קבלת שבתתת

קבלת שבתתת

יאללה... א כל מה אתם מעדיפים חלת שבת מתוקה, חלת שבת עם צימוקים או סלת שבת לא מתוקה? ואחרי שענינו על זה אז בואו גם נשמע איך עבר עליכם השבוע.. מה היה בו טובב מה היה בו רע וכמובן גם מה אתם מתכננים לסופש? (יש איזהמשהו מיוחד כזה מגניב??) אהה.. ומה אתם מאחלים לפורום/אנשי הפורום לסופש הזה?

the mush

New member
+)

יאללה, חלה זה חלה! מזה משנה אם היא מתוקה או לא, ענארף, בחיים שלי לא יצא לי לחשוב על זה
שבוע האחרון? טוב - סיימתי עם תנך תודה לאל! ובכלל לא למדתי. רע - אמ, חם מידי [?] סופש רקוב ועמוס, הרבה פגישות ועבודה לקראת הקייצת! אני מאחלת לכולם סופש רגוע+) [פורום. להתעורר.]

TziMHoNoa

New member
אין דבר כזה חם מדי!

יש חוק- תמיד קר. וסתם- תמיד חלה מתוקה, אם היא לא מתוקה אז היא סתם לחם וכדאי לשים בו משהו טעים ולהפוך אותו לסנדביץ' דבר טוב מהשבוע- כמה דברים לא רעים קרו- קבענו תאריך להשלמות (קולנוע, זה אומר שיהיה לנו סרט השנה!), עברתי עוד מגן בטכנולוגיה ואפילו קיבלתי 78, גילינו שהמשלחת שלנו לגרמניה השנה לא עולה הרבה בכלל, הייתי בהופעה ממש ממש טובה של סיון שביט, ויום חמישי היה מן יום עמוס.. בצורה טובה שכזו... דבר רע- לא הייתי בכל מיני דברים שרציתי להיות בהם, קצת לחץ מהמגן בהסטוריה מחר, וקצת עצוב שסיימנו עם תנ"ך. וגם קצת שמח... שבוע טוב

נירית.

איזה חלה? אני עוד רגע מקיאה. טוב? יש לי קצת פיפי. ו..המ. לא זוכרת. רע? מתפוצץ לי הראש ואני שומעת דברים ואני חושבת שיותר מידי שטויות. הייתי כבר בסופשבוע. הראש...

jast

New member
שטויות זה דווקא נחמד:)

"טוב? יש לי קצת פיפי." יו, איזה כיף לך
טוב? עוד שבוע מעולה, היה נשף סיום של י"ב, היה לי בית ריק
, היה לילה לבן בבצפר, מרדתי באמאבא(יותר מידי האמת), היה משוגע
רע? מתכונת בתנך הגשתי ריקה, מתכונת בהיסטוריה- נרדמתי! נירית, מה קרה לראש שלך?

רינה מזל שיש אותך,אני שכחתי לפתוח שירשור חחח

דבר רע-היתה לי שיחה אישית עם קומונרית,כאילו היא לא היתה ממש רעה.....רק חבל שיצאתי משם בתחושה שוואלכ איכזבתי ...וסתם בכיתי כמו ילדה קטנה חח. דבר טוב- הדרך לשביל האושר פנויה לי חיחיחי..עזבו אני מבינה את עצמי....וגם רינה מבינה אותי,נכון?
תיכנוניי- הממ..אחיינים שלי ישנים אצלי היום,כיפ רצח. אני הולכת לחג קן אוסישקין לראות את שייקו..
ברכה- כפרות שלי שיהיה לכם סופש מהנה ביותרררררר =]]]]]]]]

למעלה