת : )

קבלת שבתת : )

טוב חן אמרה שיבש פה.. והייתה בא לי קבלת שבת אבל לא היהי מפתח לקן כי רוני לקחה לי כי אין לה... אז הנה שרשור קבלת שבת!! יאללה תתפרעו : )

jast

New member
אני-

דבר טוב- כמעט קרה משהו שחיכיתי לו כל השבוע !!!!!! והייתי כל השבוע בהיי במיוחד יום חמישי... דבר רע- הוא לא קרה בסוף. לקח- צריך להרוג את רוני.מואחהחהחהחחה!

מאיי טורנננ

דבר טוב - הייתי היום בהקלטות.. באולפן הקלטות והייה כזה אדיר!! (והכי טוב זה שאני אחזסור לשם שבוע הבא =]]) אהממ.. בכלל זה הייה שבוע מצויין נפטרתי מתנך ומהסטוריה.. הלכתי עם רוני לשבוע הספר וממש נהננו... זה היה שבוע מהנה והראה לי את משמעות הקן.. עוד פעם מחדש דבר רע - ואללה לא הייה שום דבר רע השבוע הזה.. טוב אולי רק זה.. לא כלום וסתם משהו - ואיי.. שבוע כלכך טובבבב... שירבו.. במיוחד ימי חמישי חחחח, זאת אומרת ארועי יום חמישי

MANEL1991

New member
עכשיו אני:]

דבר טוב- חחח גמאני הייתי באולפן הקלטות!! היה נורא מגניב...כאילו זה בגלל המסיבת סיום אז לקחו את המקהלה.... אה והיה עוד משו טוב...קיבלתי טלפון לא צפוי מבנאדם מאוד משמעותי בשבילי... זה עשה לי את היום:] זה היה נורא מרגש. דבר רע-המורה למתמטיקה שלי לא מצאה לי את המבחן שעשיתי ואמרה לי לעשות מועד ב. לא ניגשתי למועד ב כי באותו היום עשיתי בדיקות והתברר שיש לי אולקוס. אז קיבלתי נשכל...וזה נכשל לתעודה:/

באיזה אולפן מהקלטות היית??

אני הייתי אחד ממש ממש ממש מגניב בתל אביב וזה שאחראי עליו הסביר לי כמה דברים על זה... אני לא מאמינה כמה כפתורים המסכן צריך לזכור..

MANEL1991

New member
חחחח

הייתי באיזה אולפן הקלטות בנס ציונה...דווקא היה נחמד

פורה

New member
יש כזה חוק שאם המורה מאבדת את

המבן אז את חייבת לקבל 100 אוטומטית, ואם לא נגשת למועד ב' בגלל בדיקות, את יכולה להביא אישור רפואי ויעשו לך מועד ג'.. כדאי לך למהההר!

MANEL1991

New member
היא טוענת שהיא לא קיבלה אתזה

בחבילה של המבחנים... ואז היא רמזה לי כל מיני דברים- שיכולהיות שנהגתי באי יושר... אני פשוט לא מאמינה שהיא כזאת רעה!!! ואז היא באה אליי ואמרה לי שיש לי נכשל...וחבל. אני לא אלחם. אין מה לעשות. הציונים כבר בתעודה... אז התייחסו אליי באופן לא הוגן וזה קורה בחיים. אם זה ישפיע לי על התיכון או משו אז אני באמת אקום ואעשה משו, אבל עד אז אני אשב בשקט. אבל תודה בנות:]

פורה

New member
רק שתדעי

שזה צעד לא נכון.. זה בטוווח ישפיע לך על הציונין שלך, וכל ציון נחשב בתיכון..מנסיון אני אומרת. אז כדאי לך עכשיו, לגייס את המחנכת, הרכזת שכבה, ואת ההורים שלך אפילו, ותאמיני לי שזה יעזור. חבל שם מישו עובד קשה בשביל הציונים שלו, בסוף זה מה שהוא מקבל. נכשל.

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

דבר טוב- אתמול נסענו לדודים שלי. יש לי בת דודה חדשה כזאת מתוקההההה..היא ממש ממש ממש קטנה...אבל היא פשוט בובע!!!!
ושיחקתי עם הכלבה שלהם..בואנה היא לא נורמלית ..היא נשכה אותייייי=/ דבר רע- היתה לי בדיקת אחות ... והיא חפרה לי ת'שכל..וזה עיצבן.

טוב גם אני!

דבר טוב- אז ככה!!!!! אין אבל אין היסטוריה!!!!!! זהו ניגמר לכל החיים! ובדקתי את התשובות שלי והלך מעולה! דבר עוד יותר מעולה זה שכל אחר הצהריים ועד 3 בלילה הייתי עם שי :) אע ועוד דבר טוב זה שהייתי בפיקניק עם הקבוצה! דבר רע-אמממ אני חושבת שלא היה דבר רע ואם כן אז אעדכן אותכם!

TziMHoNoa

New member
גם אני רוצה!

דבר טוב- כמה דברים טובים: היה לנו יום מד"א ממש מעניין, אנחנו עוברים סוג של קורס מע"רים שזה דיי מגניב... הציון הגשה שלי בהסטוריה לא רע בכלל... והמגן בלשון הלך לי לא נורא כמו שציפיתי, אפילו קצת טוב... דבר רע- החניכים שלי פוצצו (שוב) פעולה, (מה חדש?..) וכואב לי הראש. סתם משהו- שבוע הספר התחיל!!!

jast

New member
שבוע הספר-

יש לי המון ספרייייייייייים! ואני מגלה מחדש כמה שאמא שלי לא נחמדה לאנשים.

פורה

New member
גמאני!

דבר טוב- אחותי צריכה ללדת בשבועיים הקרובים, ויהיה לי ממש כיף! וסוף סוף אני אוכל לישון בלילה בלי לפחד להביא לה איזה מרפק או בעיטה לבטן.. דבר רע- בצפר. say no mor

למעלה